__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| STIRI SOCIALE (I) | |
|
+18lutra vulgaris delta silverstar bulache zuum dolion Franz Schneider rolia yzzy ostrovna Cristina cactus zaraza26 abbilbal nicuvar Emil Condor Anahoret aurora 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 11:40 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 11:56 | |
| Broasca Dilie: Traian Basescu a furat o roata de rezerva in 20 de secunde Ascultă un super interviu cu preşedintele României. Toată lumea se întreabă de ce s-a întâlnit Traian Băsescu cu Cioabă şi cu Bercea Mondialu'. Broasca Dilie este singura care ştie răspunsul: Băse a dorit să vândă flota la fier vechi. Mai mult, se pare că vapoarele sunt depozitate la Ambasada României de la Chişinău. În timpul întâlnirii cu Cioabă şi Bercea, preşedintele României a învăţat cum se fură o roată de rezervă în doar 20 de secunde. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:00 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:10 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:14 | |
| - aurora a scris:
- Broasca Dilie: Traian Basescu a furat o roata de rezerva in 20 de secunde
Ascultă un super interviu cu preşedintele României. Toată lumea se întreabă de ce s-a întâlnit Traian Băsescu cu Cioabă şi cu Bercea Mondialu'. Broasca Dilie este singura care ştie răspunsul: Băse a dorit să vândă flota la fier vechi. Mai mult, se pare că vapoarele sunt depozitate la Ambasada României de la Chişinău. În timpul întâlnirii cu Cioabă şi Bercea, preşedintele României a învăţat cum se fură o roată de rezervă în doar 20 de secunde. Basescu o fi vrut numai sa invete ceva... si cum nu stiau altceva... Poate fura discursul din faţa lui Geoană. | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:16 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...varsta de pensionare de 65 de ani cum ti se pare?...
La fel ca în toată lumea. În Canada, vârsta pensionării este de mult 65 de ani pentru toti, deci includ si femeile.
Adevărul este că Guvernele lumii vor să ne vadă că murim, muncind. Daca aveam 40 de ani il parafrazam pe Stefan Banica jr: "Pe mine ma ia spaima, nu te mint Un sfert de secol o sa-nnebunesc!" | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:19 | |
| Aurora - special pentru tine, am pus o parabolă la subiectul meu "Poveşti, povestiri, parabole."
Vreau să înţelegi că nu sunt avocatul nimănui, nici chiar a lui Băsescu dar, chiar şi într-o lume plină de minciuni, cred că mai există oameni oneşti care să respecte adevărul _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
Ultima editare efectuata de catre silverstar in Joi 08 Oct 2009, 12:21, editata de 1 ori | |
| | | aurora
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:20 | |
| | | aurora
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 12:39 | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 13:14 | |
| | |
| | | silverstar
| | | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 08 Oct 2009, 21:07 | |
| - aurora a scris:
Intreaba-l pe Boc, cum a ajuns la ideea asta de pensionare la 65 de ani pentru toata lumea?
Chestia cu vârsta asta se discută de mai multă vreme, inclusiv şi în alte state europene. Dar, de 45 ani în poliţie, ce zici? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 09 Oct 2009, 08:48 | |
| Victoria vieţii, sărbătorită la Memorialul Holocaustului ! În avanpremiera Zilei Holocaustului din România, celebrată astăzi, la Bucureşti s-a inaugurat un monument în amintirea celor 6 milioane de evrei ucişi de Hitler. „Poporul lui Israel trăieşte”. Evreii ne-au demonstrat-o încă odată ieri, la inaugurarea Memorialului Holocaustului, în avans de Ziua Holocaustului, celebrată astăzi. După trei ani de demersuri către autorităţile române la intersecţia străzilor Anghel Saligny, Mihai Vodă, Ion Brezoianu şi Lipscani, în sectorul 5 al Capitalei, s-a ridicat o construcţie cel puţin bizară pentru profani, flancată de o coloană înroşită de rugină şi de Steaua lui David. Dar care înseamnă mai mult decât un monument din metal pentru toţi cei cu rude şi prieteni înghiţiţi de Holocaust. Ţigan, evreu, român „Sunt unul din comunitatea romilor, ţigan, şi pot să povestesc ceva din trecutul nostru, cei care am fost deportaţi atunci, în ’42. Antonescu şi autorităţile care au fost atunci au dat ordin şi a strâns sate întregi de romi şi ne-au trimis la Transnistria. Acolo ne-am dus mai mult pe jos, dar nu am ajuns toţi, din cauza drumului pe jos... şi pedepsiţi şi nemâncaţi. Când am ajuns, ne-a cazat într-o vale mare şi ne-a luat tot, n-a rămas decât ceam avut pe noi... fiecare stăteam cu familia lor acolo, pedepsiţi, amărâţi, nu mâncare, nu băutură, nu nimic”. N-au fost cuvintele cu care a început evenimentul, ci doar o părticică din istoria supravieţuitorului Dumitru Trancă. „E o tragedie completă a noastră, a romilor, şi ce ne pare şi nouă bine e că suntem trecuţi acolo şi ne ştie toată lumea că şi noi am fost la Holocaust”, a conchis Trancă, smulgând din rândul spectatorilor în costume negre un sincer „Bravo!”. În cadrul evenimentului prezentat de Maia Morgenstern - la care au participat oficialităţi române şi ale comunităţii evreieşti -, s-au repatriat şi 12 suluri Tora. Marele Rabin Menachen Hacohen le-a amintit celor prezenţi de misiunea tuturor de a distinge răul de bine, într-un discurs în limba ebraică, din care s-au distins, fără să fie nevoie de vreo traducere, cuvintele „rasism”, „xenofobie”,„comunism totalitar”. Ca nişte peceţi ale unei istorii dureroase, dar de care nu trebuie să ne fie ruşine, după cum a transmis şi Elie Wiesel, laureatul premiului Nobel pentru pace. „Memorialul e răspunsul matur al societăţii la urgenţa recuperării memoriei”, a completat seria de discursuri şi Traian Băsescu. Iar toţi cei prezenţi au putut afla, din nou, la aproape 70 de ani de când a fost nimicită absurd o treime din suflarea evreiască, că „Poporul lui Israel trăieşte”. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870928/Victoria-vietii-sarbatorita-la-Memorialul-Holocaustului/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 09 Oct 2009, 13:11 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 09 Oct 2009, 13:47 | |
| Legea Big Brother http://www.gandul.info/news/legea-big-brother-violeaza-constitutia-si-libertatile-cetatenesti-4973409Nu cred ca se poate spune ca se incalca "secretul corespondentei". Nu se stocheaza continutul, ci numai datele de identificare. Asta se face si acum, doar fiecare abonat poate obtine la cerere listingul cu toate convorbirile. - Citat :
- "Actul normativ prevedea că orice operator de telefonie fixă sau mobilă şi
orice furnizor de internet trebuie să îşi creeze o bază de date în care să stocheze date de identificare ale utilizatorilor, suportul de comunicare sau echipamentul folosit de aceştia, precum şi data, ora şi durata comunicărilor. Legea preciza că toate aceste date puteau să fie accesate, la cerere, şi de poliţie, procuratură sau serviciile de informaţii, dar numai în cazurile în care s-a declanşat deja urmărirea penală şi numai în baza unui mandat emis de o instanţă de judecată." - Citat :
- "mai multe organizaţii de apărare a drepturilor civile, printre care Asociaţia ProDemocraţia,
APADOR-CH, şi Centrul pentru Jurnalism Independent, au cerut Avocatului Poporului să atace legea la Curtea Constituţională, pe motiv că prejudiciază drepturile şi libertăţile cetăţeneşti"
"prejudiciază drepturile şi libertăţile cetăţeneşti" in masura in care orice lege restrictiva asupra persoanei o face, cum ar fi si vaccinarea obligatorie, sau controalele de pe aeroporturi. Ca si orice lege care daca este abuziv aplicata poate aduce prejudicii cetateanului. - Citat :
"procurorii s-au plâns că legea este prea restrictivă pentru că nu le mai dă voie să solicite listingurile de convorbiri telefonice decât după ce s-a început urmărirea penală şi numai cu autorizarea unui judecător. Vechea legislaţie permitea Parchetului să ceară aceste listinguri şi în timpul cercetărilor preliminare din cadrul unei anchete şi fără să fie nevoie de aprobarea unei instanţe de judecată." Oare au dreptate procurorii? Ei sunt primii care pot abuza de aceste informatii. Daca "Directiva este obligatorie pentru toate statele membre ale UE" probabil se vor face modificarile care o fac neconstitutionala, si legea va intra din nou in dezbatere. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 23 Oct 2009, 19:17 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:11 | |
| Omegle.com, un serviciu nou-nout, lansat pe social media (in special social bookmarking sites) a venit cu un hibrid in materie de comunicare, un serviciu care iti da cate un vizitator aflat in chat anonim cu care deschizi o discutie, de obicei discutiile se poarta foarte scurt, dupa 2-3 schimburi de replici decizi daca ramai sau nu in discutie, poti schimba foarte usor partenerii de comunicare apasand doar pe un buton.
