LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema google mediu Limba curiozitati padure brasov 1 romana comment-143 Fantasy 1918 politica reclame nicuvar 23 sibiu drumetie humanitas muzica_traditionala Popasul CPSF istorie taieri efremovivanantonovici internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA PRISACA LUI ZUUM

In jos 
+18
dolion
Ciprian
Karima
Layla
cactus
ostrovna
yzzy
nicuvar
bulache
Mihai LEONTE
Anahoret
abba
aurora
Emil Condor
zaraza26
Administrator
zuum
abbilbal
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 17 Mai 2010, 07:21

Imaginile de aici au fost sterse din cauză că blocau functionarea corespunzătoare a topicului. - Emil

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 17 Mai 2010, 07:26

Faine locuri! thumb_yello

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 17 Mai 2010, 12:54

Câtă verdeaţă! câtă lumină!

Azi, când la mine este totul întunecat, şi frig, şi ploaie,
parcă pozele sunt şi mai luminoase şi mai verzi decât în altă vreme smile

delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 17 Mai 2010, 13:17

aurora a scris:
Câtă verdeaţă! câtă lumină!
Mda, sunt cam supraexpuse... scratch
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyLun 17 Mai 2010, 17:59

Cam asa arata toata New England- cand e frumos afara, cand ploua, vai de lume!

Cu cat mergi mai inspre sud cu atat este mai harababura si saracie!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 29 Mai 2010, 06:05

N-am avut timp pana acum sa va pun poze de duminica trecuta cand am mers din nou prin Farmington, pe la Scoala unde a invatat madam Jackline Kennedy.
Cateva detalii furate de pe wikipedia

Pe la 1947 un grup de tati din Farmington care isi doreau ca fetele lor sa primeasca o educatie de elita au pus banii jos si au ajutat-o pe doamna Sarah Porter sa infiinteze acest poension care la inceput avea doar 25 de fete. In 1886 erau deja 62 care terminau acest colegiu. Sarah facea parte dintr-o familie bogata si de inalta clasa in comunitatea Farmingon. Tatal ei a fost timp de 60 liderul bisericii congragationale Prima Biserica a lui Cristos iar fratele ei, presedintele Universitatii Yale.
Sara a fost educate de profesori de la Yale, cunostea 4 limbi si a invatat singura evreieste la varsta de...80 de ani.
iata materiile care se predau in scoala ei, de loc traditionala dupa cum se zice : latina, franceza, germana, ortografie, literatura, aritmetica,trigonometrie,istorie si geografie, chimie,psihologie,botanica,geologie, astronomie, muzica instrumente, desen si pictura. Se mai practicau sporturile, calarie, tenis,gimnastica si baseball.
A murit in 1900
Cateva nume celebre de femei care au absolvit scoala ei

Alice Hamilton, prima femeie cadru univ la Harvard si intemeietoarea medicinei industriale
Dorothy Walker Bush- mama primului presedinte Bush
Gloria Vanderbilt- faimoasa prin industria de moda si activitatea ei filantropica sociala
Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis
Julia Child- French cuisine
Laura Rockefeller Chasin
Ruth Hanna McCormick-prima femeie in Senatul american

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040676hh

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040680

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040678

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040682q

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040684

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040685c

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040674r

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040667z

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040687p

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 P1040715n
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 04 Iun 2010, 06:39

Aici la noi au venit caldurile cele mari , ne topim....la intoarcerea din vacanta...ne mutam....oh Doamne!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 27 Iul 2010, 05:31

Suntem tristi! A venit fata de la Oxford , a stat 1 saptamana si a plecat iar...! La Berkeley, Ca pentru doctorat...6 ani de acum incolo! Dar nu vrea sa mai vina in Connecticut asa ca...probabil in curand vom cauta locuinta prin St. Francisco.....OFFFFFF Sad Sad OFFFFFFFF Sad Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 27 Iul 2010, 07:09

Cheer up, Zuum smile !

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 17 Sept 2010, 07:28

Pana acum anul asta am trecut prin 3 decese, 3 disparitii printre prieteni foarte apropiati de o viata. Ultimul, un fin, barbat de patruzeci si ceva de ani mort intr-un accident de masina. Pur si simplu ...intr-o clipa a fost si in urmatoarea nu mai era! Inaintea lui, primul meu prof de pian, Stefan Bonea, redactorul sef al tuturor discuri de muzica simfonica si usoara Electrecord !!!! Anul trecut cand am fost in Romania mi-s bubuit asa o idee sa-l imprim, povestindu-si viata si cancanuri din viata artistilor de acum 20-30 de ani. Mai ramasese sa corecteze pe ici pe colo si daca mergeam anul asta in tara....poate terminam....nu stiu. Chestia este ca , din nou, am slujit de unealta.....acum ar trebui sa public.....oare pot fara aprobarea nevestei lui ( cu care nu mai traia de mult?)
Mi s-a facut somn...mai scriu si maine
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 17 Sept 2010, 13:26

zuum a scris:
Pana acum anul asta am trecut prin 3 decese, 3 disparitii printre prieteni foarte apropiati de o viata. Ultimul, un fin, barbat de patruzeci si ceva de ani mort intr-un accident de masina. Pur si simplu ...intr-o clipa a fost si in urmatoarea nu mai era! Inaintea lui, primul meu prof de pian, Stefan Bonea, redactorul sef al tuturor discuri de muzica simfonica si usoara Electrecord !!!! Anul trecut cand am fost in Romania mi-s bubuit asa o idee sa-l imprim, povestindu-si viata si cancanuri din viata artistilor de acum 20-30 de ani. Mai ramasese sa corecteze pe ici pe colo si daca mergeam anul asta in tara....poate terminam....nu stiu. Chestia este ca , din nou, am slujit de unealta.....acum ar trebui sa public.....oare pot fara aprobarea nevestei lui ( cu care nu mai traia de mult?)
Mi s-a facut somn...mai scriu si maine

Ce e viata! hug mwah! hug
Cred ca poti publica. Depinde si ce fire avea dumneaei. E bine sa-ti iei masuri de precautie.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyJoi 23 Dec 2010, 17:08

Bună întâlnire Zuum. Ţi-am trimis şi un email prin care să-ţi mulţumesc pentru cadou. Ioana s-a bucurat mult de el şi toată ziua îşi trage ghiozdanul prin casă. Pentru la vară şi-a programat să mergem cu el la plimbare cu trenul. Dar nu numai de ghiozdan s-a bucurat, ci de tot ce i-ai trimis. Nu mai sunt bune cariocele ce le-a avut. De acum folosesşte numai pe cele de la Moş Crăciun şi aşteaptă să i se usuce prosopelul cu pisoi.
Pe messenger nu mai putem dialoga pentru că mi l-am decuplat.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 26 Dec 2010, 16:18, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 24 Dec 2010, 08:53

Merry Peaceful Christmas, Zuum smile !
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 Ar123018396781229

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyDum 26 Dec 2010, 11:29

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyMar 12 Apr 2011, 09:10

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 03:45

Vad ca ultima oara am scris aici acum 2 ani si jumatate, oh doamne! Maine incarc tot ce mi-a mai ramas dupa 25 de ani de America in CT si le trimit in Texas, noua mea resedinta. Plec si eu peste cateva zile cu motanul.
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 06:51

Asta da schimbare, de la CT la TX! Mai dramatică schimbare în decor doar dacă era AZ, în loc de TX. O să ceară ceva ambiție pentru adaptarea la atâtea schimbări. Și unde mai pui că texanii sunt de drepta! Cred că o să vă fie la fel de greu de adaptat cu asta una ca și cu veșnică umezeală din aer. A propos, în ce zonă mergeți: Huston, San Antonio or Dallas?

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 08:45

zuum a scris:
Vad ca ultima oara am scris aici acum 2 ani si jumatate, oh doamne! Maine incarc tot ce mi-a mai ramas dupa 25 de ani de America in CT si le trimit in Texas, noua mea resedinta. Plec si eu peste cateva zile cu motanul.
Iti doresc sa fie o schimbare binecuvantata! rugă hug 
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 15:23

Eu am niste cunostinte in Huston.
Se plang de umezeala si de caldura.
Preturile la case sunt mici, chiriile la fel, dar clima e greu de suportat.
Acum, cum traiesc ceilalti acolo, se pot adapta, de ce nu, si altii.

Curaj si succes, zuum!
Si sa ne povestesti cum e pe acolo.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 17:31

Ion a scris:
Eu am niste cunostinte in Huston.
Se plang de umezeala si de caldura.
Preturile la case sunt mici, chiriile la fel, dar clima e greu de suportat.
Acum, cum traiesc ceilalti acolo, se pot adapta, de ce nu, si altii.

Depinde de fiecare... poate persoanele respective chiar se obisnuiesc greu cu umezeala si caldura, pe cand la altii le place samd. smile

Ion a scris:

Curaj si succes, zuum!
Si sa ne povestesti cum e pe acolo.
E de la sine inteles ca o sa ne povesteasca! hug Mai trebuie sa spun ca deja urechile-mi sunt ciulite? oh da! Si sunt convinsa ca Texas-ul are si parti bune si foarte bune! thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptyVin 01 Noi 2013, 22:40

zuum a scris:
Plec si eu peste cateva zile cu motanul.
„Motanul” e comapanie aeriană? Laughing 
Chiar, cum călătoresti acolo, conduci sau preferi avionul?
Adevărat că mai ai la dispozitie si autocarul sau trenul...
Oricum, să ai un drum linistit, iar când ajungi la destinatie să fii întâmpinat de toate cele din Texas precum îti doresti.
Asteptăm vesti bune de la tine. Doar bune... hug

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 02 Noi 2013, 04:26

Atunci cand impreuna cu fii-mea ne uitam unde sa cumparam o casa cel mai convenabil stat pentru proprietati este Arizona sau New Mexico. Cu 80.000 $ am vazut case cu 4 dormitoare, 4 bai, living si dining imense, curte mare ....totul parchetat, bai in faianta,..suuuuper ! Taxe anuale la asa ceva sub 2000$ pe an. Dar.....nu joburi. Nu se misca nimic acolo decat aerul, cateodata cand vine uraganul. Acolo e bine la pensie. Texasul ofera si una si alta. Case ieftine, nitel mai scumpe decat AZ dar e un stat care infloreste, se construieste peste tot, sunt joburi multe. In sud este mai bine decat in Dallas dar intr-adevar clima e mai greu de suportat. E cald si umiditate mare, sunt soparle multe si fel de fel de insecte suparatoare. La Dallas este o comunitate mare de romani, o biserica cu traditie. Maine incepe festivalul.
http://www.romanianfestival-dallas.com/
Initial l-am contactat pe preot care m-a invitat la el acasa si m-a gazduit 3 zile sa pot vizita locurile si sa ma hotarasc daca-mi place sau nu. Nu mi-a placut zona Forth Worth vest de Dallas. Campie si campie si autostrazi...dar, la est, unde e un mare lac este super fain. Acolo mi-a placut iar fetei mele i-a cazut cu tronc o casuta modesta asa ca pentru noi. Deocamdata voi locui numai eu acolo ea mai are vreo 3 ani sa-si termine doctoratul insa sunt numai 3 ore si juma de la San Francisco la Dallas.
Voi conduce pana acolo, 24 de ore cu oprire la mijloc,probabil Lexington, Kentucky. Asta fiindca motanul Mitzu nu suporta avionul.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 02 Noi 2013, 09:55

zuum a scris:
Atunci cand impreuna cu fii-mea ne uitam unde sa cumparam o casa cel mai convenabil stat pentru proprietati este Arizona sau New Mexico. Cu 80.000 $ am vazut case cu 4 dormitoare, 4 bai, living si dining imense, curte mare ....totul parchetat, bai in faianta,..suuuuper ! Taxe anuale la asa ceva sub 2000$ pe an. Dar.....nu joburi. Nu se misca nimic acolo decat aerul, cateodata cand vine uraganul. Acolo e bine la pensie. Texasul ofera si una si alta. Case ieftine, nitel mai scumpe decat AZ dar e un stat care infloreste, se construieste peste tot, sunt joburi multe. In sud este mai bine decat in Dallas dar intr-adevar clima e mai greu de suportat. E cald si umiditate mare, sunt soparle multe si fel de fel de insecte suparatoare. La Dallas este o comunitate mare de romani, o biserica cu traditie. Maine incepe festivalul.
http://www.romanianfestival-dallas.com/
Initial l-am contactat pe preot care m-a invitat la el acasa si m-a gazduit 3 zile sa pot vizita locurile si sa ma hotarasc daca-mi place sau nu. Nu mi-a placut zona Forth Worth vest de Dallas. Campie si campie si autostrazi...dar, la est, unde e un mare lac este super fain. Acolo mi-a placut iar fetei mele i-a cazut cu tronc o casuta modesta asa ca pentru noi. Deocamdata voi locui numai eu acolo ea mai are vreo 3 ani sa-si termine doctoratul insa sunt numai 3 ore si juma de la San Francisco la Dallas.
Voi conduce pana acolo, 24 de ore cu oprire la mijloc,probabil Lexington, Kentucky. Asta fiindca motanul Mitzu nu suporta avionul.
Atunci calatorie placuta si, pe cat posibil, poate vedem o poza cu casuta! Acomodare rapida si sa aveti parte numai de liniste si bucurii! flower 
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 02 Noi 2013, 16:08

Zuum, în privinta unui aspect, cu sigurantă ai noroc mutându-te în Texas:
chiar dacă sunt printre cei mai rasisti din America, am auzit din surse credibile că îndrăgesc românii.
Ei au treabă cu altii... Respectivii nu prea se pot bucura de o viată tocmai linistită între ei.
Dar asta e altceva, adică politică si e teritoriul lor, deciziile lor, nu ai ce face.

Drum bun si acomodare usoară si rapidă îti doresc, Zuum!

Dacă nu am reusit să ne întâlnim cât am fost aproape (doar câteva ore unul de celălalt),
poate ne vom întâlni acum când distanta a devenit uriasă. dance
Uite, Dolion e si mai departe, dar tot sperăm să ne întâlnim în una din zile. smile 

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 EmptySam 02 Noi 2013, 16:14

zuum a scris:
Acolo e bine la pensie.
Mai am trei ani pana la pensie... ma mai gandesc!scratch 

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 27 Empty

Sus In jos

LA PRISACA LUI ZUUM
Sus 
Pagina 27 din 28Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Incalcite de-ale lui Zuum