__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CAMERA DE WHISKY (I) | |
|
+14murfatlar cactus Franz Schneider Layla yzzy Karima zaraza26 nicuvar zuum aurora abba Anahoret abbilbal Emil Condor 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 12:39 | |
| Eu sunt barbat de interior. Cu greu ma dau scos din casa, mai ales acum, cand este foarte frig. Iar cand ies niciodata singur, numai impreuna cu Doina. Cumparaturile si alte probleme le rezolvam tot impreuna. Nu-mi place deloc sa fiu singur. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 12:46 | |
| - nicuvar a scris:
- Cumparaturile si alte probleme le rezolvam tot impreuna. Nu-mi place deloc sa fiu singur.
Haide, haide, haide! Se ştie că întotdeauna cumpărăturile se fac împreună! Trebuie să fie cineva şi la căratul sacoşelor, nu?! Scriu din experienţă; la alţii poate este altfel! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 20:17 | |
| Astăzi am vorbit la telefon cu Preacinstitul! :roflmao: _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 20:26 | |
| - Anahoret a scris:
- Astăzi am vorbit la telefon cu Preacinstitul! :roflmao:
mai zii.... | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 20:31 | |
| Păi tot ne-am chinuit să ne întâlnim azi în Bucureşti, da-i dădusem numărul de telefon greşit! Tastatura, fir-ar ea să fie, că mi-e jenă să spun despre mine că sunt tâmpit! Dar, tot răul este spre bine! Vorba lui: ne-am întâlnit pe net, ne-am întâlnit la telefon, ne-om întâlni noi şi pe asfalt! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 20:23 | |
| Tastatura, fir-ar ea să fie, că mi-e jenă să spun despre mine că sunt tâmpit!Da' ce zici de mine, ca am dat, probabil, gresit numarul meu de telefon doamnei stomatolog, iar peste circa trei saptamani a fost iar nevoie (nu-l mai avea, se pare...) si am gresit alte cifre...sa fie stresul cabinetului de vina? A trebuit sa o sun peste o zi sa il corectez. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 20:35 | |
| Barbatii se impart in doua categorii: de interior si de exteriorAl meu e si-si. E de interior, dar e exterior bucatariei, cu exceptia actiunii de a manca si cu alte mici exceptii. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 20:53 | |
| - zaraza26 a scris:
- Barbatii se impart in doua categorii: de interior si de exterior
Al meu e si-si. E de interior, dar e exterior bucatariei, cu exceptia actiunii de a manca si cu alte mici exceptii. Al meu e si de interior, si de exteror... se pricepe (si inca foarte bine) la orice (vrea el) si oricand (vrea el). Acum el a pregatit placinta cu carne... a intins foile de aluat, le-a pus in tava, a pus umplutura, a uns foaia de deasupra cu galbenus, si a decorato cu " ~ 2009 ~ " si a pus-o in cuptor... Supravegheatul cuptiorului mi-a revenit mie. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:01 | |
| Eu, în afară de ceai şi de pâine prăjită cu unt, nu ştiu să gătesc altceva! Dar fac muncă necalificată prin bucătărie. Aşa iese şi soţia mai repede la liman şi mai avem timp să stăm împreună... Mai ales sâmbăta şi duminica, pentru că în timpul săptămânii serviciul ne ocupă toată ziua. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:25 | |
| off serviciul asta... si de luni incepe iar, si de data asta de lunga durata... gandeste-te ca din 15 dec suntem amandoi in concediu si n-am mai dat deloc pe la firma! cum va fi de luni... iar sculat, stat pe scaun de dimineata pana seara in fata calc, mancat, calc un pic de forumeala, un pic tv, culcat, si ... iar sculat, .....
si daca fac saptamana lucratiare de 48 de ore? ca si asa lucrez mult mai mult cred, si sambata pana la pranz _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:30 | |
| Eu am baftă cu naveta la Bucureşti!:100 de minute de lectură zilnic! Altfel... m-aş îndobitoci definitiv! Noi ca noi, dar ăştia micii cred c-or să-şi facă copiii prin mail! Se duce de râpă viaţa de familie! O să fim o ţară de roboţi! _____________________ Free your mind!
| |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:35 | |
| Fetelor, banuiam eu ca va ganditi la barbatii de interior ca la bucatari! Nu e neaparat nevoie sa stea si in bucatarie, ci pur si simplu sa-si gaseasca ocupatii predominant "de interior", nu casnice in sensul de "gospodaresti". Poate sa stea sa citeasca toata ziua, tot de interior se cheama ca e! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:40 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:46 | |
| - abba a scris:
- Fetelor, banuiam eu ca va ganditi la barbatii de interior ca la bucatari!
