LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati Fantasy google 23 Limba drumetie CPSF 1 efremovivanantonovici comment-143 taieri brasov reclame humanitas mediu 1918 problema sibiu internet nicuvar Popasul padure istorie muzica_traditionala romana politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_vote_rcap 
Emil Condor
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)

In jos 
+12
Layla
yzzy
Anahoret
zuum
Franz Schneider
zaraza26
Karima
bulache
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 00:05

osulica, ce de treaba cu bradu asta, mai ecva ca la montare... mi-e groaza de treburile asstea si mi-s urate ca si impachetatul si despachetatul!

poate puiu mic o avea nervii mai tari, adr cu ea e si mai inceata treaba, ca ea trebe sa ia fiecare lucrusor in mana si sa se joace cu el

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 00:26

aurora a scris:
osulica, ce de treaba cu bradu asta, mai ecva ca la montare... mi-e groaza de treburile asstea si mi-s urate ca si impachetatul si despachetatul!

poate puiu mic o avea nervii mai tari, adr cu ea e si mai inceata treaba, ca ea trebe sa ia fiecare lucrusor in mana si sa se joace cu el
Păi tu vecino, tocmai pentru asta am întrerupt treaba. După ce Puiu Mic a luat beteala, că doar a tras de ea şi beteala n-a avut încotro, a trebuit să vină, am ajuns la globuri, care şi ele au venit, dar fără arcurile de agăţat. Şi, să nu mai vorbim de instalaţiile electrice, unde tot împreună vom lucra "tleaba mami tleabă".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 20:23

Azi primăvara a fost morocănoasă, dar am avut un Pui Mic bine dispus, deşi era puţin încruntată, după modelul primăverii ce se plimba prin urbea mea.

De la grrrădiniţă am plecat doar pe drumul ştiut, că pe alt traseu nu-i mai place Puiului Mic să se deplaseze. Şi primul popas a fost pe gardul şcolii generale pentru a savura cornul primit de la tanti Simona, raţia cu care ne-am învăţat să fie lângă piramida cu lăptici, apoi ne-am oprit lângă nişte neni care reparau scările la magazinul cu lanţuri, unde am încăput cam greu pe sub lanţuri că doar am mai crescut, am escaladat şi suporţii unor şmecherii, ne-am învârtit şi prin şmecheria montată în locul fântânii, ne-am cocoţat şi pe suporţii arcadelor din parc şi în final ne-am cocoţat pe gardul ornamental de la intrarea în parc, pe care l-am transformat în scenă şi am recitat poezii. Deci, cam asta a fost descrierea imaginilor ce urmează să le vedeţi grupate după cum v-am povestit.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 20:33

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3663vq6.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3664yn8.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3665vf2.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3666ui0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3667qg2.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 20:45

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3668qz3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3669mg7.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3670qi3.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3671ke9.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3672gl1.th

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 21 Ian 2009, 23:26

Pe zi ce trece-i tot mai mare... va trebui curand sa schimbi poza de la avatar Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 22 Ian 2009, 02:20

aurora a scris:
Pe zi ce trece-i tot mai mare... va trebui curand sa schimbi poza de la avatar Very Happy

M-am gândit la treaba asta, dar speram să fie puţină zăpadă pe brazii din parc pentru că atunci când s-a născut Puiu Mic a fost chiar multă zăpadă şi mă plimbam cu ea pe-afară să-i îngheţe năsucu după care dormea adânc şi liniştit.
Şi dacă nu vom avea parte de zăpadă, voi schimba avatarul doar "când liliacul va-nflori din nou..." că lalelele sunt prea mici şi nu pot face autoportretul necesar.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 22 Ian 2009, 09:28

abbilbal a scris:
M-am gândit la treaba asta, dar speram să fie puţină zăpadă pe brazii din parc pentru că atunci când s-a născut Puiu Mic a fost chiar multă zăpadă şi mă plimbam cu ea pe-afară să-i îngheţe năsucu după care dormea adânc şi liniştit.
Şi dacă nu vom avea parte de zăpadă, voi schimba avatarul doar "când liliacul va-nflori din nou..." că lalelele sunt prea mici şi nu pot face autoportretul necesar.

Ce repede au trecut anii... uite ca e marisoara, are 3 ani, e bine... dar parca prea repede trece timpul.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 25 Ian 2009, 05:13

Ei, tu vecino, anii trec repede doar când privim înapoi cu mânie, că nu de puţine ori spunem: De-ar trece odată şi ziua asta.....

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 25 Ian 2009, 08:41

Mda! Chiar si atunci când simti că fiecare zi în parte trece greu, la sfârsitul săptămânii, când privesti înapoi realizezi că au plecat încă 7 zile ca fulgerul!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 25 Ian 2009, 10:53

Câte o dată mi se întâmplă să "rămân în urmă" cu timpul. Sunt ferm convins că este miercuri când, de fapt, este joi. De regulă fenomenul are loc atunci când a fost o săptămână încărcată iar vineri trebuie să predau ceva cu termen "care nu suferă amânare". Este al naibii de frunstrant. pale

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyDum 25 Ian 2009, 11:52

Anahoret a scris:
Câte o dată mi se întâmplă să "rămân în urmă" cu timpul. Sunt ferm convins că este miercuri când, de fapt, este joi. De regulă fenomenul are loc atunci când a fost o săptămână încărcată iar vineri trebuie să predau ceva cu termen "care nu suferă amânare". Este al naibii de frunstrant. pale
Conform "Legilor lui Murphy" !!!

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 02:27

Cum greva de grădiniţă se prelungeşte, pe motiv că acolo este prea înghesuială, nu am mai prea făcut poze. Dar acasă a solicitat o poză în calitate de "om de zăpadă" cu oala de iaurt în cap, două poze "echipată de culcare, şi o poză făcută abuziv de moşulică în timp ce dormea. Că de adormit a adormit cu vesta pe ea la ora indicată de aparat.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3673rj9.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3674yy4.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3675et6.th(Muţunache trăgând-o de căciulă)

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3676oi9.th

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 02:35

Mosulică si răsfătata lui 😴

N-ai reusit s-o convingi că mersul la grădinită e mai bun decât statul acasă?

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 08:54

Emil Condor a scris:

La 3 anisori abia impliniti nu ma mir ca isi pune serios problema cu mersul la gradinita! Wink Adica e prea mica totusi... Dar pe de alta parte cred ca a prins din zbor chestia cu aglomeratia de acolo si o foloseste ca pretext! Si culmea ca s-ar putea sa aiba dreptate... oh da!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:44

Cu cat sta mai mult acasa cu atat o sa-i fie mai greu cand va TREBUI sa mearga la scoala!
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 17:23

zuum a scris:
Cu cat sta mai mult acasa cu atat o sa-i fie mai greu cand va TREBUI sa mearga la scoala!
Moooooooooaaaamaaaaaaaaaa !!! "Jumulica" ce avatar ti-ai tras......... !!!!!!!!!

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 17:34

Franz Schneider a scris:
zuum a scris:
Moooooooooaaaamaaaaaaaaaa !!! "Jumulica" ce avatar ti-ai tras......... !!!!!!!!!

Iti place nevasta-mea? Labele jos!!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 22:10

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

La 3 anisori abia impliniti nu ma mir ca isi pune serios problema cu mersul la gradinita! Wink Adica e prea mica totusi... Dar pe de alta parte cred ca a prins din zbor chestia cu aglomeratia de acolo si o foloseste ca pretext! Si culmea ca s-ar putea sa aiba dreptate... oh da!

Dar chiar are dreptate că este cam înghesuială, grădiniţa fiind amenajată într-un apartament de bloc. Dar, la anul se vor muta într-un sediu nou şi, dacă nu va fi altă soluţie, o vom înscrie din nou la grupa mică, dar mă gândesc să nu fie prea "bătrână" la patru ani fără patru luni.

Emile, de convins m-a convins es pe mine să nu o mai duc la grădiniţă. Se trezeşte dimineaţa la 9,30 - 10 şi pe la 11 spune că i somn şi se culcă până pe la 2 pm. Aşa că, a găsit o soluţie mai bună decât zbieratul şi plânsul.

Şi pentru că azi după ce s-a trezit nu am mai avut ce face, ne-am plimbat cu "bicicheta".

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3677we2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3678jh6.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3679dw9.th

PS.1 Pe oriunde am merge, musai să trecem pe la Moş Avram să facem poze.

PS.2 Fără nicio intenţie belicoasă am echipat pe Puiu Mic în dinamovisto-stelistă, dar tată-so nu s-a lăsat şi mi-a arătat cum sunt dinamoviştii înfocaţi:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Dscn3681jp0.th

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMier 28 Ian 2009, 23:42

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

La 3 anisori abia impliniti...
Da, la cei 3 ani este cam "prea" comvingătoare, nu-i asa?
Dar pe de altă parte: mai bine asa decât "unde-l pui, acolo să stea", nu?
Prin asta arată sănătate...

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 29 Ian 2009, 00:49

ce haioasa-i dinamovista hug

si la voi a fost innorat, urat urat

las-o Liviule, daca e asa inghesuiala la gradi, si ea e asa de mica inca... are vreme de gradinita! decat sa se mai si raceasca pe acolo, ca acuma e si vremea asta aiurita.
Va fi foarte bine si suficient daca anul viitor, la patra ani fara... va merge la grupa mica! De fapta asta ar fi si varsta normala pentru grupa mica!
Este mult mai importanta acum sa creasca armonios prin somn si hrana buna si la timp, si ceea ce ii dai tu ca educatie si invatatura este chiar mai mult decat la gradinita la acest moment.
Poate mai la primavara, daca va simti dorinta de joaca intre copii.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyJoi 29 Ian 2009, 08:33

Citat :

Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite. Pentru ca nimeni nu te baga in seama in viata, daca nu esti constient ca meriti mai mult si mai ales ai curajul si esti convins ca tu trebuie sa iei ce ti se cuvine.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyLun 02 Feb 2009, 06:37

zaraza26 a scris:
Citat :
Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite.
Eu am convingerea că posezi multe din cele pe care le numesti înzestrări naturale si dobândite. Ori ai reusit să mă păcălesti asa bine?! Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyLun 02 Feb 2009, 10:53

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite.
Eu am convingerea că posezi multe din cele pe care le numesti înzestrări naturale si dobândite. Ori ai reusit să mă păcălesti asa bine?! Very Happy

Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune. Oricum in societatea asta nu ma atrage... nu suport nedreptatea si minciuna ridicate la rang de principii.

Se spune ca daca vrei cu adevarat, poti. Eu n-am vrut cu adevarat! M-am lasat dusa de cursul vietii.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 EmptyMar 03 Feb 2009, 00:13

zaraza26 a scris:
Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune.
Si eu mă vedeam uneori mai dracula decât Vlad! Laughing
Stiu că la modul meu exigent de a fi, dacă as fi fost sau as fi liderul natiunii noastre, pentru a ajunge la o tară ferice, întâi as provoca multă suferintă celor corupti. Adică as aplica legile în vigoare dar... la sânge!
Unii vor spune că aceea ar fi o întoarcere la dictatură si nu ar gresi foarte mult! Uneori e nevoie de o mână de fier pentru a restabili ordinea si a trăi decent după aceea.

Am aceeasi convingere, că totul e desertăciune si goană după vânt.
Facem ce facem si... praful se alege de tot ce facem!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 16 Empty

Sus In jos

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
Sus 
Pagina 16 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (II)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (III)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
» LA PREUMBLARE PRIN CETATE
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: