__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Stiri politice internationale | |
|
+22Cogito, ergo sum lutra vulgaris Iisus Diaporevomenos CRUCIAT Ciprian VOTAN delta dolion Cristina ostrovna yzzy Anahoret bila abba zaraza26 nicuvar abbilbal Emil Condor bulache aurora cactus 26 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Dum 04 Dec 2011, 19:21 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Lun 05 Dec 2011, 13:39 | |
| - Ciprian a scris:
- zaraza26 a scris:
- Intr-adevar, cei care vor sa domine lumea aceasta in care inca mai traim, vor prefera sa declanseze razboaie si alte nenorociri, dar Dumnezeu nu va distruge toata aceasta lume prin catastrofe, asa cum suntem tentati a crede. Urmeaza o transformare a acestei lumi. Cine tine cu dintii de aceasta lume vor fi distrusi impreuna cu ea sau vor continua sa traiasca in ea. Transformarea inseamna o trecere in alta dimensiune si noi experiente ale constiintei divine, constiinta care noi suntem.
Puteti explica pe mai simplu ce inseamna aste idei, cum sa le numesc, politico-"spirituale"?
Mai simplu de atat nu stiu cum sa zic. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 06 Dec 2011, 00:10 | |
| - Citat :
- Iranul susţine că a doborât un avion american fără pilot în estul ţării...
Americanii au declarat că nu au pierdut niciunul. Si apoi, trecând pe umor, au zis: Al III-lea război mondial mai trebuie să astepte putin. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 06 Dec 2011, 22:21 | |
| | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 06 Dec 2011, 23:11 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mier 07 Dec 2011, 11:05 | |
| NU e o chestie legata de economie. E rezultatul planului Lui Dumnezeu. El asa a programat. La un anumit timp ( pe care numai El il cunoaste) va desfasura planul Lui, referitor la specia umana.
Orice inceput are si un sfarsit. Povestile ca universul a existat din totdeauna si va exista in veci, sunt pentru copii. Important este ce faci suflete, in perioada in care ai fost chemat, sa treci prin acesta experienta care se numeste viata?
Bine sau rau? De ceea ce faci, de aceia vei avea parte!
P.S. Ceea ce ma surprinde mai mult, este cum se face ca cu toate ca suntem crestini si avem scris in Statutul Nostru ( Biblia), cum se va termina lumea, noi inca mai apelam la fantezia noastra limitata.
Cititi Apocalipsa Lui Ioan si veti sti ce si cum. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Joi 08 Dec 2011, 13:05 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- NU e o chestie legata de economie. E rezultatul planului Lui Dumnezeu. El asa a programat. La un anumit timp ( pe care numai El il cunoaste) va desfasura planul Lui, referitor la specia umana.
Orice inceput are si un sfarsit. Povestile ca universul a existat din totdeauna si va exista in veci, sunt pentru copii. Important este ce faci suflete, in perioada in care ai fost chemat, sa treci prin acesta experienta care se numeste viata?
Bine sau rau? De ceea ce faci, de aceia vei avea parte!
P.S. Ceea ce ma surprinde mai mult, este cum se face ca cu toate ca suntem crestini si avem scris in Statutul Nostru ( Biblia), cum se va termina lumea, noi inca mai apelam la fantezia noastra limitata.
Cititi Apocalipsa Lui Ioan si veti sti ce si cum. Ce aflam din apocalipsa? Sfarsitul acestei lumi, nu a universului. Si dupa sfarsitul lumii, ce urmeaza? Merge Dumnezeu si face nani? Am motive mai mult decat convingatoare sa cred ca doar aceasta lume, a acestei dimensiuni, se va sfarsi. Sufletele create de Dumnezeu au experimentat si vor experimenta mereu alte si alte lumi. Ceea ce simteam in sufletul meu e adevarat. Omul nu a ajuns la adevarata lui maretie pe Pamant, din cauza a mai multor factori. In primul rand ca experimentul acesta a fost unul cu totul diferit de celelalte lumi in care au trait sufletele pana acum. S-au facut anumite greseli de, sa zicem, ingeri, la inceputul creatiei Pamantului si lumea a ajuns unde a ajuns... Ego-ul nostru a fost supradimensionat si a dus la multe probleme. | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Joi 08 Dec 2011, 21:49 | |
| - zaraza26 a scris:
Ce aflam din apocalipsa? Sfarsitul acestei lumi, nu a universului. Si dupa sfarsitul lumii, ce urmeaza? Merge Dumnezeu si face nani? Am motive mai mult decat convingatoare sa cred ca doar aceasta lume, a acestei dimensiuni, se va sfarsi. Sufletele create de Dumnezeu au experimentat si vor experimenta mereu alte si alte lumi. Ceea ce simteam in sufletul meu e adevarat. Omul nu a ajuns la adevarata lui maretie pe Pamant, din cauza a mai multor factori. In primul rand ca experimentul acesta a fost unul cu totul diferit de celelalte lumi in care au trait sufletele pana acum. S-au facut anumite greseli de, sa zicem, ingeri, la inceputul creatiei Pamantului si lumea a ajuns unde a ajuns... Ego-ul nostru a fost supradimensionat si a dus la multe probleme. Apocalipsa: 6:12 Cînd a rupt Mielul pecetea a şasea, m'am uitat, şi iată că s'a făcut un mare cutremur de pămînt. Soarele s'a făcut negru ca un sac de păr, luna s'a făcut toată ca sîngele, 13 şi stelele au căzut din cer pe pămînt, cum cad smochinele verzi din pom, cînd este scuturat de un vînt puternic. 14 Cerul s'a strîns ca o carte de piele, pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s'au mutat din locurile lor.
21:1 Apoi am văzut un cer nou şi un pămînt nou; pentrucă cerul dintîi şi pămîntul dintîi pieriseră, şi marea nu mai era. 2 Şi eu am văzut coborîndu-se din cer dela Dumnezeu, cetatea sfîntă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămîntul, cu tot ce este pe el, va arde. 11 Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr'o purtare sfîntă şi evlavioasă,
12 aşteptînd şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului? 13 Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pămînt nou, în care va locui neprihănirea. 14 De aceea, prea iubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină, şi în pace. 15 Să credeţi că îndelunga răbdare a Domnului nostru este mîntuire, cum v'a scris şi prea iubitul nostru frate Pavel, după înţelepciunea dată luiIsaia 65: 17 „Căci iată, Eu fac ceruri noi şi un pămînt nou; aşa că nimeni nu-şi va mai aduce aminte de lucrurile trecute, şi nimănui nu-i vor mai veni în minte. Apocalopsa 20: 11 Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Celce şedea pe el. Pămîntul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s'a mai găsit loc pentru ele.
12 Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stînd în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.
13 Marea a dat înapoi pe morţii cari erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii cari erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui.
14 Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua. (Si ultima)
15 Oricine n'a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc. ( Si nu a mai trait nici o data | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Vin 09 Dec 2011, 09:16 | |
Apocalipsa:
6:12 Cînd a rupt Mielul pecetea a şasea, m'am uitat, şi iată că s'a făcut un mare cutremur de pămînt. Soarele s'a făcut negru ca un sac de păr, luna s'a făcut toată ca sîngele, 13 şi stelele au căzut din cer pe pămînt, cum cad smochinele verzi din pom, cînd este scuturat de un vînt puternic. 14 Cerul s'a strîns ca o carte de piele, pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s'au mutat din locurile lor.
21:1 Apoi am văzut un cer nou şi un pămînt nou; pentrucă cerul dintîi şi pămîntul dintîi pieriseră, şi marea nu mai era. 2 Şi eu am văzut coborîndu-se din cer dela Dumnezeu, cetatea sfîntă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămîntul, cu tot ce este pe el, va arde. 11 Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr'o purtare sfîntă şi evlavioasă,
12 aşteptînd şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului? 13 Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pămînt nou, în care va locui neprihănirea. 14 De aceea, prea iubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină, şi în pace. 15 Să credeţi că îndelunga răbdare a Domnului nostru este mîntuire, cum v'a scris şi prea iubitul nostru frate Pavel, după înţelepciunea dată lui
Isaia 65: 17 „Căci iată, Eu fac ceruri noi şi un pămînt nou; aşa că nimeni nu-şi va mai aduce aminte de lucrurile trecute, şi nimănui nu-i vor mai veni în minte.
Apocalopsa
20: 11 Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Celce şedea pe el. Pămîntul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s'a mai găsit loc pentru ele.
12 Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stînd în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.
13 Marea a dat înapoi pe morţii cari erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii cari erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui.
14 Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua. (Si ultima)
15 Oricine n'a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc. ( Si nu a mai trait nici o data Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Vin 09 Dec 2011, 15:16 | |
| - zaraza26 a scris:
Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. Si nu numai. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Vin 09 Dec 2011, 22:08 | |
- zaraza26 a scris:
Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. Si nu numai. Fenomenul este foarte complex si nu ajungem nicaieri discutand despre ce spune apocalipsa si despre ce stiu eu. Vom trai si vom vedea. Fiecare are acces la un anumit inteles, fiecare vede in felul lui si este bine asa. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Vin 09 Dec 2011, 23:55 | |
| - zaraza26 a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- zaraza26 a scris:
Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. Si nu numai. Fenomenul este foarte complex si nu ajungem nicaieri discutand despre ce spune apocalipsa si despre ce stiu eu. Vom trai si vom vedea. Fiecare are acces la un anumit inteles, fiecare vede in felul lui si este bine asa. Stiu, acesta este un raspuns obisnuit. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Sam 10 Dec 2011, 11:50 | |
- zaraza26 a scris:
- zaraza26 a scris:
Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. Si nu numai. Fenomenul este foarte complex si nu ajungem nicaieri discutand despre ce spune apocalipsa si despre ce stiu eu. Vom trai si vom vedea. Fiecare are acces la un anumit inteles, fiecare vede in felul lui si este bine asa. Stiu, acesta este un raspuns obisnuit. Daca vrei ceva neobisnuit, putem discuta pe blogul meu de la semnatura. Dar am aflat ca fiecare are drumul lui si nu sunt necesare intruziunile decat daca unul din ei, cel putin, simte ca ii foloseste sa afle ce are celalalt in drumul lui. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Sam 10 Dec 2011, 13:23 | |
| - zaraza26 a scris:
- zaraza26 a scris:
- zaraza26 a scris:
Vorbeste de un cer nou si de un pamant nou. Si nu numai. Fenomenul este foarte complex si nu ajungem nicaieri discutand despre ce spune apocalipsa si despre ce stiu eu. Vom trai si vom vedea. Fiecare are acces la un anumit inteles, fiecare vede in felul lui si este bine asa. Stiu, acesta este un raspuns obisnuit. Daca vrei ceva neobisnuit, putem discuta pe blogul meu de la semnatura. Dar am aflat ca fiecare are drumul lui si nu sunt necesare intruziunile decat daca unul din ei, cel putin, simte ca ii foloseste sa afle ce are celalalt in drumul lui. Ai perfecta dreptate, asa si este civilizat si frumos, ca fiecare sa se străduiască prin intervenția lui pe forum, sa transmită celuilalt, sau celorlalți ce este folositor pentru ai face viata mai frumoasa si utila. Numai ca de multe ori pentru ca avem fiecare din noi impresia, prin tradiție ca ceea ce știm e corect, nu acceptam cu ușurința ceva diferit. Acest lucru l-am învățat si mi-a produs o mare surpriza când am citit in Biblie, ca timp de 2.000 de ani, Dumnezeu a inițiat o religie, iar după acea, când a trimis pe Fiul Sau, sa împlinească aceasta lucrare Sfânta a Lui, nu numai ca nu au fost de acord cu El, dar l-au si omorât pe deasupra. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Sam 10 Dec 2011, 17:56 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...fiecare are drumul lui si nu sunt necesare intruziunile decat daca unul din ei, cel putin, simte ca ii foloseste sa afle ce are celalalt in drumul lui.
Mult tact si întelepciune! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Dum 11 Dec 2011, 22:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...fiecare are drumul lui si nu sunt necesare intruziunile decat daca unul din ei, cel putin, simte ca ii foloseste sa afle ce are celalalt in drumul lui.
Mult tact si întelepciune! Asta am invatat-o pe pielea mea. Din dorinta de a impartasi cu altii ce am aflat, am vorbit "in stanga si-n dreapta". Dar m-am convins ca rareori e util, si mi s-a si spus ulterior, ca fiecare are drumul lui si a oferi informatii mai devreme, pe care le va afla oricum la timpul lui, nu are nici rost, nici logica. Util a fost doar sa invat eu ce sa fac cu informatia. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Dum 18 Dec 2011, 18:04 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 00:25 | |
| Emile, de mult ma tot gandesc la un proverb grecesc, care zice cam in felul urmator: Multi au urat bani, dar slava nici unul. Scaunul de guvernare nu se preda asa usor. Adu-ti aminte de Alexandru Lapusneanul: Daca voi nu ma vreti, eu va vreu! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 00:31 | |
| Cei ce lovesc în cel căzut se cred mai buni? Ce le dă dreptul să facă asa?
Până când o să rabde Dumnezeu atâta urâciune? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 20 Dec 2011, 01:44, editata de 1 ori | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 00:45 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cei ce lovesc în cel căzut se cred mai buni?
Ce le dă dreptul să facă asa?
Până când o să rabde Dumnezeu atâta urâciune? Nu cunoastem deplin planurile Domnului. Dar ziua cea mare e acum aproape mai mult ca oricand. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 14:22 | |
- Emil Condor a scris:
Până când o să rabde Dumnezeu atâta urâciune? Nu cunoastem deplin planurile Domnului. Dar ziua cea mare e acum aproape mai mult ca oricand. Intr-adevar, nimeni, dar absolut nimeni nu cunoaste planurile. Dumnezeu poate fi cunoscut doar indirect, prin ce ni se releva meditand, aflandu-ne in cat mai mare armonie si iubire cu el. Emil, Dumnezeu nu cunoaste uraciunea si alti termeni terestri. Pe acestia noi i-am nascocit. Insa ce deranjeaza Universul, este dizarmonia creata de noi pe pamant. De aceea a venit vremea socotelii. Noi nu primim decat plata pentru dizarmonia creata, pentru lipsa de iubire. Dumnezeu nu pedepseste. El este iubire. Dar dizarmonia are un pret. Exista un echilibru in toate. Noi singuri vom alege calea. Si e de remarcat ca indiferent de profetii mincinosi care au fost si vor veni, Adevarul e acolo unde e armonie, iubire, unde Isus este energie christica. Se pare ca unii profeti vor sustine ca Isus va veni si ca este intrupat in om. Dar este vorba numai de energie. Trebuie sa ne tinem departe de orice partinire, caci de orice parte am fi, energia pe care o vom investi sustinand o parte, aceeasi energie va fi creata si in tabara opusa, conform legii oglindirii care guverneaza Universul. Aceasta mi se pare marea provocare. | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 17:05 | |
| Spuneti-mi voi mie, care este rolul prostilor pe pamant... se pare ca numarul lor creste necontenit... care e scopul final? Cu cine vreti voi sa facem o lume mai buna, cu dobitocii ce misuna precum gandacii de bucatarie? Cum te poti baza pe indivizi ce nu stiu vorbi si scrie corect, nu gandesc logic si nu au nici macar minimum de cultura generala? Cum sa ne fie mai bine? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mar 20 Dec 2011, 22:29 | |
| - dolion a scris:
- Spuneti-mi voi mie, care este rolul prostilor pe pamant... se pare ca numarul lor creste necontenit... care e scopul final? Cu cine vreti voi sa facem o lume mai buna, cu dobitocii ce misuna precum gandacii de bucatarie? Cum te poti baza pe indivizi ce nu stiu vorbi si scrie corect, nu gandesc logic si nu au nici macar minimum de cultura generala? Cum sa ne fie mai bine?
Conteaza cine ii conduce... | |
| | | alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mier 21 Dec 2011, 00:02 | |
| cine sa-i conduca zaraza? patimile pacatul si satana...; pe ei si pe capii lor si pe supusii lor. cine e condus de spiritul lui Christos nu face asa ceva fie ca sunt sau nu buni conducatorii. _____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Stiri politice internationale Mier 21 Dec 2011, 19:56 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
Până când o să rabde Dumnezeu atâta urâciune? Nu cunoastem deplin planurile Domnului. Dar ziua cea mare e acum aproape mai mult ca oricand. Intr-adevar, nimeni, dar absolut nimeni nu cunoaste planurile. Dumnezeu poate fi cunoscut doar indirect, prin ce ni se releva meditand, aflandu-ne in cat mai mare armonie si iubire cu el.
Emil, Dumnezeu nu cunoaste uraciunea si alti termeni terestri. Pe acestia noi i-am nascocit. Insa ce deranjeaza Universul, este dizarmonia creata de noi pe pamant. De aceea a venit vremea socotelii. Noi nu primim decat plata pentru dizarmonia creata, pentru lipsa de iubire. Dumnezeu nu pedepseste. El este iubire. Dar dizarmonia are un pret. Exista un echilibru in toate. Noi singuri vom alege calea. Si e de remarcat ca indiferent de profetii mincinosi care au fost si vor veni, Adevarul e acolo unde e armonie, iubire, unde Isus este energie christica. Se pare ca unii profeti vor sustine ca Isus va veni si ca este intrupat in om. Dar este vorba numai de energie. Trebuie sa ne tinem departe de orice partinire, caci de orice parte am fi, energia pe care o vom investi sustinand o parte, aceeasi energie va fi creata si in tabara opusa, conform legii oglindirii care guverneaza Universul. Aceasta mi se pare marea provocare. Sunt de acord cu randurile acestea. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiri politice internationale | |
| |
| | | | Stiri politice internationale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |