| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 14 Mar 2009, 19:56 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi de acum, gata cu cucubau în tunel pentru că nu mai încăpem.
Ce bine se observa cat a crescut de mult! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 14 Mar 2009, 21:02 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Şi de acum, gata cu cucubau în tunel pentru că nu mai încăpem.
Ce bine se observa cat a crescut de mult! Creste sub ochii nostri... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 15 Mar 2009, 22:37 | |
| Buni, cine face curat dupa ce se termina joaca cu prietena? Ca e casa plina de jucarele. Cu portretele la voi, e ca la mine cu pisoii... nu numai ca nu apuc sa-i incadrez, dar pana sa declanseze aparatul... s-a stricat pozitia Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site specializat (pe http://photobucket.com sau pe http://www.webshots.com/) acolo poti sa faci si albume, de exemplu pe data zilei, sau tematice... si acolo poti da View in Slide Show, si poti da oricui doresti linkul unde sa le vada) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 15 Mar 2009, 23:04 | |
| Abia aştept s-o văd pe Pui Mic mare cât panoul ăla publicitar! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 15 Mar 2009, 23:35 | |
| - Anahoret a scris:
- Abia aştept s-o văd pe Pui Mic mare cât panoul ăla publicitar!
Doar picioarele cât panoul acela! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 16 Mar 2009, 03:09 | |
| - Anahoret a scris:
- Abia aştept s-o văd pe Pui Mic mare cât panoul ăla publicitar!
La vară ! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 16 Mar 2009, 03:15 | |
| - aurora a scris:
- Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site
Am deschis un album la Condo.com, dar nu prea am vreme să mă ocup şi de el că doar avem aproape două mii de fotografii. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 16 Mar 2009, 09:46 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site
Am deschis un album la Condo.com, dar nu prea am vreme să mă ocup şi de el că doar avem aproape două mii de fotografii. Maine-poimaine te ajuta si ea!... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 16 Mar 2009, 12:15 | |
| Păi nu mâine, poimâine ci azi:
Mami: Tu, treci şi strânge jucăriile ! Ea: Mai stai un pic că am tleabă. Mami: Lasă treaba şi strânge jucăriile ! Ea: Tu nu auzi că am tleabă ! Mami: Vezi să nu-ţi dau una că tot treabă vezi ! Ea: Fuga, fuga la moşulică. Moşulică, mă bate mamă-ta. Io: De ce ? Ea: Am venit să te cunosc, dă o pupică ! Io: Dau pupica. Ea: Am venit să te cunosc, hai şi mă ajută să strâng jucăriile. Io: Imediat. Ea: Acuma, şi mă trage de mână. Io: Stai tu un pic. Ea: Da tu nu auzi să vii, eşti suld ? Io: Da tu nu auzi să stai un pic ? Ea: Mă bătrânule, da hai odată ! Io: Ioana încetează. Ea: Da am venit să te cunosc, hai şi mă ajută! Io: Ioana ! Ea: Da mă bătrânule urâtule eu nu mai am răbdare. Hai şi mă ajută, ce mai stai ?! Io: Şi de ce nu mai ai răbdare? Ea: De şmecheră. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 06:48 | |
| Stelista mânioasă | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 14:51 | |
| Azi fiind marţi, am avut program de chiaţ, după lăptici. La plecare a avut loc următorul dialog: - Ioana luăm şi apartul cu noi să facem fotografii ? - Nu! - Hai tu să-l luăm! - Am spus nu! îîîîăăă.... Nu lua aparatu....ăăăă După două sute de paşi: - Moşulică, fă-mi o poză ! - N-am apatat ! - De ce nu l-ai luaaat??? - Pentru că n-ai vrut ! - îîîîîîîîî.... fă-mi poză ! - Unde vrei să-ţi fac poză ? - Aici pe bordura aiaaaa... Şi... iată ce-a ieşit: | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 15:03 | |
| - abbilbal a scris:
- Azi fiind marţi, am avut program de chiaţ, după lăptici. La plecare a avut loc următorul dialog:
- Ioana luăm şi apartul cu noi să facem fotografii ? - Nu! - Hai tu să-l luăm! - Am spus nu! îîîîăăă.... Nu lua aparatu....ăăăă
După două sute de paşi:
- Moşulică, fă-mi o poză ! - N-am apatat ! - De ce nu l-ai luaaat??? - Pentru că n-ai vrut ! - îîîîîîîîî.... fă-mi poză ! - Unde vrei să-ţi fac poză ? - Aici pe bordura aiaaaa...
Şi... iată ce-a ieşit: Data viitoare o imortalizezi "cu creionul pe hartie". Eeei, ce melodie era si asta! Acasa le mai inregistrez pe casete audio de la radio... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 16:21 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 16:36 | |
| Şi iarba, care a început să înverzească, iar salcia să îngălbenească în aşteptarea înmuguririi: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 17:02 | |
| Mergând încet, să nu ne obosim, am ajuns şi în chiaţ, apoi pe drumul de întoarecere am găsit din nou o bancă pe care ne-am urcat, Am mai mers şi prin iarbă: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 17:17 | |
| A mai şi obosit fata mea şi pentru a se odihni a folosit sacoşa cu sticlele de lapte drept sacun. A mai fotografiat fata mea: A mai descoperit o bancă pe care nu s-a urcat: S-a mai dus prin iarbă că era drumul mai moale: Şi până la urmă am ajuns acasă cu lăpticiul. Norocul nostru că nu a fost vară să se fiarbă în sacoşă.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 17 Mar 2009, 20:17, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 17:26 | |
| - Citat :
- Şi până la urmă am ajuns acasă cu lăpticiul. Norocul nostru că nu a fost vară să se fiarbă în sacoşă.
Dac-ar fi de la magazin, l-ati putea bea pana acasa! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 20:16 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Şi până la urmă am ajuns acasă cu lăpticiul. Norocul nostru că nu a fost vară să se fiarbă în sacoşă.
Dac-ar fi de la magazin, l-ati putea bea pana acasa! Nu dragă, că pentru a fi băut trebuie să fie nici cald, nici rece. Ca pentru zmeul-zmeilor când dă cu buzduganul. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 17 Mar 2009, 20:21 | |
| Şi, înainte de culcare, un moment sentimental: | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 18 Mar 2009, 08:15 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi, înainte de culcare, un moment sentimental:
Un pupic de la mos Ene Sa-i vina somnul pe gene! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 19 Mar 2009, 07:42 | |
| Aseară un Pui Mic a făcut ordine în pat. Nu mai avea unde să doarmă. | |
|
| |
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 19 Mar 2009, 10:47 | |
| Daaaaa..sunt niste dulcici Puii Mici,vad ca esti foarte atasat de Puiul tau..pai sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi si frumosi !!! Mie' mi place cel mai mult cand ei pun intrebari si eu nu stiu sa raspund Fiul cel mic al sora-mii are 2 ani jumate,il cheama Andreas..dar,pentru mine va ramane mereu BeBe..asa il strig spre disperarea celorlalti si bucuria mea..si ia uite ultimul nostru dialog(el era la mine acasa in vizita): -Andreaaaaaaas ! striga mama-sa din hol,hai sa ne imbracam ca mergem acasa... -BeBeeeee..strig eu!unde esti? Vezi,tu..se ascunsese..si asa cum numai noi stim sa ne jucam,ma duc sa-l caut,il gasesc in dormitor..sub pat -Hey..ce cauti tu aici? hai,hai ca trebuie sa pleci acasa la tine! -Da de ce tlebuie ? ma intreaba el..da de ce meleu tlebuie ...( ca peste r a trecut de mult) Hmmm..ma uit la el,ma uit in"mine" si-mi zic..da chiar! are dreptate ingerasul! Pai? de ce se intampla sa faci ceva pt ca trebuie..si nu altceva?ufff..o viata impusa de reguli in care nu poti fi tolerant decat cu tine insuti... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 19 Mar 2009, 11:23 | |
| Puiul Mic al meu are trei ani şi două luni. Fiind mai mare, "ştie mai multe", inclusiv să mă înjure, pentru că "moşulică bătânu nu se supără că îi suld" şi îi dă voie. Când i se spune că nu-i voie să facă ceva, automat cade întrebarea "de ce?". Degeaba i se explică de ce nu este bine, că ea pricepe dor ce îi place şi atunci moşulică nu se mai oboseşte cu explicaţiile şi îi spune "pentru că aşa vreau eu" şi ia zice pe un ton de lehamite "aaaaa, noa bine noaaa" după care face tot cum vrea ea că doar este "domnişoară mare şi ştie ce trrebuie să facă". | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 20 Mar 2009, 18:21 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|