| Intrebari practice | |
|
+6ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor zuum 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Intrebari practice Joi 18 Dec 2008, 07:07 | |
| Recomandati-mi va rog un GPS bun si un aparat foto digital, hai repede ca trece timpul! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 18 Dec 2008, 07:14 | |
| Eu, în electronică sunt mare suporter Sony. GPS nu folosesc si nu le stiu decât la modul general, poate altcineva e mai în temă. Hai! Cine îl ajută pe Zuum? Văd că se grăbeste... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 18 Dec 2008, 07:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu, în electronică sunt mare suporter Sony.
GPS nu folosesc si nu le stiu decât la modul general, poate altcineva e mai în temă. Hai! Cine îl ajută pe Zuum? Văd că se grăbeste... Sunt dispus sa cheltuiesc pana la $300 pe un GPS si pana la $200 pentru aparatul foto | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 18 Dec 2008, 07:27 | |
| - zuum a scris:
- Sunt dispus sa cheltuiesc pana la $200 pentru aparatul foto
Eu am primit un Sony, Cyber-shot , 7.2 Mega pixels de la copiii mei. Am aflat între timp că a fost peste $100 dar l-au luat cu $100. Este excelent iar dimensiunea, aproximativ două cutii de chibrituri alăturate. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 04:52 | |
| Gata...m-am usurat de $600 pen amandoua...sa speram ca merge.. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 06:42 | |
| Cineva ieri a rasturnat borcanul cu lumanarea care ardea frumos de cateva ore. O lumanare verde si frumos mirositoare; s-a revarsat toata pe mocheta si pe mobila! De pe mobila am racait-o dar din mocheta nu o pot scoate desi am pus fierul de calcat cu ziare. Stie cineva un secret? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 06:44 | |
| Nu le am cu lumânările. Întreabă o măicută... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 06:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu le am cu lumânările. Întreabă o măicută...
La maicute nu exista mochete pe jos ...oricum, geografic sunt mai aproape de tine decat de mine! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 06:54 | |
| Eu vorbeam de măicutele ce folosesc lumânări în alte scopuri... Stiu, stiu, iar îmi spui: păcătosuleee! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 07:00 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu vorbeam de măicutele ce folosesc lumânări în alte scopuri...
Stiu, stiu, iar îmi spui: păcătosuleee! Aia sunt castraveti...se folosesc si la mancare! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 07:11 | |
| No, de castraveti nu stiam!
O măicută la Spital în comă. Cineva naste si mama copilului moare. Doctorii hotărăsc ca acel copil să aibă o mamă (decizie de partid). Când măicuta îsi revine, vede copilasul lângă ea: ce e aici? - Aveti o fetită! - Doamne, nici în lumânări să nu mai ai încredere?
De acolo stiu chestia cu lumânările... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Lun 22 Dec 2008, 07:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, de castraveti nu stiam!
O măicută la Spital în comă. Cineva naste si mama copilului moare. Doctorii hotărăsc ca acel copil să aibă o mamă (decizie de partid). Când măicuta îsi revine, vede copilasul lângă ea: ce e aici? - Aveti o fetită! - Doamne, nici în lumânări să nu mai ai încredere?
De acolo stiu chestia cu lumânările... Doua maicute la coada la castraveti. Le vine randul. Una din ele cere un kilogram din aceia mai cocarjati si mai tari. Cealalta maicuta, sora Varvara, ia un kilogram din aceia mici si pentru muraturi! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 27 Dec 2008, 02:29 | |
| - zuum a scris:
- Cineva ieri a rasturnat borcanul cu lumanarea care ardea frumos de cateva ore. O lumanare verde si frumos mirositoare; s-a revarsat toata pe mocheta si pe mobila! De pe mobila am racait-o dar din mocheta nu o pot scoate desi am pus fierul de calcat cu ziare. Stie cineva un secret?
Fierul de călcat bine încins pe sugativă, nu pe ziare. Sugativa este mai poroasă şi se îmbibă cu ceara topită. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Intrebari practice Sam 27 Dec 2008, 02:33 | |
| Un Taure era curios să ştie amănunte despre Zodia taure. Iată-le:
Zodia Taur 21 aprilie - 21 mai Caracteristica generala a zodiei Taur: semn negativ, feminin Element definitoriu pentru zodia Taur: Pamânt Calitate definitorie pentru zodia Taur: semn Fix (stabilitate)
Planetele si zodia Taur
Planeta guvernatoare: Venus Planeta carierei profesionale: Uranus Planeta dragostei: Pluton Planeta câstigurilor financiare: Mercur Planeta sanatatii si a muncii: Venus Planeta casei si a familiei: Soarele Planeta spiritualitatii: Marte Planeta calatoriilor, a studiilor si a religiei: Saturn Culorile zodiei Taur: galben, galben-portocaliu, nuante de huma Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Taur: coral, smarald Metale caracteristice pentru zodia Taur: cupru Ziua cea mai favorabila pentru zodia Taur: vineri
Principalele calitati ale zodiei Taur: loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Taur: bunastare materiala, confort Defecte ale nativului din zodia Taur: încapatânare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist
Relatii între zodia Taur si alte zodii
Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Fecioara, Capricorn Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Leu, Scorpion, Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Varsator Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Gemeni Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Fecioara Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Berbec, Capricorn Personalitatea zodiei Taur Un Taur autentic gândeste si actioneaza conform realitatii. El îsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau în fire. Are nevoie de siguranta. Gândurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat în horoscop, nativul Taur poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de încapatânare, gelozie.
Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat.
Sanatate : În cazul nativului Taur, sunt sensibile gâtul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator. Digestia poate fi proasta.
eAstrolog | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:24 | |
| Ce faci Zuum, te chinui să postezi ceva si nu-ti iese? Dacă ai nevoie de suport, tzipă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce faci Zuum, te chinui să postezi ceva si nu-ti iese?
Dacă ai nevoie de suport, tzipă! Ma urmaresti, nebunaticule ! Vreau sa stiu daca ne putem scrie mesaje si primi bien sur | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:27 | |
| Nu. Am văzut că esti pe forum si niciun semn! Mi-am imaginat că ai ceva probleme... Ce să urmăresc? Stiu deja si tipul cortului în care locuiesti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:35 | |
| La plural voiai să spui, nu-i asa? Preferi craci... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- La plural voiai să spui, nu-i asa? Preferi craci...
Daca sunt doua atunci e perfect ! Viata e frumoasa! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:43 | |
| Noa ma fratilor aci vrui sa bag o stramba dar n-am "a" cu palarie si cacila asa ca stau cuminte. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:45 | |
| - abbilbal a scris:
- Noa ma fratilor aci vrui sa bag o stramba dar n-am "a" cu palarie si cacila asa ca stau cuminte.
Bade, nu te sfii ca ceva tot iese! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Mar 30 Dec 2008, 06:46 | |
| Abby, dă Copy/Paste pe ăsta al meu... Ă ă Â â Î î _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Intrebari practice Joi 22 Ian 2009, 06:24 | |
| Am pierdut sonorul la laptop. Am umblat peste tot...NU MERGE si pace. Stie careva sa ma ajute sau dau cu el de pamant? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Intrebari practice Vin 23 Ian 2009, 00:16 | |
| Zuum, când ai pierdut sonorul făceai un game ceva? Probabil a trebuit să lucrezi repede cu tastatura si ai făcut o combinatie de taste cu valoare de MUTE. Restart calculatorul doar... Bineînteles că sunt si alte căi de fixare a problemei dar eu ti le dau pe cele mai simple pentru tine. Dacă persistă, atunci restore computerul la o dată când aveai sonorul si ai rezolvat totul cât se poate de simplu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari practice | |
| |
|
| |
| Intrebari practice | |
|