| Citate mai mult sau mai putin citate | |
|
+7Layla ostrovna abbilbal Anahoret aurora Emil Condor zaraza26 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Mar 24 Mar 2009, 11:18 | |
| "Eu nu vreau altceva de la tine decât ca tu sã fii fericit. Dar tu crezi cã îmi esti inferior, pe când, în realitate, toti suntem unul. Nu existã separare. Eu îti doresc tie ce îti doresti tu, nimic mai mult, nimic mai putin. Eu nu-mi fac griji pentru succesul tãu lumesc. Doar tu îti faci. Nu trebuie sã te preocupe sã-ti câstigi existenta. Adevãratii maestri sunt cei care au ales sã trãiascã, nu sã-si câstige existenta. Curaj ! Fã orice îti place cu adevãrat. Nu fã nimic altceva. Ai atât de putin timp. Cum te si gândesti sã pierzi vreo clipã fãcând ceva ce nu-ti place, pentru a-ti câstiga existenta? Asta nu e viatã. Asta e moarte." | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 27 Mar 2009, 11:39 | |
| Dupa aceste citate ma gandeam cum ar fi sa las balta bucataria cand nu-mi place ce fac. Mda, mi se intampla si din astea, dar caut si un efect secundar pozitiv in ceea ce fac... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 27 Mar 2009, 11:44 | |
| Am gasit pe net citate din cartile lui Neale Donald Walsch. Unele mi se par greu de inteles: Dacă ai nevoie de o revelaţie, nu poţi să o ai, pentru că însuşi actul de a cere este o afirmare a faptului că ea lipseşte. Dumnezeu este observator, nu creator. Şi Dumnezeu e gata să te ajute să-ţi trăieşti viaţa, dar nu în modul în care te-ai aşteptat tu. Dacă te gândeşti că eşti deprimat, abătut, gândeşte-te din nou. Dacă te gândeşti că lumea este un loc rău, plin de evenimente negative, gândeşte-te din nou. Dacă te gândeşti că viaţa ta se prăbuşeşte şi că nu mai ai nici o şansă să o refaci, gândeşte-te din nou. Un adevărat profesor nu este cel care ştie cel mai mult, ci cel care îi face pe cei mai mulţi să ştie. În majoritatea cazurilor, voi nu vreţi să dovediţi că părinţii voştri, şcoala voastră, religiile voastre, tradiţiile voastre, scrierile voastre sfinte greşesc - aşa că vă negaţi propria experienţă în favoarea a ceea ce vi s-a spus să gândiţi. Dragostea este energia care se extinde, se deschide, trimite departe, stă pe loc, scoate la iveală, împarte cu alţii, vindecă. De unde ţi s-a dat, ţi se va mai da. Dacă nu intri înăuntrul tău, rămâi pe dinafară. | |
|
| |
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 27 Mar 2009, 13:34 | |
| Foarte interesante aceste citate din cartile lui Neale Donald Walsch...si foarte adevarat ca dragostea vindeca | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 27 Mar 2009, 14:08 | |
| - Layla a scris:
- Foarte interesante aceste citate din cartile lui Neale Donald Walsch...si foarte adevarat ca dragostea vindeca
Normal. Iar daca e asociata cu bioenergie, e si mai si. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 27 Mar 2009, 19:26 | |
| - zaraza26 a scris:
- "Eu nu vreau altceva de la tine decât ca tu sã fii fericit. Dar tu crezi cã îmi esti inferior, pe când, în realitate, toti suntem unul. Nu existã separare. Eu îti doresc tie ce îti doresti tu, nimic mai mult, nimic mai putin."
Adânc şi adevărat... de reţinut! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Lun 06 Apr 2009, 16:31 | |
| Credinciosul iubeste si viata paminteasca si viata eterna.
Fericit esufletul care are mintea si trupul curate.
Glasul codrului nu minte niciodata.
Plantele se ridica la cer ca rugaciunile credinciosilor.
Candela aprinsa este semnul ca un trup insufletit se roaga si il are pe Dumnezeu aproape. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Mier 08 Apr 2009, 19:50 | |
| ALTARUL DORULUI ESTE SUFLETUL. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Vin 10 Apr 2009, 19:00 | |
| Cerul si pamintul nu dau socoteala omului.
Cea mai buna mama a fost si este Maica Domnului.
Carul Mic si Carul mare niciodata n-au boi injugati.
Ingerii sunt florile cerului.
Sa ne fereasca Dumnezeu cind omul nu va mai sti de frica.
Forile sunt ingerii pamintului. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Mar 14 Apr 2009, 13:23 | |
| Dumnezeu e singurul stapinitor al timpului.
Sufletul curat al crestinului este mai pretios decit smaraldele sau diamantele.
Dorul nu se ia cu mina ci numai timpul si uitarea il sterg.
Bisturiul inlatura raul nu alege neghina. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Lun 27 Apr 2009, 11:11 | |
| - ostrovna a scris:
- Dumnezeu e singurul stapinitor al timpului.
Sufletul curat al crestinului este mai pretios decit smaraldele sau diamantele.
Dorul nu se ia cu mina ci numai timpul si uitarea il sterg.
Bisturiul inlatura raul nu alege neghina. A intelege tacerea e esenta ascultarii. Si cei buni si corecti pot fi condamnati citeodata. Unii traiesc in salbaticia junglei zeci de ani,altii mor tineri in castele luxoase,zdrobiti de gindurile puterii. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Lun 27 Apr 2009, 11:16 | |
| Nu e dor fara durere si viata ce nu piere.
Si picatura de apa cit de e mica,poate prabusi muntii.
Nu-i umbra fara lumina si somn fara odihna.
Primul semn al intelepciunii e recunoasterea greselior.
Mai bine vorbesti putin si spui multe decit sa vorbesti mult si sa nu spui nimic. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Joi 05 Noi 2009, 11:34 | |
| „Timpul este distanţa dintre chemarea lui Dumnezeu şi răspunsul tău.” (Dumitru Stăniloae) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Joi 05 Noi 2009, 11:49 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Mar 23 Mar 2010, 10:58 | |
| Citate din Constantin Noica. Le-am gasit zilele trecute si mi se par demne de a fi reluate.
De altfel e şi cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: "Simt că te pot părăsi. Te iubesc atât de mult, încât s-a împlinit ceva în mine - şi acum te pot părăsi". E inutil să întorci capul. S-ar putea să vezi nedumerire. Când pleci, e bine să crezi că ai socotelile încheiate.
Omul care ştie să fie singur, acela te înţelege cu adevărat, acela care te iubeşte cu adevărat. Celălalt, prea aproape, îţi ţine doar umbră.
Ce are de dat un spirit feminin? O singură fericire, un singur extaz. Şi toată tehnica feminităţii e de a pulveriza acea fericire în nenumărate fericiri, într-o succesiune şi devenire de fericiri minore. Căci ea pleacă de la fiinţă şi atunci caută devenirea şi diversul; în timp ce bărbatul pleacă de la devenire şi e însetat de fiinţă, de unitate. Setea Unului de a se pierde şi setea Multiplului de a se readuna.
Ne jucăm. Nu trebuie să se întâmple nimic cu adevărat. Să ne jucăm numai. Cine nu ştie să se joace, acela nu-şi trăieşte omenia.
Filozofia ca donjuanism. Pe lângă ea, oamenii de specialitate fac simple căsnicii burgheze. Esenţial e să cucereşti. Nu să accepţi. Nu să ştii.
Ce nu ştiu pedagogii şi ştie bunul-simţ românesc: "Nu da povaţă celui ce nu ţi-o cere, căci nu te ascultă". Însetează-l întâi. Pune-l în situaţia de a ţi-o cere. Şi pe urmă spune-i - dacă ai de spus ceva.
Vreau să întreb: să fii în istorie sau să fii în adevăr?
Dacă iubiţi muzica - pierderile, curgerile, creşterile; dacă vă plac geometria şi rigoarea, fără să vi se împietrească inima şi mintea; dacă aveţi un dram de nebunie şi un munte de măsură - veţi întâlni, cândva, filozofia.
Este suficient un surâs al vieţii pentru ca totul să recapete sens...
Fiinţa se manifestă peste tot în ceea ce se distribuie fără să se împartă.
Creştinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale minţii.
Când mă gândesc la Maramureş, la folclorul nostru şi la felul întâmplător şi prea adesea parţial în care am păstrat ceva din ce a fost, îmi spun că aceea ce ştim şi admirăm noi (laolaltă cu atâţia străini) reprezintă poate numai resturile şi firimiturile unui banchet al zeilor.
Muzica explorează tăcerea umană.
S-a afirmat în repetate rânduri: fiinţa este. Gândul nostru românesc spune nu numai este, dar şi este să fie.
Toată problema României nu e numai să fie, să fie în eternitate, ci şi să devină. Dar cum poţi preface fiinţa în devenire? Începând de când? Şi mă gândesc la o Românie care ar suporta pe un Nietzsche spunându-i: "Românii nu sunt nimic; ei devin ceva". | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Mier 24 Mar 2010, 00:54 | |
| - zaraza26 a scris:
- „Timpul este distanţa dintre chemarea lui Dumnezeu şi răspunsul tău.”
Frumos! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Sam 19 Iun 2010, 19:40 | |
| Nu mai strig "Jos Guvernul", deoarece, mai jos nu se poate! (Nicolae Mihu) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Sam 19 Iun 2010, 23:56 | |
| In oras, ultimul mijloc de transport ramane totusi dricul! (Nicolae Mihu) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Dum 20 Iun 2010, 08:45 | |
| Fa ce iubesti, iubeste ce faci, lasa lumea un loc mai bun si nu te scobi in nas – Jeff Mallett _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate Dum 13 Dec 2015, 16:04 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Citate mai mult sau mai putin citate | |
| |
|