LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas Limba 23 muzica_traditionala comment-143 Fantasy sibiu problema efremovivanantonovici politica taieri 1 1918 reclame istorie CPSF romana curiozitati Popasul brasov internet padure nicuvar mediu google drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (I)

In jos 
+18
ostrovna
Layla
Andrei Mageriu
yzzy
nicuvar
Anahoret
MIRCEA
Franz Schneider
ACCENT
zaraza26
Bartolomeu
abbilbal
abba
zuum
TUDOR
aurora
Karima
Emil Condor
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 10:06

zaraza26 a scris:
Asta e! Cei mai multi vor sa fie curat, dar nici sa nu stranga dupa ei, nici sa nu lucreze in domeniul curateniei. Sa vina statul sa stranga ce arunca ei ca necioplitii.
Sa vina primaru' ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Smiley-IPB-427

asta ca mi-am adus aminte dintr-o campanie electorala pentru primar, de aici de la noi
la telefonul telespectorului, "ce doriti sa faca noul primar in orasul d-voastra..."
o doamna a spus ... "la noi in bloc nu este lumina pe casa scarilor, ca nu este bec..."
Siderat, catindatul... "Si sa va puna primarul bec, doamna?" ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Invision-Board-France-403

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 11:11

aurora a scris:
zaraza26 a scris:
Asta e! Cei mai multi vor sa fie curat, dar nici sa nu stranga dupa ei, nici sa nu lucreze in domeniul curateniei. Sa vina statul sa stranga ce arunca ei ca necioplitii.
Sa vina primaru' ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Smiley-IPB-427

asta ca mi-am adus aminte dintr-o campanie electorala pentru primar, de aici de la noi
la telefonul telespectorului, "ce doriti sa faca noul primar in orasul d-voastra..."
o doamna a spus ... "la noi in bloc nu este lumina pe casa scarilor, ca nu este bec..."
Siderat, catindatul... "Si sa va puna primarul bec, doamna?" ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Invision-Board-France-403

Asta e chiar o timpenie,ca si cu administratorul pai el e obligat sa schimbe becul,spre exemplu noua ne face administratia o firma care nu locuieste aici:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 17:04

aurora a scris:
zaraza26 a scris:
Sa vina primaru'
Da, asta e problema principală: toti pretind celorlalti să facă si să mentină ordinea, dar ei însisi, nu!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 07 Iul 2009, 05:52, editata de 1 ori
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 17:08

Emil Condor a scris:
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
Sa vina primaru'
Da, asta e problema principală: toti pretind celorlalti să facă si să mentină ordinea, dar ei însisi, nu!
EXACT !!!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 18:16

Aşa este!
Aţi observat că, atunci când se atinge subiectul, se vorbeşte întotdeauna impersonal? "Nu se face", "Nu de vrea", "Nu se respectă"... Iar când se vorbeşte totuşi la persoana întâi, cel care vorbeşte se exclude, folosind pluralul: nu se zice "Eu las mizerie în urma mea", se zice "Noi lăsăm mizerie în urma noastră".

ostrovna

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyVin 03 Iul 2009, 19:56

Anahoret a scris:
Aşa este!
Aţi observat că, atunci când se atinge subiectul, se vorbeşte întotdeauna impersonal? "Nu se face", "Nu de vrea", "Nu se respectă"... Iar când se vorbeşte totuşi la persoana întâi, cel care vorbeşte se exclude, folosind pluralul: nu se zice "Eu las mizerie în urma mea", se zice "Noi lăsăm mizerie în urma noastră".

Corect Anahoret:) hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptySam 04 Iul 2009, 06:05

Anahoret a scris:
Aţi observat că, atunci când se atinge subiectul, se vorbeşte întotdeauna impersonal? "Nu se face", "Nu se vrea", "Nu se respectă"... Iar când se vorbeşte totuşi la persoana întâi, cel care vorbeşte se exclude, folosind pluralul: nu se zice "Eu las mizerie în urma mea", se zice "Noi lăsăm mizerie în urma noastră".
Mda! Nimeni nu are tăria de caracter să îndrepte degetul arătător spre el si apoi spre ceilalti.
Sunt convins că rezolvarea acestei probleme stă în aplicarea unor legi foarte severe.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptySam 04 Iul 2009, 21:54

Anahoret a scris:
Aşa este!
acord

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyDum 05 Iul 2009, 09:38

Legile din Romania, bune, rele, asa cum sunt, nu sunt respectate de toti. Iar cei care sunt platiti pentru a impune respectarea lor, se fac ca ploua! Nu se leaga de "smecherii de Romania" pentru ca au familie si le e teama sa nu pateasca ceva. Atunci care e rezolvarea? Vom avea vreodata o politie asa cum vad in filme ca e in America? Poate nici acolo nu-i cum vor ei sa arate ca ar trebui sa fie, dar in nici-un caz nu se pot compara politistii nostri cu ei!

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyLun 06 Iul 2009, 10:47

Anahoret a scris:
Aşa este!

Uite, eu am sa tratez cit se poate de personal Laughing aceasta postare si am sa vin cu urmatoarele contra-argumente personale:
1- Nu spun "eu las mizerie in urma mea" pentru simplul motiv ca eu nu las mizerie in urma mea, din contra, o curat si p-a altora, atragindu-le atentia ca daca vrem sa fim tratati ca niste oameni civilizati, trebuie sa ne si comportam ca atare;
2- spun "nu se face, nu se drege" atunci cind evit sa dau nume pentru a nu "calomnia" prea tare (vezi discutia cu Aurora) sau atunci cind generalizez (desi mi s-a reprosat inclusiv faptul ca generalizez, pe motiv ca persoana se simte inclusa in general - poate pe buna dreptate Wink );
3- e clar ca daca pronunti nume sau personalizezi o observatie, unii se supara si te acuza de vrute si nevrute (cu-atit mai mult, daca ai dreptate!) , ori sunt putini cei ca mine, care spun exact ceea ce gindesc, indiferent de reactie. Si asta pentru ca eu imi asum ceea ce spun, iar daca gresesc si mi se aduc argumente care sa ma convinga, nu ma dau inapoi sa-mi recunosc greseala si sa ma corectez.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 07 Iul 2009, 06:00

Cristina a scris:
...sunt putini cei ca mine, care spun exact ceea ce gindesc, indiferent de reactie. Si asta pentru ca eu imi asum ceea ce spun, iar daca gresesc si mi se aduc argumente care sa ma convinga, nu ma dau inapoi sa-mi recunosc greseala si sa ma corectez.
thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 03:35

Trecem pe la ceilalti pentru ca împreună să plecăm la drum.
Nepoata noastră Alexandra e prima ce ne întâmpină la sosire - pe ceilalti nici nu-i mai pozez. smile

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 09 Dec 2009, 06:29, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 06:46

Gata, am plecat...
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00111
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 06:54

Din spate, băiatul tine neapărat să facă si el o poză.
A prins câte un pic atât din mama cât si din tata, la volan.
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00112
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:00

Stopul meu favorit: o cafea la Tim Hortons
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00113
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:05

... si iar la volan.
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00114
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:11

Greu vă mai miscati fratilor, acolo în fată!
Azi, probabil avem numai chinezi pe autostradă! Groaznici soferi chinezii ăstia!
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00115
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:23

Ce-mi fac chinezii ăstia!
110 Km la oră este mai încet decât cum merg de regulă pe drumurile de tară!
La 11:00 dimineata, după cum vedeti, temperatura indică 23 de grade. Nu e tocmai rău.

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00210
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:33

Oprim la un magazin lângă Hamilton pentru că sotia vrea să cumpere niste oglinzi pe holul de la intrare în casă.
În depărtare, cuscrii asteaptă restul grupului - sotia si fiul sunt în spatele meu iar Monica lipseste astăzi, fiind plecată cu tatăl ei la Montreal si Winnipeg.
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00116
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 07:38

Magazinul IKEA, unde vom găsi tot ce ne-am dorit dar... încă o cărută de bani lăsati altora mai isteti ca noi. Laughing
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Dsc00117
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 09:28

Citat :
Ce-mi fac chinezii ăstia!
110 Km la oră este mai încet decât cum merg de regulă pe drumurile de tară!
La 11:00 dimineata, după cum vedeti, temperatura indică 23 de grade. Nu e tocmai rău.

Greu de suportat cei ce merg prea incet! Ieri am fost si noi pana in Bistrita, iar sotul a avut chef sa simta viteza. Interesant ca pe mine nu ma deranjeaza... La 140 km/h abia simt ca traiesc. Drumul insa pe urma era plin de curbe, asa ca din cand in cand depaseam cate o masina. Acei 140 la ora i-am facut pe un drum drept, mai inainte. Depasirile au fost si ele, interesante. Very Happy Am lasat cu gura deschisa un sofer de pe o Dacie mai veche. Dacia noastra Logan are facute ceva imbunatatiri... Si cu bicicleta imi placea sa iau viteza. Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 11:02

Mie nu-mi place viteza... imediat simt când soţul "o calcă"! şi fac urât!
Chestia e că sunt fricoasă şi prăpăstioasă!
Şi mă enervează când depăşeşte, că ăla din faţă e un mototol!
Sau când boscorodeste câte o fătucă ce e la volan... nu se gândeşte că şi fiică-sa e şoferiţă?
Dar Oana conduce bine ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Smiley-IPB-210

Emile, IKEA voastră e ca şi cea de la Bucureşti smile
Mie-mi place să mă plimb la IKEA (NU PLĂTESC EU NICIODATĂ!).
Se găsesc tot felul de chestii pentru casă, multe idei originale.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 11:54

aurora a scris:
Sau când boscorodeste câte o fătucă ce e la volan... nu se gândeşte că şi fiică-sa e şoferiţă?

Si al meu comenteaza soferitele, pentru ca intr-adevar le recunosti inainte ca sa le vezi. Si daca nu era femeie la volan, era unul cu telefonul la ureche! oh da!

Eu caut o femeie care sa nu se sperie de viteza.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 14:03

zaraza26 a scris:
aurora a scris:

Si al meu comenteaza soferitele, pentru ca intr-adevar le recunosti inainte ca sa le vezi. Si daca nu era femeie la volan, era unul cu telefonul la ureche! oh da!

Eu caut o femeie care sa nu se sperie de viteza.

Eu dar sa nu fiu cu fetele:)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 EmptyMar 14 Iul 2009, 14:59

Citat :
Eu dar sa nu fiu cu fetele:)

Ca bine zici!! Cum Sorina nu prea merge cu noi...
No bine ca stiu... facem o cursa cand venim in Timisoara! Undeva la iesirea spre Arad. Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 33 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (I)
Sus 
Pagina 33 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: