__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 17 Mai 2010, 07:21 | |
| Imaginile de aici au fost sterse din cauză că blocau functionarea corespunzătoare a topicului. - Emil
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 17 Mai 2010, 07:26 | |
| Faine locuri! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 17 Mai 2010, 12:54 | |
| Câtă verdeaţă! câtă lumină! Azi, când la mine este totul întunecat, şi frig, şi ploaie, parcă pozele sunt şi mai luminoase şi mai verzi decât în altă vreme _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 17 Mai 2010, 13:17 | |
| - aurora a scris:
- Câtă verdeaţă! câtă lumină!
Mda, sunt cam supraexpuse... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 17 Mai 2010, 17:59 | |
| Cam asa arata toata New England- cand e frumos afara, cand ploua, vai de lume!
Cu cat mergi mai inspre sud cu atat este mai harababura si saracie! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 29 Mai 2010, 06:05 | |
| N-am avut timp pana acum sa va pun poze de duminica trecuta cand am mers din nou prin Farmington, pe la Scoala unde a invatat madam Jackline Kennedy. Cateva detalii furate de pe wikipedia Pe la 1947 un grup de tati din Farmington care isi doreau ca fetele lor sa primeasca o educatie de elita au pus banii jos si au ajutat-o pe doamna Sarah Porter sa infiinteze acest poension care la inceput avea doar 25 de fete. In 1886 erau deja 62 care terminau acest colegiu. Sarah facea parte dintr-o familie bogata si de inalta clasa in comunitatea Farmingon. Tatal ei a fost timp de 60 liderul bisericii congragationale Prima Biserica a lui Cristos iar fratele ei, presedintele Universitatii Yale. Sara a fost educate de profesori de la Yale, cunostea 4 limbi si a invatat singura evreieste la varsta de...80 de ani. iata materiile care se predau in scoala ei, de loc traditionala dupa cum se zice : latina, franceza, germana, ortografie, literatura, aritmetica,trigonometrie,istorie si geografie, chimie,psihologie,botanica,geologie, astronomie, muzica instrumente, desen si pictura. Se mai practicau sporturile, calarie, tenis,gimnastica si baseball. A murit in 1900 Cateva nume celebre de femei care au absolvit scoala ei Alice Hamilton, prima femeie cadru univ la Harvard si intemeietoarea medicinei industriale Dorothy Walker Bush- mama primului presedinte Bush Gloria Vanderbilt- faimoasa prin industria de moda si activitatea ei filantropica sociala Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis Julia Child- French cuisine Laura Rockefeller Chasin Ruth Hanna McCormick-prima femeie in Senatul american | |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 04 Iun 2010, 06:39 | |
| Aici la noi au venit caldurile cele mari , ne topim....la intoarcerea din vacanta...ne mutam....oh Doamne! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 27 Iul 2010, 05:31 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 27 Iul 2010, 07:09 | |
| Cheer up, Zuum ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 17 Sept 2010, 07:28 | |
| Pana acum anul asta am trecut prin 3 decese, 3 disparitii printre prieteni foarte apropiati de o viata. Ultimul, un fin, barbat de patruzeci si ceva de ani mort intr-un accident de masina. Pur si simplu ...intr-o clipa a fost si in urmatoarea nu mai era! Inaintea lui, primul meu prof de pian, Stefan Bonea, redactorul sef al tuturor discuri de muzica simfonica si usoara Electrecord !!!! Anul trecut cand am fost in Romania mi-s bubuit asa o idee sa-l imprim, povestindu-si viata si cancanuri din viata artistilor de acum 20-30 de ani. Mai ramasese sa corecteze pe ici pe colo si daca mergeam anul asta in tara....poate terminam....nu stiu. Chestia este ca , din nou, am slujit de unealta.....acum ar trebui sa public.....oare pot fara aprobarea nevestei lui ( cu care nu mai traia de mult?) Mi s-a facut somn...mai scriu si maine | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 17 Sept 2010, 13:26 | |
| - zuum a scris:
- Pana acum anul asta am trecut prin 3 decese, 3 disparitii printre prieteni foarte apropiati de o viata. Ultimul, un fin, barbat de patruzeci si ceva de ani mort intr-un accident de masina. Pur si simplu ...intr-o clipa a fost si in urmatoarea nu mai era! Inaintea lui, primul meu prof de pian, Stefan Bonea, redactorul sef al tuturor discuri de muzica simfonica si usoara Electrecord !!!! Anul trecut cand am fost in Romania mi-s bubuit asa o idee sa-l imprim, povestindu-si viata si cancanuri din viata artistilor de acum 20-30 de ani. Mai ramasese sa corecteze pe ici pe colo si daca mergeam anul asta in tara....poate terminam....nu stiu. Chestia este ca , din nou, am slujit de unealta.....acum ar trebui sa public.....oare pot fara aprobarea nevestei lui ( cu care nu mai traia de mult?)
Mi s-a facut somn...mai scriu si maine Ce e viata! Cred ca poti publica. Depinde si ce fire avea dumneaei. E bine sa-ti iei masuri de precautie. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Dec 2010, 17:08 | |
| Bună întâlnire Zuum. Ţi-am trimis şi un email prin care să-ţi mulţumesc pentru cadou. Ioana s-a bucurat mult de el şi toată ziua îşi trage ghiozdanul prin casă. Pentru la vară şi-a programat să mergem cu el la plimbare cu trenul. Dar nu numai de ghiozdan s-a bucurat, ci de tot ce i-ai trimis. Nu mai sunt bune cariocele ce le-a avut. De acum folosesşte numai pe cele de la Moş Crăciun şi aşteaptă să i se usuce prosopelul cu pisoi. Pe messenger nu mai putem dialoga pentru că mi l-am decuplat.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 26 Dec 2010, 16:18, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Dec 2010, 08:53 | |
| Merry Peaceful Christmas, Zuum ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 26 Dec 2010, 11:29 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 12 Apr 2011, 09:10 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 01 Noi 2013, 03:45 | |
| Vad ca ultima oara am scris aici acum 2 ani si jumatate, oh doamne! Maine incarc tot ce mi-a mai ramas dupa 25 de ani de America in CT si le trimit in Texas, noua mea resedinta. Plec si eu peste cateva zile cu motanul. | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 01 Noi 2013, 06:51 | |
| Asta da schimbare, de la CT la TX! Mai dramatică schimbare în decor doar dacă era AZ, în loc de TX. O să ceară ceva ambiție pentru adaptarea la atâtea schimbări. Și unde mai pui că texanii sunt de drepta! Cred că o să vă fie la fel de greu de adaptat cu asta una ca și cu veșnică umezeală din aer. A propos, în ce zonă mergeți: Huston, San Antonio or Dallas? _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 01 Noi 2013, 15:23 | |
| Eu am niste cunostinte in Huston. Se plang de umezeala si de caldura. Preturile la case sunt mici, chiriile la fel, dar clima e greu de suportat. Acum, cum traiesc ceilalti acolo, se pot adapta, de ce nu, si altii.
Curaj si succes, zuum! Si sa ne povestesti cum e pe acolo.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 01 Noi 2013, 17:31 | |
| - Ion a scris:
- Eu am niste cunostinte in Huston.
Se plang de umezeala si de caldura. Preturile la case sunt mici, chiriile la fel, dar clima e greu de suportat. Acum, cum traiesc ceilalti acolo, se pot adapta, de ce nu, si altii.
Depinde de fiecare... poate persoanele respective chiar se obisnuiesc greu cu umezeala si caldura, pe cand la altii le place samd. - Ion a scris:
Curaj si succes, zuum! Si sa ne povestesti cum e pe acolo.
E de la sine inteles ca o sa ne povesteasca! Mai trebuie sa spun ca deja urechile-mi sunt ciulite? Si sunt convinsa ca Texas-ul are si parti bune si foarte bune! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 01 Noi 2013, 22:40 | |
| - zuum a scris:
- Plec si eu peste cateva zile cu motanul.
„Motanul” e comapanie aeriană? Chiar, cum călătoresti acolo, conduci sau preferi avionul? Adevărat că mai ai la dispozitie si autocarul sau trenul... Oricum, să ai un drum linistit, iar când ajungi la destinatie să fii întâmpinat de toate cele din Texas precum îti doresti. Asteptăm vesti bune de la tine. Doar bune... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Noi 2013, 04:26 | |
| Atunci cand impreuna cu fii-mea ne uitam unde sa cumparam o casa cel mai convenabil stat pentru proprietati este Arizona sau New Mexico. Cu 80.000 $ am vazut case cu 4 dormitoare, 4 bai, living si dining imense, curte mare ....totul parchetat, bai in faianta,..suuuuper ! Taxe anuale la asa ceva sub 2000$ pe an. Dar.....nu joburi. Nu se misca nimic acolo decat aerul, cateodata cand vine uraganul. Acolo e bine la pensie. Texasul ofera si una si alta. Case ieftine, nitel mai scumpe decat AZ dar e un stat care infloreste, se construieste peste tot, sunt joburi multe. In sud este mai bine decat in Dallas dar intr-adevar clima e mai greu de suportat. E cald si umiditate mare, sunt soparle multe si fel de fel de insecte suparatoare. La Dallas este o comunitate mare de romani, o biserica cu traditie. Maine incepe festivalul. http://www.romanianfestival-dallas.com/Initial l-am contactat pe preot care m-a invitat la el acasa si m-a gazduit 3 zile sa pot vizita locurile si sa ma hotarasc daca-mi place sau nu. Nu mi-a placut zona Forth Worth vest de Dallas. Campie si campie si autostrazi...dar, la est, unde e un mare lac este super fain. Acolo mi-a placut iar fetei mele i-a cazut cu tronc o casuta modesta asa ca pentru noi. Deocamdata voi locui numai eu acolo ea mai are vreo 3 ani sa-si termine doctoratul insa sunt numai 3 ore si juma de la San Francisco la Dallas. Voi conduce pana acolo, 24 de ore cu oprire la mijloc,probabil Lexington, Kentucky. Asta fiindca motanul Mitzu nu suporta avionul. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Noi 2013, 09:55 | |
| - zuum a scris:
- Atunci cand impreuna cu fii-mea ne uitam unde sa cumparam o casa cel mai convenabil stat pentru proprietati este Arizona sau New Mexico. Cu 80.000 $ am vazut case cu 4 dormitoare, 4 bai, living si dining imense, curte mare ....totul parchetat, bai in faianta,..suuuuper ! Taxe anuale la asa ceva sub 2000$ pe an. Dar.....nu joburi. Nu se misca nimic acolo decat aerul, cateodata cand vine uraganul. Acolo e bine la pensie. Texasul ofera si una si alta. Case ieftine, nitel mai scumpe decat AZ dar e un stat care infloreste, se construieste peste tot, sunt joburi multe. In sud este mai bine decat in Dallas dar intr-adevar clima e mai greu de suportat. E cald si umiditate mare, sunt soparle multe si fel de fel de insecte suparatoare. La Dallas este o comunitate mare de romani, o biserica cu traditie. Maine incepe festivalul.
http://www.romanianfestival-dallas.com/ Initial l-am contactat pe preot care m-a invitat la el acasa si m-a gazduit 3 zile sa pot vizita locurile si sa ma hotarasc daca-mi place sau nu. Nu mi-a placut zona Forth Worth vest de Dallas. Campie si campie si autostrazi...dar, la est, unde e un mare lac este super fain. Acolo mi-a placut iar fetei mele i-a cazut cu tronc o casuta modesta asa ca pentru noi. Deocamdata voi locui numai eu acolo ea mai are vreo 3 ani sa-si termine doctoratul insa sunt numai 3 ore si juma de la San Francisco la Dallas. Voi conduce pana acolo, 24 de ore cu oprire la mijloc,probabil Lexington, Kentucky. Asta fiindca motanul Mitzu nu suporta avionul. Atunci calatorie placuta si, pe cat posibil, poate vedem o poza cu casuta! Acomodare rapida si sa aveti parte numai de liniste si bucurii! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Noi 2013, 16:08 | |
| Zuum, în privinta unui aspect, cu sigurantă ai noroc mutându-te în Texas: chiar dacă sunt printre cei mai rasisti din America, am auzit din surse credibile că îndrăgesc românii. Ei au treabă cu altii... Respectivii nu prea se pot bucura de o viată tocmai linistită între ei. Dar asta e altceva, adică politică si e teritoriul lor, deciziile lor, nu ai ce face. Drum bun si acomodare usoară si rapidă îti doresc, Zuum! Dacă nu am reusit să ne întâlnim cât am fost aproape (doar câteva ore unul de celălalt), poate ne vom întâlni acum când distanta a devenit uriasă. Uite, Dolion e si mai departe, dar tot sperăm să ne întâlnim în una din zile. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Noi 2013, 16:14 | |
| - zuum a scris:
- Acolo e bine la pensie.
Mai am trei ani pana la pensie... ma mai gandesc! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
| | | | LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |