| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 20 Mar 2009, 18:46 | |
| Un telefon la mami Şi cucubau pe bulevard au fost activităţile noastre din timpul preumblării. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 20 Mar 2009, 23:20 | |
| Ce este aceea... verde? Nu-mi spune că e iarbă de anul ăsta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 21 Mar 2009, 01:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce este aceea... verde?
Nu-mi spune că e iarbă de anul ăsta! Nu-ţi spum eu c-ai spus-o tu. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 23 Mar 2009, 09:15 | |
| - Emil Condor a scris:
Nu-mi spune că e iarbă de anul ăsta! La noi tot timpul a fost iarba verde, numai cand a fost acoperita de zapada, n-a fost... Asa ca habar n-am de care iarba am in curte... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 23 Mar 2009, 10:53 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
Nu-mi spune că e iarbă de anul ăsta! La noi tot timpul a fost iarba verde, numai cand a fost acoperita de zapada, n-a fost... Asa ca habar n-am de care iarba am in curte... Cum nu ştii Zaraza ? Suntem în 2009, deci ai iarba din anul acesta. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 23 Mar 2009, 15:38 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
Nu-mi spune că e iarbă de anul ăsta! La noi tot timpul a fost iarba verde, numai cand a fost acoperita de zapada, n-a fost... Asa ca habar n-am de care iarba am in curte... Cum nu ştii Zaraza ?
Suntem în 2009, deci ai iarba din anul acesta. Mda, deci la miezul noptii cand ciocneam cupele cu sampanie, iarba mea devenea instantaneu iarba din 2009. Asa, fara niciun avertisment! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 23 Mar 2009, 18:00 | |
| Ieri a fost SOARE si frig... totusi, am stat in gradina la soare, chiar daca batea vantul, sp[erand ca vine primavara.
Azi intunecat de tot, a si fuguit si acum p[loua tare!
Naiba ei de vreme... e acush aprilie, Pastele pe noi, si io sunt tot cu hainele cu care am umblat in decembrie!
Si cica in luna mai vom avea diferente foarte mari de temperatura, ziua foarte cald, noaptea foarte frig, inghet... nu vom avea fructe! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 23 Mar 2009, 18:52 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 24 Mar 2009, 10:03 | |
| - Citat :
- Doar tu ai spus că aţi ciocnit cupele de şampanie
Io, cand am ciocnit cupele cu sampanie, m-am gandit la ZAPADAAA, la zapada, daaa? Iarba aia trebuia sa se faca mica-mica si sa dispara sub un strat de zapada. Dar ea, nerusinata, a ramas si mare, ca doar ast-toamna a tot crescut ca i-a uitat Dumnezeu masura, iar noi n-am putut-o cosi cu cositoarea electrica din cauza ca era prea frig si era uda tot timpul. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 24 Mar 2009, 18:49 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Doar tu ai spus că aţi ciocnit cupele de şampanie
Io, cand am ciocnit cupele cu sampanie, m-am gandit la ZAPADAAA, la zapada, daaa? Iarba aia trebuia sa se faca mica-mica si sa dispara sub un strat de zapada. Dar ea, nerusinata, a ramas si mare, ca doar ast-toamna a tot crescut ca i-a uitat Dumnezeu masura, iar noi n-am putut-o cosi cu cositoarea electrica din cauza ca era prea frig si era uda tot timpul.
Ei, uite că te ajută michiduţă să termini treaba începută astă-toamnă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 24 Mar 2009, 19:00 | |
| Azi am avut zi de cumpărat lăptici, plătit factura la telefon şi făcut fotografii. Dar de plecat după lăptici am reuşit să plecăm doar la ora 12,oo. În aceste condiţii primele fotografii le-am făcut înainte de plata facturii. După ce am plătit factura, la comanda Puiului Mic am vrut să continuăm cu fotografiatul şi.....pauză. Aparatul de fotografiat a rămas fără baterii. Dar iată cu ce ne-am ales astăzi: | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 05:54 | |
| A urmat apoi proptirea uni stâlp să nu cadă... Şi un cucubau... pregătitor bălăngănitului lanţurilor,
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 26 Mar 2009, 05:59, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 05:59 | |
| care au fost acţionate cu toată furia... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 06:02 | |
| A venit şi rândul plimbării pe bulevard... | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 06:14 | |
| Am iuntrat apoi în parc să verificăm dacă totul este în ordine la stâlpii arcadelor... Şi să vedem cum creşte iarba... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 06:19 | |
| Am vrut să vedem dacă putem ţine-n cap turnul Catedralei şi am verificat dacă putem sta pe o bancă ce avea echilibru instabil. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 06:25 | |
| Am făcut o scurtă vizită "familiei" ... după care "ne-am dat în spectacul" fără public. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 06:27 | |
| Şi înainte de a ajunge la casa noastră, am verificat dacă raţele sunt la casa lor. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 10:23 | |
| Si are si o expresie in poza aia cu turnul catedralei de zici ca o si apasa pe cap Si ce raţe cautati pe sub gard? Abbi, PuiuMic nu te intreaba ce-i cu vremea asta, de ce nu mai vine primavara cu caldura? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 16:39 | |
| Păi vecino Aurora, dincolo de acel gard este o curte în care-şi au sălaşul nişte raţe. Câte raţe sunt acolo nu ştiu, dar Puiu Mic spune că sunt multe. De primăvară nu mă întreabă nimic pentru că ea nu ştie ce eate aceea. Acum o vede şi o pricepe pentru prima dată, deci ea crede că aşa trebuie să fie. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 17:10 | |
| iaca si daca o sa intarzie prea mult, asa o sa creada copila ca trebuie sa fie clima asta zapacita
ca ieri n-am mai stiu nici eu ce-i ... zapada, soare iar zapada, iar soare...la fiecare ora a fost altfel _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 18:03 | |
| Astăzi moşulică a fost spărgător de grevă şi Puiu Mic s-a jucat, a cântat şi a învăţat o poezie la grădiniţă. La plecarea acasă am mers agale şi când am ajuns la "tunel" ne-am uitat a jale la el, pentru că zadarnice au fost toate încercările de a pătrunde să ne ascundem acolo, la cucubau. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|