Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 18 Dec 2008, 22:02
A urmat apoi o escaladare de gard şi poza finală în parc.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 18:48
Astăzi a fost ultima zi de "gădiniţă". De mâine suntem în vacanţă până la anu de Bobotează. A fost o zi frumoasă şi am mers cu "bicicheta" acasă.
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 18:52
În parc, la şmecheria aia, am intrat în vană:
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 18:58
După ce am ajuns acasă ne-am culcat, şi până am dormit Moş Crăciun ne-a aruncat un brad în casă şi ne-a lăsat vorbă să mergem în pivniţă, să luăm tot ce ne trebuie şi să împodobim bradul, că n-am făcut curăţenie să poată lucra el.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 22:58
Liviule... iti multumim ca ne-ai facut seara... fiind numai noi doua, eu si cu Oana, fiica-mea, ne-am uitat la toate pozele cu PuiuMic si ne-am distrat pe cinste. Pozele cu "fulgul de nea" sunt superbe, a fost cel mai frumos fulgusor, felicitari mamei care i-a faut costumul si ce frumos a aranjat-o la cap..superba!!! si mosul pare sa fi fost unul natural, ca nu avea barba tocma alba. Si vad ca aveti si bundita noua..au au ati si murdarit-o destul de rau, cred ca ati mancat ceva papara acasa de la mama! Pozele sunt o minunatie. Acum vazandu-le cu Oana pe toate , mi-a venit alta idee. Ar trebui sa iti faci un cont pe Photobucket (se face foarte usor) si sa pui acolo in albume toate pozele astea cu Puiu Mic, si poate si altele, se pot organiza albume..e foarte fain. In felul asta se pot vedea si mai usor toate deodata, se poate face si slide-show
Uite iti arat cum am eu acolo un cont, cu mai multe albume, sa-ti faci o idee
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 23:05
Si pe fata mea tot Oana o cheama!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 19 Dec 2008, 23:06
zuum a scris:
Sa ne traiasca fetele!!! sa aiba noroc si sanatate!!!
cum fu cu examenul? o trecut cu bine?
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 20 Dec 2008, 08:40
aurora a scris:
zuum a scris:
Sa ne traiasca fetele!!! sa aiba noroc si sanatate!!!cum fu cu examenul? o trecut cu bine?
Ha! Ce crezi?! Nici nu s-a prezentat! A zis ca a avut multe lucrari de facut si n-a vrut sa faca impresie proasta. Il lasa pt la anul.Examenul asta nu e o prioritate. Este ultima treapta de cunoastere a limbii japoneze de catre un strain. Le-a luat pe celelalte doua cu bine, asta e mai greutz! Se cere cunoasterea a 3000 de kanji ( ideograme provenite din chineza) plus cunostiinte de literatura, cultura , gramatica si conversatie fluenta. De fapt tot examenul este in japoneza. Intr-un fel sunt mai linistit ca nu l-a dat, era prea stresata si obosita. Luni aterizeaza la "mamaie" la Bucuresti, ehehei...mare dragoste acolo!
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 20 Dec 2008, 19:32
zuum a scris:
Luni aterizeaza la "mamaie" la Bucuresti, ehehei...mare dragoste acolo!
Cred şi eu. Niciodată mami şi tati nu sunt şi nici nu vor fi ca mamaie ! Ştiu ele ce ştiu.
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 20 Dec 2008, 19:37
Azi am fost în prima zi de vacanţă şi "Moş Clăciun" ne făcu figura. "Tleaba mami tleabă" !
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 01:50
Te-a ajutat Puiu Mic sa ornezi bradul?Au mai ramas ceva bomboane sa pui si in brad?
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 15:40
Karima a scris:
Te-a ajutat Puiu Mic sa ornezi bradul?Au mai ramas ceva bomboane sa pui si in brad?
Daca e ca la noi...cele mai bune bomboane sunt alea pe care le culegi din brad...
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 22:44
Da ! Gata şi bradu de ornat. Ce aşezam eu pe brad, ea lua spunând: Moşulică, auzi mă bătlânule ulâtule, nu-i bine aici. Asta aici îi bine. Şi cum până la urmă gătarăm tleaba, un pui michi chemă un pui mare să-i "alate lu mami" ce făcurăm. Şi iată ce ieşi:
Mesajul 3000 pentru Puiul Mic
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:04
Să trăiască Puiu Mic! Iar pentru juniorul ce-l însoteste: "nu dolmi, stai pe buci"! Sănătate multă Abby!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:15
Nu se poate aniversare mai faina decat alaturi de ...
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Dum 21 Dec 2008, 23:16, editata de 1 ori
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:16
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:16
Superbă atmosferă! Am ascultat-o si la Cârciumioara Ardeleană dar o mai fac odată. Dăi bice, baghe!
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:34
Dar făcând poze, ne-am amintit că omul de zăpadă are oala-n cap. În lipsă de oală, noi am folosit găletuţa.
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:36
Măi, nimic nu este mai enervant decât atunci când vrei să faci ceva mai repede, să se mişte browserele ma melcii.
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:39
Dar găletuţa este bună şi în loc de scaun când pui ceva la cale
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:44
Şi ce poţi pune altceva la cale mai bun decât să-l "tlânteşti" pe moşulică şi să şezi pe el.
Emil Condor
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:44
abbilbal a scris:
Măi, nimic nu este mai enervant decât atunci când vrei să faci ceva mai repede, să se mişte browserele ca melcii.
Acum folosesc Mozilla si merge brici!
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 21 Dec 2008, 23:50
Şi când şezi pe moşulică, vine chef de făcut poze. Şi iată primele două poze făcute de Puiu Mic fără nici un sfat, că doar moşulică nu vedea ce face Puiu Mic. Moşulică a văzut doar lumina blitzului după ce i-a arătat Puiului Mic unde să apese pentru a face pozele.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 22 Dec 2008, 08:59
Preacinstite, cum ţi-am spus şi aseară, ultima fotografie poţi s-o foloseşti liniştit pentru felicitări!
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 22 Dec 2008, 21:41
Şi pentru că pofta vine mâncând, azi am făcut poze prin parc în egală măsură: un eu, una ea, câte trei fiecare.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)