__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Mokonje | |
|
+13ostrovna cactus yzzy Cristina Layla Franz Schneider Anahoret zaraza26 abbilbal abba aurora Emil Condor zuum 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 07:28 | |
| - zuum a scris:
- Deci tu zici..sa stau si sa vin in Ro in August?????
În august sau atunci când poţi. Chiar dacă n-ai să stai mereu după fundul ei, i-ar da mai multă siguranţă să ştie că are un sprijin pe-aproape, oricât de independentă s-ar da ea. Ştiu asta de la fi-miu, când a dat examen la facultate: nu m-am dus cu el la poarta şcolii (decât la înscriere, şi atunci mai mult ca să rezolv mai repede eventualele probleme birocratice, fiindcă în rest s-a descurcat fără mine) însă s-a simţit mai confortabil că i-am fost în preajmă. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 08:57 | |
| Zuum, si eu spun la fel ca Emil si Anahoret: tu stii cel mai bine cum stau lucrurile, ca atare tu trebuie sa iei decizia cea mai buna pentru voi, toti. Mokonje ce spune? Oricum, daca acest program are un impact benefic si trebuie sa te implici pentru a o sustine pe Mokonje (chiar si numai din umbra), amina orice altceva si concentreaza-te pe aceasta prioritate. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 16:03 | |
| - Cristina a scris:
- Zuum, si eu spun la fel ca Emil si Anahoret: tu stii cel mai bine cum stau lucrurile, ca atare tu trebuie sa iei decizia cea mai buna pentru voi, toti. Mokonje ce spune? Oricum, daca acest program are un impact benefic si trebuie sa te implici pentru a o sustine pe Mokonje (chiar si numai din umbra), amina orice altceva si concentreaza-te pe aceasta prioritate.
Mokonje zice "bogda-proste" ca scapa de KGB-Zuum ! Se si vede fluturandu-si tzatzele prin autobuz...deh, ce vreti, 14 ani ! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 16:43 | |
| - zuum a scris:
- Anahoret a scris:
- În România mai poţi veni şi altă dată. Pentru Mokonje însă asta ar putea fi o şansă.
Deci tu zici..sa stau si sa vin in Ro in August?????
As fi curios ce zic si ceilalti? Si eu as face la fel... este foarte important pentru Mokonje acest program, international. In RO daca poti aranja, esti bine venit la fel si in august, ba chiar este o luna care mie mi se pare mai buna in Ro decat iulie. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 16:52 | |
| - zuum a scris:
- Cristina a scris:
- Zuum, si eu spun la fel ca Emil si Anahoret: tu stii cel mai bine cum stau lucrurile, ca atare tu trebuie sa iei decizia cea mai buna pentru voi, toti. Mokonje ce spune? Oricum, daca acest program are un impact benefic si trebuie sa te implici pentru a o sustine pe Mokonje (chiar si numai din umbra), amina orice altceva si concentreaza-te pe aceasta prioritate.
Mokonje zice "bogda-proste" ca scapa de KGB-Zuum ! Se si vede fluturandu-si tzatzele prin autobuz...deh, ce vreti, 14 ani ! E prea mica inca (14 ani!), prea necoapta la minte, si in acelasi timp mare! (dupa cum arata fizic), de aceea eu zic sa nu o lasi singura inca! E pacat, acum in plina realizare! Plus ca asa cum zice Anahoret, chiar daca ea nu ar recunoaste, sunt sigura ca s-ar simti mult mai confortabil, mai in siguranta, daca ai fi cu ea. Nu ca sa o supraveghezi (asta nu trebuie sa-i declari ei! sub nici o forma) dar trebuie supravegheata si imboldita continuu. E mica, mai, inca... 14 ani! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 16:54 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 20:25 | |
| - zuum a scris:
- Cristina a scris:
Mokonje zice "bogda-proste" ca scapa de KGB-Zuum ! Se si vede fluturandu-si tzatzele prin autobuz...deh, ce vreti, 14 ani ! Deci sa inteleg ca daca ramai, o duci tu pe Mokonje la cursurile alea... Din punctul meu de vedere, prioritatea e intr-adevar copilul, ca restul se aranjeaza mai usor. Eu eram mai ocupata, ca sa zic asa, in iunie, cand are bacalaureatul fiica mea. Mai mult stres decat ca as fi ocupata. Nu mi-ar fi stat capul la altele... Dar in rest nu plecam nicaieri, doar daca o sa fugim in week-end pe undeva prin apropiere. | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 20:37 | |
| Cred că sunt suficiente păreri pe-aici, oricum şi din punctul meu de vedere copilul e cel mai important. Nu ştiu cum e la voi, dar 14 ani, la noi e o vârstă foarte critică. Aşa că mai bine rămâi cu Mokonje! Şi vizitele le poţi lăsa pe mai târziu, dacă se poate şi aşa! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 04 Mai 2009, 21:03 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu eram mai ocupata, ca sa zic asa, in iunie, cand are bacalaureatul fiica mea. Mai mult stres decat ca as fi ocupata.
Ştii cine a avut stresul cel mai mare când a dat Vlad BAC-ul? Luminiţa! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 02:43 | |
| M-ati coplesit ! Parca mi-ati auzit gandurile si mi-ati citit inima! Pana acum numai Zuma a zis sa plec! Hmmmmmm...oare de ce? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 05:03 | |
| - zuum a scris:
- Pana acum numai Zuma a zis sa plec!
Oh! Ea rămâne? Atunci poate face exact ce tu ai face dacă ai fi alături de Mokonje, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 08:52 | |
| - zuum a scris:
- M-ati coplesit !
Parca mi-ati auzit gandurile si mi-ati citit inima!
...se pare ca ti-am spus ce voiai sa auzi! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 17:11 | |
| - zaraza26 a scris:
- Pana acum numai Zuma a zis sa plec! Hmmmmmm...oare de ce?
O fi ştiind ea de ce! N-am ştiut aspectul ăsta. Eu aş merge pe mâna ei. Oricum, fetele se înţeleg mai bine între ele... _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 18:11 | |
| - Anahoret a scris:
- Oricum, fetele se înţeleg mai bine între ele...
N-as zice ca tine... fetele se inteleg mai bine cu tatii, in situatii de-astea cred ca le dau mai multa incredere, mai multa siguranta. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 18:56 | |
| Zuumule, în primul rând să te gândeşti cum te-ai simţi tu departe de Zuuma şi Mokonje în acea perioadă. Pentru un turneu larg în România există şi 2010, dar pentru Mokonje este numai 2009. Chiar dacă nu se arată, tu eşti cel care dai un plus de echilibru într-o perioadă de mari emoţii şi stres puternic. Zuuma vrea să pleci pentru că ştie cât de mult ţi-ai dorit această plecare. Dar alegerea ta a fost înainte de a şti ce urmează. Acum se schimbă puţin datele prolemei ce o ai de rezolvat.
În viaţă, uneori, trebuie să renunţăm la ce ne dorim mai mult să facem! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 19:02 | |
| - aurora a scris:
- Anahoret a scris:
- Oricum, fetele se înţeleg mai bine între ele...
N-as zice ca tine... fetele se inteleg mai bine cu tatii, in situatii de-astea cred ca le dau mai multa incredere, mai multa siguranta. Fetele s-or fi intelegand mai bine cu tatii, dar exista si exceptii. Mie, personal, nu mi se pare ca fetele s-ar intelege intr-o proportie mare cu tatii. Asa...cel mult 50% dintre ele. Eu, desi il intelegeam pe tata mai bine ca alte rude, totusi el nu era asa deschis ca sa permita o apropiere de care are nevoie o persoana de sex feminin. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 19:21 | |
| - abbilbal a scris:
- Zuumule, în primul rând să te gândeşti cum te-ai simţi tu departe de Zuuma şi Mokonje în acea perioadă. Pentru un turneu larg în România există şi 2010, dar pentru Mokonje este numai 2009. Chiar dacă nu se arată, tu eşti cel care dai un plus de echilibru într-o perioadă de mari emoţii şi stres puternic. Zuuma vrea să pleci pentru că ştie cât de mult ţi-ai dorit această plecare. Dar alegerea ta a fost înainte de a şti ce urmează. Acum se schimbă puţin datele prolemei ce o ai de rezolvat.
În viaţă, uneori, trebuie să renunţăm la ce ne dorim mai mult să facem! Dar parca Zuum zicea ca e vorba numai de o amanare, nu de alt an... Parca si-a cumparat bilete de avion?...si acuma trebuie sa schimbe data plecarii? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 19:36 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Zuumule, în primul rând să te gândeşti cum te-ai simţi tu departe de Zuuma şi Mokonje în acea perioadă. Pentru un turneu larg în România există şi 2010, dar pentru Mokonje este numai 2009. Chiar dacă nu se arată, tu eşti cel care dai un plus de echilibru într-o perioadă de mari emoţii şi stres puternic. Zuuma vrea să pleci pentru că ştie cât de mult ţi-ai dorit această plecare. Dar alegerea ta a fost înainte de a şti ce urmează. Acum se schimbă puţin datele prolemei ce o ai de rezolvat.
În viaţă, uneori, trebuie să renunţăm la ce ne dorim mai mult să facem! Dar parca Zuum zicea ca e vorba numai de o amanare, nu de alt an... Parca si-a cumparat bilete de avion?...si acuma trebuie sa schimbe data plecarii? Da, dar dacă va fi nevoie poate şi renunţa, nu doar amâna, că doar nu va pierde un capăt de lume.. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 21:54 | |
| Zuma lucreaza departe si nu prea are cum sa faca transportul la orele respective, asta e de fapt problema. Amandoi impartim drumurile si lectiile cam in mod egal, eu mai putin gatitul si spalatul de rufe dar il fac si pe ala ca doar masina spala singura. Dupa cum vad....nu zice nime sa-mi fac bagajul pt iulie! Nu am luat inca biletul tocmai ca nu aveam un rezultat. Vedeti cum se leaga toate? | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Mar 05 Mai 2009, 21:59 | |
| Zuum... orice-am zice noi, cred că-i bine să faci aşa cum crezi tu şi cu Zuuma că este bine. Voi sunteţi "la faţa locului" şi voi ştiţi exact care este situaţia. Noi... doar agităm biţii p-acilea ca să contribuim la încălzirea planetei cu consumul de curent! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mier 06 Mai 2009, 02:32 | |
| - Anahoret a scris:
- Zuum... orice-am zice noi, cred că-i bine să faci aşa cum crezi tu şi cu Zuuma că este bine. Voi sunteţi "la faţa locului" şi voi ştiţi exact care este situaţia.
Noi... doar agităm biţii p-acilea ca să contribuim la încălzirea planetei cu consumul de curent! Nu numai. Imi lipseste cercul de familie si prieteni din tara. Aici traim izolati...chiar de noi insine! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Mier 06 Mai 2009, 07:02 | |
| - zuum a scris:
- Nu numai. Imi lipseste cercul de familie si prieteni din tara. Aici traim izolati...chiar de noi insine!
Mda! Cam spre asta ne îndreptăm şi noi aici. Încet, dar sigur! _____________________ Free your mind!
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mier 06 Mai 2009, 07:57 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
- Nu numai. Imi lipseste cercul de familie si prieteni din tara. Aici traim izolati...chiar de noi insine!
Mda! Cam spre asta ne îndreptăm şi noi aici. Încet, dar sigur! Si crezi ca in Rromanistan e altfel ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Mier 06 Mai 2009, 10:16 | |
| - zuum a scris:
- Anahoret a scris:
- Zuum... orice-am zice noi, cred că-i bine să faci aşa cum crezi tu şi cu Zuuma că este bine. Voi sunteţi "la faţa locului" şi voi ştiţi exact care este situaţia.
Noi... doar agităm biţii p-acilea ca să contribuim la încălzirea planetei cu consumul de curent! Nu numai. Imi lipseste cercul de familie si prieteni din tara. Aici traim izolati...chiar de noi insine! Stiu cum e. Daca n-ai cu cine sa povestesti dinafara familiei, nu mai ai posibilitatea sa afli despre tine mare lucru. Asa am patit cu sotul meu. Eu n-aveam servici, amandoi retrasi... rude in oras nimic... La un moment dat, ca sa raspund la intrebarea daca e gelos, recurgeam la amintirile de cand ne-am cunoscut. Ori omul se mai schimba... dar asta nu a fost o problema. Eu, fiind departe de ai mei, de fosti colegi si cunostinte, incepeam sa ma simt "ca dracu' ". | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mokonje | |
| |
| | | | Mokonje | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |