| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 03 Mai 2009, 22:01 | |
| - ostrovna a scris:
- ...ce-o sa se faca musulmanii daca apare ceva la oi ....
La oile musulmanilor nu se va întâmpla nimic. Totul a trebuit să fie la vacile englezilor, apoi la găinile europenilor, acum la porcii chinezilor şi americanilor... aşa că pierderile sunt planificate riguros. | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| |
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 04 Mai 2009, 01:36 | |
| - Karima a scris:
- Mancam pui,curcani,vaca si camila
Dar ce mananca vacile, puii, curcanii ...? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 04 Mai 2009, 07:33 | |
| - Karima a scris:
Nu te iau în râs, te întreb foarte serios: Având în vedere că tu cunoşti şi gustul mâncărurilor noastre, româneşti, cu ce ai compara gustul cărnii de cămilă? Şi cum o preparaţi? Aşa cum gătim noi vita? Scuze de off-topic, Zuum, dar nu m-am putut abţine! Deh, curiozitatea aia care a făcut nu-ştiu-ce pisicii! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 04 Mai 2009, 11:35 | |
| - zuum a scris:
- Karima a scris:
Dar ce mananca vacile, puii, curcanii ...? Karima de unde esti? Imi place mult cum scrii:) Te pup Geta:) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 15:43 | |
| Pentru toti cei din Romania.....cand si unde ne putem intalni cu totii anul asta in august ? O idee, ceva ? Se lasa cu mici si bere? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 15:44 | |
| - zuum a scris:
- Pentru toti cei din Romania.....cand si unde ne putem intalni cu totii anul asta in august ? O idee, ceva ? Se lasa cu mici si bere?
Vatra Dornei era o propunere la un moment dat... Sa nu alegeti prea in sud, ca ne e imposibil noua... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 15:45 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
- Pentru toti cei din Romania.....cand si unde ne putem intalni cu totii anul asta in august ? O idee, ceva ? Se lasa cu mici si bere?
Vatra Dornei era o propunere la un moment dat... Sa nu alegeti prea in sud, ca ne e imposibil noua... Scuze am scris la graba..... hai sa discutam | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 15:47 | |
| Sa fie de Santa Marie ? Poate un hram , ceva? Voi cei din Ro stit mai bine locurile ...sa vedem ce propun si ceilalti? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 15:49 | |
| - zuum a scris:
- Sa fie de Santa Marie ? Poate un hram , ceva? Voi cei din Ro stit mai bine locurile ...sa vedem ce propun si ceilalti?
In principiu de Sfanta Marie peste tot se gasesc hramuri. In zona Nasaudului nu prea stiu, doar la manastiri, dar acolo nu sunt mici si bere. Las pe altii sa aleaga, cu siguranta stiu ceva fain! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 16:40 | |
| Io-s in Arad si nu prea ma pot deplasa... dar m-as duce. Mai vb noi. Voi hotaratzi si vedem ce-o sa iasa _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 16:41 | |
| - cactus a scris:
- Io-s in Arad si nu prea ma pot deplasa... dar m-as duce. Mai vb noi. Voi hotaratzi si vedem ce-o sa iasa
Nu exista transport din Arad in alte directii mai tzeposule? | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 17:18 | |
| - zuum a scris:
- cactus a scris:
- Io-s in Arad si nu prea ma pot deplasa... dar m-as duce. Mai vb noi. Voi hotaratzi si vedem ce-o sa iasa
Nu exista transport din Arad in alte directii mai tzeposule? Da am venit | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 19 Mai 2009, 18:40 | |
| - zuum a scris:
- cactus a scris:
Nu exista transport din Arad in alte directii mai tzeposule? Presupun ca tzeposu e dependent de una, de alta... (nu de femei ) Am folosit tot tzepos ca sa evit o cacofonie. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 04:19 | |
| - zuum a scris:
Mie-mi este imposibil să particip la aşa ceva pentru că suntem doi cu interese diferite şi prioritare sunt interesele Puiului Mic. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 05:02 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
Mie-mi este imposibil să particip la aşa ceva pentru că suntem doi cu interese diferite şi prioritare sunt interesele Puiului Mic. Pai cand se duce la mami si la tati nu ai liber? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 05:55 | |
| Hotărâţi-vă şi am să văd dacă pot da şi eu o fugă. În principiu în august ar trebui să fiu în concediu. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 08:06 | |
| Incerc sa va contactez cand ajung la Bucuresti. As vrea sa-l vizitez pe Crin Triandafil, preotul din Nasaud ( din pacate nu mai intra pe forum, un om extraordinar. Anul trecut nu l-am putut intalni dar anul acesta trebuie! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 14:14 | |
| Cand decideti ceva, sa puneti aici sau pe mail si la mine, sa vad daca in perioada aceea se iveste vreo posibilitate si la mine. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 20 Mai 2009, 21:00 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- zuum a scris:
Mie-mi este imposibil să particip la aşa ceva pentru că suntem doi cu interese diferite şi prioritare sunt interesele Puiului Mic. Pai cand se duce la mami si la tati nu ai liber? Mami şi tati sunt tot cu mine. Cu ei stă un ceas sau două şi în rest, tot cu mine. Mai ales noaptea, când se refugiază la moşulică pentru a se culca cu el. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 02 Iun 2009, 04:33 | |
| Azi am fost trist toata ziua. Am aflat de dimineata despre tragedia zborului Air France.....inca ma mai rog pentru ei desi ...nu exista intotdeauna minuni. Puteam fi si eu in acel avion sau cineva drag, clipele noastre sunt numarate, oh Doamne | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 02 Iun 2009, 11:01 | |
| E cumplita treaba cu avionul... atat de multi oameni, si printre ei si o romanca.
Si eu am o stare deprimata... de cand m-am intors acasa, parca numai vesti triste... si vremea e iongrozitoare, ploua si e totul gri... aseara am dat drumul la caldura chiar... n0-am chef de nimic! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 06 Iun 2009, 06:33 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 06 Iun 2009, 06:38 | |
| M-a întristat vestea ce ne-ai dat-o. Dar... se poate trata. Totul depinde de pacient. Medicina modernă nu are răspunsul ce l-am dori noi dar trebuie exploatată puterea psihicului uman. Doresc din toată inima ca mătusa ta să se facă bine. Spune-i că de ea depinde, de credinta ei. Acolo este secretul reusitei. Cerul să fie cu voi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|