LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Mokonje - Pagina 17 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Mokonje - Pagina 17 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Mokonje - Pagina 17 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Mokonje - Pagina 17 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Mokonje - Pagina 17 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul humanitas istorie Limba reclame comment-143 google CPSF nicuvar Fantasy muzica_traditionala internet curiozitati romana 1 brasov 23 drumetie sibiu politica taieri padure problema 1918 efremovivanantonovici mediu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Mokonje - Pagina 17 I_vote_lcapMokonje - Pagina 17 I_voting_barMokonje - Pagina 17 I_vote_rcap 
Emil Condor
Mokonje - Pagina 17 I_vote_lcapMokonje - Pagina 17 I_voting_barMokonje - Pagina 17 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Mokonje

In jos 
+13
ostrovna
cactus
yzzy
Cristina
Layla
Franz Schneider
Anahoret
zaraza26
abbilbal
abba
aurora
Emil Condor
zuum
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Mokonje - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 05 Noi 2009, 06:03

Se apropie spectacolul Spargatorul de Nuci. La inceput Mokonje a fost repartizata ca facand parte din grupul de....soareci! Va imaginati dezamagire! Pe urma au pus-o si in dans arab. Acum e si in dansul rusesc.
Are repetitii aproape zilnic pana la 9 seara. Am primit notele de la scoala , are echivalentul de 9 si 10 la toate materiile mai putin matematica unde are un 7! Am vorbit cu profesoara care e cam cucu ! Mi-a spus ca ii lipsesc 10 teme dar ea le are pe toate! Cred ca e ceva la mijloc! Sa nu ma faca ca ma duc la director! plouat
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 05 Noi 2009, 10:50

zuum a scris:
Se apropie spectacolul Spargatorul de Nuci. La inceput Mokonje a fost repartizata ca facand parte din grupul de....soareci! Va imaginati dezamagire! Pe urma au pus-o si in dans arab. Acum e si in dansul rusesc.
Are repetitii aproape zilnic pana la 9 seara. Am primit notele de la scoala , are echivalentul de 9 si 10 la toate materiile mai putin matematica unde are un 7! Am vorbit cu profesoara care e cam cucu ! Mi-a spus ca ii lipsesc 10 teme dar ea le are pe toate! Cred ca e ceva la mijloc! Sa nu ma faca ca ma duc la director! plouat

Hi, hi, o profa de mate care nu stie sa numere... Laughing
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 05 Noi 2009, 17:22

zuum a scris:

Sunt foarte de acord sa te duci la director (daca esti sigur ca prin asta nu ii faci rau lui Mokonje, adica sa se razbune apoii profa aia pe ea!).
Dar inainte de a te duce, verifica inca o data si inca o data ca ai dreptate tu (adica Mokonje) si nu profa, asta ca sa nu te faci tu de ras la director

( s-a intamplat in familia mea, sora mea vitrega a picat la admitere la facultate,
desi a zis ea ca a facut la toate trei examenele). S-a dus ditai colonelul (taica-su) in audienta la decan, si a aflta ca la primul examen, una de pe randul din fatza ei s-a intors si a intrebat-o ceva si proful supraveghetior le-a anulat lucrarile la amandoia.
Asa ca ea s-a dus degeaba si la celelalte doua examene si a fcaut foarte bine.)

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 05 Noi 2009, 17:47

De obicei o bruftuluiesc ( desi mi-e mila de ea dar e capoasa!) dar acum stiu ca e buna! Toti ceilalti profesori i-au dat 9 si 10 dar asta, dupa cum am auzit-o la telefon e cam aeriana!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 08 Noi 2009, 06:48

Pe 6 noiembrie Ma Cors, bunica lui Mokonje si cu Patience, fiica ei cea mai mica, au devenit cetatene americane.

[img]Mokonje - Pagina 17 P1030587d Mokonje - Pagina 17 W2560[/img]

[img]Mokonje - Pagina 17 P1030592i Mokonje - Pagina 17 W2560[/img]

[img]Mokonje - Pagina 17 P1030603 Mokonje - Pagina 17 W2560[/img]

[img]Mokonje - Pagina 17 P1030602x Mokonje - Pagina 17 W2560[/img]
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 08 Noi 2009, 06:59

Ce mândri se simt noii americani! bravo

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 08 Noi 2009, 20:00

Felicitari pentru noii americani!

Bunica nu pare deloc in varsta, sau nu-si arata varsta?
Si imi place mult cum sunt imbracate, si bunica, si fiica, si nepoata.
Par atat de apropiate de varsta.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 08 Noi 2009, 21:14

zuum a scris:
Pe 6 noiembrie Ma Cora, bunica lui Mokonje si cu Patience, fiica ei cea mai mica, au devenit cetatene americane.

Felicitari!! bravo bravo bravo
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 18 Noi 2009, 03:42

Asaaaaaa. m-am inscris pe facebook cu un nume fals, de baiat, am gasit o poza cu un negru frumos de vreo 20 de ani si am invitat-o pe Mokonje ...on line! EA era deja inscrisa pe facebook!!!!! Twisted Evil
Ii raspunde lui Jonny de 3 zile!
Acolo unde schimba autobuzele, merge la un college la biblioteca si intra pe Internet. Ia autobuzul, se duce la scoala de balet, gaseste acolo un computer ( pus la dispozitie publicului larg) si....il contacteaza pe Jonny!
Pana acum nu spune decat ca ii plac tipii seriosi! Laughing

Ia sa vedem ce pronosticuri imi dati?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 18 Noi 2009, 03:48

Dacă realizează că esti tu acela, poate să se supere pe tine pentru toată viata.
Deci dacă o faci, fii complet discret - nu lăsa informatia nimănui care ar putea să o dea mai departe. smile

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyMier 18 Noi 2009, 06:42

Emil Condor a scris:
Dacă realizează că esti tu acela, poate să se supere pe tine pentru toată viata.
Deci dacă o faci, fii complet discret - nu lăsa informatia nimănui care ar putea să o dea mai departe. smile

Amandoi suntem constienti de asta.Scopul acestei minciuni este de a-i creea ei o refulare, poa sa-i scrie lui Jonny pana i se face acru ca n-o sa-l intalneasca niciodata. Dar are o preocupare in directia asta ....asteapta, viseaza, scrie, poate face si poezele, pai nu-i frumos asa ? Are si ea un boyfrend! Adevarul este ca natura isi spune cuvantul, ea este implinita din pct de vedere fizic dar psihic este inca un copil
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 01:49

Nu întinde prea mult acest joc. Nu este corect să te joci cu sentimentele ei. Sfârşeşte-l printr-o ruptură bruscă să vezi cum reacţionează. Dacă va fi cazul reia-l cu alt nume pentru a-i inspira încredere în oameni şi a o convinge că nu se sfârşeşte lumea dacă pierde un băiat. Poţi merge şi cu doi băieţi în paralel, un negru şi un alb, dar vezi poate te încurci şi te dai de gol.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 06:46

abbilbal a scris:
Nu întinde prea mult acest joc. Nu este corect să te joci cu sentimentele ei. Sfârşeşte-l printr-o ruptură bruscă să vezi cum reacţionează. Dacă va fi cazul reia-l cu alt nume pentru a-i inspira încredere în oameni şi a o convinge că nu se sfârşeşte lumea dacă pierde un băiat. Poţi merge şi cu doi băieţi în paralel, un negru şi un alb, dar vezi poate te încurci şi te dai de gol.

Vad ca azi nu mi-a scris.

Sa vezi ce face, ca de obicei. Ma suna si zice ca azi nu poate sa vina ca vrea sa stea acasa sa-si impacheteze lucrurile, sa o ajute pe Ma Cora. OK zic eu, nu te iau la 5 te iau la 7...ca sa ai timp!
Pauza! OK...zice ea intr-un tarziu.
Ca ma gandesc eu, ia sa o sun pe Ma Cora. O intreb daca are nevoie de ea, bunica uimita, la ce sa ma ajute???? Aha! Iar minciuni. Domle fata asta minte dupa cum respira.
Si nu numai atat , dar trage sfori si manipuleaza, asta e mai periculos. Tocmai de aia n-am incredere in ea, din pacate! Altfel, e muncitoare, trage de ea sa faca eforturi, invata...insa daca o lasam din mana un pic, o ia razna.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 09:37

zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Amandoi suntem constienti de asta.Scopul acestei minciuni este de a-i creea ei o refulare, poa sa-i scrie lui Jonny pana i se face acru ca n-o sa-l intalneasca niciodata. Dar are o preocupare in directia asta ....asteapta, viseaza, scrie, poate face si poezele, pai nu-i frumos asa ? Are si ea un boyfrend! Adevarul este ca natura isi spune cuvantul, ea este implinita din pct de vedere fizic dar psihic este inca un copil

Si eu te rog sa nu intinzi coarda, tinerii sunt foarte sensibili si raman marcati pe viata. Nu-i mai scrie nimic si gata.
2. Sunt persoane care au nevoie sa simta ca au o zona numai a lor, unde nu poate nimeni sa intre. Eventual da-i de lucru si reduci drastic timpul liber. Pentru impachetarea aia da-i 5 minute. Wink Cand am venit la socri, soacra mi-a pus la dispozitie o cutie de carton pentru "amintirile mele" - felicitari, scrisori etc. A zis ca acolo n-o sa caute nimeni. Nu stiu daca asa a fost, dar n-am aflat niciodata. Bineinteles ca se "implica" peste tot in rest.
Mokonje ar putea foarte bine sa suspine si dupa un actor. Da-i voie sa puna postere cu ei. (dar cred ca nu se poate Sad )
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 09:53

Mai "asupritorule" !
Nu stinge visele tineretii fetei ! Ai fost si tu tanar. Poti sa o veghezi cat vrei dar nu-i intra in intimitatea viselor. E la varsta la care orice tanar isi doreste un colt de intimitate, de secretizare a gandurilor lui. Nu zic, ai voie sa-i ceri socoteala daca o prinzi "calcand pe bec". In rest acorda-i libertatea de care are atata nevoie. Minciunile ei sunt copilaresti. Cati dintre noi n-am mintit asemeni ei, la varsta ei. Totul e sa nu "calce pe bec". Si, pentru ca asta sa nu se intample, ma gandesc ca trebuie sa-i montezi un GPS !!! Vai, vai, vai.... Glumeam. Tine-o ocupata, fara un program sigur, vezi atunci ce si cum.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 11:18

Nici eu nu prea sunt de acord cu ce ai facut, zumulache.
Asa cum au spus ci cei de mai sus, este foarte riscant, nu este deloc educativ
bine nu stiu daca ar putea face, dar rau va face cu siguranta, nici nu-ti poti imagina cand si cum ar putea afla sau banui. Chiar si "disparitia" acestui boyfriend virtual o poate face sa sufere.
Plus ca aceasta "prietenie" ii abate inutil gandurile, ii creaza acelasi stres ca si prietenia reala, aranjamente sa se "intalneasca", teama sa se ascunda, sa nu fie descoperita.

Daca chiar ai vrut genul asta de control, puteai sa te faci o prietena, o fata, cu care ar fi putut sa aiba schimb de ganduri intime si puteai strecura si sfaturi bune.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyJoi 19 Noi 2009, 12:17

aurora a scris:
Nici eu nu prea sunt de acord cu ce ai facut, zumulache.
Asa cum au spus ci cei de mai sus, este foarte riscant, nu este deloc educativ
bine nu stiu daca ar putea face, dar rau va face cu siguranta, nici nu-ti poti imagina cand si cum ar putea afla sau banui. Chiar si "disparitia" acestui boyfriend virtual o poate face sa sufere.
Plus ca aceasta "prietenie" ii abate inutil gandurile, ii creaza acelasi stres ca si prietenia reala, aranjamente sa se "intalneasca", teama sa se ascunda, sa nu fie descoperita.

Daca chiar ai vrut genul asta de control, puteai sa te faci o prietena, o fata, cu care ar fi putut sa aiba schimb de ganduri intime si puteai strecura si sfaturi bune.

Un pic poate sa sufere, nu-i nimic... Uite ce idee mi-a venit Wink sa zica baiatul ca e bolnav, departe... scratch
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyVin 20 Noi 2009, 17:58

Mai voi nu stiti ce vorbiti !
In comunitatea liberiana nu exista nici o casatorie legala de cand au sosit aici din 2004. Aproape toate fetele adolescente au un copil fara sa fie maritate. Au inceput sa bea si sa ia droguri, una o atrage pe cealalta. D'aia sunt asa nervozat!
Mokonje ieri , a fript-o sa-i spuna Zuumei la secret ca a vorbit ( pe Internet) n-a spus unde, cu tatal lui Cyrus.....maaare secret!
I-a scris lui Jonny ca de ce tace, sigur ca JOnny tace in continuare. smile
Azi i-am spus ca o duc eu la balet direct de acasa. Sa vedeti ce tertipuri...ca nu ca ea tre sa fie acolo la 4:30 pentru incalzire. OK, zic eu, ia sa-i trimit un email profei sa vedem daca asa e. I-a cazut fata! Pai si cum o sa stiu. Pai iti scriu un text. Pai nu pot sa-l vad ca telefonul e in locker. Pai ia telefonul cu tine si inchide-l ca sa nu sune. Aha!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptySam 21 Noi 2009, 04:59

Hello iata ce va scrie Mokonje

Hi I am Mokonje. I've heard a lot of you people and how nice you are. I am doing great in school, thanks for asking. I wish I can Meet you all in person.that will be really great. Anyways have fun talking with Zuum and i'll talk to all of you later. Byeeee.
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptySam 21 Noi 2009, 06:08

zuum a scris:

Hi I am Mokonje. I've heard a lot of you people and how nice you are. I am doing great in school, thanks for asking. I wish I can Meet you all in person.that will be really great. Anyways have fun talking with Zuum and i'll talk to all of you later. Byeeee.
Hello Mokonje! hug2

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptySam 21 Noi 2009, 06:22

Hello!

Nice to hear good things from and about you, Mokonje!
All the best to you and your loved ones! hug

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptySam 21 Noi 2009, 18:58

zuum a scris:

Pentru cei care nu inteleg engleza

Salut, eu sunt Mokonje.
Am auzit despre voi si cat de amabili sunteti. Eu invat bine la scoala, va multumesc de intrebare. Doresc sa va intalnesc in persoana, asta ar fi nemaipomenit. Distrati-va in continuare cu Zuum si vorbesc cu voi mai tarziu.
La revedere.

Am facut o intelegere cu ea si dupa aia parea foarte usurata.
I-am spus ca a vazut-o secretara ducandu-se la scoala de balet prea devreme si facand nimic ba mai mult ducandu-se la computerul de la intrare care e pus acolo pentru ca oamenii ( adultii) sa-si plateasca datoriile on line. I-am oferit 15 minute de Internet ( cu noi in casa !) in fiecare zi daca in timpul ei liber ziua citeste o carte sau isi face temele. A zis ca da, sa vedem !
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptySam 21 Noi 2009, 23:41

Transmite-i lui Mokonje toata pretuirea mea pentru stradania ei la balet!
Si mie imi place foaret mult baletul.
Spune0i te rog ca mi-as dori mult ca ea sa aleaga o scena de balet de pe youtube,
care ii place ei, si sa ti-o arate tie ca sa o pui aici, pentru mine, de la ea.
Sunt foarte curioasa sa vad ce anume va alege.

Si mi-ar mai placea ceva care sa se asemene cu ceea ce ea studiaza la balet.

Imi place felul in care ai rezolvat situatia cu internetul cu Mokonje!

thumb_yello

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 22 Noi 2009, 00:02

Noa serbus mă Zuumule. Eu cred că 15 minute de internet este prea puţin. Nici nu găseşte bine ce caută şi trebuie să-l închidă. Dă-i şi tu 30 minute.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 EmptyDum 22 Noi 2009, 00:10

aurora a scris:
Transmite-i lui Mokonje toata pretuirea mea pentru stradania ei la balet!
Si mie imi place foaret mult baletul.
Spune0i te rog ca mi-as dori mult ca ea sa aleaga o scena de balet de pe youtube,
care ii place ei, si sa ti-o arate tie ca sa o pui aici, pentru mine, de la ea.
Sunt foarte curioasa sa vad ce anume va alege.

Si mi-ar mai placea ceva care sa se asemene cu ceea ce ea studiaza la balet.

Imi place felul in care ai rezolvat situatia cu internetul cu Mokonje!

thumb_yello

aurora, imi vine sa..... frusty frusty frusty frusty frusty frusty

azi intre repetitii cine-i scria lui Jonny de la scoala de balet? Alice
O astept sa vina dar nu-i spun nimic.....trebuie insa sa o prind cu minciuna si ii tai si alea 15 minute...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mokonje   Mokonje - Pagina 17 Empty

Sus In jos

Mokonje
Sus 
Pagina 17 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: