| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 19:40 | |
| A urmat apoi bulevardul... cu popasurile de rigoare: şi studierea zonei
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 26 Mar 2009, 20:04, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 19:58 | |
| Ajunşi în parc, am poroptit un stâlp S-a ascuns în fântâna fără apă şi a şezut pe marginea ei pentru a scruta zările, după care a urmat o scurtă relaxare pe o bancă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 20:24 | |
| Am ratat fotografia cu moş Avram şi am rămas doar cu călăritul lanţului | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Mar 2009, 22:33 | |
| URAAAAA... ati fost la gradinita! Ma bucur tare mult ca s-a terminat greva Bunule, i-ai indesat rucsacu ala in spate, o trage inapoi. Asa de multa crescut peste iarna? Io cred ca s-a miscorat tunelu, a intrat la apa _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 01:22 | |
| Ooo, dar ne scoţi poveşti Aurora, nu tunelu a intrat la apă, s-a umflat cojocelul din cauza secetei.
Mihaela, "mica vedetă" s-a învăţat să fie fotografiată şi cere acest lucru: "moşulică, aici nu mi-ai făcut de mult pozeeee..." chiar dacă acel "demult" este de două ore. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 01:42 | |
| Foarte plăcut aici, la preumblări cu Puiu Mic! Mi se pare mie sau Puiu arată mai relaxat decât anul trecut? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 02:54 | |
| Păi timpul a trecut şi a învăţat să pozeze. Nu de puţine ori una vreau şi alta iasă, căci Puiul Mic este ca argintul viu. Nu are o clipă astâmpăr şi-mi strigă: "moşulicăăăă, io nu mai am răbdare! Fă odată poza!" Şi când se declanşează apartul lui moşulică, prinde ce găseşte... uneori nimic că ea se ascunde după te miri ce. Mai ceva decît pisoii Aurorei. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 16:40 | |
| Astăzi a fost a două zi de grădiniţă după grevă. La plecarea spre casă am studiat curtea unei şcoli... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 16:51 | |
| Am găsit ţi un tunel înalt, dar ce folos. Nu era suficient de larg pentru a intra în el. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 16:55 | |
| In astfel de condiţii... am ajuns din nou la cucubau după un gard | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 17:01 | |
| O încercare zadarnică de a intra pe sub lanţ: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 17:06 | |
| Care ne-a determinat să preferăm urcatul pe scări: | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 17:10 | |
| "Mihaela"???? cine-i fetita asta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 17:26 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 17:44 | |
| Într-o tufă de ienupăr... | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 18:03 | |
| Sub un pin acicular... şi din nou călare pe un lanţ: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 18:06 | |
| Un semn de primăvară: mugurii de liliac... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 18:30 | |
| "Mihaela"???? cine-i fetita asta?
CINE-I mIHAELA? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 20:52 | |
| - aurora a scris:
- "Mihaela"???? cine-i fetita asta?
Dar de ce ma intrebi pe mine cine e fetita asta, nu inteleg? Credeam ca se stie ca fetita e nepotica lui Abbi . |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 21:59 | |
| Abbilbal, sa-ti traiasca puiul mic si sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi sa va puteti bucura unul de celalalt, iubirea se citeste in fiecare fotografie. Un bunic iubitor si o nepoata norocoasa. Cred ca asta-i una din fetzele fericirii, clipele acelea ce nu vrei sa le pierzi si le imortalizezi in instantanee... clipe dragi pentru amintiri ce imbogatesc sufletul. Esti un om bogat Abbilbal! Avand un mic ragaz m-am preumblat si eu pe aici, mi-am amintit de Alba Iulia, de Cetate, de Manastirea Reintregirii Neamului, de Muzeul Unirii, de Mausoleul din apropierea portii Cetatii dinspre oras, undeva pe o colina mai inalta, unde am cantat muzica folk si am recitat poezii la 12 noaptea, intorcandu-ne in Cetate, (de la un restaurant unde am sarbatorit o colega ce tocmai implinise 18 ani) la internatul la care am fost cazati, o cladire veche ce avea in fatza, peste drum, un parc ce parea secular si undeva in apropiere o unitate militara. Sper ca imi amintesc corect si nu mi-am pierdut odata cu anii reperele, ratacind printre amintiri | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 27 Mar 2009, 23:03 | |
| - Mihaela a scris:
- aurora a scris:
- "Mihaela"???? cine-i fetita asta?
Dar de ce ma intrebi pe mine cine e fetita asta, nu inteleg? Credeam ca se stie ca fetita e nepotica lui Abbi . nununu... abbi a scris ceva de "mihaela" ... oare la tine se referea???? eu am crezut ca ii zice lui puiu Mic "mihaela", or pe Puiu Mic il cheama Ioana Stai ca ma uit inapoi, sa vad ce a zis abii de "mihaela" sa0mi dau seama daca era vorba posibil despre tine _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|