Multe dintre discutii se poarta la un nivel foarte scazut, in special daca dai de niste tineri de 15-17 ani. In rest poti da peste tot felul de oameni din diferite domenii. In special se poarta discutii foarte amuzante intre roboti si extraterestri, hibride, obiecte si persoane, acum sunt peste 3000 de anonimi in chat-room, poti da peste oricine, dar avand in vedere oceanul social media, 3000 este un numar insignifiant. O sa urmarim ascensiunea sau declinul acestui serviciu, prognoza mea este una mediocra! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:16 | |
| Actorul Gheorghe Dinica se afla internat de doua zile la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, potrivit unor surse medicale. Dinica a fost adus joi, de la Spitalul Elias, la sectia terapie intensiva a Spitalului Floreasca.
Gheorghe Dinica, in varsta de 75 de ani, este unul dintre cei mai mari actori romani. A debutat ca actor in filmul "Strainul", in anul 1963 si de atunci a jucat in peste 60 de filme ("Dupa-amiaza unui tortionar", "Filantropica", seria aventurilor comisarului Moldovan etc.), seriale TV ("Inima de tigan"), dar si in piese de teatru ("Tache, Ianke si Cadar", "In numele trandafirului" etc.). A lansat mai multe albume muzicale, precum "Cantece de petrecere" si "Cantece de petrecere 2", in colaborare cu Stefan Iordache si Nelu Ploiesteanu. Este societar de onoare al Teatrului National "I.L.Caragiale" din 2002. Sursa: Mediafax _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:19 | |
| Senzuala actrita Charlize Theron a sarutat o femeie in cadrul unei eveniment de caritate contra sumei de 140.000 de dolari, noteaza realitatea.net. Banii platiti pentru sarutul dintre Charlize Theron si una dintre femeile din public au fost donati unei organizatii de caritate, OneXOne, care se ocupa cu ajutarea copiilor din zonele defavorizate ale globului. Charlize Theron trebuia sa ofere initial o calatorie in Africa, impreuna cu o intalnire cu Nelson Mandela, potrivit US Magazine. Licitatia s-a oprit la 37.000 de dolari, asa ca actrita a promis si un sarut de sapte secunde cu un barbat, pentru 130.000 de dolari. O femeie licitat 140.000 de dolari, pentru 20 de secunde, si a castigat premiul. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:20 | |
| Au trecut patru luni de cand Michael Jackson a plecat dintre noi. Pare o groaza de timp si, totusi, micutii megastarului inca isi plang tatal, iar fiul cel mare, Prince, e inca in stare de soc.
Potrivit site-ului britainnews.net, La Toya, sora solistului, a povestit cum percep cei trei copii moartea tatalui. Si acum, dupa patru luni, micutul Blanket (stanga, 7 ani) plange incontinuu, iar Prince, fiul de 12 ani nici nu vrea sa auda nimic despre tatal sau, iar cand aude ceva la televizor, fuge repede din camera.
De partea cealalta se afla Paris, care e mai deschisa in aceasta privinta. Fetita de 11 ani si-a umplut camera cu pozele lui Michael, asculta toata ziua melodiile lui si se imbraca uneori cu tricouri de-ale megastarului, deoarece acestea miros inca, a Michael. Mai mult, Paris ii scrie tatalui in fiecare zi. Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:22 | |
| In urma unui studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca iluminarea puterinca a orasului in timpul noptii afecteaza sanatatea mentala.
Oamenii de stiinta afirma ca prea multa lumina noaptea, de pe strada sau din cladirile cu birouri, ar putea duce la depresii. Studiul a luat nastere ca urmare a numarului mare de plangeri din partea locuitorilor marilor orase care spun ca lumina le afecteaza somnul si le altereaza starea emotionala.
Autorii studiului au aflat, in testele pe soareci, ca cei tinuti 24 de ore in lumina au avut mai multe simptome depresive decat cei tinuti intr-o camera cu un ciclu normal al luminii.
Cercetatorii au spus ca efectele luminii artificiale asupra oamenilor sunt mult mai complexe si poate chiar sa afecteze sanatatea mentala. Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:26 | |
| Se spune ca barfa e o metoda excelenta de relaxare. Pentru doi piloti americani, insa, cheful de conversatie a depasit orice limita. Intr-atat incat au trecut cu peste 200 de kilometri pe langa orasul unde trebuiau sa aterizeze, Minneapolis. Din fericire, peripetia s-a terminat cu bine pentru calatori. Un avion al companiei Northwest Airlines cu 144 de pasageri la bord care efectua o cursa intre San Diego si Minneapolis a pierdut timp de peste ora contactul cu operatorii de trafic aerian de la sol si si-au depasit destinatia cu 241 km, au anuntat joi oficiali citati de Reuters, potrivit Agerpres. Biroul national de siguranta a transporturilor (NTSB) sustine ca cei doi piloti ai zborului 188, un Airbus A320, au declarat miercuri noapte, dupa ce au aterizat in siguranta, ca au fost distrasi de 'o discutie incinsa privind politica liniei aeriene'. NTSB a mai precizat joi ca va verifica inregistrarile de zbor ale avionului si pe cele verbale, urmand sa-i intervieveze pe cei doi piloti. Printre altele, anchetatorii vor face investigatii si asupra posibilitatii ca pilotii sa fi fost obositi. Reprezentantii companiei Delta Air Lines, care detine Northwest, au anuntat ca pilotii 'vorbareti' au fost suspendati pana la finalizarea investigatiei NTSB si a unei anchete interne. Avionul se afla la o altitudine de peste 10.000 de metri cand a pierdut contactul radio, intre 20.00 si 21.15. Zborul 188 deviase de la curs 241 km cand pilotii au restabilit legatura cu turnul de control si au cerut permisiunea sa intoarca avionul. Politia aeroporturara din Minneapolis a urcat imediat la bordul avionului pentru a se asigura ca nu a existat o deturnare sau o alta activitate criminala, a declarat un purtator de cuvant al aeroportului St Paul. Autoritatile militare au fost si ele alertate in timpul incidentului, plasand avioane de lupta in asteptare. Este cel de-al doilea incident neobisnuit in care sunt implicate avioane de linie americane in aceasta saptamana. Luni, un Boeing 767 cu 182 de pasageri la bord, a aterizat pe o cale de rulare pentru traficul la sol in loc de pista care ii fusese repartizata pe aeroportul Hartsfield din Atlanta. Sursa: Ziua - (Z.O.) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 25 Oct 2009, 08:33 | |
| Caderea guvernului Emil Boc a avut o insemnatate aparte pentru ministrul turismului, Elena Udrea. Aflata in cea de a treia functie publica din cariera ei de politician, Udrea nu a reusit sa depaseasca termenul de 10 luni fara sa piarda, din varii motive, postul.
Elena Udrea a rezistat in fruntea Ministerului Turismului 9 luni si 21 de zile. Nici in celelalte doua functii publice detinute anterior, cea de la Palatul Cotroceni si cea de la Primaria Capitalei, nu a stat mai mult de 10 luni
In urma cu cateva luni, ministrul Elena Udrea declara intr-un cerc restrans de cunostinte ca spera sa stea in fruntea ministerului pana la finalul mandatului de patru ani. “Pana acum nu am reusit sa depasesc zece luni atunci cand a fost vorba de a ocupa o functie publica. Parca este un blestem”, se destainuia democrat – liberala prietenilor.
Si-a dat demisia in 2005 de la Cotroceni
Evenimentele politice aveau sa confirme acest lucru. In urma depunerii unei motiuni de cenzura, guvernul Boc a fost demis la 13 octombrie, adica la noua luni si 21 de zile de la depunerea juramantului ce a avut loc pe data de 22 decembrie 2008. Era pentru a treia oara cand Elena Udrea isi pierdea functia din structurile administrative ale statului. Primul post pierdut a fost cel de la Primaria Capitalei, unde a activat timp de noua luni (iunie 2004 – februarie 2005).
Motivul pentru care a plecat a fost unul fericit, deoarece a primit oferta de a lucra la Palatul Cotroceni alaturi de Traian Basescu, devenit intre timp, din primar, presedinte. In cea de-a doua functie publica, cea de sef al cancelariei presedintelui, a rezistat aproape zece luni (februarie 2005 – noiembrie 2005), pana a demisionat dupa ce presa a acuzat- o ca, alaturi de sotul ei, Dorin Cocos, se foloseste de postul de la Cotroceni pentru a face afaceri.
Il ajuta pe Basescu in campanie
Elena Udrea a anuntat, joi seara, ca se va alatura staff-ului de campanie al lui Traian Basescu. Ieri, ea s-a intalnit cu seful statului la sediul de campanie al acestuia din Capitala, aflat pe strada Lipscani. Cand s-au vazut, Basescu a salutat-o si a intrebat-o: “Ce faci tu? Nu te mai bagi la guverne?”, iar Udrea a raspuns: “Este un guvern mic”. Sursa: Libertatea - (Radu Nistor) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) | |
| |
| | | | STIRI SOCIALE (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |