LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul taieri CPSF problema brasov comment-143 nicuvar internet sibiu drumetie muzica_traditionala google curiozitati Fantasy politica Limba 1 humanitas padure efremovivanantonovici reclame 1918 mediu romana istorie 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Urari de sarbatori - Pagina 3 I_vote_lcapUrari de sarbatori - Pagina 3 I_voting_barUrari de sarbatori - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Urari de sarbatori - Pagina 3 I_vote_lcapUrari de sarbatori - Pagina 3 I_voting_barUrari de sarbatori - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Urari de sarbatori

In jos 
+34
fulga
alex andrei
Doina
ANGELABAB
lutra vulgaris
CRUCIAT
Ciprian
Diaporevomenos
VOTAN
delta
yzzy
Ion
nynna_vizireanu
ostrovna
Cristina
dolion
bulache
bila
Roxy
gringo
Franz Schneider
Anahoret
nicuvar
Administrator
MIRCEA
ACCENT
cactus
Emil Condor
aurora
zaraza26
Karima
abba
abbilbal
zuum
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Urari de sarbatori - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 07:39

zuum a scris:
Roxy a scris:
eu va urez tot binele din lume, tot ce va doriti, dar nu cu ocazia Craciunului sau Anului Nou pentru ca acestea sunt sarbatori cu conotatii pagane.

Pana acum de cand s-a infiintat acest forum nu ai catadicsit sa ne urezi nimic, ce-ti veni taman acum? Puteai sa ne urezi toate cele bune in fiecare zi daca pentru tine toate sunt la fel.
Fato, te crezi neprihanita si fara pacat in fata lui Dumnezeu , dar uite ce-ti zic eu azi, in noaptea asta sfanta a Craciunului.
Iti doresc ca Dumnezeu sa pogoare iubirea si blandetea in sufletul tau, intr-o buna zi! Esti acra si amara la suflet ! Daca nu musti, scuipi si zici ca asta e dragostea de la Isus Hristos! Reprezinti o "credinta" straina de iubirea aproapelui pe care ne-o arata Isus Hristos , ceva urat si rau in care n-as vrea sa ma transform vreodata!
Dumnezeu are planul Lui cu fiecare dintre noi! Prin cuvintele pe care ni le-ai adresat ai aratat pe deplin cine esti si ce-ti poate pielea!
Oare Roxy a auzit / citit cele 10 pacate ? Sau nici pe astea nu le recunoaste ? Trufia o mai fi in lista pacatelor ? Poate ne spune si care sunt, in opinia ei, sarbatorile fara conotatii pagane.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 07:49

Hai să uităm episodul acesta si să ne bucurăm că avem sănătate si mult timp liber acum de sărbători, pentru a-l consuma în mijlocul celor dragi nouă. Numa' bine!

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 07:50

Emil Condor a scris:
Hai să uităm episodul acesta si să ne bucurăm că avem sănătate si mult timp liber acum de sărbători, pentru a-l consuma în mijlocul celor dragi nouă. Numa' bine!
Iertarea e una din binefacerile cu care ne-a harazit Dumnezeu. Sa iertam deci.

Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 07:55

Emil Condor a scris:

Emile, donsoara sau doamna roxi ...ca sa spun pe romaneste, a dat cu mucii'n fasole...nu-i mai lua apararea, merita bobarnacele cu varf si indesat...aici este un forum, un spatiu deschis , nu te poti ascunde dupa fusta mamii si nici dupa deget!

Nimic nu se intampla fara un rost. Eu ma bucur ca a "scapat-o" si stiam ca o sa-si dea in petec mai devreme sau mai tarziu...sunt convins ca stie foarte bine ca aici nu ne aflam "in ceruri" si ca suturile in cXX sunt cat se poate de "reale" atunci cand calci pe alaturi!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 07:58

Cum vezi tu că-i iau apărarea??!!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:01

Emil Condor a scris:
Cum vezi tu că-i iau apărarea??!!

Nu VAD! Simt!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:13

Dacă simti - mergi la budă si va trece! Laughing
Simti fals! Nu e prima dată...

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:15

Emil Condor a scris:
Dacă simti - mergi la budă si va trece! Laughing
Simti fals! Nu e prima dată...

errare humanum est Wink
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:18

Este umană, ai dreptate.

Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:38

Emil Condor a scris:
Este umană, ai dreptate.

Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti!

A fost bine...! Nimic spectacular! Multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si ne rugam de pace in lume!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 08:44

zuum a scris:
Emil Condor a scris:
Este umană, ai dreptate.

A fost bine...! Nimic spectacular! Multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si ne rugam de pace in lume!
Love and Peace! - cuvintele mele favorite... Asa este, Zuum.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 09:44

Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Iertarea e una din binefacerile cu care ne-a harazit Dumnezeu. Sa iertam deci.

Eu am iertat-o pe Roxi de mai multe ori, pentru că aşa sunt eu. Eu nu am uitat ce a spus Roxi de mai multe, căci aşa sunt eu dotat cu neuitare.

Păzeşte-te Roxi de a mai călca în străchini, sau mai bine ieşi de bună voie şi nesilită de nimeni de pe forum.

Sărbătorile tale să-ţi aducă fericirea !

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 13:01

Emil Condor a scris:

... Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti!

La noi a fost minunat. Desi toata ziua ne-au spus la prognoza meteo ca in Banat nu vom avea zapada, la Timisoara a nins toata noaptea de Craciun. A inceput pe la 12, la 1,30 era deja un strat subtire iar dimineata ne-am trezit cu un strat de cativa centimetri. Nu e zapada multa, dar e ZAPADA !!! Si a nins chiar in noaptea Craciunului. Ce poate fi mai frumos?

abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 13:06

nicuvar a scris:
Emil Condor a scris:

... Mai bine spune-mi dacă urările mele s-au prins de tine si ai avut prima zi de Crăciun asa cum numa' în povesti există. Hai, fă-ne gelosi pe toti!

La noi a fost minunat. Desi toata ziua ne-au spus la prognoza meteo ca in Banat nu vom avea zapada, la Timisoara a nins toata noaptea de Craciun. A inceput pe la 12, la 1,30 era deja un strat subtire iar dimineata ne-am trezit cu un strat de cativa centimetri. Nu e zapada multa, dar e ZAPADA !!! Si a nins chiar in noaptea Craciunului. Ce poate fi mai frumos?

Si la noi a fost exact la fel! Very Happy

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 13:09

Eram sigur. Orsova este aproape. Si acolo a nins. Laughing

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 13:25

nicuvar a scris:
De la Orsova mai manci o pita pana la Abba ! E dincolo de Severin Nicule, mult dincolo de el, nu la Orsova.

Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 13:27

Franz Schneider a scris:
nicuvar a scris:
De la Orsova mai manci o pita pana la Abba ! E dincolo de Severin Nicule, mult dincolo de el, nu la Orsova.

Franz, stie Nicu ce spune! Daca la Timisoara si la Orsova, ninge, musai ninge si la Vanju Mare! thumb_yello

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 14:40

abba a scris:
Franz Schneider a scris:
nicuvar a scris:

Franz, stie Nicu ce spune! Daca la Timisoara si la Orsova, ninge, musai ninge si la Vanju Mare! thumb_yello
Angela,
Tatal meu avea o vorba. Zona noastra de influenta este cunoscuta sub numele de ..."pe alocuri". De ce spun asta. Cand se anunta prin zonele tarii cate un fenomen meteorologic, acesta nu era valabil in zona noastra. Daca se specifica cumva ca acest fenomen se va produce "pe alocuri", atunci cu siguranta se producea si in zona noastra. Se anunta spre exemplu ploaie in toata tara, la noi nu ploua. Daca, in schimb, se anunta ploaie "pe alocuri", atunci, chit ca nu ploua in tot restul tarii, la noi turna cu galeata. Asta e povestea predictiilor meteorologice ale tatalui meu. Si in zi de azi mai radem uneori cand ne amintim.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptyVin 26 Dec 2008, 17:56

nicuvar a scris:
Emil Condor a scris:

Mă bucur să aud aia, Nicule!
Despre zăpadă, am auzit că a căzut mai peste tot în România - eram la cuscrii mei unde după multă vreme am tras si eu cu privirea spre un ecran de televizor! Laughing
Era un program românesc cu stirile, de aia stiu si vremea de acolo.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 00:26

Ei uite că peste Bălgradul meu nu a nins. Ca să văd zăpadă, dau o fugă zilele astea până la Cpitală cu un Pui Mic în vizită de lucru. Şi din goana trenului voi zvârli o chiatră în fereastra lui Anahoret să ştie că am trecut pe uliţa lui.

bila

Numarul mesajelor : 55

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 03:45

La multi ani !!
La Onesti a nins bine-bine !! cheers Si asta a inceput chiar din ziua de Ajun. Seara a fost magnifica! Mosul acoperise totul in alb,iar pomii erau albi .. Are zapada vreo 20 de cm sau mai bine.. E perfect!! cheers
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 03:54

Sănătate si La Multi Ani, Bila!

Da, am văzut că în Moldova a căzut multă zăpadă, cele mai puternici ninsori anuntând în Suceava si Neamt.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 19:26

aurora a scris:
mi-ar placea daca ai albumul, sa mi-l faci .mp3 si sa-l pui la "AUDIO"

rugă
Uite o altă melodie (este a doua de pe disc) şi-mi place enorm. Textul este haios rău!!!

Cargo – Ochii din sertar
http://www.trilulilu.ro/irynuuk/41c532d3a18106

Se rezolvă şi cu albumul...! Wink

Anahoret

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 19:28

zuum a scris:
errare humanum est Wink
Dar te face să te simţi divin... Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 EmptySam 27 Dec 2008, 19:29

abbilbal a scris:
Ei uite că peste Bălgradul meu nu a nins. Ca să văd zăpadă, dau o fugă zilele astea până la Cpitală cu un Pui Mic în vizită de lucru. Şi din goana trenului voi zvârli o chiatră în fereastra lui Anahoret să ştie că am trecut pe uliţa lui.

Când se va întâmpla asta, preacinstite, c-o să stau în balcon, să-ţi fac semne de la fereastră! :surrender: Laughing

Da' poate ne-ntâlnim prin Bucureşti, că pe 31 sunt de serviciu! Cool

MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Urari de sarbatori
Sus 
Pagina 3 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: SĂRBĂTORI-