Nu e neaparat nevoie sa stea si in bucatarie, ci pur si simplu sa-si gaseasca ocupatii predominant "de interior", nu casnice in sensul de "gospodaresti". Poate sa stea sa citeasca toata ziua, tot de interior se cheama ca e! Atunci as spune ca al meu este si mai mult "de interior", mai mult chiar decat mine, care stau si la servici mai mult ca el... pana si acolo, face ce vrea el si cand vrea el...vine cand vrea, pleaca cand vrea (in general! hai ca nu e CHIAR asa! ) Mie nu-mi place sa intre el in bucatarie, cand muncesc eu in bucatarie! Ce-mi place, este sa faca curat dupa mine! :roflmao: _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 01 Ian 2009, 21:49 | |
| - aurora a scris:
- Ce-mi place, este sa faca curat dupa mine! :roflmao:
Da, cunosc partea asta si nu e putin deloc! Mereu "murdăreste" si eu trebuie să curăt. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 04:43 | |
| - Anahoret a scris:
- Eu, în afară de ceai şi de pâine prăjită cu unt, nu ştiu să gătesc altceva!
Dar fac muncă necalificată prin bucătărie. Aşa iese şi soţia mai repede la liman şi mai avem timp să stăm împreună... Mai ales sâmbăta şi duminica, pentru că în timpul săptămânii serviciul ne ocupă toată ziua. Pun pariu cu tine (cum zicea Roxy pe undeva) ca sti face si papara (omleta, oua batute si aruncate in tigaia cu ulei incins). | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 12:35 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 12:42 | |
| Tot recitind "Şoareci şi oameni" am ajuns la un pasaj interesant... interesant pentru mine fiindcă, indirect, rezumă părerea mea despre forumuri. De ce cred eu că astfel de discuţii nu sunt chiar o totală pierdere de timp. Stă omu' singur acilea toată noaptea, poate citeşte cărţi, ori se gândeşte, ori aşa ceva. Când şi când se pune pe gândit, şi n-are pe nimeni să-i spuie dacă-i aşa ori e altminterea. Poate c-a văz't şi el ceva, dar nu ştie dacă-i aşa ori nu. N-are la cin' dă se ducă şi să întrebe dacă vede şi-ăla tot la fel. N-are cum şti. N-are cum măsura. Uite, am văz't io aciia nişte lucruri. Beat nu eram. Nu ştiu dacă dormeam. Să fi fost cineva aici cu mine, ar fi putut să-mi spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine. Da' aşa nu ştiu...John Steinbeck – Şoareci şi oameni, ed. Cartea Românească, Bucureşti 1971, pag. 82Ăsta este motivul pentru care scriam acum câtva timp că pe forum am libertate totală de expresie. Chiar dacă spun o "tâmpenie serioasă" nu râd de mine decât vreo 15-20 de useri şi, de fapt, ei râd de Anahoret! În plus, am ocazia să învăţ lucruri noi şi există totdeauna cineva să-mi "spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine". _____________________ Free your mind!
| |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 12:54 | |
| Ai mare dreptate, Anahoret! Simtim nevoia sa verificam ceea ce gandim, sa impartasim, sa ne bucuram cu altii de ceea ce descoperim. Singuri nu putem face asta, iar realitatea permite doar foarte rar si cu risipa de timp intalniri de genul acesta. Si vorba ta, daca rade cineva , rade de un nick! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 15:52 | |
| - abba a scris:
- Ai mare dreptate, Anahoret! Simtim nevoia sa verificam ceea ce gandim, sa impartasim, sa ne bucuram cu altii de ceea ce descoperim. Singuri nu putem face asta, iar realitatea permite doar foarte rar si cu risipa de timp intalniri de genul acesta. Si vorba ta, daca rade cineva , rade de un nick!
Ai dreptate dar nu e ciudata ca n-o facem cu cei de langa noi ? | |
| | | zuum
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 15:54 | |
| - Anahoret a scris:
- Tot recitind "Şoareci şi oameni" am ajuns la un pasaj interesant... interesant pentru mine fiindcă, indirect, rezumă părerea mea despre forumuri. De ce cred eu că astfel de discuţii nu sunt chiar o totală pierdere de timp.
Stă omu' singur acilea toată noaptea, poate citeşte cărţi, ori se gândeşte, ori aşa ceva. Când şi când se pune pe gândit, şi n-are pe nimeni să-i spuie dacă-i aşa ori e altminterea. Poate c-a văz't şi el ceva, dar nu ştie dacă-i aşa ori nu. N-are la cin' dă se ducă şi să întrebe dacă vede şi-ăla tot la fel. N-are cum şti. N-are cum măsura. Uite, am văz't io aciia nişte lucruri. Beat nu eram. Nu ştiu dacă dormeam. Să fi fost cineva aici cu mine, ar fi putut să-mi spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine. Da' aşa nu ştiu... John Steinbeck – Şoareci şi oameni, ed. Cartea Românească, Bucureşti 1971, pag. 82
Ăsta este motivul pentru care scriam acum câtva timp că pe forum am libertate totală de expresie. Chiar dacă spun o "tâmpenie serioasă" nu râd de mine decât vreo 15-20 de useri şi, de fapt, ei râd de Anahoret! În plus, am ocazia să învăţ lucruri noi şi există totdeauna cineva să-mi "spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine". Hmmmm...Anahoret, Zuum...ne ascundem in spatele unui nick ! Ne e teama de adevar? SUntemprea fragili sa infruntam realitatea? Vrem sa fim...altfel decat suntem? | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 16:19 | |
| Nu, Zuum! Este vorba de "băşcălia la români" pe care o înfrunt zilnic. Aici deja consum o grămadă de timp postând şi nu-mi doresc să-l pierd în discuţii sterile. În fond, ne putem considera ca şi la balul mascat: ne luăm o identitate şi ne plimbăm cu lejeritate perintre topicuri şi avataruri. Cu toate astea, dacă ai sta să analizezi puţin postările şi avatarurile userilor, personalitatea şi caracterul fiecăruia iese la iveală ca uleiul din apă. Pentru că, oricât am încerca să ne ascundem după un pseudonim sau după o poză, acestea fiind alese de noi, ne reprezintă. Apoi, eu văd avatarul precum costumul şi masca pe care le poartă nebunul regelui: este permisul pentru a putea spune exact ceea ce gândeşti (inclusiv despre rege) fără a ţi se tăia capul... ceea e nu se întâmplă în viaţa reală. Uite, nu ne cunoaştem dar discutăm aici unul cu celălalt lejer, fără prea multe politeţuri. Dacă ne-am fi întâlnit în realitate, cu siguranţă că ne-am fi vorbit cu "dumneavoastră" şi n-am fi schimbat atâtea idei. Ăsta este unul dintre marele avantaje pe care le găsesc forumului. Şi pentru care îi "iert" celelalte păcate! _____________________ Free your mind!
| |
| | | abba
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 18:02 | |
| - zuum a scris:
- abba a scris:
- Ai mare dreptate, Anahoret! Simtim nevoia sa verificam ceea ce gandim, sa impartasim, sa ne bucuram cu altii de ceea ce descoperim. Singuri nu putem face asta, iar realitatea permite doar foarte rar si cu risipa de timp intalniri de genul acesta. Si vorba ta, daca rade cineva , rade de un nick!
Ai dreptate dar nu e ciudata ca n-o facem cu cei de langa noi ? Cu cei de langa noi inseamna maximum 3-4 persoane: sotul/sotia, copiii, daca sunt la varsta la care pot purta discutii serioase, altcineva nu vad. Cu prietenii te vezi mai rar in situatii care sa genereze discutii de genul celor de pe forum, iar opiniile lor le cam stii. Si parca nici n-ai vrea sa ajungi la dispute cu ei! P.S. Sa nu uitam diferenta foarte mare dintre comunicarea orala si cea scrisa! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 18:20 | |
| - Anahoret a scris:
- Tot recitind "Şoareci şi oameni" am ajuns la un pasaj interesant... interesant pentru mine fiindcă, indirect, rezumă părerea mea despre forumuri. De ce cred eu că astfel de discuţii nu sunt chiar o totală pierdere de timp.
Stă omu' singur acilea toată noaptea, poate citeşte cărţi, ori se gândeşte, ori aşa ceva. Când şi când se pune pe gândit, şi n-are pe nimeni să-i spuie dacă-i aşa ori e altminterea. Poate c-a văz't şi el ceva, dar nu ştie dacă-i aşa ori nu. N-are la cin' dă se ducă şi să întrebe dacă vede şi-ăla tot la fel. N-are cum şti. N-are cum măsura. Uite, am văz't io aciia nişte lucruri. Beat nu eram. Nu ştiu dacă dormeam. Să fi fost cineva aici cu mine, ar fi putut să-mi spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine. Da' aşa nu ştiu... John Steinbeck – Şoareci şi oameni, ed. Cartea Românească, Bucureşti 1971, pag. 82
Ăsta este motivul pentru care scriam acum câtva timp că pe forum am libertate totală de expresie. Chiar dacă spun o "tâmpenie serioasă" nu râd de mine decât vreo 15-20 de useri şi, de fapt, ei râd de Anahoret! În plus, am ocazia să învăţ lucruri noi şi există totdeauna cineva să-mi "spună dacă eram adormit, şi-atunci ar fi bine". GROZAV DE BINE SPUS !!!!!!!!!!! Ce-mi mai place mie pe forum, ca ma regasesc in multe exprimari, sau ca altii imi confirma parerile, sau mi le combat... imi place ca vorbesc oricand cu prieteni, pe care nu vreau sa-i dezamagesc si care sper sa nu ma dezamageasca. Si mai imi place ca stiu ca oricand daca as avea un necaz, o problema, o intrebare, aici voi gasi un sfat, o idee, un gand bun, poate chiar o gluma care sa imi mute gandul daca e cazul... voi gasi aici Oameni. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 02 Ian 2009, 18:48 | |
| - abba a scris:
- Cu cei de langa noi inseamna maximum 3-4 persoane: sotul/sotia, copiii, daca sunt la varsta la care pot purta discutii serioase, altcineva nu vad. Cu prietenii te vezi mai rar in situatii care sa genereze discutii de genul celor de pe forum, iar opiniile lor le cam stii. Si parca nici n-ai vrea sa ajungi la dispute cu ei!
P.S. Sa nu uitam diferenta foarte mare dintre comunicarea orala si cea scrisa! Depinde. Ar mai fi, spre exemplu, colegii de serviciu, colegii de navetă (în cazul meu) şi multe alte persoane cu care trebuie să comunici mai mult, ca urmare a relaţiilor de serviciu. Iar atunci numărul lor depăşeşte cu mult 3-4. De acord şi cu diferenţa dintre cele două tipuri de comunicări. Spre exemplu, în comunicarea scrisă îţi poţi ordona mai bine ideile şi (dacă vrei) te poţi exprima mai îngrijit. Însă are marele dezavantaj că nu poate transmite acele inflexiuni ale vocii care dau mai multe înţelesuri aceluiaşi cuvânt. Iar de aici se nasc multe confuzii şi, nu foarte rar, certudi şi alte "delicii" forumistice. Pe de altă parte, având în vedere firea mea, nu cred c-aş fi putut discuta cu atâtea persoane în "viaţa reală". Sunt un tip mai rezervat (chiar dacă nu par) şi foarte rar sunt eu cel care deschide discuţia într-un grup. De obicei, răspunsurile mele în astfel de cazuri, dacă nu sunt monosilabice, sunt strict la obiect şi foarte scurte. Aşa că, după cum se vede, forumul are şi avantaje şi dezavantaje. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) | |
| |
| | | | CAMERA DE WHISKY (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |