__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| STIRI SOCIALE (I) | |
|
+18lutra vulgaris delta silverstar bulache zuum dolion Franz Schneider rolia yzzy ostrovna Cristina cactus zaraza26 abbilbal nicuvar Emil Condor Anahoret aurora 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 28 Ian 2010, 15:49 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 29 Ian 2010, 18:39 | |
| - zaraza26 a scris:
- De tara ii doare undeva, lor sa le fie bine! Si asta fac toti cand ajung in opozitie.
... sau la putere. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 30 Ian 2010, 21:04 | |
| Tânăra paralizată după vaccinare, internată în UngariaArădeanca de 30 de ani care a avut reacţii neobişnuite după ce a fost vaccinată contra gripei noi a fost transferată ieri într-o clinică din Ungaria, de la spitalul judeţean Arad unde era internată. Transferul la clinica din Szeged a fost făcut la cererea familiei, care a motivat că, de la internare, starea ei de sănătate nu s-a îmbunătăţit deloc. După vaccinarea contra gripei noi, Geta Catrinţa (foto) a acuzat ameţeli, dureri de cap, febră şi paralizie parţială la nivelul picioarelor. Familia speră că în Ungaria tânăra are mai multe şanse de vindecare. „La externare, starea ei era nemodificată”, a declarat dr. Dana Negru, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Arad. Tot articolul la adresa de mai jos: http://ziarero.realitatea.net/1264801527-Tanara_paralizata_dupa_vaccinare_internata_in_Ungaria _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 30 Ian 2010, 21:14 | |
| Da, stiri din astea vin de peste tot! Vaccinul pentru porcină este criminal.
Dar am înteles că UE a trecut la eliminarea acelui vaccin si chiar la interzicerea lui pe piată!!! Cel putin asa mi-a spus un coleg de muncă... Stiti ceva despre asta_ _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 30 Ian 2010, 23:44 | |
| Fratele presedintelui Traian Basescu boteaza azi pe nepoata lui Bercea Mondialul (un fel de Obama de Romania: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/bercea-mondialul-obama-de-romania-58180.html ) Olteanul a fost poreclit asa, dupa ce luni seara, la nunta fiului sau, Ambasador, manelistii Florin Salam si Adi Minune i-au cantat o melodie speciala, in care spuneau ca el este Obama pe strada lui: "Il cunoaste toata strada/
Socrul mare este Obamaaa/ El e Bercea Mondialuuul". La auzul acestor versuri, Bercea a dat cateva sute de euro celor doi manelisti pentru aceasta surpriza muzicala de exceptie. "Melodia asta i se potriveste manusa, pentru ca, desi e criza economica, Bercea Mondialul a facut o nunta imparateasca pentru fiul sau, are bani si valoare ca Obama", ne-a declarat Florin Salam. Mai in gluma, mai in serios, Bercea Mondialul a declarat ca cine, stie poate intr-o zi va candida si la presedintia Romaniei. "Prietenul meu Florin Salam a stiut cat il stimez eu pe Obama si ca este modelul meu in viata, motiv pentru care mi-au dedicat in exclusivitate aceasta piesa", a declarat Bercea Mondialu.: Pe mama fetitei am inteles ca o cheama Formatia si ca mai are o fetita Mercedesa... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 30 Ian 2010, 23:45 | |
| Pe mama o cheama Formaţia si are 17 ani, şi soţul acesteia, Marius, în vârstă de 20 de ani. Am vazut imagini de la botez, pe apa din cristelnita pluteau o multime de bancnote. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884870/Bercea-Mondialu-a-intrat-in-familia-Basescu/Bercea mondial a mai avut in toamna o nunta si un botez,,, aici sa vezi !!! http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-noi/socrul-bercea-mondial-i-a-dat-norei-izaura-un-ginere-ambasador-4969019nora Izaura si ginerele Ambasador... nunta de 100.000 de euro, cu cele mai bune mancaruri si cele mai fine bauturi. Nepoata lui Bercea a primit un costumas alb Versace si suma de 1.500 de euro. Mireasa a primit zestre 1.000 de mahmudele, 100 de rochii batute in pietre scumpe, un autoturism (un Volkswagen Passat) si mobila. Ginerele este proaspatul proprietar al unei casei unice, construite special pentru el. Pe peretii sunt desenati dolari, cu exceptia celui pe care sta scris cu litere mari "Ambasador", in cinstea proprietarului palatului. Cei doi vor petrece luna de miere în Palma de Mallorca. PDL-istul Theodor Stolojan a botezat, cu cativa ani in urma, un copil al lui Bercea Mondialul, pe care il cheama "Patronas". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 31 Ian 2010, 16:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, stiri din astea vin de peste tot!
Vaccinul pentru porcină este criminal.
Dar am înteles că UE a trecut la eliminarea acelui vaccin si chiar la interzicerea lui pe piată!!! Cel putin asa mi-a spus un coleg de muncă... Stiti ceva despre asta_ Eu nu. Din cati s-au vaccinat in Romania asta e singurul caz. Era mai bine pe vremuri, cand informatiile ajungeau mult mai greu. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 31 Ian 2010, 17:02 | |
| Un doctor din Europa afirmă că efectele negative după luarea acelui vaccin se vor simti după circa un an. Realmente nu stiu ce să cred cu adevărat. Oricum eu mă mentin pe pozitia mea de totală neîncredere. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 31 Ian 2010, 17:27 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu nu. Din cati s-au vaccinat in Romania asta e singurul caz. Era mai bine pe vremuri, cand informatiile ajungeau mult mai greu.
Nu asta-mi inspiră neîncrederea ci agresivitatea cu care s-a încercat acreditarea ideii că avem de-a face cu o pandemie! Păi în lume sunt mult mai mulţi oameni cu hemoroizi decât bolnavi de "gripa nouă". Să înţeleg că avem o pandemie de hemoroizi? De ce nu se declară şi SIDA a fi pandemică? _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 31 Ian 2010, 22:00 | |
| Nu m-am putut abţine... ăstora, porcul de Boc şi alcoolicul de Băsescu le spune "bugetari de lux"! De ce nu-şi trimit şi ei copiii acolo? Prinţul William al Marii Britanii a fost în Irak. Înapoi la Kabul, în numele fratelui ucis Sergentul major Mugurel Unguraş pleacă astăzi din nou spre Afganistan, după ce în urmă cu zece luni acolo i-a murit fratele. Pentru Mugurel Unguraş, de 28 de ani, întoarcerea pe front este singurul fel în care îşi poate onora fratele, pe Vasile. Pleacă împreună cu alţi peste 50 de militari români. Maiorul Vasile Unguraş a murit pe 7 aprilie 2009, într-o misiune de patrulare pe autostrada Kandahar-Kabul. Avea 32 de ani şi, în 2007, mai fusese pe front, în Irak. În misiunea din Afganistan a fost comandantul unui pluton de 25 de militari. Tot articolul la adresa: http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/In_numele_fratelui_0_199180494.html _____________________ Free your mind!
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 01 Feb 2010, 06:30 | |
| - Anahoret a scris:
- Nu m-am putut abţine... ăstora, porcul de Boc şi alcoolicul de Băsescu le spune "bugetari de lux"! De ce nu-şi trimit şi ei copiii acolo? Prinţul William al Marii Britanii a fost în Irak.
Pai, pe una , aia cu labiile bucale tunate o trimis-i caz doara nu sta (pe unde o fi stand, inclusiv prin carciumi) pe bani proprii... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 02 Feb 2010, 09:42 | |
| - Anahoret a scris:
- zaraza26 a scris:
- Eu nu. Din cati s-au vaccinat in Romania asta e singurul caz. Era mai bine pe vremuri, cand informatiile ajungeau mult mai greu.
Nu asta-mi inspiră neîncrederea ci agresivitatea cu care s-a încercat acreditarea ideii că avem de-a face cu o pandemie! Păi în lume sunt mult mai mulţi oameni cu hemoroizi decât bolnavi de "gripa nouă". Să înţeleg că avem o pandemie de hemoroizi? De ce nu se declară şi SIDA a fi pandemică? Totusi e mai posibil sa contractez o gripa din asta. Hemoroizi pana la varsta aveam daca era cazul, SIDA... spune-mi ce sanse am sa o capat asa ca tot gripa ajunge mai usor la mine. Unde vezi agresivitate? E preferabil sa fii avertizat decat sa fii lasat sa te imbolnavesti. Oricum o dai tot nu-i bine, ca statul ce grija are! sa ne previna, bla, bla, bla. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 02 Feb 2010, 09:56 | |
| - Anahoret a scris:
- Nu m-am putut abţine... ăstora, porcul de Boc şi alcoolicul de Băsescu le spune "bugetari de lux"! De ce nu-şi trimit şi ei copiii acolo? Prinţul William al Marii Britanii a fost în Irak.
Înapoi la Kabul, în numele fratelui ucis
Sergentul major Mugurel Unguraş pleacă astăzi din nou spre Afganistan, după ce în urmă cu zece luni acolo i-a murit fratele. Pentru Mugurel Unguraş, de 28 de ani, întoarcerea pe front este singurul fel în care îşi poate onora fratele, pe Vasile. Pleacă împreună cu alţi peste 50 de militari români.
Maiorul Vasile Unguraş a murit pe 7 aprilie 2009, într-o misiune de patrulare pe autostrada Kandahar-Kabul. Avea 32 de ani şi, în 2007, mai fusese pe front, în Irak. În misiunea din Afganistan a fost comandantul unui pluton de 25 de militari.
Tot articolul la adresa: http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/In_numele_fratelui_0_199180494.html 1. "Copiii" de 20 si ceva de ani nu pot fi trimisi impotriva vointei lor. 2. Daca vorbeam de copiii de sange nobil, se mai putea discuta... Aia au alta educatie, dar si acolo se mai intampla sa nu fie respectate toate cerintele unui membru al familiei regale. 3. Nu inteleg de ce trebuie sa riste si fratele acolo. Asa inteleg astia onoarea? In tara nu e bine, numai acolo exista onoare? | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 02 Feb 2010, 23:00 | |
| Cred că răspunsul este la punctul 2: sânge nobil, educaţie... Doar nu s-o duce fiul gunoierului în Afganistan. Ce să demonstreze? Mai bine candidează la Colegiul nr.1 din Bucureşti. Doar trebuie să renoveze Capitala din temelii, nu? _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 03 Feb 2010, 02:30 | |
| - zaraza26 a scris:
- Nu inteleg de ce trebuie sa riste si fratele acolo. Asa inteleg astia onoarea? In tara nu e bine, numai acolo exista onoare?
Cei mai multi merg acolo (Afganistan, Irak...) pentru bani. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 03 Feb 2010, 06:06 | |
| Am stat de vorbă cu câţiva. În Angola şi, la început, în Afganistan şi Irak, mergeau pentru bani. După ce au îneput să sară-n sus cu minele, nu s-au mai înghesuit să plece. Însă fără o plecare sau două în Afganistan şi (sau) Kosovo, nu pot face carieră. Apoi, după câte am înţeles, acum se pleacă cu unitatea, nu mai este pe bază de voluntariat ca înainte şi, cine refuză, poate fi dat afară. De necrezut, sunt destui de mulţi -- cel puţin aşa spun majoritatea -- care se duc acolo "să-şi facă meseria", nu neapărat pentru bani.
De fapt am mai citit astea şi prin ziare. _____________________ Free your mind!
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 03 Feb 2010, 06:29 | |
| - Anahoret a scris:
- Cred că răspunsul este la punctul 2: sânge nobil, educaţie... Doar nu s-o duce fiul gunoierului în Afganistan. Ce să demonstreze? Mai bine candidează la Colegiul nr.1 din Bucureşti. Doar trebuie să renoveze Capitala din temelii, nu?
SPER ca nu-l vezi pe mucosu de Honorius pe post de militar; eventual cu o sabie de lemn si coif facut dintr-un ziar; ca de altceva, oricum nu-i bun _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 17:13 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 19:25 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 19:49 | |
| - yzzy a scris:
- [b]Un grup de asociaţii de mediu din ţară a iniţiat proiectul “Let’s do it Romania”
Interesantă ideea... REALITATEA.NET i-a întrebat pe organizatorii proiectului, prezenţi la festivalul eco “Green Planet Blues” dacă sunt optimişti în ceea ce priveşte succesul lui, dat fiind că deşeurile nu sunt pe lista de priorităţi ale românilor. “Noi chiar credem că oamenii se vor mobiliza şi că vom reuşi să curăţăm ţara. Faptul că în alte ţări a avut success total, ne face să credem că şi noi putem”, a spus Oana Brătilă, unul dintre organizatori.Succes cred că vor avea, deoarece se vor implica destul de mulţi oameni. Probabil va veni şi Realitatea TV cu ceva de genul "România prinde rădăcini" şi, cu siguranţă, şcolile. Deci curăţenie -- chiar dacă nu în toată ţara -- se va face. Problema spinoasă este însă menţinerea... La capitolul ăsta suntem dezastru. Degeaba se face curăţenie, dacă într-o săptămână gunoaiele sunt la loc. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 21:07 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 21:10 | |
| Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTAPENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI.. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 05 Feb 2010, 21:17 | |
| Am văzut aşa ceva când mă uitam împreună cu soţia la unul dinre episoadele "Schimb de mame". Una dintre doamne venise din Italia într-o comună de nu-ştiu-unde. Ştiţi cum se arată imagini din cele două familii... Atunci am văzut cum soţul "italiencei" colectează uleiul uzat într-un bidon de 5 l în care fusese apă plată. Mi-a plcut ideea, cu toate că (sunt sincer) şi noi îi dăm drumul tot pe gura chiuvetei. Asta este! Chestie de educaţie! Mulţumesc, Dolion! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 06 Feb 2010, 16:45 | |
| - Anahoret a scris:
- Am văzut aşa ceva când mă uitam împreună cu soţia la unul dinre episoadele "Schimb de mame". Una dintre doamne venise din Italia într-o comună de nu-ştiu-unde. Ştiţi cum se arată imagini din cele două familii... Atunci am văzut cum soţul "italiencei" colectează uleiul uzat într-un bidon de 5 l în care fusese apă plată. Mi-a plcut ideea, cu toate că (sunt sincer) şi noi îi dăm drumul tot pe gura chiuvetei.
Asta este! Chestie de educaţie! Mulţumesc, Dolion! La tara grasimea se foloseste fie la fabricarea sapunului de casa, fie se arunca la gunoi, in gradina. Cred ca in Romania, cine are gradina, prefera sa-l arunce intr-un colt, undeva. Am primit informatia asta pe mail anul trecut sau chiar in 2008. Eu arunc uleiul etc in gradina unde sunt gunoaiele biodegradabile. | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 06 Feb 2010, 17:04 | |
| Îmi aduc aminte că şi ai mei, când trăiau, la fel făceau: untura de la porc, care nu se consuma, şi uleiul strâns în casă de la prăjeli le foloseau la săpun. Aveau un tuci mare pe care-l puneau în grădină pe pirostrii şi acolo fierbeau săpunul. Soluţia care rămânea după aceea -- la noi se numeşte vrece -- era folosită pentru curăţat vesela şi alte obiecte de metal pentru că, fiind puternic alcalină, "rădea" tot.
Cumnatul meu şi acum se spală pe cap cu săpun de casă. Spune că este cel mai bun şampon posibil. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) | |
| |
| | | | STIRI SOCIALE (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |