__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Mokonje | |
|
+13ostrovna cactus yzzy Cristina Layla Franz Schneider Anahoret zaraza26 abbilbal abba aurora Emil Condor zuum 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Vin 17 Iul 2009, 19:33 | |
| - zaraza26 a scris:
- Pe vremea lui Ceau era ceva obisnuit sa simt mirosuri prin mijloace de transport in comun. Acum, daca se intampla, mi se pare ceva foarte jenant. Dar mai mult se jeneaza ceilalti decat "producatorul".
Habar n-ai ce păţesc eu în 105! Este un stol de "mierle" care lucrează în construcţii. Nu mă (mai) deranjează că cel care s-a urcat în spate vorbeşte cu unul care este lângă şofer... Dar sunt îmbrăcaţi în hainele de lucru şi put... PUT... PUUUUUT! Put a jeg şi băutură. Deja mi-am schimbat traseul... prefer să merg cu două autobuze, numai să nu urc cu "mierlele". _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Mokonje Vin 17 Iul 2009, 20:42 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Vin 17 Iul 2009, 23:08 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 06:29 | |
| - Anahoret a scris:
- Habar n-ai ce păţesc eu în 105!
Crangasi, Constructorilor? | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 06:40 | |
| Azi mi-am iesit din papuci. Ma duc sa o iau de la balet, cu Cyrus in masina...se urca ...mai, si imediat se umple masina de miros de transpiratie! Am trimis-o inapoi in cladire sa se spele sub brat! Am facut-o in toate felurile si i-am spus ca e ultima data...daca nu se spala...o dau la....youtube! Nu mai stiu ce sa zic! Cyrus nu miroase si nimeni din familie. El zice ca si el si Patience, matusa de 19 ani o iau peste picior si rad de ea...si ea...nimic! Avem fetele pana maine. Niste scumpete! Ia niste poze [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [/img] [img]
Nu stiu cum sa postez filmul dar e aici
[/img] http://www.4shared.com/file/118876741/51e7181c/Zi6_0037.html | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 07:10 | |
| Hi, hi, hi, ce veselie e la voi ...Ce frumos! Exact cum imi place mie sa fie in familie...si nu numai. Cind am vazut prima fotografie, mi-am spus: uau, fetele-astea zici ca au cistigat concursul mondial de frumusete ! Cit despre Mokonje, te-nteleg, trebuie sa ai multa rabdare cu ea ... ai intrebat-o, poate are probleme si cu mirosul, de n-o deranjeaza de fel...Dar spune-mi, Zuum, inotul ii place? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 07:48 | |
| - zuum a scris:
- Crangasi, Constructorilor?
Nu, unii merg în Grozăveşti/ Regie la pasajul suprateran iar alţii merg undeva în zona APACA unde se construieste un Mall. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
| | | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 14:46 | |
| - Cristina a scris:
- Hi, hi, hi, ce veselie e la voi ...Ce frumos! Exact cum imi place mie sa fie in familie...si nu numai. Cind am vazut prima fotografie, mi-am spus: uau, fetele-astea zici ca au cistigat concursul mondial de frumusete !
Cit despre Mokonje, te-nteleg, trebuie sa ai multa rabdare cu ea ... ai intrebat-o, poate are probleme si cu mirosul, de n-o deranjeaza de fel...Dar spune-mi, Zuum, inotul ii place? Ii place da sa nu fie apa rece Observ cu satisfactie ca aplica la astea mici exact gesturile si metodele Zuumei! Ca miroase, stie! Ca e ofensator, stie! Stie tot dar nu vrea! Ori e varsta cand ...lenea te doboara, ori e...nesimtita! In care caz cineva , candva o va plesni si o sa o usture. Acum dor toate trei. Mokonje a trebuit sa se aseze intre alea doua mici ca nu se mai terminau. Chicoteau tot timpul. Ruthy are ochii mari si-i roteste pe dupa cearceaf! I-am facut semn ca nu e timpul. Intai pleaca Mokonje la balet dupa aia le dam sa manance si trebuie sa le duc la inghetata ca de aia le-am adus! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 23:32 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Sam 18 Iul 2009, 23:41 | |
| zumule, sunt teribile fetele mici, cati ani au? Mokonje este mai neagra la piele decat cele mici. Si ce sa zic, este deja bine facuta, are forme... ofofof, cred ca greul de-abia incepe Dar dupa cata pasiune pui numai cand povestesti, sunt sigura ca veti rezista si veti face treaba buna! Ce zice fiica voastra (parca Oana o cheama?) cand ii povestiti? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 19 Iul 2009, 08:27 | |
| - aurora a scris:
- zumule, sunt teribile fetele mici, cati ani au?
Mokonje este mai neagra la piele decat cele mici. Si ce sa zic, este deja bine facuta, are forme... ofofof, cred ca greul de-abia incepe Dar dupa cata pasiune pui numai cand povestesti, sunt sigura ca veti rezista si veti face treaba buna! Ce zice fiica voastra (parca Oana o cheama?) cand ii povestiti? Oana vine si ea cu tot felul de sfaturi. In gneral cam toti copiii care o cunosc si stiu despre ea cat invata si pe unde a fost pe ce meleaguri, o respecta si o admira foarte mult. Toate fetitele vor sa fie "ca Oana"! Dar Oana n-are rabdare cu copiii. Sta un pic si dispare! Chistoacele alea doua sunt din colectia Mama Cora ( bunica lui Alice-Mokonje si a lui Cyrus) Ruthy este o nepotica cealalta este fetita unui prieten de familie, jamaican. Probabil ca Taica-sau ii da ceva ca sa aibe grija de ea.Mama fetitei e bonava, pare-se retardata. Azi dimineata, Natalia, asa o cheama, a inceput sa vomite! Hait mi-am zis, ce ne facem? Ma si vedeam cu probleme! Copila palida, infundata la nas, ne arata la gat ca o jeneaza ceva, am vrut sa contramandez inghetata! Cand a auzit ea ca le duc acasa s-a sfortat sa zambeasca si sa para vesela dar se vedea cat colo ca suera! Le-am dus in parc, la inghetata...copil, de, a uitat de rau! A alergat dupa Ruthy care e un drac si jumatate. Pe la 1 le-am dus acasa si i-am raportat lui Patience, fata bunicii lui Mokonje, Ma Cora. Nu cred ca a dus-o cineva la doctor. Parerea mea e ca are astm bronsic, un virus la stomac si nici nu poate cobora scari in mod normal. Am vazut ca se tine de perete pentru ca ii joaca piciorul de la sold! Gata, nu-mi mai trebuie inca o serie! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 20 Iul 2009, 15:56 | |
| - Citat :
- Nu cred ca a dus-o cineva la doctor.
Banuiesc ca are probleme mult mai grave si asta a fost un mizilic. S-au obisnuit sa o stie tot timpul suferind. Pacat... Poate Mokonje nu simte mirosurile, in general. Sau da? | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Joi 23 Iul 2009, 21:40 | |
| Bomba! Mokonje si-a deschid la secret un alt cont de email! La AOL! Zuuma nu s-a lasat pana nu l-a decodificat si...i-a trimis un email! Asteptam efectul! I-a scris de la noul email la emailul vechi despre ce inseamna sa fii ascuns si sa-ti aranjezi chestii care sunt in afara lucrurilor serioase...si tot asa! Aaa si i-a trimis un emailsi pretenei "de legatura" | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Joi 23 Iul 2009, 23:05 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Mokonje Vin 24 Iul 2009, 10:38 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Mokonje Vin 24 Iul 2009, 11:04 | |
| - zuum a scris:
- Bomba!
Mokonje si-a deschid la secret un alt cont de email! La AOL! Zuuma nu s-a lasat pana nu l-a decodificat si...i-a trimis un email!
Asteptam efectul! I-a scris de la noul email la emailul vechi despre ce inseamna sa fii ascuns si sa-ti aranjezi chestii care sunt in afara lucrurilor serioase...si tot asa! Aaa si i-a trimis un emailsi pretenei "de legatura" Asta da "bomba"... si o problema noua! Hm... daca i-ati dat in vileag ca ati descoperit-o, trebuie discutat cu ea, de ce a facut adresa noua? de curiozitate? sa vada ca poate si stie si ea? chiar are ceva de ascuns? deja incepe sa fie dificil, probleme... Eu eram in clasa a VII-a, 14 ani, cand mi-am facut primul prieten, elev intr-a X-a la Rodna (acolo langa zaraza, baiatul facea liceu la Sangeorz Bai). Stiind ca tata nu imi va da voie nici macar sa corespondez (prin posta era!) cu el, nu stiu cine m-a invatat sa corespondam prin "Post Restant" ... adica imi trimitea scrisorile la oficiul postal si de acolo le luam cu buletinul... dar nici asta nu am avut curaj sa fac eu, pe numele meu, aveam menajera din casa, cu ea complotam. Mai tarziu, aveam 16 ani si locuiam acum la mama, acelasi prieten, acum era student la Franceza la iasi. Mama a zis incantata: "Puteti coresponda, dar in franceza!" O vreme asa am facut, chiar daca mama niciodata nu mi-a deschis scrisorile, dar noua- adica mie, mi-a prins bine cu franceza E dificil cu copiii... parca e adevarat "copii mici, probleme mici, copii mari, probleme si mai mari" _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Vin 24 Iul 2009, 13:18 | |
| Asteptam reactia cand va primi mesajul de la "Auntie.." trimis de la emailul ei secret ! Zuuma i-a trimis si prietenei un mesaj scurt si la obiect ...n-a raspuns!
Am intrebat-o, vrei boyfriend? No problem, dar lasa-ne pe noi in pace. Poa sa aibe boyfriend in 5 minute si sa ramana bortoasa in urmatoarele 5.....si gata cu scoala! Doar ca nu suntem interesati in realizari din astea! Bunica ei si unchiul vad si stiu diferenta dar din pacate sunt lipsiti total de puterea de a-i ajuta moral si material. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Mokonje Vin 24 Iul 2009, 14:33 | |
| Ce sa mai zicem... voi sunteti deja, parintii lor adoptivi! Chiar daca in acte nu, v-ati asumat si moral, si material, acesti copii. Si eu cred ca este un lucru bun, ceva extraordinar, este un scop in viata. Eu cred ca merita. Si va doresc succes, desi nu va fi de niciun fel usor. Dar parca e usor cu copiii nostri? Dar parca e usor cu noi insine? Sa aveti numai bine! Vacanta placuta! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 26 Iul 2009, 21:15 | |
| Ieri a avut loc spectacolul de inchidere al programului international de la Universitatea Hartford. A fost exceptional. Bine pus la punct, bine executat. Mokonje a zambit si a fost super La plecare am asteptat-o cu flori. Oameni! Mokonje a noastra a fost in lacrimi pana acasa. N-am mai vazut lacrimi siroind pe obraji in felul asta. De ce? Pentru ca se despartea de un grup de prieteni mai ales de cele doua japoneze ( excelente balerine). Eu le-am facut introducerea! Simt o liniste in suflet. Mokonje incepe sa simta ....incepe sa inteleaga ceea ce e frumos in civilizatia noastra vestica | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Mokonje Dum 26 Iul 2009, 21:26 | |
| zumule... nu am cuvinte!!! m-ai facut sa am si eu lacrimi in ochi. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 27 Iul 2009, 16:00 | |
| Emotionant, intr-adevar! Vroiam sa te intreb ce parfumuri/arome ii plac lui Mokonje... | |
| | | zuum
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Mokonje Mar 28 Iul 2009, 12:41 | |
| | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mier 21 Oct 2009, 06:16 | |
| Mokonje s-a mai dat pe brazda. Mai pune buza cand i se spune sa-si puna pantalonii sau camasa pe umeras, dar nu mai avem discutii cu facutul de baie. E suparata acum ca are tzatze prea mari si se "balangane" inestetic la balet!!! Vrea sa le taie! Maaaaare problema, ce stiti voi! Zuuma nu mai pridideste cumparand la sutiene si nici unul nu e bun! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mokonje | |
| |
| | | | Mokonje | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |