| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 22 Dec 2008, 23:23 | |
| Preacinstite, te invidiez! Îmi doresc să ajung şi eu ca tine, să-mi învăţ nepoţii să facă poze! Abia aştept să le comentăm pe mess! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 22 Dec 2008, 23:42 | |
| Pozele facute de ea arata ca tu esti de fapt Omul Invizibil! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 23 Dec 2008, 00:12 | |
| Foarte frumoase pozele..si iar si iar iti spun cat de fericit esti! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 25 Dec 2008, 01:19 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 25 Dec 2008, 03:34 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 27 Dec 2008, 03:31 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 31 Dec 2008, 13:25 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 31 Dec 2008, 20:02 | |
| Doamne da-i sanatate si noroc, dar tare frumusica-i PuiuMic!
poza facuta de ea e aia in care n-ma gasito nicari si in care nu prea e nimeni? sau aia in care esti tu, bunutule?
abia astept povesti din bucuresti!
Petrecere faina sa aveti! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 01 Ian 2009, 08:54 | |
| Pozele facute de Puiu Mic sunt: mana si piciorul "lu o tanti" in tren si Mosulica sub brad. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 01 Ian 2009, 17:40 | |
| Seara bună, Preacinstite! Am făcut ochi (mai pe la 12, ce-i drept) şi am trecut să-ţi bat în uşă. Vezi că am pus la PPS-uri focurile de artificii de aseară! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 05 Ian 2009, 06:10 | |
| Frate calugare, acum voi trece si pe la PPS pentru a vedea forcurile de artificii din Ploieşti cu acompaniamentul ce l-ai dat. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 05 Ian 2009, 06:28 | |
| In ultima seara, înainte de culcare, Puiu Mic a avut "pohtă" să facă poze. Iata ce a ieşit. Bradul lui Doru: Doru cu Ada în braţe: Moşulică uitându-se la televizor: Autoportrete: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 05 Ian 2009, 06:47 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 05 Ian 2009, 23:22 | |
| Rasfatata mica, tu stii ce dor mi-a fost de ea?!?!?! pozele facute de PuiuMic sunt foarte faine!!!! bradul este superb! si cum i-au reusit autoportretele, eu nu reusesc sa ma pozez acceptabil! si poza ta cu PuiuMic de pe peronul garii... imi place taretare mult! dormind pe bancheta in tren, imi aduce aminte cum calatoream cand eram mica cu tatal meu, mergeam din bucuresti pana la Faget, in Banat, bineinteles la clasa II (nici n-am stiut de clasa I pana haaaat incoace vreme) si calatoream noaptea si tot asa ma lungea sa dorm pe doua banchete. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 05 Ian 2009, 23:43 | |
| Ei uite vezi, minunea acum este inversă. Cu permis cl. I-ia am preferat cl. a II-a. La cl. I-ia era bouvagon cu uşi doar la capetele vagonului. La clasa a II-a climatizare. Şi nu este altă diferenţă decât culoarea huselor.
La poza mea cu Puiu Mic eu doar acuma văd că ea mergea cu ochii închişi. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 06 Ian 2009, 00:01 | |
| - abbilbal a scris:
- Ei uite vezi, minunea acum este inversă. Cu permis cl. I-ia am preferat cl. a II-a. La cl. I-ia era bouvagon cu uşi doar la capetele vagonului. La clasa a II-a climatizare. Şi nu este altă diferenţă decât culoarea huselor.
La poza mea cu Puiu Mic eu doar acuma văd că ea mergea cu ochii închişi. la bouvagon nu-mi place nici mie deloc deloc... parca bate vantu din toate partile la astea straine de clasa II parca sunt tot 6 locuri in compartiment, ca la I, nu? N-am mai fost demult demult cu trenul. Mi-a zis sotul ca e fain cu Sageata albastra,a fost o data de la deva la timisoara _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 06 Ian 2009, 01:28 | |
| Da, vagoanele străine cl. a II-a sunt ca şi cele de cl. I-ia numai ca sun capitunate în maro şi cele de a I-ia în roşu, numai că nu sunt vag. cl. I-ia straine. Pentru ei rapidul nostru este de rang inferior. Cu săgeata am fost de câteva ori la Cluj, dar nu-mi place. Scaunele sunt din plastic, la fel ca în autobuzele pentru transport în comun. De fapt acele vagoane, în străinbătate, sunt pentru navetişti la lucru. Să încapă mai mulţi în picioare, nu pe scaune. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 09 Ian 2009, 20:05 | |
| După o săptămână de grevă din partea Puiului Mic, timp în care n-a mai vrut sub nicio formă să mai meargă la grădiniţă, a venit şi ziua unei preumblări de la Grădiniţă acasă. Azi la noi a fost mai frig decât până acum şi am făcut doar trei poze în parc. Puiu Mic verificând dacă bate vântul: | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 09 Ian 2009, 22:35 | |
| de unde stie ea metoda asta de a verifica daca bate vantu?
mwah1 _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 09 Ian 2009, 22:47 | |
| Si daca n-a vrut, voi v-ati conformat ? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 02:08 | |
| - zuum a scris:
- Si daca n-a vrut, voi v-ati conformat ?
Nu am avut încotro pentru a făcut circ în grădiniţă. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 02:19 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Si daca n-a vrut, voi v-ati conformat ?
Nu am avut încotro pentru a făcut circ în grădiniţă. Pai acum stie ca daca face "circ" se face voia ei! Sa vezi cand n-o sa vrea sa mearga la scoala ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|