LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici taieri 1 23 drumetie sibiu romana CPSF Fantasy istorie google Popasul Limba reclame curiozitati padure 1918 politica nicuvar comment-143 brasov internet problema mediu muzica_traditionala humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Stiri politice internationale - Pagina 12 I_vote_lcapStiri politice internationale - Pagina 12 I_voting_barStiri politice internationale - Pagina 12 I_vote_rcap 
Emil Condor
Stiri politice internationale - Pagina 12 I_vote_lcapStiri politice internationale - Pagina 12 I_voting_barStiri politice internationale - Pagina 12 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Stiri politice internationale

In jos 
+22
Cogito, ergo sum
lutra vulgaris
Iisus
Diaporevomenos
CRUCIAT
Ciprian
VOTAN
delta
dolion
Cristina
ostrovna
yzzy
Anahoret
bila
abba
zaraza26
nicuvar
abbilbal
Emil Condor
bulache
aurora
cactus
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

Stiri politice internationale - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 06:28

Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
...sunt tari in EU cu datorii mai mari decit Grecia si nu vorbeste nimeni.
America are datorii de zece ori mai mari.
Canada are si ea destul si nimeni nu merge spre faliment!
În acelasi timp e adevărat că puterea economică a unor tări e foarte mare în comparatie cu altele.
asta nu justifica insa pareri copiate de la altii ( deci oricum nu originale) exprimate intr-un limbaj ce ar trebui in mod normal amendat si care jignesc un popor pe care nu-l cunosti.
Acest mod de a "ataca" este aplicat si romanilor si, bineinteles, nu ne place. Atunci?
Imi pare tare rau ca nu vad sa fi luat atitudine nimeni inafara de noi, cei ce traim in Grecia: un grec ( mai harnic si mai muncitor, mai cinstit si mai darnic decit multi romani) si o romanca ce stie pe propria piele ce inseamna nedreptatea si de aceea incerc sa fiu corecta.
Este adevarat ca Grecia are o datorie uriasa fata de capacitatea sa economica; Eu arat cu degetul spre politicienii verosi ( exista si la noi, parca), spre oamenii de afaceri straini ( mai ales germani) care s-au imbogatit necinstit, indatorind un popor . Grecii( mai toti) lucreaza cel putin 10 ore pe zi ( chiar daca isi permit sa doarma la prinz), platesc impozite ( deturnate de altii )si pentru ca salariile sint mult mai mici ca in Europa, ii vezi ca au cite 2 job-uri( cum am avut si eu ani in sir).
Analiza economica ce ar trebui facuta realist si cinstit este insa vasta, ma opresc aici.
Imi exprim inca o data regretul ca nimeni dintre prietenii nostri de aici nu a socotit necesar sa intervina la remarcile sovine ale Cristinei ( care, sigur, o sa se si supere de ceea ce zic acum, si nu este decit o mica parte din ceea ce cred eu acum despre ce a facut aici).
"Divide et impere" este conceptul care aplicat a dat rezultate remarcabile: asa imi explic atitudinea fatis aroganta adoptata de unii publicisti romani si copiata de semeni de ai mei fara discernamint.
O zi buna, tuturor !

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 09:57

Dragii mei prieteni si dusmani inchipuiti, smile

1- daca nu va convine o opinie personala (repet: personala si necopiata de la altii, tocmai pentru ca am radacini, am trait si eu in Grecia si cunosc ce spun, mai ales cind vorbesc despre turism la negru - de exemplu- practicat pe scara larga in tara turismului ; ba unii chipurile te invita la ei in "vizita" Wink , sa mai faca si ei un ban la negru, ca doar nu credeati ca va emite careva vreo chitanta pentru cei 500 euro ceruti pentru "vizita" Very Happy ) , sunteti in stare sa jigniti gratuit si fara sa cunoasteti semnificatia cuvintelor utilizate, de exemplu "sovin" , sau sa invocati useri inexistenti gen Emil din Suedia ( affraid ) - wtf is emil din suedia?! Laughing . Dar e ok, va inteleg minia proletara si reactia voastra imi dovedeste ca am avut dreptate - din nou. mwah!
2- in cazul Greciei nu este vorba doar de datorii (se stie ca sunt tari ce au datorii mai mari), ci mai ales faptul ca nu era pregatita sa adopte moneda euro si, ce este mai rau, ca a si mintit cum ca e totul ok si ca poate intra in zona euro (pe baza datelor transmise de Grecia, CE a estimat un deficit al acesteia de 3-4%, in tip ce datele reale aratau un deficit de peste 12% nu se poate ) ! Ba mai mult, fortindu-si intrarea in zona euro prin minciuna si frauda, Grecia a afectat implicit toate tarile Uniunii Europene si insasi evolutia monezii europene. Desigur, e greu sa recunosti adevarul, in plus eu sunt in primul rind romanca de factura europeana, si-apoi grecoaica Wink .

In rest, va pupic dulce pe toti hug2 .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 10:46

Cristina a scris:
Dragii mei prieteni si dusmani inchipuiti, smile

1- daca nu va convine o opinie personala (repet: personala si necopiata de la altii, tocmai pentru ca am radacini, am trait si eu in Grecia si cunosc ce spun, mai ales cind vorbesc despre turism la negru - de exemplu- practicat pe scara larga in tara turismului ; ba unii chipurile te invita la ei in "vizita" Wink , sa mai faca si ei un ban la negru, ca doar nu credeati ca va emite careva vreo chitanta pentru cei 500 euro ceruti pentru "vizita" Very Happy ) , sunteti in stare sa jigniti gratuit si fara sa cunoasteti semnificatia cuvintelor utilizate, de exemplu "sovin" , sau sa invocati useri inexistenti gen Emil din Suedia ( affraid ) - wtf is emil din suedia?! Laughing . Dar e ok, va inteleg minia proletara si reactia voastra imi dovedeste ca am avut dreptate - din nou. mwah!
2- in cazul Greciei nu este vorba doar de datorii (se stie ca sunt tari ce au datorii mai mari), ci mai ales faptul ca nu era pregatita sa adopte moneda euro si, ce este mai rau, ca a si mintit cum ca e totul ok si ca poate intra in zona euro (pe baza datelor transmise de Grecia, CE a estimat un deficit al acesteia de 3-4%, in tip ce datele reale aratau un deficit de peste 12% nu se poate ) ! Ba mai mult, fortindu-si intrarea in zona euro prin minciuna si frauda, Grecia a afectat implicit toate tarile Uniunii Europene si insasi evolutia monezii europene. Desigur, e greu sa recunosti adevarul, in plus eu sunt in primul rind romanca de factura europeana, si-apoi grecoaica Wink .

In rest, va pupic dulce pe toti hug2 .

care vizita? si care 500 de euro? m-ai bagat in ceata...te-a invitat cineva si ti-a cerut bani? rusine lui sau, poate, nu te-ai inteles bine cind ai discutat, poate nu era o invitatie, ci doar o inlesnire si apoi, daca ai fost si ai dat 500 de euro, nu ti s-a dat chitanta? ce sa spun, daca era grec-ai nimerit un hot si daca era roman...la fel.
In alta ordine de idei, cu atit mai rau, daca asta este parerea ta personala; daca ai radacini grecesti, cu atit mai rau si, daca ai trait in Grecia, mediul in care ai trait ( la fel spun si grecilor cand vine vorba de Romania) se poate sa iti fi lasat amintiri rele-urite, dar nu e toata Grecia asa si nu-s toti grecii rai. Exist si aici greci cinstiti, corecti, culti, asa cum si printre noi sint inculti, mincinosi, hoti..etc. Nu este insa ceva general ca noi romanii am fi asa , desi daca citesti presa din strainatate, fara sa cauti adevarul, asta ar fi concluzia trasa.La fel si cu grecii.
Revin, in fuga la ideea anterioara.Nu stiu cine te-a invitat si ti-a spus ca trebuie sa dai 500 de euro fara chitanta, ca sa " rotujeasca veniturile" dupa cum spui. Spune clar, fara ezitari, ca poate e o incurcatura la mijloc.
Eu sigur nu ti-am facut o astfel de invitatie-tin minte doa ca ti-am spus ca as vrea, cu drag, sa rectific anumite amintiri urite, as putea fi un ghid care sa incerce sa arate Grecia asa cum o cunosc eu, a ramas la nivelul asta discutia, deci, sigur, nu de mine vorbeai.
trecind la un subiect cu adevarat serios, datoriile Greciei:
Grecia a intrat in zona euro mintind, ca si Italia, Franta-conform indicatiilor primite din partea membrilor fondatori, dornici de o extindere...a pietei de desfacere a produselor lor; o colonizare de tip modern. Pentru pretioasele indicatii date, niste stimabili functionari europeni( multi germani) au primit spagi grase...
La fel de nepregatite sa faca fata crizei de azi sint si Spania, Italia..etc, doar ca ele sint state puternice, vestice si grecii au reusit sa "enerveze" aratind ca sint si altii vinovati, ca nu-s singurii care au mintit si inselat. Oare noi romanii sintem mai buni, ca sa dam cu piatra noi?
Acum, lipsa de respect pe care ne-o arati cind ni te adresezi te caracterizeaza si, recunosc, deranjeaza prin violenta gratuita si nefondata.Daca recitesti ce s-a postat aici, tu ai fost cea care ai afirmat ceva, te asigur, nu in cunostinta de cauza.Poti explica natura ta europeana? ca o afirmi, dar nu o dovesesti, comportament balcanic-circotas este ceea ce se intrevede...

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 10:47

Cristina, si alta data ai uitat sa pui ghilimelele care indica citatul, asa ca ne-ai dat dreptul sa credem ca si acum faci acelasi lucru. oh da!

Cristina

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 11:15

In afara de atacuri directe la persoana mea, de altceva nici nu vei fi in stare vreodata, Angela draga mwah! !
ps: btw, eu vorbesc strict despre grecii care fraudeaza si-apoi tzipa-n piata mare, tu si Dia va simtiti cu musca pe caciula si tot eu sunt de vina?! affraid

Stiri politice internationale - Pagina 12 Musca_wfgsdvdf

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 12:34

Salut, Cristina, acum abia am inteles ca nu era vorba de un dialog, de ceva eventual gresit inteles; nu te-am atacat direct, nu am motive si oricum, ceea ce sint eu in stare sau nu sa fac, nu cred ca esti in stare sa judeci, pentru ca nu cunosti, asa cum nici eu nu te cunosc. si nu te judec decit din cele afirmate. Ce te face sa crezi ca cei de aici ne-am sinti cu musca pe caciula? te invit sa iti masori cuvintele, tocmai a fost votata o lege europeana privind injuriile si acuzatiile aduse pe internet..

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 13:12

Angela si Dia, va rog sa ma scuzati, dar eu nu stiu cu exactitate ce se intampla in Grecia, doar ce am vazut la stiri. De aceea nu am intervenit. Sunt convins ca voi stiti mult mai bine ce se intampla acolo decat oricine de pe acest forum.
Mi-a placut postarea lui Dia in care ne-a aratat multimea care a iesit in strada sa protesteze impotriva politicienilor. Asa da. In Romania nu se va mai intampla niciodata asa ceva. Romanii sunt neinteresati, sunt delasatori, nu le mai pasa de nimic. Nu mai au dorinta sau putere sa protesteze. Ne calca toti astia portocalii in picioare, ne fura, ne taie din venituri, ne dau afara de la serviciu dupa capul lor, nu se ingrijesc de viitorul nostru, nu avem nicio perspectiva economica, ne alunga tinerii, inchid spitale, ii persecuteaza pe medicii de familie si multe, multe altele ... Si noi nimic.
Am facut o paralela cu ce s-a intamplat la marele miting de protest, in care au iesit doar cateva mii de oamnei, cand se anuntase ca vor fi 100.000. Asta-i romanul care vrea sa se lupte pentru dreptate. Il doare in cot, ca sa nu spun in altceva.
In schimb, la Timisoara, au iesit peste 10.000 de oameni pentru Poli Timisoara, careia e pe cale sa i se faca o mare nedreptate. La Timisoara au iesit oamenii pentru o echipa de fotbal, la Bucuresti, la un mare miting organizat de sindicate, cand ar fi trebuit sa vina 100.000 din toata tara, s-au strans doar cateva mii.
Toata stima pentru poporul grec, care stie sa isi apere drepturile. Nu e ca mamaliga noastra.
Cam asta am avut de spus.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 13:20

nicuvar a scris:
Angela si Dia, va rog sa ma scuzati, dar eu nu stiu cu exactitate ce se intampla in Grecia, doar ce am vazut la stiri. De aceea nu am intervenit. Sunt convins ca voi stiti mult mai bine ce se intampla acolo decat oricine de pe acest forum.
Mi-a placut postarea lui Dia in care ne-a aratat multimea care a iesit in strada sa protesteze impotriva politicienilor. Asa da. In Romania nu se va mai intampla niciodata asa ceva. Romanii sunt neinteresati, sunt delasatori, nu le mai pasa de nimic. Nu mai au dorinta sau putere sa protesteze. Ne calca toti astia portocalii in picioare, ne fura, ne taie din venituri, ne dau afara de la serviciu dupa capul lor, nu se ingrijesc de viitorul nostru, nu avem nicio perspectiva economica, ne alunga tinerii, inchid spitale, ii persecuteaza pe medicii de familie si multe, multe altele ... Si noi nimic.
Am facut o paralela cu ce s-a intamplat la marele miting de protest, in care au iesit doar cateva mii de oamnei, cand se anuntase ca vor fi 100.000. Asta-i romanul care vrea sa se lupte pentru dreptate. Il doare in cot, ca sa nu spun in altceva.
In schimb, la Timisoara, au iesit peste 10.000 de oameni pentru Poli Timisoara, careia e pe cale sa i se faca o mare nedreptate. La Timisoara au iesit oamenii pentru o echipa de fotbal, la Bucuresti, la un mare miting organizat de sindicate, cand ar fi trebuit sa vina 100.000 din toata tara, s-au strans doar cateva mii.
Toata stima pentru poporul grec, care stie sa isi apere drepturile. Nu e ca mamaliga noastra.

Nicule tot ce ai scris e drept din nefericire Sad

Cred ca lehamitea le a ajuns romanilor si isi dau seama ca de bubele portocalii n o sa scapam veci,au pus labele lor jegoase pe toata tara iar ungurii care s minjiti si ei cu cascaval portocaliu le cinta n struna Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 13:21

nicuvar a scris:

Nicule tot ce ai scris e drept din nefericire Sad

Cred ca lehamitea le a ajuns romanilor si isi dau seama ca de bubele portocalii n o sa scapam veci,au pus labele lor jegoase pe toata tara iar ungurii care s minjiti si ei cu cascaval portocaliu le cinta n struna Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 13:23

Cristina a scris:
In afara de atacuri directe la persoana mea, de altceva nici nu vei fi in stare vreodata, Angela draga mwah! !
ps: btw, eu vorbesc strict despre grecii care fraudeaza si-apoi tzipa-n piata mare, tu si Dia va simtiti cu musca pe caciula si tot eu sunt de vina?! affraid

a deci si la greci se fraudeaza hai ca i buna??? oh da!

Auzi dar tu chiar esti convisa ca portocalele au tenul fin sau au soric Sad

Uita te la toti cum mint si fura lol! lol!

Vai de capul lor dar o sa plateasca pentru tot in curind,un bob zabava Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 13:25

CRUCIAT a scris:
Cristina, si alta data ai uitat sa pui ghilimelele care indica citatul, asa ca ne-ai dat dreptul sa credem ca si acum faci acelasi lucru. oh da!

Angela dar ce te mira draga asa i modelul la portocale ,coaja groasa cintareste mult Sad
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 14:19

Asta cine-i? David din Năsăud?

Păi dacă e David, ăsta nu e grec. E un român, care a tras țepi pe aici prin Grecia si a fost condamnat la 2 ani de pușcărie.

Lasa ca stii tu cine-i!

Si dacă zici ca ai trăit aici în Grecia și ai fost exploatata, probabil ai venit aici în Grecia la produs.
Si de-asta sau purtat asa cu tine.

Totuși indiferent cum ai petrecut aici în Grecia recunoște cel puțin ca e o țara frumoasa și de-asta le curge babale la toți Nord-Europeni si vor sa o transforme într-o țara absolut turistica și noi greci sa devenim cu toți ospătari și camariere.

FUTU-LE MUMA IN CUR.

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 14:31

nicuvar a scris:

Nicu, ceea ce se intimpla acum in Grecia, se intimpla de fapt in toate tarile din sudul european, doar ca nu se vorbeste deocamdata; este un sistem itreg ce incearca sa salveze dolarul impotriva euro. In acest razboi, veriga cea mai usor de atacat era Grecia, tocmai pentru ca deja o mare parte a populatiei traia din imprumuturi. Chestia asta insa e valabila si pentru Romania, unde prea multi s-au indatorat fara sa poata face fata.
Acum, referitor la imprumuturile luate de greci de la UEsi DNT, se platesc dobinzi enorme, din care cistigatori vor fi iar altii, nu grecii.
Asa ca marea masa a poporului, care nu a furat, a lucrat si a platit impozite, este normal sa se ridice si sa protesteze, nu sa se milogeasca. Cam asta e situatia, sint multe de spus, dar o las pentu un pic mai tirziu

ostrovna

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 14:40

Diaporevomenos a scris:

Asta cine-i? David din Năsăud?

Păi dacă e David, ăsta nu e grec. E un român, care a tras țepi pe aici prin Grecia si a fost condamnat la 2 ani de pușcărie.

Lasa ca stii tu cine-i!

Si dacă zici ca ai trăit aici în Grecia și ai fost exploatata, probabil ai venit aici în Grecia la produs.

Totuși indiferent cum ai petrecut aici în Grecia recunoște cel puțin ca e o țara frumoasa și de-asta le curge babale la toți Nord-Europeni si vor sa o transforme într-o țara absolut turistica și noi greci sa devenim cu toți ospătari și camariere.

FUTU-LE MUMA IN CUR.

so funny! so funny! so funny! Stiri politice internationale - Pagina 12 876722
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 15:27

Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 15:30

CRUCIAT a scris:

Nicu, ceea ce se intimpla acum in Grecia, se intimpla de fapt in toate tarile din sudul european, doar ca nu se vorbeste deocamdata; este un sistem itreg ce incearca sa salveze dolarul impotriva euro. In acest razboi, veriga cea mai usor de atacat era Grecia, tocmai pentru ca deja o mare parte a populatiei traia din imprumuturi. Chestia asta insa e valabila si pentru Romania, unde prea multi s-au indatorat fara sa poata face fata.
Acum, referitor la imprumuturile luate de greci de la UEsi DNT, se platesc dobinzi enorme, din care cistigatori vor fi iar altii, nu grecii.
Asa ca marea masa a poporului, care nu a furat, a lucrat si a platit impozite, este normal sa se ridice si sa protesteze, nu sa se milogeasca. Cam asta e situatia, sint multe de spus, dar o las pentu un pic mai tirziu

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 18:12

CRUCIAT a scris:
te invit sa iti masori cuvintele, tocmai a fost votata o lege europeana privind injuriile si acuzatiile aduse pe internet..

Deja ai trecut la amenintari in lipsa de argumente, stimabilo? smile Ai impresia cumva ca tremura cineva la asemenea tactici stupide, iubito? Very Happy Inainte de a invita pe altii si de a ameninta aiurea-n tramvai, ca pe vremea securistilor si comunistilor tai dragi, uita-te in oglinda si afla ca inainte de orice alta lege exista legea bunului simt, draga mea Angela mwah! . Eu mi-am spus o opinie personala (ce-i drept diferita de a voastra) despre grecii hoti si mincinosi ce tzipa-n piata aiurea ca tzatzele, si imediat, tu si catzelushul tau ati trecut la atacuri si injurii la adresa mea. Si tot tu faci pe moralista cu mine, stimabilo ?! doh In fine, e neimportant si deja e cazul sa-ti ignor frustrarile si interventiile neavenite Very Happy .

Hai, pa! mwah!

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 18:34

Diaporevomenos a scris:

Dragule, eu am "produs" ceva bun cu ceva valoare in plus, intotdeauna, nu vad ce este rau in a munci cinstit si a "produce". In rest, limbajul tau "european" de mahala, pardon de taverna, te defineste Wink ...

Diaporevomenos a scris:
FUTU-LE MUMA IN CUR.

Te-au invatat bine aia de la Athos ! Stiri politice internationale - Pagina 12 876722

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 19:21

Cristina a scris:
CRUCIAT a scris:
te invit sa iti masori cuvintele, tocmai a fost votata o lege europeana privind injuriile si acuzatiile aduse pe internet..

Deja ai trecut la amenintari in lipsa de argumente, stimabilo? smile Ai impresia cumva ca tremura cineva la asemenea tactici stupide, iubito? Very Happy Inainte de a invita pe altii si de a ameninta aiurea-n tramvai, ca pe vremea securistilor si comunistilor tai dragi, uita-te in oglinda si afla ca inainte de orice alta lege exista legea bunului simt, draga mea Angela mwah! . Eu mi-am spus o opinie personala (ce-i drept diferita de a voastra) despre grecii hoti si mincinosi ce tzipa-n piata aiurea ca tzatzele, si imediat, tu si catzelushul tau ati trecut la atacuri si injurii la adresa mea. Si tot tu faci pe moralista cu mine, stimabilo ?! doh In fine, e neimportant si deja e cazul sa-ti ignor frustrarile si interventiile neavenite Very Happy .

Hai, pa! mwah!

Oricine va citi cele scrise aici isi poate face o parere despre cum ne comportam fiecare dintre noi.
1 Mai cauta, e o lege nou-nouta..Nu trebuie sa tremure nimeni cu constiinta curata; orice lege este rea doar pentru infractori.
2. nu te amenint, te avertizez doar ca orice comportament huliganic pe forumuri va fi sanctionat, daca exista plingere in acest sens
3 Te rog chiar sa nu mai imi raspunzi-oricum nu e nici o contributie la un dialog ceea ce faci si emiti.
4 Legea bunului simt se aplica in ambele sensuri, nu doar acolo unde te avantajeaza pe tine...
5. membra de partid nu am fost ( nu stiu tu insa, ca prea ataci furibund...asa facea si Hitler cu evreii..ca era si el evreu; daca gresesc, imi cer scuze)
6 te asigur ca Inga, catelul meu, habar nu are de disputa ta cu mine si oricum e f bine educata, nu injura pe nimeni, asa cum nici eu; ea, catel de vinatoare, ataca pisici si albatrosi , vulpi si iepuri..altceva nu are la activ, te asigur. Very Happy Eu nu am atacat pe nimeni niciodata, nu o sa fac acum inceputul cu tine.
7. am cautat sa-ti explic ceea ce minti luminate din lumea asta stiu si spun deja-criza greceasca e o facatura ce nu are legatura cu poporul grec in ansamblu- dar daca nu vrei sa accepti asta, e treaba ta, singura ai spus ca ai ceva singe grecesc in tine, deci, unele lucruri s-ar putea sa le stii mai bine ca mine, care sint romanca , adica balcanica ( e frumos sa spunem adevarul, indiferent de locul unde vietuim, locul unde ne-am nascut isi pune pecetea..)

O seara placuta si tie! Very Happy

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 22:04

Diaporevomenos a scris:

Băi Babală, nu le curge la nimeni babalele, te asigur. Și asta pentru că-n primul rând, spre deosebire de tine, sunt lipsiți de așa ceva. Astfel de scursuri pos(t)ezi doar tu, nu și altcineva așa că-i oarecum greșit să judeci lumea după măsura ta. Nu de alta, dar n-ar mai exista decât descreierați. Și asta ți-o zic, așa, în deplinătatea grădinițelor mintale.
Cât despre nordici... când oi vedea tu ce țări au ăștia și cum se îngrijesc de ele ți-ai vinde pipota și te-ai băga spălător la intersecție, frecând parbrize până-ți îngheață muci. Și babalele, dacă vrei, cu toate că nu știu ce-s alea.

Diaporevomenos a scris:
FUTU-LE MUMA IN CUR.
Nebunule, ai greșit gaura. Dar cu o căpățâna ca a ta, nu-i de mirare.

P.S. Nu te enerva, bagă o rugăciune. Ceva cu iad și smoală, să-ți ungă inima aia neogoită de creștin iubitor. De dosuri.

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 22:36

Iisus a scris:
Diaporevomenos a scris:

Băi Babală, nu le curge la nimeni babalele, te asigur. Și asta pentru că-n primul rând, spre deosebire de tine, sunt lipsiți de așa ceva. Astfel de scursuri pos(t)ezi doar tu, nu și altcineva așa că-i oarecum greșit să judeci lumea după măsura ta. Nu de alta, dar n-ar mai exista decât descreierați. Și asta ți-o zic, așa, în deplinătatea grădinițelor mintale.
Cât despre nordici... când oi vedea tu ce țări au ăștia și cum se îngrijesc de ele ți-ai vinde pipota și te-ai băga spălător la intersecție, frecând parbrize până-ți îngheață muci. Și babalele, dacă vrei, cu toate că nu știu ce-s alea.

Diaporevomenos a scris:
FUTU-LE MUMA IN CUR.

P.S. Nu te enerva, bagă o rugăciune. Ceva cu iad și smoală, să-ți ungă inima aia neogoită de creștin iubitor. De dosuri.

Auzi, tu Iisus ... ce zici tu sa ti-o pui tu cu Cristina? Ce de mistocari indobitociti ar iesi? Super. Niste copilosuperi pentru forumul luminaluminosi. Ca si tu si Cristina va bagati postarile in orice inseamna ceva pentru acest forum.
Dia a fost gentleman. Amanadoi sunteti mancatori de c- - - t, de rahat, sau cum imi da voie forumul sa scriu. Mancatori de rahat, de c- - - t. Nu este atac la persoana. M-am saturat de atatia idioti pe acest forum.
Tu, Iisus, ce ai cu grecii? Tu, Cristina, ce ai cu grecii?
Amandoi il lingeti in cur pe Emil Condor? De ce? Va place? Super.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 23:04

nicuvar a scris:
Iisus a scris:
Diaporevomenos a scris:

Diaporevomenos a scris:
FUTU-LE MUMA IN CUR.

Auzi, tu Iisus ... ce zici tu sa ti-o pui tu cu Cristina? Ce de mistocari indobitociti ar iesi? Super. Niste copilosuperi pentru forumul luminaluminosi. Ca si tu si Cristina va bagati postarile in orice inseamna ceva pentru acest forum.
Dia a fost gentleman. Amanadoi sunteti mancatori de c- - - t, de rahat, sau cum imi da voie forumul sa scriu. Mancatori de rahat, de c- - - t. Nu este atac la persoana. M-am saturat de atatia idioti pe acest forum.

Stiri politice internationale - Pagina 12 876722 Stiri politice internationale - Pagina 12 876722 Stiri politice internationale - Pagina 12 876722 Stiri politice internationale - Pagina 12 876722 Stiri politice internationale - Pagina 12 876722 Nu pot sa cred Sad
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyJoi 09 Iun 2011, 23:31

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyVin 10 Iun 2011, 00:20

nicuvar a scris:

Același lucru voiam si eu sa menționez. Dar dacă Cristina si Rumeguș, nu si-au dat seama încă ca lumea aici pe forum, a înțeles ce fel de oameni sunt ei, atunci sunt amîndoi de plîns.

Luați-va de mana si duceți-va pe un alt forum, sa vomitați veninul din voi la toate subiectele postate pentru ca aici ne-am saturat de voi.

Cit au fost de umiliți sărmani de ei, de au ajuns in halul asta, încît au ura pe tot ce ii înconjoară?
Sus In jos
Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 EmptyVin 10 Iun 2011, 00:52

nicuvar a scris:

Dacă un așa efect am asupra ta atunci nu doar îmi cer scuze, dar am să mă și retrag din orice loc vei posta. Ce pot să zic? N-am crezut că asta-ți e fața și prefer să îmi păstrez părerea inițială pe care mi-ai lăsat-o, chiar dacă se dovedește acum a fi falsă.

P.S. N-am nimic cu grecii și nici nu-mi amintesc să-i fi atacat în vreun fel. Le-am luat doar apărarea nordicilor mențiinați de Dia pentru că am trăit în Norvegia și bag de seamă că nu prea știe de vorbește. Dar în fine...

O viață plăcută!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stiri politice internationale   Stiri politice internationale - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Stiri politice internationale
Sus 
Pagina 12 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Romania in competitii internationale
» Stiri IT
» STIRI SOCIALE (I)
» Ştiri muzicale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: