LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica muzica_traditionala padure Popasul comment-143 Fantasy google Limba 1 1918 23 CPSF internet istorie mediu brasov reclame romana humanitas problema taieri sibiu curiozitati efremovivanantonovici drumetie nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)

In jos 
+12
Layla
yzzy
Anahoret
zuum
Franz Schneider
zaraza26
Karima
bulache
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptySam 14 Mar 2009, 19:56

abbilbal a scris:
Şi de acum, gata cu cucubau în tunel pentru că nu mai încăpem.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3798.th

Ce bine se observa cat a crescut de mult!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptySam 14 Mar 2009, 21:02

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
Şi de acum, gata cu cucubau în tunel pentru că nu mai încăpem.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3798.th

Ce bine se observa cat a crescut de mult!
Creste sub ochii nostri... thumb_yello

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 15 Mar 2009, 22:37

Buni, cine face curat dupa ce se termina joaca cu prietena? Ca e casa plina de jucarele.

Cu portretele la voi, e ca la mine cu pisoii... nu numai ca nu apuc sa-i incadrez, dar pana sa declanseze aparatul... s-a stricat pozitia Very Happy

Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site specializat (pe http://photobucket.com sau pe http://www.webshots.com/) acolo poti sa faci si albume, de exemplu pe data zilei, sau tematice... si acolo poti da View in Slide Show, si poti da oricui doresti linkul unde sa le vada)

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 15 Mar 2009, 23:04

Abia aştept s-o văd pe Pui Mic mare cât panoul ăla publicitar! aplauze

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyDum 15 Mar 2009, 23:35

Anahoret a scris:
Doar picioarele cât panoul acela! smile

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 16 Mar 2009, 03:09

Anahoret a scris:

La vară !

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 16 Mar 2009, 03:12

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Doar picioarele cât panoul acela! smile

Mă Milule, nici chiar aşa că va trebui să cumpere apartamentul vecinei de sus pentru a putea sta în casă. Că doar n-o umbla în genunchi !

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 16 Mar 2009, 03:15

aurora a scris:
Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site

Am deschis un album la Condo.com, dar nu prea am vreme să mă ocup şi de el că doar avem aproape două mii de fotografii.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 16 Mar 2009, 09:46

abbilbal a scris:
aurora a scris:
Liviule, mi-a venit o idee... sa pui toate pozele pe care le-ai pus aici pe forum, intr-un album pe un site

Am deschis un album la Condo.com, dar nu prea am vreme să mă ocup şi de el că doar avem aproape două mii de fotografii.

Maine-poimaine te ajuta si ea!... hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyLun 16 Mar 2009, 12:15

Păi nu mâine, poimâine ci azi:

Mami: Tu, treci şi strânge jucăriile !
Ea: Mai stai un pic că am tleabă.
Mami: Lasă treaba şi strânge jucăriile !
Ea: Tu nu auzi că am tleabă !
Mami: Vezi să nu-ţi dau una că tot treabă vezi !
Ea: Fuga, fuga la moşulică. Moşulică, mă bate mamă-ta.
Io: De ce ?
Ea: Am venit să te cunosc, dă o pupică !
Io: Dau pupica.
Ea: Am venit să te cunosc, hai şi mă ajută să strâng jucăriile.
Io: Imediat.
Ea: Acuma, şi mă trage de mână.
Io: Stai tu un pic.
Ea: Da tu nu auzi să vii, eşti suld ?
Io: Da tu nu auzi să stai un pic ?
Ea: Mă bătrânule, da hai odată !
Io: Ioana încetează.
Ea: Da am venit să te cunosc, hai şi mă ajută!
Io: Ioana !
Ea: Da mă bătrânule urâtule eu nu mai am răbdare. Hai şi mă ajută, ce mai stai ?!
Io: Şi de ce nu mai ai răbdare?
Ea: De şmecheră.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 06:48

Stelista mânioasă

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3813.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 14:51

Azi fiind marţi, am avut program de chiaţ, după lăptici. La plecare a avut loc următorul dialog:

- Ioana luăm şi apartul cu noi să facem fotografii ?
- Nu!
- Hai tu să-l luăm!
- Am spus nu! îîîîăăă.... Nu lua aparatu....ăăăă

După două sute de paşi:

- Moşulică, fă-mi o poză !
- N-am apatat !
- De ce nu l-ai luaaat???
- Pentru că n-ai vrut !
- îîîîîîîîî.... fă-mi poză !
- Unde vrei să-ţi fac poză ?
- Aici pe bordura aiaaaa...

Şi... iată ce-a ieşit:PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3814.th

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 15:03

abbilbal a scris:
Azi fiind marţi, am avut program de chiaţ, după lăptici. La plecare a avut loc următorul dialog:

- Ioana luăm şi apartul cu noi să facem fotografii ?
- Nu!
- Hai tu să-l luăm!
- Am spus nu! îîîîăăă.... Nu lua aparatu....ăăăă

După două sute de paşi:

- Moşulică, fă-mi o poză !
- N-am apatat !
- De ce nu l-ai luaaat???
- Pentru că n-ai vrut !
- îîîîîîîîî.... fă-mi poză !
- Unde vrei să-ţi fac poză ?
- Aici pe bordura aiaaaa...

Şi... iată ce-a ieşit:PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3814.th

Data viitoare o imortalizezi "cu creionul pe hartie". Eeei, ce melodie era si asta! Acasa le mai inregistrez pe casete audio de la radio...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 16:21

După care au venit la rând băncile de pe alee:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3815.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3816.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3817.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 16:36

Şi iarba, care a început să înverzească, iar salcia să îngălbenească în aşteptarea înmuguririi:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3818.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 17:02

Mergând încet, să nu ne obosim, am ajuns şi în chiaţ, apoi pe drumul de întoarecere am găsit din nou o bancă pe care ne-am urcat,

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3819.th

Am mai mers şi prin iarbă:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3820s.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 17:17

A mai şi obosit fata mea şi pentru a se odihni a folosit sacoşa cu sticlele de lapte drept sacun.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3821.th

A mai fotografiat fata mea:PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3822.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3823.th

A mai descoperit o bancă pe care nu s-a urcat:PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3824.th

S-a mai dus prin iarbă că era drumul mai moale:PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3825.th

Şi până la urmă am ajuns acasă cu lăpticiul. Norocul nostru că nu a fost vară să se fiarbă în sacoşă.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 17 Mar 2009, 20:17, editata de 1 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 17:26

Citat :
Şi până la urmă am ajuns acasă cu lăpticiul. Norocul nostru că nu a fost vară să se fiarbă în sacoşă.

Dac-ar fi de la magazin, l-ati putea bea pana acasa! hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 20:16

zaraza26 a scris:
Citat :

Dac-ar fi de la magazin, l-ati putea bea pana acasa! hug

Nu dragă, că pentru a fi băut trebuie să fie nici cald, nici rece. Ca pentru zmeul-zmeilor când dă cu buzduganul.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMar 17 Mar 2009, 20:21

Şi, înainte de culcare, un moment sentimental:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3826.th

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyMier 18 Mar 2009, 08:15

abbilbal a scris:
Şi, înainte de culcare, un moment sentimental:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3826.th

Un pupic de la mos Ene
Sa-i vina somnul pe gene! Wink
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 19 Mar 2009, 07:42

Aseară un Pui Mic a făcut ordine în pat. Nu mai avea unde să doarmă.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3829q.th

Layla

Layla

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 62
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 19 Mar 2009, 10:47

Daaaaa..sunt niste dulcici Puii Mici,vad ca esti foarte atasat de Puiul tau..pai sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi si frumosi !!! angel

Mie' mi place cel mai mult cand ei pun intrebari si eu nu stiu sa raspund oh da! Fiul cel mic al sora-mii are 2 ani jumate,il cheama Andreas..dar,pentru mine va ramane mereu BeBe..asa il strig spre disperarea celorlalti si bucuria mea..si ia uite ultimul nostru dialog(el era la mine acasa in vizita):
-Andreaaaaaaas ! striga mama-sa din hol,hai sa ne imbracam ca mergem acasa...
-BeBeeeee..strig eu!unde esti?
Vezi,tu..se ascunsese..si asa cum numai noi stim sa ne jucam,ma duc sa-l caut,il gasesc in dormitor..sub pat PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 154834
-Hey..ce cauti tu aici? hai,hai ca trebuie sa pleci acasa la tine!
-Da de ce tlebuie ? ma intreaba el..da de ce meleu tlebuie ...( ca peste r a trecut de mult)
Hmmm..ma uit la el,ma uit in"mine" si-mi zic..da chiar! are dreptate ingerasul! Pai? de ce se intampla sa faci ceva pt ca trebuie..si nu altceva?ufff..o viata impusa de reguli frusty in care nu poti fi tolerant decat cu tine insuti...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyJoi 19 Mar 2009, 11:23

Puiul Mic al meu are trei ani şi două luni. Fiind mai mare, "ştie mai multe", inclusiv să mă înjure, pentru că "moşulică bătânu nu se supără că îi suld" şi îi dă voie. Când i se spune că nu-i voie să facă ceva, automat cade întrebarea "de ce?". Degeaba i se explică de ce nu este bine, că ea pricepe dor ce îi place şi atunci moşulică nu se mai oboseşte cu explicaţiile şi îi spune "pentru că aşa vreau eu" şi ia zice pe un ton de lehamite "aaaaa, noa bine noaaa" după care face tot cum vrea ea că doar este "domnişoară mare şi ştie ce trrebuie să facă".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 EmptyVin 20 Mar 2009, 18:21

După "zăpada mieilor" care alungă iarna, am avut parte de o zi frumoasă. În perioada amiezii a fost soare şi cald. Am făcut multe fotografii şi am început cu lanţurile şi statuia strămoţului Avram.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3833.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3834g.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Dscn3835.th

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 21 Empty

Sus In jos

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (II)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (III)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
» LA PREUMBLARE PRIN CETATE
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: