Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 09 Dec 2012, 17:21
dolion a scris:
Sa ne intalnim cu totii aici:
nicio problemă dacă decontezi biletul dus-întors, cazarea, diurna și taxele
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 09 Dec 2012, 17:50
Sa-i punem pe astia imbogatiti peste noapte sa plateasca... doar pe spinarea noastra au facut avere!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
apocalyptica
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 09 Dec 2012, 17:59
dolion a scris:
pe spinarea noastra au facut avere!
deja te-ai sclerozat?
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 09 Dec 2012, 20:39
dolion a scris:
In plan apropiat e cascada Niagara canadiana, iar in plan indepartat e cea americana!
Poate ne invita Emil
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 09 Dec 2012, 23:48
dolion a scris:
Sa-i punem pe astia imbogatiti peste noapte sa plateasca... doar pe spinarea noastra au facut avere!
ma indoiesc de o astfel de posibilitate. ar fi insa alta: dar mai degraba sa o prezinte autorul proiectului.
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 10 Dec 2012, 04:33
Mihaela a scris:
dolion a scris:
In plan apropiat e cascada Niagara canadiana, iar in plan indepartat e cea americana!
Poate ne invita Emil
Vă astept chiar pe buza cascadei...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 10 Dec 2012, 13:22
Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
dolion a scris:
Poate ne invita Emil
Vă astept chiar pe buza cascadei...
Sa ne aruncam in valuri toti odata?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 10 Dec 2012, 23:43
Ready?
Păi la temperaturile existente aici chiar că am putea să ne si aruncăm în valuri.
apocalyptica
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 11 Dec 2012, 07:41
Emil Condor a scris:
la temperaturile existente aici chiar că am putea să ne si aruncăm în valuri.
s-a ieftinit tăria?
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 08:44
Dragele mele si dragii mei... am mai strabatut un an impreuna aici pe forum si ma bucur pentru asta... e drept ca nu mai suntem toti cei de anul trecut, unul dintre noi ne-a parasit pentru totdeauna... e trist, dar incet, incet toti ne vom duce Pana atunci, trebuie sa ne traim viata din plin... va urez ca Sfanta Sarbatoare de Craciun sa va gaseasca sanatosi, sa puteti alaturi de cei dragi voua sa va linistiti dupa zbuciumul unui an! Doresc din suflet sa ne continuam prietenia pe forum mai buni, mai intelegatori, mai rabdatori si mai veseli... unii sunt atat de incrancenati si nu inteleg de ce... nu avem nimic de impartit unii cu altii decat Cu multa speranta de mai bine, va urez zile fericite!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 11:30
dolion a scris:
Dragele mele si dragii mei... am mai strabatut un an impreuna aici pe forum si ma bucur pentru asta... e drept ca nu mai suntem toti cei de anul trecut, unul dintre noi ne-a parasit pentru totdeauna... e trist, dar incet, incet toti ne vom duce Pana atunci, trebuie sa ne traim viata din plin... va urez ca Sfanta Sarbatoare de Craciun sa va gaseasca sanatosi, sa puteti alaturi de cei dragi voua sa va linistiti dupa zbuciumul unui an! Doresc din suflet sa ne continuam prietenia pe forum mai buni, mai intelegatori, mai rabdatori si mai veseli... unii sunt atat de incrancenati si nu inteleg de ce... nu avem nimic de impartit unii cu altii decat Cu multa speranta de mai bine, va urez zile fericite!
Dragul nostru Dolion, eu una ma bucur sa fiu cu tine aici pe forum, sa-ti citesc povestioarele si maximele si tot ceea ce scrii Mai frumos decat Craciunul este asteptarea Craciunului. Pregatirile si toate cele premergatoare pe mine ma fac sa ma simt bine si sa avem speranta pentru zile fericite - cum bine spui.
In casa arde focul linistit iar noi stam la povesti pe forum
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 15:14
dolion a scris:
Frumoase cuvinte, Dolion! Da, ne continuam prietenia, ne continuam viata, toti trecem prin aceasta viata pana cand ne vine randul sa pasim in alta lume despre care nu stim de fapt decat prea putine... Povestile spuse de biserica despre rai si iad raman povesti... Asa cum spune in biblie, a celor cu suflet ca de copil le va apartine Imparatia Cerurilor. Ce nu se mai stie, este ca fiecare suflet va ajunge in final in Imparatia Cerurilor. De unde va fi liber sa plece din nou sa cutreiere Lumea.
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 16:34
apocalyptica a scris:
Emil Condor a scris:
la temperaturile existente aici chiar că am putea să ne si aruncăm în valuri.
s-a ieftinit tăria?
Dacă spuneam „să ne aruncăm în aburi” se potrivea abureala ta! Sărbători fericite, apocalipticule! Dacă le tii, dacă nu, atunci să ai un sfârsit de an asa cum ti-l doresti.
Emil Condor
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 16:36
Frumoase cuvinte, frumoase urări! Mă alătur vouă în dorinta de mai bine pe viitor. Sărbători minunate vă doresc! I love you all!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 17:07
Siguranta vine din statornicie. Stralucirea din cunoasterea,caldura sarbatorilor de iarna vine din inimile noastre.Craciun fericit!
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 17:39
Cele mai calde urari de bine si fericire, cu sanatate si bucurii, va doresc la toti cei ce va scaldati in Lumina Lumii si in dragostea lui Dumnezeu.
Si sa nu uitam ca Isaia a proorocit cu sapte sute de ani inaintea de venirii Mantuitorului Iisus Hristos ca:
Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii.”
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 18:02
ostrovna a scris:
Siguranta vine din statornicie. Stralucirea din cunoasterea,caldura sarbatorilor de iarna vine din inimile noastre.Craciun fericit!
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 18:28
Diaporevomenos a scris:
Cele mai calde urari de bine si fericire, cu sanatate si bucurii, va doresc la toti cei ce va scaldati in Lumina Lumii si in dragostea lui Dumnezeu.
nici măcar nu iei în van numele ăluia...
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 21:04
Doresc tuturor prietenilor şi cunoscuţilor să aibă parte de un Crăciun liniştit şi Anul Nou să le aducă mai multe bucurii. LA MULŢI ANI !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
apocalyptica
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 21:46
abbilbal a scris:
Doresc tuturor prietenilor şi cunoscuţilor să aibă parte de un Crăciun liniştit şi Anul Nou să le aducă mai multe bucurii. LA MULŢI ANI !
nu uita să subliniezi părțile referitoare la sănătate, fericire, bunăstare, cele cuvenite pe masă și alte mioritisme...
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 21:59
apocalyptica a scris:
abbilbal a scris:
nu uita să subliniezi părțile referitoare la sănătate, fericire, bunăstare, cele cuvenite pe masă și alte mioritisme...
Delta eu iti doresc din toată inima ca știința si medicina sa avanseze in asa fel încât sa se descopere un medicament din care luând o pastile dimineața, toată ziua sa nu mai ai mâncărimea asta de a te contrazice cu toată lumea si despre orice subiect.
Cu toate ca îmi ești foarte simpatic nu pot sa nu-ți urez si Însănătoșire grabnica!
apocalyptica
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 22:07
Diaporevomenos a scris:
ești foarte simpatic
adevărul doare, ai?
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 23 Dec 2012, 23:59
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
ești foarte simpatic
adevărul doare, ai?
No, tu chiar ai crezut!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 24 Dec 2012, 10:15
Diseara trebuie sa vina Mos Craciun. La cei care au fost cuminti... Deci putina introspectie.