Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 12:37
Anahoret a scris:
Vă propun să ascultaţi albumul "Ode" realizat de Vangelis Pappathanasiou împreună cu Irene Papas. Este fascinant cât de mult seamănă muzica noastră populară cu cea grecească. Personal, când am ascultat discul pentru prima dată, am avut senzaţia că aud o suită de doine româneşti cântate pe Acropoles...
Pai, da! Inca o data multumesc pentru ca mi l-ai trimis si mie!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 12:39
Apropo de leapsa pe citate! Este un joc care circula pe net, nu e vorba de a fi original sau nu, pur si simplu asa se numeste. E ca si cum ai incerca sa schimbi denumirea "de-a baba oarba" sau "hotii si vardistii". Deci il facem! Dar unde? Anahoret, hotaraste tu!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 15:29
abba a scris:
Apropo de leapsa pe citate! Este un joc care circula pe net, nu e vorba de a fi original sau nu, pur si simplu asa se numeste. E ca si cum ai incerca sa schimbi denumirea "de-a baba oarba" sau "hotii si vardistii". Deci il facem! Dar unde? Anahoret, hotaraste tu!
M-am gandit si eu la asa ceva, nu stiam ca circula pe net. Eu ma gandeam sa facem un concurs de zicatori....de exemplu, incepe cineva si altii dau replica potrivita tot cu o vorba de duh/proverb/zicatoare!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 15:52
Păi să hotărască Emil, că el este patronul fabricii!
_____________________ Free your mind!
zuum
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 15:58
Anahoret a scris:
Păi să hotărască Emil, că el este patronul fabricii!
Emil o sa spuna cine vine cu ideea sa si-o sustina...prea multe ii dam de facut, are si el munca, raspunderi familiale, da zapada de 2 ori pe zi.....
abba
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 16:48
Pai, eu cred ca la Arta si cultura facem un topic cu numele asta si gata! Parca nu l-as pune la divertisment! :eusa_naughty:
zuum
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 17:30
abba a scris:
Pai, eu cred ca la Arta si cultura facem un topic cu numele asta si gata! Parca nu l-as pune la divertisment! :eusa_naughty:
La arta e mai nimerit...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 17:51
Spuneţi unde, şi dau drumu la câini! Am două baterii de citate deja pregătite. Abba ştie!
Am rămas cu meteahna asta din liceu, fiindcă profa de română ne obliga să facem fişe la fiecare carte citită iar la lucrări trebuia să ne sprijinim afirmaţiile pe citate. În perioada aia aveam deja un registru destul de gros aproape plin. Apoi, cu timpul, am renunţat la asta, până anul trecut când, din întâmplare, a apăsat Abba pe buton, cu "Leapşa" ei!
zuum
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 17:52
Anahoret a scris:
Spuneţi unde, şi dau drumu la câini! Am două baterii de citate deja pregătite. Abba ştie!
Am rămas cu meteahna asta din liceu, fiindcă profa de română ne obliga să facem fişe la fiecare carte citită iar la lucrări trebuia să ne sprijinim afirmaţiile pe citate. În perioada aia aveam deja un registru destul de gros aproape plin. Apoi, cu timpul, am renunţat la asta, până anul trecut când, din întâmplare, a apăsat Abba pe buton, cu "Leapşa" ei!
Io zic ca trebuie sa separam zicatorile populare de citatele sofisticate
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 17:54
Corect! Nu merg amestecate unele cu altele.
zuum
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 17:56
Anahoret a scris:
Corect! Nu merg amestecate unele cu altele.
Cine-i da drumul ? Abbaaaaaa unde esti?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 18:09
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 18:29
Gata! facui eu 50 de sarmale, daramite un amarat de topic!
abba
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 18:36
De-acum aveti si leapsa!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 20:00
Las' că eu, în afară de forum, mai fac şi "grupă de serviciu" la bucătărie. Acum o oră m-a chemat soţia s-o ajut, erau nişte vase de spălat. Printre care şi o tavă murdară de făină, pe care m-am chinuit s-o curăţ.
Am aflat, prea târziu, că fusese tapetată cu unt şi cu făină pentru nu ştiu ce prăjitură!
abba
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 30 Dec 2008, 20:12
Ce-mi placeeee!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 00:36
Anahoret a scris:
Vă propun să ascultaţi albumul "Ode" realizat de Vangelis Pappathanasiou împreună cu Irene Papas. Este fascinant cât de mult seamănă muzica noastră populară cu cea grecească. Personal, când am ascultat discul pentru prima dată, am avut senzaţia că aud o suită de doine româneşti cântate pe Acropoles...
Noua, in familie, ne place foarte foarte mult muzica greceasca.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 00:41
Anahoret a scris:
Las' că eu, în afară de forum, mai fac şi "grupă de serviciu" la bucătărie.
Si pe mine m-a-ncăltat nevasta... Azi sunt "în misiune".
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 00:49
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Las' că eu, în afară de forum, mai fac şi "grupă de serviciu" la bucătărie.
Si pe mine m-a-ncăltat nevasta... Azi sunt "în misiune".
aha... deci aşa umblă vorbele... de pomeneşti că de-aia al meu soţ a plecat de dimineaţă cu treburi cu maşina - revizie, spălat, alea, alea... a venit abia pe seară, obosit şi îngheţat, mort de foameeeeeeeeeee... eu eram cu toată treaba terminată, cu masa pusă şi mâncarea numa' bună de caldă... el a spălat vasele, cu maşina de spălat (el este cu aparatele electrice).
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 00:51
He, hee! Sotul tău, văd că are strategii diferite... Vreau să-mi dea si mie niste lectii pentru viitor.
aurora
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 01:07
Emil Condor a scris:
He, hee! Sotul tău, văd că are strategii diferite... Vreau să-mi dea si mie niste lectii pentru viitor.
păi... vezi doară, dispare cu treburi importante, bărbăteşti, care nu suferă amânare, că e sfârşitul anului (şi nu le putea face până acum?!?!?)
e drept că aseară, diplomat, m-a întrebat dacă am ceva treabă cu el, să mă ajute la ceva... am zis 'nu, dragă, mă descurc singură!'
aaa... să nu uit, din pricină că a cerut în mod expres să-i fac "plăcintă cu carne", el a tocat carnea! (electric!)
şi tot el a făcut SINGUR !!! absolut toate cumpărăturile pentru ziua mea, crăciun, anul nou (în mai multe zile şi de mai multe ori pe zi... doar e omeneşte să uiţi una-alta!). Şi mai are şi mâine !
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 01:20
Bietul băiat! Pe mine bagă-mă în tură cu Franz dar nu mă trimite la cumpărături.
zuum
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 05:01
Emil Condor a scris:
Bietul băiat! Pe mine bagă-mă în tură cu Franz dar nu mă trimite la cumpărături.
O lista de o pagina care implica calatoria nu la un singur magazin de unde le-ai putea cumpara pe toate ci la cel putin 8 fiindca acel "ceva" trebuie cumparat doar de la magazinul respectiv....rusesc, grecesc, mexican, whole foods, de verdeata, de carne....
abba
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 07:18
Am eu o teorie, Aurora! Barbatii se impart in doua categorii: de interior si de exterior. Barbatii de interior stau cu placere acasa, participa la toate activitatile familiei, se delecteaza cu cititul sau cu alte activitati, in timp ce barbatii de exterior sunt cei care nu au stare acasa, ar pleca oricand si oriunde, isi gasesc prieteni si preocupari in afara familiei, abia asteapta sa plece cu baietii la bere sau la meci. Fiecare din cele doua categorii are avantaje si dezavantaje, depinde ce preferi.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 31 Dec 2008, 09:42
Atunci eu sunt "de pragul uşii" că-mi place şi în casă şi cu băieţii la o bere sau la un "tenis de picior"!