| Urari de sarbatori | |
|
+34fulga alex andrei Doina ANGELABAB lutra vulgaris CRUCIAT Ciprian Diaporevomenos VOTAN delta yzzy Ion nynna_vizireanu ostrovna Cristina dolion bulache bila Roxy gringo Franz Schneider Anahoret nicuvar Administrator MIRCEA ACCENT cactus Emil Condor aurora zaraza26 Karima abba abbilbal zuum 38 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:39 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- eu va urez tot binele din lume, tot ce va doriti, dar nu cu ocazia Craciunului sau Anului Nou pentru ca acestea sunt sarbatori cu conotatii pagane.
Pana acum de cand s-a infiintat acest forum nu ai catadicsit sa ne urezi nimic, ce-ti veni taman acum? Puteai sa ne urezi toate cele bune in fiecare zi daca pentru tine toate sunt la fel. Fato, te crezi neprihanita si fara pacat in fata lui Dumnezeu , dar uite ce-ti zic eu azi, in noaptea asta sfanta a Craciunului. Iti doresc ca Dumnezeu sa pogoare iubirea si blandetea in sufletul tau, intr-o buna zi! Esti acra si amara la suflet ! Daca nu musti, scuipi si zici ca asta e dragostea de la Isus Hristos! Reprezinti o "credinta" straina de iubirea aproapelui pe care ne-o arata Isus Hristos , ceva urat si rau in care n-as vrea sa ma transform vreodata! Dumnezeu are planul Lui cu fiecare dintre noi! Prin cuvintele pe care ni le-ai adresat ai aratat pe deplin cine esti si ce-ti poate pielea! Oare Roxy a auzit / citit cele 10 pacate ? Sau nici pe astea nu le recunoaste ? Trufia o mai fi in lista pacatelor ? Poate ne spune si care sunt, in opinia ei, sarbatorile fara conotatii pagane. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:49 | |
| Hai să uităm episodul acesta si să ne bucurăm că avem sănătate si mult timp liber acum de sărbători, pentru a-l consuma în mijlocul celor dragi nouă. Numa' bine! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:50 | |
| - Emil Condor a scris:
- Hai să uităm episodul acesta si să ne bucurăm că avem sănătate si mult timp liber acum de sărbători, pentru a-l consuma în mijlocul celor dragi nouă. Numa' bine!
Iertarea e una din binefacerile cu care ne-a harazit Dumnezeu. Sa iertam deci. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- Hai să uităm episodul acesta si să ne bucurăm că avem sănătate si mult timp liber acum de sărbători, pentru a-l consuma în mijlocul celor dragi nouă. Numa' bine!
Emile, donsoara sau doamna roxi ...ca sa spun pe romaneste, a dat cu mucii'n fasole...nu-i mai lua apararea, merita bobarnacele cu varf si indesat...aici este un forum, un spatiu deschis , nu te poti ascunde dupa fusta mamii si nici dupa deget! Nimic nu se intampla fara un rost. Eu ma bucur ca a "scapat-o" si stiam ca o sa-si dea in petec mai devreme sau mai tarziu...sunt convins ca stie foarte bine ca aici nu ne aflam "in ceruri" si ca suturile in cXX sunt cat se poate de "reale" atunci cand calci pe alaturi! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:58 | |
| Cum vezi tu că-i iau apărarea??!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 08:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cum vezi tu că-i iau apărarea??!!
Nu VAD! Simt! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 08:13 | |
| Dacă simti - mergi la budă si va trece! Simti fals! Nu e prima dată... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 08:18 | |
| Este umană, ai dreptate.
Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 08:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- Este umană, ai dreptate.
Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! A fost bine...! Nimic spectacular! Multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si ne rugam de pace in lume! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 08:44 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Este umană, ai dreptate.
Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! A fost bine...! Nimic spectacular! Multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si ne rugam de pace in lume! Love and Peace! - cuvintele mele favorite... Asa este, Zuum. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 09:44 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Emil Condor a scris:
Iertarea e una din binefacerile cu care ne-a harazit Dumnezeu. Sa iertam deci. Eu am iertat-o pe Roxi de mai multe ori, pentru că aşa sunt eu. Eu nu am uitat ce a spus Roxi de mai multe, căci aşa sunt eu dotat cu neuitare. Păzeşte-te Roxi de a mai călca în străchini, sau mai bine ieşi de bună voie şi nesilită de nimeni de pe forum. Sărbătorile tale să-ţi aducă fericirea ! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 13:01 | |
| - Emil Condor a scris:
... Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! La noi a fost minunat. Desi toata ziua ne-au spus la prognoza meteo ca in Banat nu vom avea zapada, la Timisoara a nins toata noaptea de Craciun. A inceput pe la 12, la 1,30 era deja un strat subtire iar dimineata ne-am trezit cu un strat de cativa centimetri. Nu e zapada multa, dar e ZAPADA !!! Si a nins chiar in noaptea Craciunului. Ce poate fi mai frumos? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 13:06 | |
| - nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
... Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! La noi a fost minunat. Desi toata ziua ne-au spus la prognoza meteo ca in Banat nu vom avea zapada, la Timisoara a nins toata noaptea de Craciun. A inceput pe la 12, la 1,30 era deja un strat subtire iar dimineata ne-am trezit cu un strat de cativa centimetri. Nu e zapada multa, dar e ZAPADA !!! Si a nins chiar in noaptea Craciunului. Ce poate fi mai frumos? Si la noi a fost exact la fel! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 13:09 | |
| Eram sigur. Orsova este aproape. Si acolo a nins. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 13:25 | |
| - nicuvar a scris:
- Eram sigur. Orsova este aproape. Si acolo a nins.
De la Orsova mai manci o pita pana la Abba ! E dincolo de Severin Nicule, mult dincolo de el, nu la Orsova. | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 13:27 | |
| - Franz Schneider a scris:
- nicuvar a scris:
De la Orsova mai manci o pita pana la Abba ! E dincolo de Severin Nicule, mult dincolo de el, nu la Orsova. Franz, stie Nicu ce spune! Daca la Timisoara si la Orsova, ninge, musai ninge si la Vanju Mare! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 14:40 | |
| - abba a scris:
- Franz Schneider a scris:
- nicuvar a scris:
De la Orsova mai manci o pita pana la Abba ! E dincolo de Severin Nicule, mult dincolo de el, nu la Orsova. Franz, stie Nicu ce spune! Daca la Timisoara si la Orsova, ninge, musai ninge si la Vanju Mare! Angela, Tatal meu avea o vorba. Zona noastra de influenta este cunoscuta sub numele de ..."pe alocuri". De ce spun asta. Cand se anunta prin zonele tarii cate un fenomen meteorologic, acesta nu era valabil in zona noastra. Daca se specifica cumva ca acest fenomen se va produce "pe alocuri", atunci cu siguranta se producea si in zona noastra. Se anunta spre exemplu ploaie in toata tara, la noi nu ploua. Daca, in schimb, se anunta ploaie "pe alocuri", atunci, chit ca nu ploua in tot restul tarii, la noi turna cu galeata. Asta e povestea predictiilor meteorologice ale tatalui meu. Si in zi de azi mai radem uneori cand ne amintim. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 17:56 | |
| - nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
... Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti! La noi a fost minunat. Desi toata ziua ne-au spus la prognoza meteo ca in Banat nu vom avea zapada, la Timisoara a nins toata noaptea de Craciun. A inceput pe la 12, la 1,30 era deja un strat subtire iar dimineata ne-am trezit cu un strat de cativa centimetri. Nu e zapada multa, dar e ZAPADA !!! Si a nins chiar in noaptea Craciunului. Ce poate fi mai frumos? Mă bucur să aud aia, Nicule! Despre zăpadă, am auzit că a căzut mai peste tot în România - eram la cuscrii mei unde după multă vreme am tras si eu cu privirea spre un ecran de televizor! Era un program românesc cu stirile, de aia stiu si vremea de acolo. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 00:26 | |
| Ei uite că peste Bălgradul meu nu a nins. Ca să văd zăpadă, dau o fugă zilele astea până la Cpitală cu un Pui Mic în vizită de lucru. Şi din goana trenului voi zvârli o chiatră în fereastra lui Anahoret să ştie că am trecut pe uliţa lui. | |
|
| |
bila
Numarul mesajelor : 55 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 03:45 | |
| La multi ani !! La Onesti a nins bine-bine !! Si asta a inceput chiar din ziua de Ajun. Seara a fost magnifica! Mosul acoperise totul in alb,iar pomii erau albi .. Are zapada vreo 20 de cm sau mai bine.. E perfect!! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 03:54 | |
| Sănătate si La Multi Ani, Bila!
Da, am văzut că în Moldova a căzut multă zăpadă, cele mai puternici ninsori anuntând în Suceava si Neamt. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 19:26 | |
| - aurora a scris:
- mi-ar placea daca ai albumul, sa mi-l faci .mp3 si sa-l pui la "AUDIO"
Uite o altă melodie (este a doua de pe disc) şi-mi place enorm. Textul este haios rău!!! Cargo – Ochii din sertarhttp://www.trilulilu.ro/irynuuk/41c532d3a18106Se rezolvă şi cu albumul...! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 19:28 | |
| - zuum a scris:
- errare humanum est
Dar te face să te simţi divin... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 19:29 | |
| - abbilbal a scris:
- Ei uite că peste Bălgradul meu nu a nins. Ca să văd zăpadă, dau o fugă zilele astea până la Cpitală cu un Pui Mic în vizită de lucru. Şi din goana trenului voi zvârli o chiatră în fereastra lui Anahoret să ştie că am trecut pe uliţa lui.
Când se va întâmpla asta, preacinstite, c-o să stau în balcon, să-ţi fac semne de la fereastră! :surrender: Da' poate ne-ntâlnim prin Bucureşti, că pe 31 sunt de serviciu! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urari de sarbatori | |
| |
|
| |
| Urari de sarbatori | |
|