Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: UN CRĂCIUN FERICIT Mier 24 Dec 2008, 02:32
SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR DIN POPASUL PRISMA CONDOR!
Spoiler:
_______________________ I LOVE YOU ALL! ______________________
Ultima editare efectuata de catre Administrator in Mier 24 Dec 2008, 03:02, editata de 7 ori
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 02:41
MIRCEA, din mesajul tău de mai sus doar elimini astea <<width=900 height=1000>> si poza poate fi afisată. Nu uita să reduci dimensiunea la 640 (max) în loc de 900 cât ai acolo.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 06:47
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 10:56
Dragii mei, Sarbatori Fericite impreuna cu cei dragi. Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri. Si pentru ca toti imi sunteti dragi, ma voi simti ca si cum am fi cu toii impreuna in aceste momente. Craciun Fericit.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 12:33
Pentru că nu ştiu cât de des am să mai pot posta în preioada asta, vă urez de pe acum, tuturor celor care scrieţi în forum, să aveţi parte de Sărbători fericite şi liniştite, să vă vină colindători la uşă, să vi se umple casa de prieteni iar noul an să fie cel puţin mai bun decât acesta de-a trecut!
Karima, chiar dacă voi nu sărbătoriţi Crăciunul, aş vrea bucuria noastră din această perioadă să-ţi lumineze sufletul. Îţi urez să ai o familie fericită iar noul an să îţi aducă tot ceea ce-ţi doreşti!
Tuturor, LA MULŢI ANI ! [
_____________________ Free your mind!
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 14:33
Multumesc Anahoret,sarbatori cu bine si tie si familie tale si un nou an cu sanatate si prosperitate. Multumesc tuturor ,sa aveti un an nou plin de bucurii
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 14:48
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !
Primeneste-ti gazda casa de George Tarnea
Primeneste-ti gazda casa, umple vadra, pune masa, fa poteca prin gradina si-n pridvor tine lumina, ca venim de multisor, drumul nu ne-a fost usor, tot prin viscol, tot prin gloata, ziua toata, noaptea toata, gerul iernii ne-a patruns dar de-ajuns tot am ajuns, sa-ti cantam, sa-ti colindam, vestea Nasterii sa-ti dam sa te bucuri, sa te-nchini, de belsug pentru gradini, de mioare prin ponoare, de credinta si de soare, de noroc la iarmaroc, de copii pe langa foc.
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 18:07
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 18:27
Administrator a scris:
MIRCEA, din mesajul tău de mai sus doar elimini astea <<width=900 height=1000>> si poza poate fi afisată. Nu uita să reduci dimensiunea la 640 (max) în loc de 900 cât ai acolo.
Sînt şi eu începător în domeniul pozelor. Habar n-am care sînt paşii pe care trebuie să-i fac pentru reducerea dimensiunilor. Doar dacă mă-nvaţă cineva, sau renunţ la poze.
Pînă aflu care-i treaba cu pozele, vă las ca să vă distraţi conform tradiţiilor în vigoare. Dar e bine de ştiut că sărbătorile astea sînt de la oameni, nu de la Domnul. EL nu a zis nici un cuvînt despre sărbătorirea zilei Lui de naştere. Dacă ar fi zis, ar fi însemnat că şi EL ar fi avut un început cîndva. Dumnezeu este veşnic, şi nu are zi de naştere. EL nu are început al zilelor, nici sfîrşit al vieţii. EL, pur şi simplu există. Dacă Domnul e Lumină (1Ioan 1:5 Ioan 8:12), care este ziua de naştere a Luminii? Şi n-am pus întrebarea care ar fi ziua de naştere a Omului Isus, ci a Luminii [care la un moment dat a vrut să se manifeste ca un om]. A respecta tradiţia, nu înseamnă că este respectat Dumnezeu. N-am vrut să vă deranjez petrecerea, dar n-am putut să mă abţin. Cineva trebuia s-o spună şi pe asta.
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 24 Dec 2008, 18:39
Acum, cand colindele nascute sub zapezi aduc cu ele mireasma de Isus nascut in iesle, simtim tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Fam Mariana si Franz Schneider
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 03:24
mi-ar placea daca ai albumul, sa mi-l faci .mp3 si sa-l pui la "AUDIO"
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 10:02
Sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire! Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 13:57
Cu Colinde de Crăciun Vă doresc un an mai bun Şi cu dragoste creştină Să primiţi în dar Lumină. Zurgălăi de flori de gheaţă Să vă bucure de viaţă. Noroc să aveţi în toate, La Mulţi Ani cu sănătate!
CRĂCIUN FERICIT !!!
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 22:00
eu va urez tot binele din lume, tot ce va doriti, dar nu cu ocazia Craciunului sau Anului Nou pentru ca acestea sunt sarbatori cu conotatii pagane.
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 22:21
Asa pagane cum sunt ele, ne lumineaza sufletele! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de iubire!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 22:36
Roxy a scris:
eu va urez tot binele din lume, tot ce va doriti, dar nu cu ocazia Craciunului sau Anului Nou pentru ca acestea sunt sarbatori cu conotatii pagane.
Daca nici in Nasterea lui Iisus nu mai crezi m-am lamurit cu tine ! Meri la oi ca JJ Becali are nevoie de slugi.
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 25 Dec 2008, 23:59
Roxy a scris:
Roxy, eu cred despre mine ca sunt toleranta, chiar foarte, nu ma deranjeaza convingerile religioase ale nimanui, sau absenta lor, atata timp cat celalalt nu ma agreseaza, pe mine sau alti membrii ai comunitatii.
Dar de data asta, crede-ma, fara suparare, dar sa vin aici in Noaptea Sfântă de Crăciun si sa citesc aceasta urare a ta, ma deranjeaza foarte tare... mi-ai stricat bucuria intrarii pe forum in seara aceasta
Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 00:07
Roxy a scris:
Roxi, pentru a câta oară ţi-ai dat cu stângul în dreptu ?
Tu chiar nu poţi realiza că faci nişte afirmaţii absurde în locuri nepotrivite?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:19
Roxy a scris:
Roxy, aici sunt Urări de Sărbători, sărbătorile poporului român. Nu cred că este gresit să numesti sărbătoare, ceva ce te bucură! Chiar dacă înteleg bine ce spui, interventiile astea nu pot fi apreciate de forumistii ce investesc mult sentiment în astfel de zile. Poporul nostru se bucură de Crăciun - ce este gresit la un om să se bucure? E mai bine să-l vedem plângând? Nu vreau să încerci a-mi explica mie, nimic despre asta - stiu tot ce ai putea spune si chiar dacă as fi de acord cu multe din cele spuse, te rog să le faci la forumul RELIGII. Asa mi se pare corect.
Sărbători Fericite tuturor de la Popasul Prisma Condor! La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 26 Dec 2008, 07:36
Roxy a scris:
Pana acum de cand s-a infiintat acest forum nu ai catadicsit sa ne urezi nimic, ce-ti veni taman acum? Puteai sa ne urezi toate cele bune in fiecare zi daca pentru tine toate sunt la fel. Fato, te crezi neprihanita si fara pacat in fata lui Dumnezeu , dar uite ce-ti zic eu azi, in noaptea asta sfanta a Craciunului. Iti doresc ca Dumnezeu sa pogoare iubirea si blandetea in sufletul tau, intr-o buna zi! Esti acra si amara la suflet ! Daca nu musti, scuipi si zici ca asta e dragostea de la Isus Hristos! Reprezinti o "credinta" straina de iubirea aproapelui pe care ne-o arata Isus Hristos , ceva urat si rau in care n-as vrea sa ma transform vreodata! Dumnezeu are planul Lui cu fiecare dintre noi! Prin cuvintele pe care ni le-ai adresat ai aratat pe deplin cine esti si ce-ti poate pielea!