| Urari de sarbatori | |
|
+34fulga alex andrei Doina ANGELABAB lutra vulgaris CRUCIAT Ciprian Diaporevomenos VOTAN delta yzzy Ion nynna_vizireanu ostrovna Cristina dolion bulache bila Roxy gringo Franz Schneider Anahoret nicuvar Administrator MIRCEA ACCENT cactus Emil Condor aurora zaraza26 Karima abba abbilbal zuum 38 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:22 | |
| Uite aici ar trebui sa ne uram cu drag:
Eu ii urez lui Emil asa: sa plesneasca de sanatate si de voiosie. Familia sa-i fie sanatoasa si binecuvantata de Domnul....si mai zic...
Pentru Karima....sanatate si liniste la sufletel ! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:35 | |
| Ei uite că zgârcitul de Zuum deschise uşa urărilor pentru a se pune bine cu Emil şi a o guguli pe Karima.
Eu voi face urare pentru tăţi forumiştii înregistraţi în ordine alfabetică de la A la Z.
Dumnezeu să fie cu voi, alături de voi. Dumnezeu să vă aibă în paza sa şi să vă dea liniştea de care aveţi nevoie pentru a sărbători naşterea Domnului Iisus Hristos în pace, iar cei care nu cred în această naştere să beneficieze de pace pentru a sărbători ceea ce cred că a fost la Crăciun.
SĂRBĂTORI FERICITE ! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:45 | |
| Eu va urez sa fiti la fel de fericiti precum copiii care descopera dimineata darurile aduse de Mosul! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:47 | |
| Pai asta si voiam Abbi! Sa-i dati drumul cu urarile!
Tie Abbi , sa-ti traiasca Puiu Mic ( si eu tot Puica ii zic fetei mele si are 27 ) si tu pe langa Pui, da stii cum ? Sa traiesti .... spre multumirea ta si a celor din jur! Sa fii sanatos si la punga gros, sa-ti dea Doamne Doamne speranta, si putere de munca si un car de noroace! | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:49 | |
| Multumesc Zuum,tie in primul rand pentru ca tu ai deschis lista,precum si lui Abby,si tuturor membrilor acestui forum. Desi eu nu sarbatoresc aceasta sarbatoare,nu pot decat sa va urez voua sarbatori fericite pace si lumina in sufletele voastre. Si cine are mai multe libere va invit la mare la Sharm El-Sheikh,este o vreme perfecta pentru bronzat :roflmao: _____________________ | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 19:54 | |
| - Karima a scris:
- Multumesc Zuum,tie in primul rand pentru ca tu ai deschis lista,precum si lui Abby,si tuturor membrilor acestui forum.
Desi eu nu sarbatoresc aceasta sarbatoare,nu pot decat sa va urez voua sarbatori fericite pace si lumina in sufletele voastre. Si cine are mai multe libere va invit la mare la Sharm El-Sheikh,este o vreme perfecta pentru bronzat :roflmao: Unde e asta??? Cat despre sarbatorirea Craciunului uite, sa-ti spun. Acum cativa ani au venit in CT cateva familii din Irak. Toate cu copii multi.Una din ele avea 10 fete si 2 baieti. Kurzi din Mosul. Am fost musafirul de onoare si invitat cu Zuuma la mai toate sarbatorile lor. De Craciun au fost invitatii mei doi ani la rand. Trebuia sa-i vezi pe copii in fata lui Mos Craciun ca l-am facut sa vina cu sacul de jucarii. Imi amintesc ca Zuuma a primit de la Ghariba o cruciulita de aur. S-au mutat la Boston si le duc dorul...! Am invatat multe de la ei, iar ei s-au lipit de noi. Frumoase si vechi traditii, nu-mi inspira decat respect si admiratie. Karima, stai ca n-am terminat! Iti doresc sa nu ai soarta femeii musulmane in general ci cea a femeii musulmane in special! Eu zic ca porti o haina stramta dar...e alegerea ta! In orice caz, sa faci ce a zis Mohamed, nu ce a facut Mohamed! Sanatate si sa fii iubita in continuare!
Ultima editare efectuata de catre zuum in Lun 22 Dec 2008, 20:00, editata de 1 ori | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 20:00 | |
| Sharm El-Sheikh este o vestita statiune din Egypt care este spraaglomerata in acesta perioada a anului deoarece multi vin sa petreaca sarbatorile la mare. Frumoase amintiri _____________________ | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 20:04 | |
| Abba, tie sa-ti dea DUmnezeu rabdare multiplicata la puterea 1000 cu tinerele generatii , sanatate multa si fizica si mentala si sa fii iubita ! | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 20:07 | |
| Zuum acum am vazut si editarea,multumesc inca o data de urari. Cu soarta nu se stie ca este de la Dumnezeu,se poate schimba oricand desi zic eu ca a mea parca pare deja a fi trasata,nu mai am 18 ani ,dar oricum eu sunt multumita si multumesc lui Dumnezeu pentru tot. Treaba cu haina nu am inteles-o ca sigur nu pot sa o iau literar dar poate-mi spui tu in alt context,sa nu stricam topicul asta ca a inceput frumos _____________________ | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 20:08 | |
| | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 20:09 | |
| _____________________ | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Karima MODERATOR
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 22:59 | |
| Mamaaaaa, ce inghesuiala la useri!!! Unde esti Emile sa vezi ce harmalaie e p'aci! Sa stii ca azi am muncit nu gluma 'pe prispa' asta , vreau ceva, un premiu...orice! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 22 Dec 2008, 23:09 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 00:07 | |
| Zuum, sunt în vacantă! Doar ti-am spus aia, aseară! Acum, înainte de sărbători, doresc pentru fiecare, multă putere de muncă (e nevoie la câte treburi sunt de făcut în perioada asta). Stati sănătosi să vă bucurati de toate în mijlocul celor dragi vouă. Voi mai reveni cu alte postări la acest topic. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 00:22 | |
| gospodine, gospodine... ce sa va urez? putere de munca io azi am facut racituri... de porc si de curcan, si sarmalele, da' nu le-am foert maine fac niste fursecuri sunt obosita! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 00:31 | |
| Aurica, esti o mare gospodină. Domnul să-ti dea putere de lucru si posibilitatea de a te bucura de sărbători după dorinta inimii tale. - zuum a scris:
- Eu ii urez lui Emil asa: sa mai citeasca o data cartile alea multe, poate le si intelege pana la urma!
Nope! Perioada acumulărilor a trecut la mine - acum e timpul să dau si altora ce este "depozitat" în "acumulatorul central". Zuum - fără niciun pic de ironie - tu ai citit măcar 100 de cărti în viata ta? În afară de cele de specialitate. Stii de ce te întreb? Când citesti cărti foarte, foarte multe, nu o să le retii, nu o să le povestesti pe toate - ele îti formează creierul, lărgesc orizontul întelegerii tale dar nu rămân întipărite în memoria ta. Ar fi culmea! Dar putem discuta asta în altă parte... Sărbători fericite! - zuum a scris:
- ...azi am muncit nu gluma 'pe prispa' asta , vreau ceva, un premiu...orice!
Ia de-aici: mwah1 | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 17:00 | |
| - Emil Condor a scris:
- Când citesti cărti foarte, foarte multe, nu o să le retii, nu o să le povestesti pe toate - ele îti formează creierul, lărgesc orizontul întelegerii tale dar nu rămân întipărite în memoria ta.
Corect, nu le MEMOREZI dar iti dau acea flexibilitate ingandire...cu cat citesti mai mult cu atat "stii" mai putin ! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 21:40 | |
| Pentru toţi forumiştii ! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 23 Dec 2008, 22:32 | |
| Daaa - pentru totzi - o casa plina de fericire, impliniri, bucurii si sanatate... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 00:39 | |
| Jupânul din poza ta, ACCENT, doar ce a plecat de aici, din Canada. O să ajungă si pe la voi... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 00:49 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 00:58 | |
| De la Mircea: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urari de sarbatori | |
| |
|
| |
| Urari de sarbatori | |
|