| Intrebari practice | |
|
+6ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor zuum 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 20 Mar 2009, 05:57 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Oameni buni dar cine a pomenit de cazare? Nu va faceti probleme, voiam doar sa va vad la ochisori!
Nu ai pomenit de cazare, dar aşa-i românul. Ospitalier. Şi eu n-o să-ţi ofer altă mâncare decât chită, slănină şi ceapă. Înainte de mâncare un păhăruţ de ghinars şi după un pahar de ghin. Că aşa avea obiceiul şi moşu meu. alibabaule mi-ai placut din prima! Esti de-al meu! Daca as putea te-as lua de barbat dar e prea tarziu! Fac tot posibilul sa trec pe la tine, nu de alta dar oferta e irezistibila. Vreau sa compar slana ta cu a mea, si chita ! Ceapa o aduc de la moldoveni si tuica de la Brasov! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 20 Mar 2009, 19:34 | |
| - zuum a scris:
- Care sunteti prin Romania? Fac planul sa stau iulie si august...poate va intalnesc daca aveti curaj!
Dacă în drumul tău de la Braşov la Bucureşti faci o pană în Ploieşti (şi ai toate şansele, pentru că Centura de Vest este în lucru) ... mi-ar plăcea să ne vedem. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 21 Mar 2009, 05:37 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 21 Mar 2009, 10:39 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 21 Mar 2009, 19:50 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 21 Mar 2009, 21:24 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Oameni buni dar cine a pomenit de cazare? Nu va faceti probleme, voiam doar sa va vad la ochisori!
Nu ai pomenit de cazare, dar aşa-i românul. Ospitalier. Şi eu n-o să-ţi ofer altă mâncare decât chită, slănină şi ceapă. Înainte de mâncare un păhăruţ de ghinars şi după un pahar de ghin. Că aşa avea obiceiul şi moşu meu.
alibabaule mi-ai placut din prima! Esti de-al meu! Daca as putea te-as lua de barbat dar e prea tarziu! Fac tot posibilul sa trec pe la tine, nu de alta dar oferta e irezistibila. Vreau sa compar slana ta cu a mea, si chita ! Ceapa o aduc de la moldoveni si tuica de la Brasov! Ei, totuşi, eu voi fi gazda şi voi pune la bătaie specialităţi bălgrădene. Chită coaptă pe la brutăriile din muniţip, sau dacă vei avea plăcerea, voi face una şi-n aragazul meu, slănină dintr-un porc crescut pe undeva că la mine nu se poate, ghinars făcut pe alt undeva, dar tot în judeţul bălgrădean, voi păstra pentru tine o glajă de gin din podgoria balcon, doar ceapa va fi de Turda, că io n-am grădină propitate şi la chiaţ de-asta se găseşte. Şi te asigur că n-o să uiţi acest ospăţ, că doar de bucate domneşti îi fi sătul şi tu. Milule, dacă şi tu ve-i ajunge prin Bălgrad, o să guşti şi tu mâncarea tradiţională bălgrădeană. Că mai dosesc io pe undeva o glajă de ghin podgoria balcon. Dar mai mult de-o glajă nu vă dau nici de-ţi plânge cu hohote. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 03 Apr 2009, 06:31 | |
| Venirea in Romania este mai mult ca sigura. Inca n-am luat biletul , probabil fac rezervarea maine-poimaine. Pentru cei care vor sa ne intalnim la o bere va rog sa ma contactati personal la mietaredor@yahoo.com sau sorcova@hotmail.com sa aranjam cum sa ne vedem. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 13 Apr 2009, 19:39 | |
| Va rog recomandati-mi o vopsea de oua buna si cum le incondeiati voi? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 17 Apr 2009, 15:48 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 17 Apr 2009, 18:45 | |
| Bagă-l în priză şi-l poţi folosi. Între timp se încarcă şi acumulatorii... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 17 Apr 2009, 19:00 | |
| - zuum a scris:
- Va rog recomandati-mi o vopsea de oua buna si cum le incondeiati voi?
iei oua, culegi din gradina sau de pe strada nishte frunzulite mai interesante: trifoi, alte kestii de astea, le pui pe ou, de jur imprejur, legi cu tifon ca sa nu se mishte si le fierbi in apa in care ai pus coji de ceapa - merg si cojile de la ceapa roshie; adika, potzi sa pui cratitze separate cu coji de ceapa alba si coji de ceapa roshie. Nu te zgarci la coji... Dupa ce au fiert, le scotzi, indepartezi tifonul si frunzulitzele si le ungi cu o bucatzica de slanina ca sa luceasca... Macar stii ca ai folosit culori naturale si potzi sa ma crezi ca ies super faine... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 18 Apr 2009, 08:42 | |
| - Anahoret a scris:
- Bagă-l în priză şi-l poţi folosi. Între timp se încarcă şi acumulatorii...
Au trecut 2 zile si tot nu, clipeste ca prostu | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 18 Apr 2009, 09:24 | |
| Să se fi dus sursa?! Mda... cred că trebuie să-l duci la doctor! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Dum 19 Apr 2009, 02:50 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Mier 22 Apr 2009, 23:56 | |
| Daca aranjati de o intalneala, aveti cu totii adresa mea de email scrieti-mi si mie, poate poate il urnesc pe sotzul meu pe undeva pe unde va intalniti voi _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 04 Mai 2009, 12:47 | |
| - aurora a scris:
- Daca aranjati de o intalneala, aveti cu totii adresa mea de email
scrieti-mi si mie, poate poate il urnesc pe sotzul meu pe undeva pe unde va intalniti voi Sa m-anuntati si pe mine! Ori pe e-mail cristyna63@yahoo.com , ori pe-aici, poate faceti un topic special, cu toate detaliile pentru intilniri d'astea de gradu' trei . | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 04 Mai 2009, 15:57 | |
| - Cristina a scris:
- aurora a scris:
- Daca aranjati de o intalneala, aveti cu totii adresa mea de email
scrieti-mi si mie, poate poate il urnesc pe sotzul meu pe undeva pe unde va intalniti voi Sa m-anuntati si pe mine! Ori pe e-mail cristyna63@yahoo.com , ori pe-aici, poate faceti un topic special, cu toate detaliile pentru intilniri d'astea de gradu' trei . Emile fa tu asta...un loc de intalniri si aranjamente! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 16 Iul 2009, 16:28 | |
| A circulat cineva de curand prin Londra sau Paris? | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 16 Iul 2009, 17:10 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 16 Iul 2009, 19:47 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 16 Iul 2009, 20:13 | |
| Hai ca nu glumesc, o sa fiu acolo intre 27-8 august si aveam nevoie de ...impresii , recomandari...ceva mai ieftin | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 16 Iul 2009, 20:22 | |
| Nu, Zuum! Eu sunt cu Perişul, nu cu Parisul. Poate o fi cineva prin zonă care să te ajute! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari practice | |
| |
|
| |
| Intrebari practice | |
|