| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 22 Apr 2009, 23:52 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Sa taie din internet? Si-ar taia craca de sub picioare!... Rau au ajuns! Sa re-invete ce-i ala discernamant...vorbesc de oamenii care isi fac rau mai mult sau mai putin constient navigand pe internet. E ca si un drog pentru unii...
Nu sa taie DIN Internet ci sa-l taie atunci cand considera de cuviinta! Adica...scoate firul din priza! Un gest simplu, usor de realizat! Din ce motiv? de la cine? hai ca inteleg supraveghere, ca se inatmpal atatea fapte anti=sociale pe internet, dar sa-l taie? trebe sa fie un chichirez ceva _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 03:14 | |
| - aurora a scris:
- zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Sa taie din internet? Si-ar taia craca de sub picioare!... Rau au ajuns! Sa re-invete ce-i ala discernamant...vorbesc de oamenii care isi fac rau mai mult sau mai putin constient navigand pe internet. E ca si un drog pentru unii...
Nu sa taie DIN Internet ci sa-l taie atunci cand considera de cuviinta! Adica...scoate firul din priza! Un gest simplu, usor de realizat! Din ce motiv? de la cine?
hai ca inteleg supraveghere, ca se inatmpal atatea fapte anti=sociale pe internet, dar sa-l taie? trebe sa fie un chichirez ceva Parerea mea si a altora este ca USA aluneca incet incet spre dictatura...ce poate urma dupa Patriot Act? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 03:27 | |
| - zuum a scris:
- Da, am panicat degeaba! Imi parea rau de fotografiile pe care le-am salvat in sistem. Poate ca ar trebui sa le copiez pe cd-uri sa fie mai sigur
Calculatorul meu dacă ia foc, tot nu pierd nimic important de pe el - pentru că nu am! Zuum, cumnpără un External Drive (nu sunt scumpe) si depozitezi acolo cât vrei. Dar în paralel e bine să ai si CD-uri. Nu se stie niciodată ce se poate întâmpla cu depozitul extern! Cărtile mele le-am tras pe trei discuri si pe External Drive. Totodată le am si scrise de mână. Când ai ceva la care tii, cauti să previi orice posibil neajuns. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 04:02 | |
| - zuum a scris:
- Parerea mea si a altora este ca USA aluneca incet incet spre dictatura...ce poate urma dupa Patriot Act?
Părerea mea este că în SUA este demult dictatură, dar încă este destul de bine mascată. Cât despre Internet, cam greu poate cineva să-l taie, chiar dacă acela este Obama. Deja s-a răspândit foarte mult în lume. Obama nu poate tăia decât Yahoo, Google şi alte portaluri americane. Dacă ar face asta, userii ar migra în alte părţi; ar fi o mană cerească pentru indieni şi pentru ruşi, chiar şi pentru chinezi. Gândeşte-te numai câţi bani de reclamă vin de pe Internet. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 04:06 | |
| Este de-a dreptul imposibil să realizeze ceva de unul singur. Obama trebuie să se unească cu restul lumii pentru a tăia Internetul, ceea ce nu văd cum să se întâmple. Iar pierderile ar fi, asa cum spui tu, enorme, incalculabile! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 05:07 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 23 Apr 2009, 19:28 | |
| Am urmat link-ul dat de tine şi uite ce mi-a apărut: Parcă nu-mi vine să ignor avertismentul. Dacă ai totuşi textul postează-l la tine în Priseacă. Ar fi interesant de citit. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 00:33 | |
| Zuum, tu nu bagi în seamă avertismentele acelea? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 06:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum, tu nu bagi în seamă avertismentele acelea?
Io nu stiu pe ce a apasat anahoret....o fi stat prea mult in camera de wisky daca dai click e asta Congress Would Give Obama Power to Shut Down Internet Wednesday, April 15, 2009 1:14 PM By: Dan Weil Article Font Size Some experts say the government needs to step into Cyberspace to protect the Internet and its users from security threats. A bill is working its way through Congress that would give the government final control over fundamental Internet infrastructure. The Electronic Frontier Foundation, a San Francisco group advocating maximum freedom on the web, thinks the proposed legislation goes too far. “The bill as it exists now risks giving the federal government unprecedented power over the Internet without necessarily improving security in the ways that matter most,” the group argues in an editorial on its web site. “It should be opposed or radically amended.” The foundation worries that the government will wrest control of the Internet from the private sector. “The bill would create a major shift of power away from users and companies to the federal government,” the piece states. “This is a potentially dangerous approach that favors the dramatic over the sober response.” The group is particularly worried about the commander-in-chief becoming commander of the web. It says the bill gives the president “unfettered authority to shut down Internet traffic in an emergency and disconnect critical infrastructure systems on national security grounds.” Because the bill doesn’t give guidance on exactly when the president can nuke the Net, it goes too far, the group maintains. Most of the controversy that has emerged over government involvement with the Internet has centered on taxation. Many web purchases are tax-free, such as music downloads. But bulging state budget deficits are leading states around the country to consider imposing sales taxes on these transactions, CNET reports. © 2009 Newsmax. All rights reserved. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 06:05 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Zuum, tu nu bagi în seamă avertismentele acelea?
Io nu stiu pe ce a apasat anahoret....o fi stat prea mult in camera de wisky Eu nu, dar am lăsat calculatorul acolo... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 06:14 | |
| Fiara de Obama nu o să facă altceva decât să mai colecteze niste bani pe programele ce le avem acum gratis. Cred că ăsta e scopul acelui Bill. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 15:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Fiara de Obama nu o să facă altceva decât să mai colecteze niste bani pe programele ce le avem acum gratis. Cred că ăsta e scopul acelui Bill.
Eu as vrea sa stiu a cui a fost ideea ( si are si timp) sa formuleze un asemenea "bill"? Presupun ca e un "bill" de vreo 200 de pagini! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 20:03 | |
| Am facut urzici.....si mai fac...mama, mamam ce bunatate! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 24 Apr 2009, 20:09 | |
| Cu ouă ochiuri şi cu hrean! Soţia m-a delectat şi cu ciorbă de salată! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 28 Apr 2009, 16:40 | |
| Zuum, la tine în prisacă am să strig în gura mare:
Mâine este ziua ta ! La mulţi ani Zuumule ! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 07:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Zuum, la tine în prisacă am să strig în gura mare:
Mâine este ziua ta ! La mulţi ani Zuumule ! De ziua mea am fost bolnav....porceasca sau nu am trecut si mai trec inca printr-o gripa grea! S-a combinat si cu alergia la primavara...sunt tot felul de 'prafuri' prin aer...cum am luat un Zyrtec cum m-a calmat ca prin minune. Nu stiu de ce n-am facut-o de la inceput | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 17:30 | |
| Zuum, si tu "le ai" cu alergiile?! Ginerele meu e la fel, primăvara si toamna! Eu nu cred în alergii (chair dacă sunt reale!). Acum esti ok, nu-i asa? Sănătate multă!
Vezi că gripa aceea porcească (cum o numesti tu) este reală, face ravagii în sud. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 18:27 | |
| Ştiţi ce-au zis vaca şi găina când au aflat de gripa porcină? "Slavă Domnului!" _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 18:34 | |
| | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 02 Mai 2009, 22:26 | |
| - ostrovna a scris:
- Da oile si caprele unde le bagam,in ce categorie?
Eu personal nu cred in nimic Stai, că le vine rândul şi lor... depinde de interesele economice ale momentului. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 03 Mai 2009, 06:43 | |
| Gripa porceasca...e o cacialma! In fiecare an bantuie cate un fel de gripa...anonima care omoara cateva mii de oameni. Ca au aparut fel de fel de virusi noi nu e de mirare. Animalele sunt hranite aiurea, plantele sunt fortate sa creasca dupa formule fixe...omul a luat locul lui Dumnezeu. Doar de aia a mancat din pomul cunoasterii. Doar ca nimeni nu si-a pus intrebarea....de ce tinea Dumnezeu un Pom al Cunoasterii in rai? Avea Dumnezeu nevoie de un pom pentru a cunoaste ceva? Dumnezeu e perfect chiar si atunci cand greseste, omul bajbaie, are dubii...e om ! Natura se intoarce acum impotriva lui fiindca a deranjat echilibrul...vor mai fi si altele! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 03 Mai 2009, 10:52 | |
| Eu mă mai gândesc şi la faptul că este o formă de selecţie naturală. Rămân doar cei care rezistă. Spre exemplu sunt purtători de HIV care trăiesc bine-merci, fără a manifesta boala. O dau puţin pe SF: a citit cineva "Sfârşitul copilăriei" de Arthur C. Clarke? http://luminalumii.forumz.ro/-f139/c-links-t687.htmEste o viziune interesantă asupra omenirii. Numai că eu nu o văd chiar atât de "apoteotică", o văd mai mult la nivel genetic. Spre exemplu, aţi văzut că moliile au devenit "rezistente" la naftalină. Greşit, nu au devenit rezistente. Au murit cele pentru care naftalina era toxică şi au trăit şi s-au înmulţit cele asupra cărora naftalina nu a avut efect. Şi, uite aşa, moliile s-au "transformat". Cred că acum a venit şi rândul nostru să ne "transformăm". Dacă ne opunem acestui proces, s-ar putea să avem soarta dinozaurilor. Deja îmi aduc aminte ce spunea Emil: că pe americani îi pune jos şi o banală gripă. Ceea ce, pentru mine, este un semnal că sistemul lor imunitar a devenit destul de slab ca să nu mai facă faţă agresiunilor normale ale mediului. Iar aici bănuiesc a fi de vină igiena excesivă, dusă la absurd, pe care o practică americanii. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 03 Mai 2009, 14:28 | |
| - zuum a scris:
- Gripa porceasca...e o cacialma!.....
Aşa şi este. De acum nu mai ţine cu "aviara" şi "vacile nebune" şi-au luat-o cu "porceasca". | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 03 Mai 2009, 15:34 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Gripa porceasca...e o cacialma!.....
Aşa şi este. De acum nu mai ţine cu "aviara" şi "vacile nebune" şi-au luat-o cu "porceasca". Liviu perfect de acord cu tine, ce-o sa se faca musulmanii daca apare ceva la oi Asa m-am saturat de ineptiile astea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|