__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CAMERA DE WHISKY (I) | |
|
+14murfatlar cactus Franz Schneider Layla yzzy Karima zaraza26 nicuvar zuum aurora abba Anahoret abbilbal Emil Condor 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 17 Ian 2009, 21:49 | |
| Corect, Aurora! Dac-ar semăna cu tat-su ar fi perfect! Dar nu săr la gâtul lui cum fac alţii şi-i acord credit! Cu toate că, a fi erudit nu implică să fii un bun manager. Iar la Cultură, în momentele astea, cam de manageri ar fi nevoie. De fapt peste tot, nu numai acolo. În sfârşit, om trăi şi om vedea! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 17 Ian 2009, 21:51 | |
| - Anahoret a scris:
- Corect, Aurora! Dac-ar semăna cu tat-su ar fi perfect! Dar nu săr la gâtul lui cum fac alţii şi-i acord credit! Cu toate că, a fi erudit nu implică să fii un bun manager. Iar la Cultură, în momentele astea, cam de manageri ar fi nevoie. De fapt peste tot, nu numai acolo.
În sfârşit, om trăi şi om vedea! Ma gandeam nu musai la competenta de manager, cat la omul in ansamblu luat... nu cred ca ar putea fi etichetat asa cum se spune despre politicieni "en gros". Cred ca si in parlament si in general in lumea politica, in lumea afacerilor, sunt oameni de toate felurile. Niciodata nu poti sti ce oportunitati iti ofera viata. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 17 Ian 2009, 22:09 | |
| Ca om, aşa cum spui tu, îl priveşti când apare într-o emisiune culturală, spre exemplu. Ca politician, aştepţi ceva de la el pentru că d-aia l-ai votat sau i-ai votat.
La fel şi afaceriştii. Prea puţin mă interesează de Ţiriac, să spunem, că-i place Wagner (nu ştiu dacă-i place, am zis-o "la plezneală"). Dar mă interesează al naibii de tare să aflu de ce nu a reuşit să facă avere în Germania timp de 20 de ani, însă în România a ajuns multimiliardar în doar 5-6 ani.
De acord cu tine însă că nu-i putem lua en-gros pe politicieni. Probabil că în culise au oameni foarte pricepuţi. Dar ce folos că nu sunt lăsaţi să iasă în faţă? În Parlament o să-i vezi tot pe aceeaşi somnoroşi din tura trecută. Şi ei dau imaginea politicianului român. Iar, după câte am văzut în aceşti 20 de ani... nici că le pasă! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 17 Ian 2009, 22:49 | |
| - Anahoret a scris:
- La fel şi afaceriştii. Prea puţin mă interesează de Ţiriac, să spunem, că-i place Wagner (nu ştiu dacă-i place, am zis-o "la plezneală"). Dar mă interesează al naibii de tare să aflu de ce nu a reuşit să facă avere în Germania timp de 20 de ani, însă în România a ajuns multimiliardar în doar 5-6 ani.
Eu stiam ca Tiriac a facut avere in Germania, ca era deja bogat cand a venit in Romania. Si a venit cu o multime de oameni cunoscuti, bogati, a avut oportunitatile de afaceri ale inceputului. Si ca a folosit toate oportunitatuile, toate ocaziile, il poti acuza ca a profitat? Fiecare om foloseste ocaziile pe care le are. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 20:57 | |
| - Citat :
- Intereseantă buclă, ce spuneţi?
Nu stiu de ce am facut legatura cu Don Quijote. Oricum, am ramas pe ganduri, fara insa sa pot exprima ceva. Poate dupa ce se macereaza o saptamana, doua...daca. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:02 | |
| - aurora a scris:
- Cred ca reciprocitatea conteaza mult in relatiile interumane.
Desigur, poate numai pentru unii... dar pentru acestia, lipsa reciprocitatii afecteaza mult! Eu dau mult... si dau, si dau, si dau... dar la un moment dat, fara sa vreau, obosesc... e oare egoism ?!? Cam asa am patit eu...Plecata dintre ai mei, trimiteam felicitari de Craciun+Anul Nou, de martisor+8 martie doamnelor si de Pasti. La un moment dat trimiteam 17 felicitari. Cu timpul textele au devenit mai seci, le trimiteam parca din obligatie...apoi fie cei in varsta au decedat, fie folosesc internetul. Poate principala cauza a fost ca pe multi nu i-am vazut decat extrem de rar, chiar niciodata dupa ce am plecat. Daca ma gandesc bine, e vorba de cei in varsta care nu locuiau in Iasi. Oricum plecam si plec foarte rar incolo. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:06 | |
| - Citat :
- O fi şi motivul pentru care nu prea leg prietenii. De fapt, dacă stau să mă gândesc, n-am decât doi prieteni: unul din copilărie (ne jucam amândoi pe stradă) iar cel de-al doilea - din tinereţe. Nici în mediul virtual nu mă pot lăuda cu prea mulţi "prieteni". Cred că sunt un tip mai ursuz... sau mai ciudat.
Si eu leg foarte greu prietenii. Si le simt lipsa... Mai am pe prietena din Iasi. Aici nu mi-am gasit nicio prietena si nu avem in prezent nicio familie la care sa mergem cu sincera placere. A fost o singura familie cu care ne intelegeam de minune, dar locuiau in Iasi. Acum sunt divortati. Nu esti nici ursuz, nici ciudat. Asa esti tu! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:10 | |
| - aurora a scris:
- Anahoret a scris:
- Nu cred că-i egoism. Pur şi simplu n-are rost să baţi la o uşă care rămâne închisă sau, în cel mai bun caz, doar se întredeschide iar faţa pe care-o vezi este foarte plictisită! Cel puţin ăsta este punctul meu de vedere!
O fi şi motivul pentru care nu prea leg prietenii. De fapt, dacă stau să mă gândesc, n-am decât doi prieteni: unul din copilărie (ne jucam amândoi pe stradă) iar cel de-al doilea - din tinereţe. Nici în mediul virtual nu mă pot lăuda cu prea mulţi "prieteni". Cred că sunt un tip mai ursuz... sau mai ciudat. Culmea e ca mie, de cand vorbesc cu tine pe forum, imi pari un tip exact invers decat te "lauzi" tu. Nici pe depart nu imi pari "ursuz", esti vesel si povestitor, creezi o atmosfera placuta, de liniste si echilibru. Hm... poate fi perceptia in "virtual" asa de diferita? Asta imi aduce aminte de cat de mult mi se spune la servici ca sunt trista. Ce ma enerveaza!!!!!!! Nimic altceva decat ca foarte des sunt cazuta pe ganduri, chiar si cand merg sau vorbesc cu cineva. Pot fi vesela si povestitoare, dar numai cand ma simt in elementul meu, intr-un anumit anturaj. | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:19 | |
| De Iaşi mă leagă unele dintre cele mai frumoase amintiri. Poate şi pentru că acolo am cunoscut, în tinereţe, doi oameni deosebiţi (frate şi soră).
Am fost la ei în vara lui '84 cu împreună cu soţia mea (atunci eram doar "prieteni") şi am stat la ei acasă, undeva prin Podu' Roş (locuiau împreună cu părinţii). Am vizitat, printre altele, grădina botanică şi am făcut nişte diapozitive superbe! Păcat că nu am un scanner performant să le pot pune pe CD. Celuloidul a început să se cam deterioreze. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:40 | |
| - Citat :
- Si totusi ne vedem destul de rar, chiar si cu cei de aici sau din apropiere. De ce? pentru ca oricat ne simtim de bine, asta inseamna o zi, o dupa masa, o seara ocupata... comoditatea?!?! Poate, motive... servici, oboseala... de fiecare data regretam ca ne vedem asa de rar, si ne promitem sa ne vedem mai des...
Eu credeam ca atunci cand voi fi la casa mea, va fi cam la fel cum am vazut acasa, dar m-am inselat. In primul rand ca nu avem frati ca sa facem intruniri ca acasa. Eu am un frate, sotul meu e singur la parinti. Acasa in Moldova se organiza o intalnire intre toti fratii tatalui meu (patru frati si o sora) la fiecare 1 Mai. Iar cand eram mica ne intalneam de Revelion la bunica de pe tata, cu multe rude din diferite localitati. Sau mi se pareau mie multe. Probabil adultii erau cam doisprezece. Eu am fost prima nepoata, apoi a mai fost un var si fratele meu, dintre cei care ne intalneam la astfel de ocazii. Dupa fratii tatalui meu au fost foarte putini nepoti. Mai am un var in Iasi si vreo doua verisoare in Bucuresti, dar de la unchiul care a avut vreo doua sotzii. Rudele mamei au mai multi copii, dar nu se organizau astfel de intalniri cu ei. Totusi, am o poza la care tin, cu noi si familia unui frate de al ei, la un picnic pe deal. Tot asa, pe cand eram eu mica. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:43 | |
| - Citat :
- Spre exemplu, în compartimentul unui tren, unde sunt necunoscuţi, cu siguranţă nu o să fiu eu cel care deschide discuţia.
Poate nu o sa deschid eu discutia...dar daca persoana pare de incredere, voi continua sa ii raspund. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:52 | |
| - Citat :
- Dar ar mai fi şi un altfel de refuz prin care-ţi poţi manifesta scârba faţă de îmbuibaţii zilei de-şi zic politicieni: refuzul de a merge la vot. Scârba de a le răspunde la linguşelile electorale. Constat că la fiecare scrutin numărul votanţilor scade, în timp ce numărul celor scârbiţi creşte. Curând - sau, cel puţin, în viaţa asta - s-ar putea să-i văd votându-se ei între ei. Asta dacă n-or să dea cumva o lege prin care să facem puşcărie dacă nu mergem la vot.
Sorry, dar aici nu pot fi de acord. Daca romanul nu citeste decat ce i se baga in fatza, el nu va vedea mai mult decat are voie. La cat se pricep la politica romanii acuma, normal ca nu mai merg la vot. Dezinteresul romanului face ca acolo sus politicienii sa isi dea in stamba. Orice om cu verticalitate nu are ce cauta acum in politica. Va fi inghitit de mizeriile ce se scurg in zona. Trebuie sa se nasca acolo intre ei unu' care sa aiba verticalitate. Asa cum spunea acum o saptamana Neagu Djuvara, dupa doua generatii de acum incolo vom avea si noi o adevarata clasa politica. Apropo, cu ocazia zilei Unirii, se va face lobby pentru hotel Concordia din Bucuresti. Probabil are nevoie de restaurare. Am auzit in treacat la Radio Actualitati. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:58 | |
| - zaraza26 a scris:
- Apropo, cu ocazia zilei Unirii, se va face lobby pentru hotel Concordia din Bucuresti. Probabil are nevoie de restaurare. Am auzit in treacat la Radio Actualitati.
"Hotel Concordia" este din Iasi? daca este asta http://www.hotel-concordia.ro/index.phppare ceva deosebit! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 21:59 | |
| Bătrâne călugăre, nu te lega de Ţiriac bătrânu, că are o crăcană de rădăcină în Bălgrad. Lăsând gluma la oparte, dar pe bune că a avut o mătuşe în Alba Iulia, în Germania nu ptea face avere prea mare pentru că acolo se ocupa de antrenarea tenismenilor o vreme, apoi organiza turnee de tenis. Şi cred că pe lângă ce câştiga avea şi destule cheltuieli. În schimb aici, în România, s-a dat şi el pe breazdă. Se ocupă de afaceri cucheltuieli mici şi profituri mari. Că doar avâd bani din Germania, nu i-a fost greu să deschidă pentru început o bancă, apoi o societate de asigurări-reasiguri, după care au urmat crişmele pentru săracii bogaţi. Şi uite aşa, banul la ban a tras că doar bine şti că şi în Biblie scrie că i se va da cui are şi se va lua de la cine n-are. Şi asta altfel tradus, cine are minte va mai primi, să se descurce, şi cine n-are minte o va pierde şi pe cea care o are. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:08 | |
| Tiriac a creat in Romania un brand, a facut investitii si a adus investitii! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:20 | |
| - aurora a scris:
- Tiriac a creat in Romania un brand, a facut investitii si a adus investitii!
Corect, aşa este! A adus şi maşini străine de lux sau de serie, a creat o bancă şi altele. Afaceri a făcut şi în Germania şi, dacă era un prost afacerist, dădea faliment. Dar, întrebarea mea rămâne: cum a reuşit să facă în 5 ani româneşti ceea ce n-a reuşit să facă în 20 de ani nemţeşti? Este, totuşi, o întrebare... Chiar dacă la noi "Unde sapă sapa locul/ Sare din pământ norocul"! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:23 | |
| - Anahoret a scris:
- aurora a scris:
Corect, aşa este! A adus şi maşini străine de lux sau de serie, a creat o bancă şi altele. Afaceri a făcut şi în Germania şi, dacă era un prost afacerist, dădea faliment. Dar, întrebarea mea rămâne: cum a reuşit să facă în 5 ani româneşti ceea ce n-a reuşit să facă în 20 de ani nemţeşti? Este, totuşi, o întrebare... El pe lângă faptul că este un afacerist bun, a stiut să-si facă prieteni printre cei ce trăgeau sforile... Asta e necesar oriunde în lume pentru a avea succes. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- El pe lângă faptul că este un afacerist bun, a stiut să-si facă prieteni printre cei ce trăgeau sforile... Asta e necesar oriunde în lume pentru a avea succes.
Corect! Şi ne oprim aici, pentru că este treba lui cum şi-a făcut prietenii! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:26 | |
| Corect! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- aurora a scris:
Corect, aşa este! A adus şi maşini străine de lux sau de serie, a creat o bancă şi altele. Afaceri a făcut şi în Germania şi, dacă era un prost afacerist, dădea faliment. Dar, întrebarea mea rămâne: cum a reuşit să facă în 5 ani româneşti ceea ce n-a reuşit să facă în 20 de ani nemţeşti? Este, totuşi, o întrebare... El pe lângă faptul că este un afacerist bun, a stiut să-si facă prieteni printre cei ce trăgeau sforile... Asta e necesar oriunde în lume pentru a avea succes. Dar chiar nu-mi pasa! Daca aveau cap, de ce nu au facut si altii? De ce nu au riscat si altii sa investeasca, sa faca imprumuturi in banci, atunci, dupa '89, cand inca nu stiam pe ce lume suntem si ce va fi cu noi! Stii cum ziceam de multe ori dupa '89? Nu-mi pasa cine si cum a facut banii, indiferent daca e aprozarist sau securist, dar sa vad ca face cu banii aia ceva pentru societate, nu numai pentru el! Sa faca investitii, sa creeze locuri de munca, sa faca ceva productiv, ceva orice, dar sa faca ceva! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:38 | |
| - aurora a scris:
- Sa faca investitii, sa creeze locuri de munca, sa faca ceva productiv, ceva orice, dar sa faca ceva!
Aurora, mi-aduc aminte că, prin '93-'95 era prezentat la TV un fost director din Craiova, unul Popeci, care reuşise să creeze o întreprindere de utilaj... chimic sau cam aşa ceva. Este singurul care s-a apucat să facă ceva productiv la scară mare. Singurul pe care-l ştiu eu. Nu ştiu ce s-a ales de afacerea lui. La un moment dat mergea bine, dar cred că l-au făcut ai noştri "să-şi bage minţile-n cap". În rest, ce-am văzut prin presă... numai bancheri şi buticari (pentru mine şi Billa e butic). Răsar o mulţime de supermarketuri (noi, în Ploieşti, avem vreo 8 ) dar nimeni nu produce. Rafturile sunt pline, vine lumea şi cumpără, dar şomajul este în floare. Este ceva care, pentru mine, nu se leagă. Aşa că am mari rezerve cu investitorii. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 22:43 | |
| - Anahoret a scris:
- Răsar o mulţime de supermarketuri (noi, în Ploieşti, avem vreo 8 ) dar nimeni nu produce. Rafturile sunt pline, vine lumea şi cumpără, dar şomajul este în floare. Este ceva care, pentru mine, nu se leagă. Aşa că am mari rezerve cu investitorii.
UE a vrut să ne aducă tara la stadiul descris de tine pentru ca apoi să aibă control asupra ei. Poate unii nu sunt de acord cu asta dar problema trebuie înteleasă pătrunzând adânc în esenta ei. Totul este o problemă de control. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 18 Ian 2009, 23:00 | |
| Cred că a fost mai mult o problemă economică. Cu aderarea noastră (a celor din Est) la UE cred c-am întârziat criza mondială cu doi ani. Pentru că toate produsele lor expirate au avut unde să se vândă. De fapt asta se vrea de la noi: să fim piaţă de consum. D-asta am spus că ceva nu se leagă şi nu am încredere în investitori. Nu că ai noştri ar fi mai de soi, Doamne fereşte! Sunt născut şi crescut la Plopeni PH, lângă o întreprindere de profil militar. În 1990 avea 20.000 de angajaţi, în condiţiile în care oraşul avea cam 8.000 de locuitori. Era una dintre uzinele de top. În toamnă a intrat oficial în faliment. Au furat ai noştri cât s-a putut şi ceva pe deasupra. Culmea este că nu-i nimeni după gratii. Adică nu e culmea... aşa trebuie să fie. Nu mai scriu c-o să-mi sară muştarul şi o să postez măscări! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 19 Ian 2009, 14:03 | |
| - aurora a scris:
- zaraza26 a scris:
- Apropo, cu ocazia zilei Unirii, se va face lobby pentru hotel Concordia din Bucuresti. Probabil are nevoie de restaurare. Am auzit in treacat la Radio Actualitati.
"Hotel Concordia" este din Iasi? daca este asta http://www.hotel-concordia.ro/index.php pare ceva deosebit! M-ai bagat in ceata... Vad ca hotelul din Iasi e tocmai pe soseaua Bucium, deci la periferie. Cu toata groaza pentru confuzia creata, am cautat pe google care m-a descurcat. Exista si in Bucuresti si intr-adevar asteapta oameni cu suflet. Si in Targu-Mures exista un hotel Concordia. Aici amanunte despre cel din Bucuresti http://soferul.wordpress.com/2008/01/10/locuri-hotel-concordia/"O clădire în care, în 1859, partidele au decis ca Alexandru Ioan Cuza să fie domn al Moldovei şi al Ţării Româneşti. O clădire părăginită de care nimănui nu i-a păsat, după cel de al doilea război mondial. Nici primăriei, care a avut-o în administrare, dar acum nu o mai are. Nici actualului proprietar. Investiţia în reabilitarea ei este probabil prea mare." | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 19 Ian 2009, 15:34 | |
| Zaraza, la începutul lunii viitoare s-ar putea să ajung în Iaşi. Am să-ţi trimit fotografii de-acolo! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) | |
| |
| | | | CAMERA DE WHISKY (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |