| Urari de sarbatori | |
|
+34fulga alex andrei Doina ANGELABAB lutra vulgaris CRUCIAT Ciprian Diaporevomenos VOTAN delta yzzy Ion nynna_vizireanu ostrovna Cristina dolion bulache bila Roxy gringo Franz Schneider Anahoret nicuvar Administrator MIRCEA ACCENT cactus Emil Condor aurora zaraza26 Karima abba abbilbal zuum 38 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| |
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 17:33 | |
| - Mihaela a scris:
- Diseara trebuie sa vina Mos Craciun
trebuie pă draq... _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 18:45 | |
| - apocalyptica a scris:
- Mihaela a scris:
- Diseara trebuie sa vina Mos Craciun. La cei care au fost cuminti
trebuie pă draq... Auzi, la cel cuminte vine Moshul, la cel „fără...” vine cine spui tu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 18:54 | |
| - Franz Schneider a scris:
- SARBATORI FERICITE !
- abbilbal a scris:
- LA MULŢI ANI !
Tuturor, din toată inima! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| |
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 21:10 | |
| SI TOATE CELE BUNE | |
|
| |
Confucius
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 21/03/2010
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 21:45 | |
| Craciunul ne aminteste de Cel ce a venit in lume si ne-a aratat cum trebuie omul sa traiasca, in liniste si pace. Asa sa fie Craciunul fiecaruia din noi, precum Isus ne-a invatat, cu multa pace in inimi si dragoste pentru aproape. Sarbatori frumoase celor de la Lumina Lumii si familiilor lor! | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 23:06 | |
| "Sarbatorile de Iarna sa va gaseasca in armonie si sanatate, iar anul care vine sa fie unul mai bogat, mai inalt in aspiratii si plin de siccese."
Asa imi scrie mie un prieten scriitor din Romania. La fel va doresc si eu voua, tuturor.
Craciun Fericit! La Multi Ani! Cu prietenie, Ion | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 23:10 | |
| - Confucius a scris:
- Craciunul ne aminteste de Cel ce a venit in lume si ne-a aratat cum trebuie omul sa traiasca, in liniste si pace.
Asa sa fie Craciunul fiecaruia din noi, precum Isus ne-a invatat, cu multa pace in inimi si dragoste pentru aproape. Sarbatori frumoase celor de la Lumina Lumii si familiilor lor! Multumim pentru urarile tale de Craciun si noi iti uram ca cele de mai sus, sa devina un mod zilnic de viata dupa invatatura Lui. Precum si la toti forumisti Luminii Lumii. Daca reusim sa traim zilnic in liniste si pace, vom contribui la crearea unei lumii fericite, fara durere si tristete. | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 08:40 | |
| Decor in alb, nameti si ger... Colind la geam, colind in cer... An dupa an, veac dupa veac! Sarbatorile de iarna, care au cuprins intreg Pamantul cu frumusetea si vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copii Sai. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in casa sanatate, belsug si voie buna! LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 09:06 | |
| Profit de faptul ca e ZIUA DE CRACIUN ca sa va fac cunoscute cateva versuri cu semnificatie speciala :
Poveste de Craciun
„A venit la mine mama şi mi-a spus c-un zâmbet bun: — Puiule, stai treaz, ia seama, şi ascultă toată gama cântecelor de Crăciun!
Clătinând apoi fereastra, vântul mi-a şoptit uşor: — Puiule, în noaptea asta îşi despică norii creasta şi vin îngerii în zbor...
Iar o vrabie măruntă ciripi de pe pervaz: — Puiule, stai treaz şi-ascultă... Ia auzi... ce oaste multă!... Nu dormi!... Auzi? Stai treaz!...
Am răspuns la toate: Bine. Şi... am dormit în pat...
Iar târziu, din zări senine, a venit Isus la mine şi, zâmbind, m-a sărutat."
(Costache Ioanid ) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 10:34 | |
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 13:40 | |
| - dolion a scris:
- Sarbatorile de iarna, care au cuprins intreg Pamantul cu frumusetea si vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copii Sai.
yo zic să spui povestea asta de exemplu evreilor din al căror piele au făcut abajur creștinii prin anii 40 ai secolului XX... p.s. sau musulmancelor pe care ortodocșii sârbi le-au violat și apoi le-au zdrobit capul cu un ciocan/baros, în urmă cu nici măcar 2 decenii _____________________ | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 16:53 | |
| La multi ani fericiti! Sa aveti parte de ce va doriti ! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 17:24 | |
| Faine urări pe aici! Toate cele bune, tuturor! Până, chiar si apocalipticul atinge unele adevăruri... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Dec 2012, 18:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- Faine urări pe aici!
Toate cele bune, tuturor!
Până, chiar si apocalipticul atinge unele adevăruri... Numai ca epilipticul ii baga pe toti in aceiasi oala. Pe nemti criminali de razboi si pe sarbi americani, cu crestini adevarati, care cred si aplica : Daca cineva te loveste pe obrazul stang intoarce-l si pe celalat. El crede ca daca cineva declara ca e crestin, inseamna ca intradevar e crestin. Asa si el declara ca e normal, dar in realitate nu e zdravan. | |
|
| |
Franz Schneider
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 27 Dec 2012, 01:22 | |
| Si o urare deosebită ( mai ales... deocheată )! Gafă de zile mari: De Crăciun, Antonescu ne urează să fim protejaţi de Sfântul Cristian!!! http://tinyurl.com/cq2sxs3 _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
apocalyptica
| |
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 28 Dec 2012, 15:17 | |
| URARE
Daca cuvantul urare ar fi fost tradus din greaca, ar fi fost sinonim cu rugaciunea. Din pacate te duce gandul mai mult la ura decat la rugaciune.
Ευχή (Efhi)= urare Προσευχή(Prosefhi)=rugaciune | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 28 Dec 2012, 16:07 | |
| Tuturor celor cu dureri de spate si insomnii, le doresc in anul 2013 o astfel de saltea. Cica dormi bine si nu te mai doare nimic... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 29 Dec 2012, 20:33 | |
| Dar si prea multi bani crează insomnii, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 29 Dec 2012, 20:50 | |
| Sunt de acord, Emil... prea multi bani iti dau insomnii... dar exista si reversul: ai ce face daca nu poti dormi _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 29 Dec 2012, 22:24 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urari de sarbatori | |
| |
|