| Mokonje | |
|
+13ostrovna cactus yzzy Cristina Layla Franz Schneider Anahoret zaraza26 abbilbal abba aurora Emil Condor zuum 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mier 21 Oct 2009, 09:55 | |
| - zuum a scris:
- Mokonje s-a mai dat pe brazda. Mai pune buza cand i se spune sa-si puna pantalonii sau camasa pe umeras, dar nu mai avem discutii cu facutul de baie. E suparata acum ca are tzatze prea mari si se "balangane" inestetic la balet!!! Vrea sa le taie! Maaaaare problema, ce stiti voi! Zuuma nu mai pridideste cumparand la sutiene si nici unul nu e bun!
Ba stiu eu foarte bine! Ce bucuroasa eram cand gaseam si o perioada eram linistita!! Odata am numarat la final prin cate magazine am fost intr-o singura dupa-masa - sapte. Si eu care ma gandeam ca in tarile civilizate gasesti asa ceva rapid, mai ales ca noi cautam intr-un oras mic, in Romania. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mier 21 Oct 2009, 14:34 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
zuum
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mier 21 Oct 2009, 17:33 | |
| Când Cornelia. mama Puiului Mic, era în şcoala generală jucam foarte mult belminton. Şi juca bine. După ce a ajuns la liceu, gata. N-a mai vrut să joace. La insistenţele mele mi-a spus că nu mai joacă pentru că-i sar ţâţele şi doar nu le avea mari. | |
|
| |
zuum
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 06:09 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 06:24 | |
| În viaţa mea am cunoscut şi eu câţiva negrii şi mulatrii cubanezi. Pe toţi i-am considerat aroganţi. Nu ştiu dacă acesta era caracterul lor adevărat sau poate se purtau aşa doar cu noi, albii. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 13:06 | |
| - abbilbal a scris:
- În viaţa mea am cunoscut şi eu câţiva negrii şi mulatrii cubanezi. Pe toţi i-am considerat aroganţi. Nu ştiu dacă acesta era caracterul lor adevărat sau poate se purtau aşa doar cu noi, albii.
Si totusi se incadreaza in regula generala ca baietii au rezultate mai slabe in scoala decat fetele... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 13:08 | |
| Zuum, chiar era sa te intreb ce se mai aude cu scoala... Si marele secret care e? Ca ai pus cateva kg pe tine in Romania? De-aia ai ales avatarul asta? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 14:57 | |
| - zaraza26 a scris:
- Zuum, chiar era sa te intreb ce se mai aude cu scoala... Si marele secret care e? Ca ai pus cateva kg pe tine in Romania? De-aia ai ales avatarul asta?
NU chiar asta era secretul desi nu pot ascunde nici Kgmele alea in plus, hai sa nu zic 3, dar 2 tot s-au pus in Ro unde esti fortat sa MANANCI TOT ! Secretul era ca.... am inceput sa scriu si speram sa editez ceva.....dar.....de cand m-am intors acasa tot timpul se duce cu astia doi...... Mda, aroganta este un fel de specific al negrilor care traiesc printre albi, nu e greu de ghicit de ce exista![/quote] | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 15:50 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Zuum, chiar era sa te intreb ce se mai aude cu scoala... Si marele secret care e? Ca ai pus cateva kg pe tine in Romania? De-aia ai ales avatarul asta?
NU chiar asta era secretul desi nu pot ascunde nici Kgmele alea in plus, hai sa nu zic 3, dar 2 tot s-au pus in Ro unde esti fortat sa MANANCI TOT ! Secretul era ca.... am inceput sa scriu si speram sa editez ceva.....dar.....de cand m-am intors acasa tot timpul se duce cu astia doi......
Mda, aroganta este un fel de specific al negrilor care traiesc printre albi, nu e greu de ghicit de ce exista! [/quote] Va sa zica ai ramas cu un proiect... Nu se stie niciodata! Si eu am multe planuri, parca mi-e frica sa nu mai am nimic de facut. E drept ca a fost o perioada cand ma plictiseam, dar mi-e in caracter sa am in vedere multe oportunitati. Am vazut, partial, un documentar despre adevaratele cauze ale sclaviei negrilor din Anglia si America. Sclavia exista deja pe continentul african. Albii n-au facut decat sa mareasca foarte mult piata de desfacere. Familiile de africani aveau deja obiceiul sa isi vanda copiii. Esenta documentarului a fost ca africanii au reusit sa isi pastreze demnitatea in acele timpuri. Pe parcursul documentarului, un negru din Anglia a gasit, se pare, ca n-am prins inceputul, o carte scrisa de stra-stra-bunicul lui, care povesteste laconic cum a plecat din Africa si ce a facut mai apoi. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 17:46 | |
| Eu cred că impresia asta de "arogantă", reală sau poate nu, o au minoritarii faţă de sau în faţa, majoritarilor.
Spun asta pentru că am auzit sau am simţit aşa ceva şi fiind vorba despre unguri, nemţi sau evrei, raportat la români. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 17:48 | |
| - aurora a scris:
- Eu cred că impresia asta de "arogantă", reală sau poate nu,
o au minoritarii faţă de sau în faţa, majoritarilor.
Spun asta pentru că am auzit sau am simţit aşa ceva şi fiind vorba despre unguri, nemţi sau evrei, raportat la români. Si eu zic la fel. Si zic ca asta le mai ramane... sa tina capul cat mai sus, ca sa nu se simta in minoritate. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 17:50 | |
| Zum, încă o dată aprecierile mele pentru tine şi doamna ta, că după ce aţi crescut exemplar un copil al vostru, vă dedicaţi cu totul, spiritual şi material, altor doi copii.
Mi-ar plăcea mult să îţi concretizezi şi proiectul cu scrisul. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 17:51 | |
| - zaraza26 a scris:
- aurora a scris:
- Eu cred că impresia asta de "arogantă", reală sau poate nu,
o au minoritarii faţă de sau în faţa, majoritarilor.
Spun asta pentru că am auzit sau am simţit aşa ceva şi fiind vorba despre unguri, nemţi sau evrei, raportat la români. Si eu zic la fel. Si zic ca asta le mai ramane... sa tina capul cat mai sus, ca sa nu se simta in minoritate. asa este! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Mokonje Joi 22 Oct 2009, 17:54 | |
| Nu ştiu dacă aroganţa este specifică minoritarului faţă de majoritar. Cred mai degrabă că aroganţa este specifică celui care se consideră superior faţă de ceilalţi. Au şi negrii calităţile lor pe care nu le au albii. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Sam 24 Oct 2009, 23:35 | |
| Mokonje munceste mult, desi are fasoane in cur! Pardon! O sa fie in Spargatorul de nuci, dar doar...soarice ! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Mokonje Dum 25 Oct 2009, 00:47 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu ştiu dacă aroganţa este specifică minoritarului faţă de majoritar. Cred mai degrabă că aroganţa este specifică celui care se consideră superior faţă de ceilalţi. Au şi negrii calităţile lor pe care nu le au albii.
Abbi, eu am spus aparenta de aroganţă, nu aroganţa reală. Un om poate să nmi se pară mie că are o atitudine arogantă, dar el să nu fie un om arogant să nu dorească să aibă o asemenea atitudine. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 14:56 | |
| - zuum a scris:
- Mokonje munceste mult, desi are fasoane in cur! Pardon!
O sa fie in Spargatorul de nuci, dar doar...soarice ! Trebuie sa muncesti ca sa ajungi sus! Ii doresc succes! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 15:38 | |
| Pentru ca a citit cele 3 carti si a facut comentarii la fiecare capitol - asta vara intr-o luna cu mine in fiecare zi la biblioteca, Cyrus a fost pus intr-o clasa onorifica de literatura!!!!! Stiti ce nota are ????? F ...adica 4 !!! Cred ca va ramane unic in istoria liceului !!! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 15:43 | |
| - zuum a scris:
- Pentru ca a citit cele 3 carti si a facut comentarii la fiecare capitol - asta vara intr-o luna cu mine in fiecare zi la biblioteca, Cyrus a fost pus intr-o clasa onorifica de literatura!!!!! Stiti ce nota are ????? F ...adica 4 !!!
Cred ca va ramane unic in istoria liceului !!! nu ti cred cred ca o sa-l meditezi tu! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 19:44 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 22:44 | |
| zum, ce reprezinta avatarul tau? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 26 Oct 2009, 22:56 | |
| - aurora a scris:
- zum, ce reprezinta avatarul tau?
Religia hindusa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mokonje | |