__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 14 Aug 2009, 20:34 | |
| În Constanţa strigă tare, poate poate să te audă Coana Mare Olimpia să te ia la geampara ca la noi în Dobrogea. | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 14 Aug 2009, 21:17 | |
| anonim said am August 7 2009 @ 12:38 pm
Dragi prieteni, atentie mare si cititi cu rabdare epistola unei romance. Cred ca are dreptate si ar trebui sa facem ceva in directia indicata de ea!
De azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti, needucati, care nu au in vedere decat propriul interes. Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga. Nu as avea nimic impotriva doamnelor apropiate presedintelui tarii, dar cand ele beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei,am o mare problema. E un blowjob mult prea scump! Refuz sa mai platesc taxe la stat – de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijina in nici un fel…platesc zeci de milioane pentru Sanatate, desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania, voi fi tratata mizerabil. De ani de zile refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand vad panourile publicitare din campanii electorale gen –“noua ne pasa de Dumneavoastra”, refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta – cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa? - “cu statul nu te joci”. Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari, am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile…si ce am vazut? EBA si Becali ma reprezinta in Parlamentul european, Elena Udrea beneficiaza de bugete de milioane de Euro de care dispune cum o taie capul, doamna Ridzi arunca 86 milioane de Euro pe o telecabina cand exista orase in Romania care nu au nici macar un spital de Doamne Ajuta, domnul Patriciu vinde Petromidia pentru cateva miliarde din care sunt curioasa daca plateste vreo taxa la stat… jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total, o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes– macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant… si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip…l-am avut si eu, pana astazi - dar am realizat ca oricat de multi bani as face, oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, at the end of the day, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau pe termen lung decat daca m-as implica acum. Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala. Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii, s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice eficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline, stiu ce inseamna reresponsabilitatea…. sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state - s-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici. Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu balls si cu coloana vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara. E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, nespalati pe creier, nejigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor. Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali. Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile…Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum incolo. Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cu oameni educati decat cu agramatii parveniti ce reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata? Propun infiintarea unei Miscari a Corporatilor - oameni din banci, industrie, finante, firme de avocati, experti PR, intreprinzatori privati care au calitatile necesare sa scoata tara din criza. Este singura solutie viabila pentru Romania de acum – tara asta se poate pune pe picioare numai daca s-ar uni toti oamenii capabili pe care ii avem in toate domeniile - creiere vanate de toate companiile multinationale, corporati educati, care gestioneaza bugete de miliarde, conduc sute de mii de angajati, sunt cosmopoliti, stiu sa negocieze / sa munceasca / sa comunice intr-un mediu international, intr-o piata globala - nu au doar viziune limitata de speculant din Pipera Tunari. E nevoie de o alternativa in Romania. E nevoie de o Miscare in valorile careia sa ma regasesc si eu, sa se regaseasca si toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti care (inca!) au mai ramas in Romania sau care asteapta doar un semn pentru a se intoarce.
Asta e Romania mea! Nu Vanghelie, EBA sau Becali!! Sunt atatea milioane de oameni destepti si muncitori, corecti si educati, capabili si integri… Ma intreb, atatia oameni destepti nu se rusineaza ca sunt reprezentati de Gigi Becali si de EBA? (Ma ingrozesc la gandul ca EBA va negocia pentru Romania fonduri de zeci de milarde de Euro!) Nu va este rusine ca sunteti condusi de un om politic care nici macar nu poate sa pronunte Google? Nu va este rusine sa va dati la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump? Din banii vostri? Am innebunit eu sau am innebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri? Ei bine, mie mi-a ajuns. Imi este rusine ca am stat cu mainile in san si s-a ajuns ca astazi sa fiu reprezentata de o domnisoara din Bamboo si de un cioban. Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine. Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice. Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti. Trebuie sa facem ceva. Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip. Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba. Voi lupta. Pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula. Pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri. Pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei. Pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit, nu din furat. Pentru un viitor mai bun pentru mine si pentru copiii mei, in tara mea, nu printre straini. Pentru o Romanie de vulturi, nu de struti (am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor – sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea!… suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem!). Ajunge! Haideti sa ne trezim! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 15 Aug 2009, 07:51 | |
| - zuum a scris:
-
Hai ca pana la Otopeni pot Te-asteptam, cu mare drag ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 15 Aug 2009, 19:39 | |
| Zuumuleee! Încă nu ai ajuns la Otopeni, omuleee?
Mult m-ar încânta o întâlnire cu voi toti de la Popas! Mult... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 15 Aug 2009, 19:50 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuumuleee! Încă nu ai ajuns la Otopeni, omuleee?
Ei, las' c-ajunge el ... Nu-l grabi, sa nu se-mpiedice ! - Emil Condor a scris:
- Mult m-ar încânta o întâlnire cu voi toti de la Popas! Mult...
Da, numai ca vad ca-i cam greu sa ne organizam ... Oricum, la mine, inclusiv tu esti bine-venit, oricind, Emil! ps: doar sa m-anunti, din timp, ca sa fim acasa ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 15 Aug 2009, 19:54 | |
| As merge chiar acum, să-l astept pe Zuumulache acolo, dar... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 16 Aug 2009, 11:31 | |
| Milu nost, cînd ajung la avatarul tău, ochii-mi fug prima dată la şmechera aia mică şi apoi la tine şi Alexandra. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 16 Aug 2009, 17:34 | |
| - abbilbal a scris:
- Milu nost, cînd ajung la avatarul tău, ochii-mi fug prima dată la şmechera aia mică şi apoi la tine şi Alexandra.
Abilule, vrei sa-ti spun ca atunci cind vad avatarul tau morocanos, imi vine sa te pup ... la fel de morocanos?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 16 Aug 2009, 21:27 | |
| - zuum a scris:
- M-am dat mare ca merg la Doina si Nicu la Timisoara si la Alibaba si peste tot dar....io credeam ca.... ma urc in masina , ma duce la gara, trinu ma duce unde voiesc....eeeeiii nu-i chiar asa.. Am intepenit asteptand masinile prin Bucuresti, e cald de pici si te amesteci cu asfaltul, e inghesuiala, e traaaafic bara la bara, n-are cine sa-si piarda vremea cu mine......of,of....N-am gasit nici un bilet la tratament...criza, ai?!
Cristinico pe unde stai, poate ajung totusi la tine! Ma faci sa-mi para prima data rau ca nu-s in Bucuresti! Data viitoare cand cobori in Bucuresti sa stai acolo si sa iei primul avion spre Timisoara. Ca de acolo presupun ca ajungi mai usor la noi, o data ce incapi pe mainile unor forumisti!! Eu mai sper ca vei gasi masina aia care sa te duca la gara Fratele meu sta in Bucuresti! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 16 Aug 2009, 22:17 | |
| - Cristina a scris:
- Abilule, vrei sa-ti spun ca atunci cind vad avatarul tau morocanos, imi vine sa te pup ... la fel de morocanos?!
N-am vrut să fiu mai chipeş ca Puiu Mic. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 21 Aug 2009, 16:36 | |
| Dragii mei 'luminati' ma aflu acum intr-un sat din Ardeal. satul strabunilor mei.....ma bucur de ce a mai ramas.....si plang in suflet dupa ce nu mai e....Am multe sa va povestesc dar deocamdata nu pot abuza de acest calculator la un vecin....Mai scriu maine sau poimaine....acum merg sa vad ciurda cum vine de la pascut.... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 21 Aug 2009, 16:43 | |
| Să ai parte de sănătate pentru a te putea delecta cu ce mai găseşti pe unde umblii în căutarea amintirilor. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 21 Aug 2009, 17:56 | |
| Tare mult imi placu sa citesc mult cat ati scris cat eu n-am fost. Foarte frumoase pozele si istorisirile lui zum... pacat ca nu s-a intalnit cu nimeni de pe forum, mai vedeam si noi o poza -doua cu cunostinte.
Zumulache... in poza aia cand ati parasit londra in lacrimi... este Oana ta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 22 Aug 2009, 08:08 | |
| - zuum a scris:
- Dragii mei 'luminati' ma aflu acum intr-un sat din Ardeal. satul strabunilor mei.....ma bucur de ce a mai ramas.....si plang in suflet dupa ce nu mai e....Am multe sa va povestesc dar deocamdata nu pot abuza de acest calculator la un vecin....Mai scriu maine sau poimaine....acum merg sa vad ciurda cum vine de la pascut....
Mmm...ce frumos ...ca nu ai uitat de unde-ai plecat . Asteptam sa ne povestesti mai multe. ps: Ardealul si -in general- partea de vest a tarii sunt febletea mea -> oamenii par a fi mult mai curati, onesti si civilizati, iar cum "omul sfinteste locul", inclusiv locurile par a fi mai frumoase si mai curate. Ma tot bate gindul sa vind tot si sa-mi fac o ferma pe-acolo (de sine-statatoare, cu panouri solare/eoliene etc), dar trebuie sa fie si intreaga familie de acord...Ori sotul meu nici gaini nu ma lasa sa cresc ... inca ...Trebuie sa-l iau usurel . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
| | | | Cristina
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 10:02 | |
| Multzam' fain, Abilule ... Desigur, ca un pic din toate este ideal, dar daca un pic de legumi, pomi, flori - culturi le am si aici, ma gindeam -acolo- sa ma "diversific" inclusiv cu o mica ferma . Dar mai am de convins familia, intre timp... In fine, om trai si om vedea ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 11:43 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 12:29 | |
| - Cristina a scris:
- .....dar daca un pic de legumi, pomi, flori - culturi le am si aici, ma gindeam -acolo- sa ma "diversific"
Păi tu Cristino, io nu ţi-am recomandat o casă de oraş, ci una la sat, la 5 -10 km de oraş, că un drum pe jos niciodată nu strică, unde să ai o casă cu tot confortul şi o grădină pe lângă casă de cel puţin 1 ha unde să plantezi doi pici de fiecare ce-ţi spuneam şi să mai ai loc şi pentru o vacă de lapte, 5-10 oi pentru caş, 50 de găini pentru ouă un purcel de cca 120 kg, că mai mare nu e bun, un căţel, un dulău, o mâţă, aşa cum avea şi moşu cu buna, fie iertaţi, că pe vremea lor cam lipsea confortul pe la sate.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 24 Aug 2009, 09:59, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 17:00 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 18:31 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 18:40 | |
| - abbilbal a scris:
- Cristina a scris:
- .....dar daca un pic de legumi, pomi, flori - culturi le am si aici, ma gindeam -acolo- sa ma "diversific"
Păi tu Cristino, io nu ţi-am recomandat o casă de oraş, ci una la sat, la 5 -10 km de oraş, că un drum pe jos niciodată nu strică, unde să ai o casă cu tot confortul şi o grădină pe lângă casă de cel puţin 1 ha unde să plantezi doi pici de fiecare ce-ţi spuneam şi să mai ai loc şi pentru o vacă de lapte, 5-10 oi pentru caş, 50 de găini pentru ouă un purcel de cca 120 kg, că mai mare nu e bun, un căţel, un dulău, o mâţă, aşa cum avea şi moşu cu buna, fie iertaţi, că pe vremea lor cam lipsea confortul pe la sate. Ei bine, tocmai asa ceva nu i-ar place sotului meu ! Si nici eu nu l-as fortza. In plus, parca vad ca or sa moara toate de batrinete, ca io nu ma-ndur sa tai vreuna. Lapte nu beau deloc, de cind m-am nascut, asa ca s-au "scos" si puiutii de vaca, oaie, capra. Dar macar o mica gospodarie, inclusiv cu citeva pasari (pentru oua proaspete), cu multi castani comestibili , pomi fructiferi, pepeni si legume din belsug, mi-ar place. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 23 Aug 2009, 18:41 | |
| Sună foarte bine (si sănătos) ceea ce spui, Cristina! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 25 Aug 2009, 12:57 | |
| - aurora a scris:
- Tare mult imi placu sa citesc mult cat ati scris cat eu n-am fost.
Foarte frumoase pozele si istorisirile lui zum... pacat ca nu s-a intalnit cu nimeni de pe forum, mai vedeam si noi o poza -doua cu cunostinte.
Zumulache... in poza aia cand ati parasit londra in lacrimi... este Oana ta? Da Aurora, e Oana noastra si cu pretenul ei. Noi ii zicem Puica, stii tu, de la pui,pui,pui...ca si la abbi ! Poate va mai scriu deseara...sunt tot pe fuga si nu am acces la Internet tot timpul....va salut si numa bine! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 25 Aug 2009, 13:27 | |
| - zuum a scris:
- aurora a scris:
Foarte frumoase pozele si istorisirile lui zum... pacat ca nu s-a intalnit cu nimeni de pe forum, mai vedeam si noi o poza -doua cu cunostinte.
Zumulache... in poza aia cand ati parasit londra in lacrimi... este Oana ta? Da Aurora, e Oana noastra si cu pretenul ei. Noi ii zicem Puica, stii tu, de la pui,pui,pui...ca si la abbi ! Poate va mai scriu deseara...sunt tot pe fuga si nu am acces la Internet tot timpul....va salut si numa bine! Pe unde esti, ca imi vine sa iau Ardealul la pas!... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 25 Aug 2009, 15:57 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
- aurora a scris:
Zumulache... in poza aia cand ati parasit londra in lacrimi... este Oana ta? Da Aurora, e Oana noastra si cu pretenul ei. Noi ii zicem Puica, stii tu, de la pui,pui,pui...ca si la abbi ! Poate va mai scriu deseara...sunt tot pe fuga si nu am acces la Internet tot timpul....va salut si numa bine! Pe unde esti, ca imi vine sa iau Ardealul la pas!... Şi mie îmi pare rău că nu am reuşit cumva să ne vedem, să ne cunoaştem. Dar poate vor mai fi ocazii, cine ştie... munte cu munte se întâlneşte, darămite om cu om! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
| | | | LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |