| Despre dependenta de 'jocuri' | |
|
+6Anahoret abba bila Emil Condor zaraza26 zuum 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Lun 22 Dec 2008, 22:45 | |
| Copiii trebuie iubiti neconditionat. Intelepciunea si responsabilitatea sunt ale ratiunii, nu ale sentimentului. Iar rasfatul e altceva, e atunci cand parintele devine sclavul capriciilor copilului nu din prea multa iubire, ci din slabiciune de caracter. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| |
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mar 23 Dec 2008, 12:22 | |
| | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mar 23 Dec 2008, 18:59 | |
| E foarte bine ca se considera destepti, inseamna ca au incredere in ei si respect de sine. Uneori, chiar sunt mai destepti decat parintii lor, poate ca nu mai intelepti, dar mai destepti, cu siguranta, ca doar regula e ca parintii sa fie depasiti de copii. E drept ca nu au avut cand sa acumuleze cat noi, dar prin comparatie cu noi la varsta lor, s-ar putea sa fie mai sus cu o treapta. Depinde de copii, depinde de parinti. Important e sa se stie iubiti si atunci le va fi foarte greu sa faca greseli. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mar 23 Dec 2008, 23:26 | |
| Ar trebui să fiu mândru că fi-miu îmi calcă pe urme. Mă enervează însă că-mi calcă în urmele pe care le-am lăsat prin străchini... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mar 23 Dec 2008, 23:50 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mier 24 Dec 2008, 00:13 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Mier 24 Dec 2008, 00:34 | |
| Inocentule! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Sam 25 Apr 2009, 19:15 | |
| Pe mine mă enervează stâlcirea limbii române cu fel şi fel de invenţii cum ar fi: doctora în loc de medic sau doctoriţă. Te cheamă fii-to/fii-ta cînd unul din părinţi se adresează celuilalt părinte. Pune cana pă masă etc. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Sam 25 Apr 2009, 21:03 | |
| - abbilbal a scris:
- Pe mine mă enervează stâlcirea limbii române cu fel şi fel de invenţii cum ar fi: doctora în loc de medic sau doctoriţă.
Si care este, de fapt, Doctor indiferent de gen - Doamna Doctor "X"-ulescu, Doctor fiind un titlu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Sam 09 Mai 2009, 20:21 | |
| Cel puţin în virtual, România n-are rivali! Un articol în "Adevărul" despre un joc la nivel mondial. Americanii, "căpşunari" în România virtualăAlex Crăciun conduce "eRomânia", cel mai puternic stat din lume, din punct de vedere economic şi militar. Preşedintele Alex Crăciun are 29 de ani şi este inginer de instalaţii. În lumea reală, lucrează pe şantierul de unde va răsări noul sediu al Ambasadei SUA la Bucureşti. În lumea virtuală, erepublik.com, Alex Crăciun şi-a început, pe 5 mai, al cincilea mandat de preşedinte al eRomâniei. "eRomânia are peste 15.000 de cetăţeni. La ultimele alegeri au votat 4.000 de oameni, deci, vedeţi, şi în lumea virtuală există absenteism electoral", spune Alex. Continuare pe: http://www.adevarul.ro/articole/americanii-capsunari-in-romania-virtuala.html _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 00:10 | |
| Tocmai am vazut un film de toata groaza "Crime on line" unul care regiza chinuri si crime si le dadea in direct pe net... si altii, multi, nebuni, care le urmareau ca pe spectacole, si le mai si comentau pe site-uri _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 06:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Pe mine mă enervează stâlcirea limbii române cu fel şi fel de invenţii cum ar fi: doctora în loc de medic sau doctoriţă.
Si care este, de fapt, Doctor indiferent de gen - Doamna Doctor "X"-ulescu, Doctor fiind un titlu. - DA atunci cand e vorba de titlul academic...in cazul asta, uUnei femei i se spune "d-na doctor" ; in rest, ca meserie e doctoritza... La ingineri e mai greu; nemtzii au expresie; aialaltzi-nu stiu, dar "inginereasa" sau "ingineritza" ...Poate "inginera"... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 20:18 | |
| Eu mereu mă adresez unei femei în modul: Doamna Doctor, Doamna Inginer... Cum ar suna să zici, doamna profesoară universitară?! Mie îmi sună tare rău! Parcă mai bine e Doamna Profesor Universitar X-ulescu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 20:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu mereu mă adresez unei femei în modul: Doamna Doctor, Doamna Inginer...
Cum ar suna să zici, doamna profesoară universitară?! Mie îmi sună tare rău! Parcă mai bine e Doamna Profesor Universitar X-ulescu. Pe diploma ei de absolvire a facultăţii nu scrie "PROFESOR UNIVERSITAR", ci "PROFESOR" | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 20:37 | |
| Eu asa mă adresez ei, chiar dacă Diploma spune cum mentionezi tu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 20:41 | |
| Nu ştiu pe unde să dau de tine. Intră pe email | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' Dum 10 Mai 2009, 20:44 | |
| Vrei să spui pe Mess! Sunt cu el deschis. Ok! E pe invizibil - îl reglez acum pentru că apoi plec la pescuit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre dependenta de 'jocuri' | |
| |
|
| |
| Despre dependenta de 'jocuri' | |
|