LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 google mediu humanitas istorie sibiu problema padure Fantasy Limba drumetie Popasul taieri comment-143 politica 1 reclame 1918 brasov nicuvar internet curiozitati romana efremovivanantonovici CPSF muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (I)

In jos 
+18
ostrovna
Layla
Andrei Mageriu
yzzy
nicuvar
Anahoret
MIRCEA
Franz Schneider
ACCENT
zaraza26
Bartolomeu
abbilbal
abba
zuum
TUDOR
aurora
Karima
Emil Condor
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMar 23 Iun 2009, 18:14

Milu nost, la ora 18,00 fotografiile tale s-au încărcat greu. Am apucat înainte de a pleca la plimbare cu Puiu Mic să văd ce mustaţă ai. Păcat că nu-ţi pot arăta ce purtam eu până în 1983, când de bună voie şi nesilit de nimeni mi-am dat-o jos.

Mai de dimineaţă între urările pentru Yzzy şi Tomy era o reclamă Google. A dispărut cum a apărut sau ai dat-o tu afară ?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMar 23 Iun 2009, 23:56

La ora 23,50 iar au fost informaţii Google, dar fotografiile apar repede şi întregi.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 03:16

zaraza26 a scris:
Citat :
O privire în spate să ne convingem că tot familionul e cu noi la intrarea în parc.
Super fotografie!
Este favorita mea (între favorite! smile )
M-am uitat în spate si când am văzut pe băiat cu pozarul în mâini, i-am spus: trage o poză la oglinda aceea!

zaraza26 a scris:
Citat :
Fiecare îsi găseste repede ceva de făcut...
Superba imagine. Si m-a surprins foarte placut pentru ca, bineinteles, la noi asa ceva e de neconceput; intr-un loc asa de frumos, cu acces pentru masini, ar veni imediat altii intre locurile voastre de popas. V-ar desparti alte familii. Wink
Asa cum afirmă unii, în tara asta nu ne putem plânge de spatiu...

Chiar dacă locul respectiv s-ar aglomera tare, nimeni nu s-ar aseza între noi, ar face-o undeva lateral de gupurile noastre. În trecut ni s-a întâmplat asa ceva, de aceea stiu...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 03:32

aurora a scris:
faine locuri, faine poze!
Sper să îmi ajute cerul să pot merge si prin alte locuri, unde să fac multe, multe poze pentru voi.
Să stiti că o fac cu toată dragostea. hug

Citat :
...in Retezat de ex. nu am vazut picior de control, de padurar...
de fapt nici nu cunosc organizarea la noi
si oricum... astfel de programe necesita sume de bani foarte mari.
Aurora, Conestoga este a Provinciei, deci de guvern dar sunt multe locuri ca afaceri private si tot asa se prezintă.
Dar ce voiam eu să spun este că, organizarea se face pe banii vizitatorilor: la poartă se plăteste 2-3 dolari de persoană sau 5 dolari de masină iar o parte din bani sunt pentru plata personalului ce lucrează acolo, pentru masini si alte lucruri necesare unor astfel de locuri. Nu trebuie să investească Guvernul decât la început, pentru a pune totul la punct, apoi profiturile vor curge.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 04:01

dolion a scris:
Emil, te invidiez! Si asta nu pentru ca locurile prezentate ar fi mai deosebite de cele din tara; drumurile in schimb, da! Spune-mi ceva de masinile voastre: marca, consum, preturile la service (daca ajungeti cu ele la service!). Si in general, masinile ocupa in familie, locul pe care il ocupa inca in Romania?
Multumesc, Dolion!
Exact cum spuneam si eu: în România râurile sunt tot cu apă ca aici, curgând printre pietre, copacii sunt tot verzi, cerul este si el tot albastru...

Masinile chiar dacă nu sunt printre pasiunile mele, eu doar îmi fac treaba cu ele, le cunosc în destulă măsură. Exemplu: cele trei pe care le-am condus noi la Conestoga sunt de mic litraj, 2,0 - 2,5 în ce priveste capacitatea cilindrică, au în jur de 140 de cai putere si pretul lor este în jur de 20 000 dolari. Consumul este dat, după cum stii de capacitatea cilindrică, deci la acestea vorbim de circa 5 litri la 100 de Km.

În ultimii 20 de ani am avut mereu minivanuri spatioase, perfecte pentru iesirile noastre frecvente în mijlocul naturii. Acelea erau în 6 sau 8 cilindri la o capacitate de 3 - 4 litri si o putere de circa 200 cai putere. Consumul, normal că era mai ridicat dar la preturile joase ce le-a avut mereu North America la statiile de benzină, nu reprezenta o problemă. Acum benzina s-a scumpit mult, ajungând la 90 de centi/litru, uneori atingând chiar si dolarul.

Nu stiu "locul pe care îl ocupă" masinile în România dar aici, la distantele uriase ce le avem de străbătut, fără masini personale esti prea legat de casă cu toate că avem transportul în comun (rutier, feroviar, aerian...) destul de bine pus la punct.
Opinia mea: masina personală în Canada este vitală unei familii normale.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 04:11

Abby a scris:
Da. Principalii educatori ai copiilor sunt părinţii (bunicii unde sunt).

Când o văd pe Ioana că aruncă ceva pe jos prin oraş, o trimit să ridice şi să-mi dea mie pentru a pune în buzunar până la coş. Şi aşa Puiu Mic s-a învăţat să nu mai arunce pe jos ce nu-i trebuie.
Felicitări! Asa trebuie să facă fiecare cetătean. thumb_yello

Citat :
Milu nost, la ora 18,00 fotografiile tale s-au încărcat greu. Am apucat înainte de a pleca la plimbare cu Puiu Mic să văd ce mustaţă ai. Păcat că nu-ţi pot arăta ce purtam eu până în 1983, când de bună voie şi nesilit de nimeni mi-am dat-o jos.

Mai de dimineaţă între urările pentru Yzzy şi Tomy era o reclamă Google. A dispărut cum a apărut sau ai dat-o tu afară ?
Tânăr fiind, totdeauna mi-a plăcut mustata bogată a lui Ion Tiriac, cea de tip căldărar, cum o numesc eu. Very Happy
Doar ar trebui să o retusez mai des, dar nu am timp de ea. Eh! Very Happy

Încărcatul la care te referi poate avea diferite cauze: forumul încet, calculatorul tău, Conectia de Internet, trafic ridicat... Nu trebuie să ne facem probleme din asa ceva. mwah!

Reclama Google se vede când esti vizitator (da, chiar între urările specificate de tine), dar odată ce te autentifici, nu o mai vezi pentru că am programat reclamele doar pentru vizitatori, dorind să nu deranjez membrii nostri.
Când o să cumpăr Domeniul nostru, vom băga reclamele la toti - o să fie o sursă de venit folosită si pentru eventualele concursuri organizate de noi. Dar mai e până acolo...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 05:35

Monica-Andrea încă neobisnuită fără costumul de baie... smile
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest29
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 05:40

Program de voie...
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest31

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 09 Dec 2009, 06:23, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 05:51

Încă două imagini cu Râul Conestogo
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest32

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest33
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 05:57

Nepoata mai mare, Alexandra
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest34
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 06:10

Mă uitam la fotografiile tale şi mă gândeam cu invidie ce înseamnă civilizaţie: când pleci să laşi locul curat ca să se bucure şi cel care vine în urma ta. Din păcate, la noi ai fi găsit numai cutii de conserve, PET-uri, hârtii şi urme de foc pe iarbă.

Eh, Brucan cred că s-a cam grăbit cu ăia 20 de ani!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 06:16

Stii că pronosticul meu a fost tot... 20 de ani?!
Se pare că am fost un pic prea optimist...
Oricum, eu sper că într-o zi o să avem niste oameni adevărati în Cotroceni care vor trece la schimbări în bine pentru natiunea noastră.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 11:13

Citat :
Sper să îmi ajute cerul să pot merge si prin alte locuri, unde să fac multe, multe poze pentru voi.

Citind aceste cuvinte ce iti merg la suflet, mi-a venit subit ideea sa iti spun ca in fiecare poza voi fi si eu... Imi voi alege un locsor al meu in fiecare poza. hug Apoi m-am uitat mai departe in poze si... functioneaza. Sunt astfel un pic mai aproape de acele frumuseti canadiene!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:19

Emil Condor a scris:
Oricum, eu sper că într-o zi o să avem niste oameni adevărati în Cotroceni care vor trece la schimbări în bine pentru natiunea noastră.
Nu la Cotroceni este toată hiba. S-a dus dracului toată educaţia din familie: ăia 7 ani de-acasă. Iar la şcoală... mă abţin.

Ba nu, trebuie să o spun!
Pe "vremea ailaltă" ştiu că mă duceam cu clasa la "muncă patriotică" şi făceam curăţenie prin singurul parc al Plopeniului, dar şi prin pădurea din imediata apropiere a oraşului. Erau acele ore de biologie pe care le făceam în natură şi, pe cuvânt de onoare, şi acum pot să vă spun ce înseamnă ecosistem, lanţ trofic, biotop şi biocenoză. Apoi, toamna, mergeam – tot cu clasa – şi culegeam plante medicinale din pădure. Nu ştiu cât de mult s-a îmbogăţit şcoala, dar eu am învăţat care sunt plantele medicinale şi am învăţat să respect pădurea. Drept este că, în afară de profa de biologie, venea ca invitat şi cineva de la ocolul silvic. Şi în şcoala generală şi în liceu făceam excursii pe munte (Bucegii şi Ciucaşul sunt la o "aruncătură de tren" faţă de Plopeni). Ei, încă de atunci, din anii '70, am învăţat să-mi pun resturile de la picnic în sacoşă (pe vremea aia nu erau saci menajeri) şi să o vărs la pubela cabanei. Probabil că pe voi în Braşov, Emile, v-au dus şi la întreţinerea marcajelor pe munte. Am avut doi colegi din Buşteni care au făcut şi aşa ceva în generală.

Toate astea se făceau în şcoala aia comunistă. Dar, pe mine cel puţin, m-au învăţat să respect natura, animalele sălbatice şi, de ce nu, oamnii. Nu erau fumuri egalitariste ca acum.

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:51

Anahoret a scris:

Toate astea se făceau în şcoala aia comunistă.
Scoala o fi fost comunista, insa acei profesori erau/sunt de exceptie bravo . In plus, nu cred ca tot ceea ce purta eticheta de "comunist" era automat si ceva rau, in sine ...
Ca si acum, de altfel. Diferenta este ca azi -in numele unei libertati neasumate- refuleaza tot ce era/este mai rau in noi, fiind inca intemnitati intre ziduri ridicate de propriile mentalitati. Probabil ca este -si aceasta- o lectie pe care, noi romanii, trebuie sa o invatam Wink : sa stim (cum) sa fim liberi...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 03:37

zaraza26 a scris:
Citat :
Citind aceste cuvinte ce iti merg la suflet, mi-a venit subit ideea sa iti spun ca in fiecare poza voi fi si eu... Imi voi alege un locsor al meu in fiecare poza. hug Apoi m-am uitat mai departe in poze si... functioneaza. Sunt astfel un pic mai aproape de acele frumuseti canadiene!
Iar eu trebuie să văd unde esti în poze... Nu e munca cea mai usoară!

În câteva, deja am văzut unde te-ai asezat... Very Happy hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 03:48

Anahoret a scris:
Probabil că pe voi în Braşov, Emile, v-au dus şi la întreţinerea marcajelor pe munte. Am avut doi colegi din Buşteni care au făcut şi aşa ceva în generală.
Da, scolile aveau obligatia să întretină spatiile naturale din jur.
Ceva ce ar trebui să se facă si în zilele noastre. Initiativa ar trebui să vină din partea profesorilor (nu-i asa RES?)

Citat :
Toate astea se făceau în şcoala aia comunistă. Dar, pe mine cel puţin, m-au învăţat să respect natura, animalele sălbatice şi, de ce nu, oamenii. Nu erau fumuri egalitariste ca acum.
Scoala aceea comunistă avea multe laturi bune...
Cristina are dreptate când spune că nu totul comunist era automat rău!
Orice orânduie are bunele si relele ei, fără de care nu se poate - atât cele bune cât si cele rele pornesc de la oameni, ei fac orânduirile.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 03:55

Emil Condor a scris:
Stii că pronosticul meu a fost tot... 20 de ani?!
Se pare că am fost un pic prea optimist...

Cei de la Cotroceni nu pot face nimic atâta timp cât cei de acasă sunt aşa cum sunt.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 03:59

Eu totusi cred că guvernul poate ajuta mult la educarea natiunii.
Stiu că nu e o muncă usoară si mai stiu că acei sapte ani de-acasă sunt foarte importanti...

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 04:15

Anahoret a scris:
....Pe "vremea ailaltă" ştiu că mă duceam cu clasa la "muncă patriotică"

Şi ce frumos a fost la Baru Mare în tabăra de muncă patriotică organizată în 1962 pentru strângerea uscăturilor din pădure.

Silvicultorii au fost luaţi pe nepregătite, dar s-au descurcat. Au golit două birouri de mobilier, au aranjat nişte bănci, pe ele scânduri şi peste scânduri prelate. Aşa s-au născut priciurile pe care am dormit şi ne-am odihnit foarte bine. La punctul de lucru ne duceau cu un camion cu care transportau buştenii pregătiţi pentru fasonare. Dimineaţa şi seara consumam conserve, iar la prânz ne-au asigurat masa la cantina Fabricii de cărămizi refractare ce funcţiona în sat. Pentru distracţie aveam Streiul la doi paşi şi când aveam chef mergeam la cinematograful de la căminul cultural. În rest, ştiam noi ce să facem.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 04:25

No, fetelor, hai să mergem acasă!
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest35
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 04:41

- Tata, sus în masină acum! Ai făcut destule poze pentru Popas...
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest38

- Stai să verific dacă nu am am uitat pe cineva în urmă!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 09 Dec 2009, 06:25, editata de 2 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 04:50

O privire de Bun-rămas...
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest40

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest41
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 04:57

Din nou la drum...
O ultimă privire la iesirea din Park
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Conest43
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 EmptyJoi 25 Iun 2009, 05:06

Ajunsi acasă, unii cad... ca la Plevna! smile
Monica "gustă" prima din dulceata somnului...

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 09 Dec 2009, 06:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (I)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: