Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 19:49
Anahoret a scris:
abbilbal a scris:
Ei uite că peste Bălgradul meu nu a nins. Ca să văd zăpadă, dau o fugă zilele astea până la Cpitală cu un Pui Mic în vizită de lucru. Şi din goana trenului voi zvârli o chiatră în fereastra lui Anahoret să ştie că am trecut pe uliţa lui.
Când se va întâmpla asta, preacinstite, c-o să stau în balcon, să-ţi fac semne de la fereastră! :surrender:
Da' poate ne-ntâlnim prin Bucureşti, că pe 31 sunt de serviciu!
Bătrâne călugăre bulgar, prin Ploieşti vom trece, io şi un Pui Mic, cu siguranţă în 29 decembrie 2008, ora 13 şi 18 minte trecute fix, că io nu poci şti cât întârzie trenu ce vine de la Viena lu-mpăratu. Şi dacă tot eşti de serviciu în 31, intră pe mail sau mess şi dă-mi un reper fix, că doar Doru tot nu are ce face în 31 decât să ne plimbe pe la capitalişti.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 19:59
Emil Condor a scris:
Sănătate si La Multi Ani, Bila!
Da, am văzut că în Moldova a căzut multă zăpadă, cele mai puternici ninsori anuntând în Suceava si Neamt.
Mă acesta, lasă tu ceoacele cu dop şi adu păsărăoiu înapoi şi dacă tot vrei ceoace găseştele un loc pe dedesupt, că n-o fi foc până ce trec sărbătorile de-o mearge forumul mai greu.
PS. Si acum băgai de samă că se potriveşte dopu cu scrisu.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 20:31
Vezi? Se potriveste - îl lăsăm asa până după Revelion. Pentru toti de la Popasul Prisma Condor: La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 20:34
abbilbal a scris:
Bătrâne călugăre bulgar, prin Ploieşti vom trece, io şi un Pui Mic, cu siguranţă în 29 decembrie 2008, ora 13 şi 18 minte trecute fix, că io nu poci şti cât întârzie trenu ce vine de la Viena lu-mpăratu. Şi dacă tot eşti de serviciu în 31, intră pe mail sau mess şi dă-mi un reper fix, că doar Doru tot nu are ce face în 31 decât să ne plimbe pe la capitalişti.
Păi, atunci s-a parafat! Măcar d-un "Ciau! Pa!" dacă avem timp şi tot e bine!
_____________________ Free your mind!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 27 Dec 2008, 22:07
Anahoret a scris:
aurora a scris:
mi-ar placea daca ai albumul, sa mi-l faci .mp3 si sa-l pui la "AUDIO"
Uite o altă melodie (este a doua de pe disc) şi-mi place enorm. Textul este haios rău!!!
De o vreme ma trezesc intr-un cosmar Doi ochi negri ma privesc dintr-un sertar Ma gandesc ca poate-mi trece Dar sudoarea-i tot mai rece
Capul mi-l asez din nou pe canapea Si incerc sa ma gandesc la altceva Poate ca in vis mi se parea ceva
Dar seratrul se deschide Ochii ies ca din orbite Si pe spate ma-nfioara Dracu' sa te ia de fiara! Zau...
Sapte semne imi apar Vineri treispe-n calendar Ies si ochii din sertar E un cosmar!
Hey, hey!
Daca suna ceasul il voi auzi Sper sa am puterea sa ma pot trezi!
Dar seratrul se deschide Ochii ies ca din orbite Si pe spate ma-nfioara Dracu' sa te ia de fiara! Zau...
Sapte semne imi apar Vineri treispe-n calendar Ies si ochii din sertar E un cosmar!
Dracu' sa te ia de fiara! Zau...
Sapte semne imi apar Vineri treispe-n calendar Ies si ochii din sertar
Zau...
Sapte semne imi apar Vineri treispe-n calendar Ies si ochii din sertar... Yeah, yeah!
E un cosmar! (Daca suna ceasul il voi auzi Dar seratrul se deschide) E un cosmar! (Daca suna ceasul il voi auzi) E un cosmar! (Daca suna ceasul il voi auzi Dar seratrul se deschide) E un cosmar! (Daca suna ceasul il voi auzi)
Citat :
Se rezolvă şi cu albumul...!
Multumiri cu anticipatie !!!!!!!!!!
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 05:37
Anul2009să vă găsească sănătoşi, bine dispuşi, cu mintea limpede şi cu puteri depline pentru fapte mari !
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 28 Dec 2008, 05:44, editata de 1 ori
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 05:43
Faci săpături Abby, văd că ai venit cu un La Multi Ani din partea formatiei Abba. Fain! Azi am intrat în atâtea linkuri afisate pe forum cât n-am făcut în toată luna Decembrie!
abbilbal
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 05:46
Emil Condor a scris:
Faci săpături Abby, văd că ai venit cu un La Multi Ani din partea formatiei Abba. Fain! Azi am intrat în atâtea linkuri afisate pe forum cât n-am făcut în toată luna Decembrie!
Face şi io ce poate. Trage tare şi prinzi 3000 de revelion.
abbilbal
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 05:49
Emil Condor
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 05:53
Noooo! Trec relaxat de plafonul ăla... Eu sper să am sansa de a scrie mesaje bune, importante, spectaculoase, pline de umor, haioase, adică, într-un cuvânt: atractive. Iar aia depinde de interlocutorii ce vor fi prin preajmă zilele astea, altfel nu postez nimic. Eu caut (la mine) posibilitatea de a elimina numărul mesajelor... Nu cred că mi se dă sansa aia...
abbilbal
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 28 Dec 2008, 06:01
Emil Condor a scris:
Noooo! Trec relaxat de plafonul ăla... Eu sper să am sansa de a scrie mesaje bune, importante, spectaculoase, pline de umor, haioase, adică, într-un cuvânt: atractive. Iar aia depinde de interlocutorii ce vor fi prin preajmă zilele astea, altfel nu postez nimic. Eu caut (la mine) posibilitatea de a elimina numărul mesajelor... Nu cred că mi se dă sansa aia...
Păi mă ocoşule fă şi tu o mică socoată: mai sunt 4 zile şi mai ai 107 mesaje. Nu vezi posibilitatea să scri 30 mesaje pe zi ? Pacatosule, ai ajuns deja mârţoagă? Ia treci la treabă !
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 31 Dec 2008, 17:08
Tuturor userilor acestui Forum :
BOC, BOC, BOC la usa ta Vreau sa iti urez ceva. Iti doresc sa fii NASTASE Sa ai minim 4 case. Iti urez sa fii VIDEANU Ca sa vinzi borduri tot anul. Sa fii mai istet ca GEOANA Si la bani peste PRIGOANA Si sa bei cognac cu tzoiu’ Ca nea NICU VACAROIU, Ca BASESCU de "barbat" Ca sa dormi cu UDREA-n pat. Asta am avut de spus LA MULTI ANI, paharul sus !!!!!