LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Urari de sarbatori EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Urari de sarbatori EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Urari de sarbatori EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Urari de sarbatori EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Urari de sarbatori EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Urari de sarbatori EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Urari de sarbatori EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Urari de sarbatori EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Urari de sarbatori EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Urari de sarbatori EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Urari de sarbatori EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Urari de sarbatori EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Urari de sarbatori EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu efremovivanantonovici internet CPSF drumetie comment-143 problema politica istorie mediu google 1918 humanitas 1 reclame 23 SFromanesc Popasul muzica_traditionala taieri Limba padure curiozitati Fantasy romana brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Urari de sarbatori I_vote_lcapUrari de sarbatori I_voting_barUrari de sarbatori I_vote_rcap 
Emil Condor
Urari de sarbatori I_vote_lcapUrari de sarbatori I_voting_barUrari de sarbatori I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Urari de sarbatori

In jos 
+34
fulga
alex andrei
Doina
ANGELABAB
lutra vulgaris
CRUCIAT
Ciprian
Diaporevomenos
VOTAN
delta
yzzy
Ion
nynna_vizireanu
ostrovna
Cristina
dolion
bulache
bila
Roxy
gringo
Franz Schneider
Anahoret
nicuvar
Administrator
MIRCEA
ACCENT
cactus
Emil Condor
aurora
zaraza26
Karima
abba
abbilbal
zuum
38 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:22

Uite aici ar trebui sa ne uram cu drag:

Eu ii urez lui Emil asa: sa plesneasca de sanatate si de voiosie. Familia sa-i fie sanatoasa si binecuvantata de Domnul....si mai zic...

Pentru Karima....sanatate si liniste la sufletel !
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:35

Ei uite că zgârcitul de Zuum deschise uşa urărilor pentru a se pune bine cu Emil şi a o guguli pe Karima.

Eu voi face urare pentru tăţi forumiştii înregistraţi în ordine alfabetică de la A la Z.

Dumnezeu să fie cu voi, alături de voi. Dumnezeu să vă aibă în paza sa şi să vă dea liniştea de care aveţi nevoie pentru a sărbători naşterea Domnului Iisus Hristos în pace, iar cei care nu cred în această naştere să beneficieze de pace pentru a sărbători ceea ce cred că a fost la Crăciun.

SĂRBĂTORI FERICITE !

abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:45

Eu va urez sa fiti la fel de fericiti precum copiii care descopera dimineata darurile aduse de Mosul!

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:47

Pai asta si voiam Abbi! Sa-i dati drumul cu urarile!

Tie Abbi , sa-ti traiasca Puiu Mic ( si eu tot Puica ii zic fetei mele si are 27 ) si tu pe langa Pui, da stii cum ? Sa traiesti .... spre multumirea ta si a celor din jur! Sa fii sanatos si la punga gros, sa-ti dea Doamne Doamne speranta, si putere de munca si un car de noroace!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:49

Multumesc Zuum,tie in primul rand pentru ca tu ai deschis lista,precum si lui Abby,si tuturor membrilor acestui forum.
Desi eu nu sarbatoresc aceasta sarbatoare,nu pot decat sa va urez voua sarbatori fericite pace si lumina in sufletele voastre.
Si cine are mai multe libere va invit la mare la Sharm El-Sheikh,este o vreme perfecta pentru bronzat thumb_yello :roflmao:

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 19:54

Karima a scris:
Multumesc Zuum,tie in primul rand pentru ca tu ai deschis lista,precum si lui Abby,si tuturor membrilor acestui forum.
Desi eu nu sarbatoresc aceasta sarbatoare,nu pot decat sa va urez voua sarbatori fericite pace si lumina in sufletele voastre.
Si cine are mai multe libere va invit la mare la Sharm El-Sheikh,este o vreme perfecta pentru bronzat thumb_yello :roflmao:

Unde e asta???

Cat despre sarbatorirea Craciunului uite, sa-ti spun. Acum cativa ani au venit in CT cateva familii din Irak. Toate cu copii multi.Una din ele avea 10 fete si 2 baieti. Kurzi din Mosul. Am fost musafirul de onoare si invitat cu Zuuma la mai toate sarbatorile lor. De Craciun au fost invitatii mei doi ani la rand. Trebuia sa-i vezi pe copii in fata lui Mos Craciun ca l-am facut sa vina cu sacul de jucarii. Imi amintesc ca Zuuma a primit de la Ghariba o cruciulita de aur. S-au mutat la Boston si le duc dorul...! Crying or Very sad
Am invatat multe de la ei, iar ei s-au lipit de noi. Frumoase si vechi traditii, nu-mi inspira decat respect si admiratie.

Karima, stai ca n-am terminat! Iti doresc sa nu ai soarta femeii musulmane in general ci cea a femeii musulmane in special!
Eu zic ca porti o haina stramta dar...e alegerea ta!

In orice caz, sa faci ce a zis Mohamed, nu ce a facut Mohamed!

Sanatate si sa fii iubita in continuare!

Ultima editare efectuata de catre zuum in Lun 22 Dec 2008, 20:00, editata de 1 ori
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 20:00

Sharm El-Sheikh este o vestita statiune din Egypt care este spraaglomerata in acesta perioada a anului deoarece multi vin sa petreaca sarbatorile la mare.
Frumoase amintiri thumb_yello

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 20:04

Abba, tie sa-ti dea DUmnezeu rabdare multiplicata la puterea 1000 cu tinerele generatii , sanatate multa si fizica si mentala si sa fii iubita !
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 20:07

Zuum acum am vazut si editarea,multumesc inca o data de urari.
Cu soarta nu se stie ca este de la Dumnezeu,se poate schimba oricand desi zic eu ca a mea parca pare deja a fi trasata,nu mai am 18 ani ,dar oricum eu sunt multumita si multumesc lui Dumnezeu pentru tot.
Treaba cu haina nu am inteles-o ca sigur nu pot sa o iau literar dar poate-mi spui tu in alt context,sa nu stricam topicul asta ca a inceput frumos sunny

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 20:08

Karima a scris:
,sa nu stricam topicul asta ca a inceput frumos sunny

Laughing lol!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 20:09

Wink Wink :joker: santa

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 22:13

Va doresc la randul meu sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa petreceti in liniste si pace.
Karimei ii doresc sa fie mereu cu noi, vesela si sanatoasa! hug
I love you
party
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Karima
MODERATOR
Karima

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 22:23

Multumesc Zaraza,numai bine si pace si tie si familiei tale hug flower

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 22:59

Mamaaaaa, ce inghesuiala la useri!!! Unde esti Emile sa vezi ce harmalaie e p'aci! Sa stii ca azi am muncit nu gluma 'pe prispa' asta , vreau ceva, un premiu...orice!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyLun 22 Dec 2008, 23:09

Urari de sarbatori Noel48

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 00:07

Zuum, sunt în vacantă! Doar ti-am spus aia, aseară!

Acum, înainte de sărbători, doresc pentru fiecare, multă putere de muncă (e nevoie la câte treburi sunt de făcut în perioada asta). Stati sănătosi să vă bucurati de toate în mijlocul celor dragi vouă.

Voi mai reveni cu alte postări la acest topic. noroc!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 00:22

gospodine, gospodine... ce sa va urez? putere de munca geek

io azi am facut racituri... de porc si de curcan, si sarmalele, da' nu le-am foert

maine fac niste fursecuri

sunt obosita!

Urari de sarbatori Menu25_NoelUrari de sarbatori Menu12_Noel

Emil Condor

Emil Condor

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 00:31

Aurica, esti o mare gospodină. Domnul să-ti dea putere de lucru si posibilitatea de a te bucura de sărbători după dorinta inimii tale.

zuum a scris:
Eu ii urez lui Emil asa: sa mai citeasca o data cartile alea multe, poate le si intelege pana la urma!
Nope! Perioada acumulărilor a trecut la mine - acum e timpul să dau si altora ce este "depozitat" în "acumulatorul central". Zuum - fără niciun pic de ironie - tu ai citit măcar 100 de cărti în viata ta? În afară de cele de specialitate.
Stii de ce te întreb? Când citesti cărti foarte, foarte multe, nu o să le retii, nu o să le povestesti pe toate - ele îti formează creierul, lărgesc orizontul întelegerii tale dar nu rămân întipărite în memoria ta. Ar fi culmea! Dar putem discuta asta în altă parte...

Sărbători fericite!

zuum a scris:
...azi am muncit nu gluma 'pe prispa' asta , vreau ceva, un premiu...orice!
Ia de-aici: mwah1
Sus In jos
zuum

zuum

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 17:00

Emil Condor a scris:
Când citesti cărti foarte, foarte multe, nu o să le retii, nu o să le povestesti pe toate - ele îti formează creierul, lărgesc orizontul întelegerii tale dar nu rămân întipărite în memoria ta.

Corect, nu le MEMOREZI dar iti dau acea flexibilitate ingandire...cu cat citesti mai mult cu atat "stii" mai putin !
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 21:40

Pentru toţi forumiştii !

Urari de sarbatori Felicitare2008fe7.th

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMar 23 Dec 2008, 22:32

Daaa - pentru totzi - o casa plina de fericire, impliniri, bucurii si sanatate...

Urari de sarbatori Craciun_fericit3

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ACCENT

Numarul mesajelor : 785
Data de inscriere : 03/12/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMier 24 Dec 2008, 00:36

Toate urările de bine pentru forumişi sînt aduse de moş crăciun cu sania trasă de reni.

Urari de sarbatori Wallpaper3
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMier 24 Dec 2008, 00:39

Jupânul din poza ta, ACCENT, doar ce a plecat de aici, din Canada. O să ajungă si pe la voi...

MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMier 24 Dec 2008, 00:49

ACCENT a scris:
Toate urările de bine pentru forumişi sînt aduse de moş crăciun cu sania trasă de reni.

Cred că Accent are multe urări acolo, dar bradul vreau să-l aplic eu, şi nu ştiu cum. Cine mă ajută?

[img width=900 height=1000]https://2img.net/h/i44.photobucket.com/albums/f30/rabbihillel/simpsonstree.jpg[/img]
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori EmptyMier 24 Dec 2008, 00:58

De la Mircea:
Urari de sarbatori Simpso10

Continut sponsorizat

Urari de sarbatori Empty
MesajSubiect: Re: Urari de sarbatori   Urari de sarbatori Empty

Sus In jos

Urari de sarbatori
Sus 
Pagina 1 din 34Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE