| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 03 Dec 2009, 16:34 | |
| Păi io, fiind mai bătrân, când am văzut cum se joacă la voi mi-am uitat vorbele în straiţă. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 03 Dec 2009, 23:01 | |
| - abbilbal a scris:
- Păi io, fiind mai bătrân, când am văzut cum se joacă la voi mi-am uitat vorbele în straiţă.
Poti sa-ti dai seama ca un copil de 6 sau 7 ani sa ia lectii din astea? Eu sunt total perplexat! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 03 Dec 2009, 23:33 | |
| Zuum, copiii de 6 sau 7 ani iau lecţii şi mai dure. Eu, care am început mai demult să uit scenele clasice de sex, practicate pe vremea mea, ce aş mai putea zice când văd ce se face azi ? Acel tânăr care a stat cu mâiniler legate la spate pentru ca mai multe fete să facă ce au făcut şi nu i s-au umflat pantalonii să-i plesnească, nu-i decât ceva anormal. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 04 Dec 2009, 02:03 | |
| - abbilbal a scris:
- Zuum, copiii de 6 sau 7 ani iau lecţii şi mai dure. Eu, care am început mai demult să uit scenele clasice de sex, practicate pe vremea mea, ce aş mai putea zice când văd ce se face azi ? Acel tânăr care a stat cu mâiniler legate la spate pentru ca mai multe fete să facă ce au făcut şi nu i s-au umflat pantalonii să-i plesnească, nu-i decât ceva anormal.
Ei vezi, tinerii din ziua de azi, ce stapanire de sine au? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 04 Dec 2009, 08:57 | |
| Da, şi oare ce "stimulente" a luat pentru a reuşi această performanţă ? Îmi amintesc o poveste. În timpul unui război a fost luat un ofiţer prizonier. Pentru a fi determinat să vorbească a fost dezbrăcat la pielea goală şi legat cu mâinile la spate de un stâlp, fără să aibe posibilitatea de a se lăsa pe vine. Trebuia să stea drept. În fiecare zi intra de mai multe ori la el o femeie în pielea gală, fără a spune nimic. Doar se plimba prin cameră câteva minute. Bineînţeles, omul se excita, dar refuza să vorbească. Treptat s-a apropiat de el şi îl mângâia. Până la urmă omul a cedat nervos şi a devenit o epavă. Şi ăla, sta ca lemn Tănase. Nu-l interesa ce făceau fetele cu el. Poate unde erau îmbrăcate. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 04 Dec 2009, 10:54 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Zuum, copiii de 6 sau 7 ani iau lecţii şi mai dure. Eu, care am început mai demult să uit scenele clasice de sex, practicate pe vremea mea, ce aş mai putea zice când văd ce se face azi ? Acel tânăr care a stat cu mâiniler legate la spate pentru ca mai multe fete să facă ce au făcut şi nu i s-au umflat pantalonii să-i plesnească, nu-i decât ceva anormal.
Ei vezi, tinerii din ziua de azi, ce stapanire de sine au? Stapanirea de sine vine din exercitii repetate de stapanire. Adica asta inseamna, ceea ce stim cu totii, ce importanta i se da sexului in ziua de azi de catre tineri, incurajati de reclame si filme. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 04 Dec 2009, 17:05 | |
| - zaraza26 a scris:
- Stapanirea de sine vine din exercitii repetate de stapanire. Adica asta inseamna, ceea ce stim cu totii, ce importanta i se da sexului in ziua de azi de catre tineri, incurajati de reclame si filme.
Exact! A face sex este ca si cum te speli pe dinti sau iti schimbi ciorapii ! S-a vrut sa se ajunga la asta! Astfel s-a deteriorat moralitatea pe care o stim si s-a inlocuit cu marketing. Poezia, romantismul, frumusetea dragostei nu mai au absolut sens pentru ei. Pur si simplu a disparut. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 07 Dec 2009, 11:43 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Stapanirea de sine vine din exercitii repetate de stapanire. Adica asta inseamna, ceea ce stim cu totii, ce importanta i se da sexului in ziua de azi de catre tineri, incurajati de reclame si filme.
Exact! A face sex este ca si cum te speli pe dinti sau iti schimbi ciorapii ! S-a vrut sa se ajunga la asta! Astfel s-a deteriorat moralitatea pe care o stim si s-a inlocuit cu marketing. Poezia, romantismul, frumusetea dragostei nu mai au absolut sens pentru ei. Pur si simplu a disparut. In general a disparut. Dar din fericire nimeni nu poate comanda Celui de Sus. Tinerii vor redescoperi emotia primei iubiri si romantismul va rezista prin orice vreme. Ma uit la fiica mea, care s-a confruntat cu alegeri greu de facut. Si o mai asteapta inca. Numai persoanele superficiale pot cadea in capcana oferita de marketing. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 10 Dec 2009, 16:54 | |
| Suntem asa deobositi ca nu ne trebuie nici Craciun nici an nou....nimic! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 11 Dec 2009, 11:44 | |
| - zuum a scris:
- Suntem asa de obositi ca nu ne trebuie nici Craciun nici an nou....nimic!
Stai asa, ca nu e clar! De ce Craciunul aduce si el oboseala? Nu sunt zile libere? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 11 Dec 2009, 19:11 | |
| Uite că vin la tine şi când nu te confund cu Emil! Şi, dacă-ţi aduci aminte, am mai stat de vorbă şi după ce am aflat că eşt Zuum şi nu Emil! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 11 Dec 2009, 21:03 | |
| - Anahoret a scris:
- Uite că vin la tine şi când nu te confund cu Emil!
Şi, dacă-ţi aduci aminte, am mai stat de vorbă şi după ce am aflat că eşt Zuum şi nu Emil! Ce baiat chipes esti ! Si ai si aura de sfant! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 11 Dec 2009, 23:38 | |
| - zuum a scris:
- Si ai si aura de sfant!
Încearcă să fii original! Am mai luat-o pe coajă cu "cercul"... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 12 Dec 2009, 03:38 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
Încearcă să fii original! Am mai luat-o pe coajă cu "cercul"... Pe bune! A fost o nimereala... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 12 Dec 2009, 09:14 | |
| Noa serbus mă zumule. Am vint la o porţie de miere proaspătă. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 12 Dec 2009, 09:32 | |
| - zuum a scris:
- Anahoret a scris:
- zuum a scris:
Încearcă să fii original! Am mai luat-o pe coajă cu "cercul"... Pe bune! A fost o nimereala... Fii pe pace, n-am zis-o cu răutate! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 12 Dec 2009, 15:55 | |
| - abbilbal a scris:
- Noa serbus mă zumule. Am vint la o porţie de miere proaspătă.
Voi taiati porc? Ca vin si io! Ma sfarsesc dupa o fasie de soric! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 12 Dec 2009, 21:24 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Noa serbus mă zumule. Am vint la o porţie de miere proaspătă.
Voi taiati porc? Ca vin si io! Ma sfarsesc dupa o fasie de soric! Noi nu taiem porc... Am renuntat complet la porcariile de Craciun. Nici carnat nu mai cumparam de Craciun. Ne simtim mult mai bine fara atata carne de porc. Mai intai n-am mai vrut sa mancam slanina, si tot asa... Dar facem snitele si gratar, uneori friptura. Atat. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 06 Ian 2010, 04:21 | |
| Multamim badie! Sa ne traiasca Oanele si noi pe langa ele! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 12 Ian 2010, 02:50 | |
| Zuum, cum te simti acum? Mă refer la frisoanele avute mai devreme... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 05 Mar 2010, 07:36 | |
| Oana mea a avut o prezentare la Oxford la o conferinta de llingvistica si antropologie. A fost singura din panel cu Masters printre ceilalti PhDs(doctori) !!! Ufff ce emotii pe ea, si pe noi!! A fost acceptata la Berkley in Ca pentru PhD ! Dar mai asteapta sa vada si din alte parti cine o mai invita ! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 05 Mar 2010, 07:42 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 21 Mar 2010, 07:10 | |
| Puica mea va merge la Berckley ! Asteptam sa vedem ce bani sunt disponibili. Ahhhh...mi-e somn..e 1:09 dimineata......nopate buna copii! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 21 Mar 2010, 09:03 | |
| Felicitari zuum, asa mai zic si eu sa te bucuri de copii! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|