| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 00:05 | |
| osulica, ce de treaba cu bradu asta, mai ecva ca la montare... mi-e groaza de treburile asstea si mi-s urate ca si impachetatul si despachetatul!
poate puiu mic o avea nervii mai tari, adr cu ea e si mai inceata treaba, ca ea trebe sa ia fiecare lucrusor in mana si sa se joace cu el _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 00:26 | |
| - aurora a scris:
- osulica, ce de treaba cu bradu asta, mai ecva ca la montare... mi-e groaza de treburile asstea si mi-s urate ca si impachetatul si despachetatul!
poate puiu mic o avea nervii mai tari, adr cu ea e si mai inceata treaba, ca ea trebe sa ia fiecare lucrusor in mana si sa se joace cu el Păi tu vecino, tocmai pentru asta am întrerupt treaba. După ce Puiu Mic a luat beteala, că doar a tras de ea şi beteala n-a avut încotro, a trebuit să vină, am ajuns la globuri, care şi ele au venit, dar fără arcurile de agăţat. Şi, să nu mai vorbim de instalaţiile electrice, unde tot împreună vom lucra "tleaba mami tleabă". | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 20:23 | |
| Azi primăvara a fost morocănoasă, dar am avut un Pui Mic bine dispus, deşi era puţin încruntată, după modelul primăverii ce se plimba prin urbea mea.
De la grrrădiniţă am plecat doar pe drumul ştiut, că pe alt traseu nu-i mai place Puiului Mic să se deplaseze. Şi primul popas a fost pe gardul şcolii generale pentru a savura cornul primit de la tanti Simona, raţia cu care ne-am învăţat să fie lângă piramida cu lăptici, apoi ne-am oprit lângă nişte neni care reparau scările la magazinul cu lanţuri, unde am încăput cam greu pe sub lanţuri că doar am mai crescut, am escaladat şi suporţii unor şmecherii, ne-am învârtit şi prin şmecheria montată în locul fântânii, ne-am cocoţat şi pe suporţii arcadelor din parc şi în final ne-am cocoţat pe gardul ornamental de la intrarea în parc, pe care l-am transformat în scenă şi am recitat poezii. Deci, cam asta a fost descrierea imaginilor ce urmează să le vedeţi grupate după cum v-am povestit. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 20:33 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 20:45 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 21 Ian 2009, 23:26 | |
| Pe zi ce trece-i tot mai mare... va trebui curand sa schimbi poza de la avatar _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 22 Ian 2009, 02:20 | |
| - aurora a scris:
- Pe zi ce trece-i tot mai mare... va trebui curand sa schimbi poza de la avatar
M-am gândit la treaba asta, dar speram să fie puţină zăpadă pe brazii din parc pentru că atunci când s-a născut Puiu Mic a fost chiar multă zăpadă şi mă plimbam cu ea pe-afară să-i îngheţe năsucu după care dormea adânc şi liniştit. Şi dacă nu vom avea parte de zăpadă, voi schimba avatarul doar "când liliacul va-nflori din nou..." că lalelele sunt prea mici şi nu pot face autoportretul necesar. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 22 Ian 2009, 09:28 | |
| - abbilbal a scris:
- M-am gândit la treaba asta, dar speram să fie puţină zăpadă pe brazii din parc pentru că atunci când s-a născut Puiu Mic a fost chiar multă zăpadă şi mă plimbam cu ea pe-afară să-i îngheţe năsucu după care dormea adânc şi liniştit.
Şi dacă nu vom avea parte de zăpadă, voi schimba avatarul doar "când liliacul va-nflori din nou..." că lalelele sunt prea mici şi nu pot face autoportretul necesar. Ce repede au trecut anii... uite ca e marisoara, are 3 ani, e bine... dar parca prea repede trece timpul. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 25 Ian 2009, 05:13 | |
| Ei, tu vecino, anii trec repede doar când privim înapoi cu mânie, că nu de puţine ori spunem: De-ar trece odată şi ziua asta..... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 25 Ian 2009, 08:41 | |
| Mda! Chiar si atunci când simti că fiecare zi în parte trece greu, la sfârsitul săptămânii, când privesti înapoi realizezi că au plecat încă 7 zile ca fulgerul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 25 Ian 2009, 10:53 | |
| Câte o dată mi se întâmplă să "rămân în urmă" cu timpul. Sunt ferm convins că este miercuri când, de fapt, este joi. De regulă fenomenul are loc atunci când a fost o săptămână încărcată iar vineri trebuie să predau ceva cu termen "care nu suferă amânare". Este al naibii de frunstrant. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 25 Ian 2009, 11:52 | |
| - Anahoret a scris:
- Câte o dată mi se întâmplă să "rămân în urmă" cu timpul. Sunt ferm convins că este miercuri când, de fapt, este joi. De regulă fenomenul are loc atunci când a fost o săptămână încărcată iar vineri trebuie să predau ceva cu termen "care nu suferă amânare". Este al naibii de frunstrant.
Conform "Legilor lui Murphy" !!! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 02:27 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 02:35 | |
| Mosulică si răsfătata lui N-ai reusit s-o convingi că mersul la grădinită e mai bun decât statul acasă? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 15:44 | |
| Cu cat sta mai mult acasa cu atat o sa-i fie mai greu cand va TREBUI sa mearga la scoala! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 17:23 | |
| - zuum a scris:
- Cu cat sta mai mult acasa cu atat o sa-i fie mai greu cand va TREBUI sa mearga la scoala!
Moooooooooaaaamaaaaaaaaaa !!! "Jumulica" ce avatar ti-ai tras......... !!!!!!!!! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 17:34 | |
| - Franz Schneider a scris:
- zuum a scris:
- Cu cat sta mai mult acasa cu atat o sa-i fie mai greu cand va TREBUI sa mearga la scoala!
Moooooooooaaaamaaaaaaaaaa !!! "Jumulica" ce avatar ti-ai tras......... !!!!!!!!! Iti place nevasta-mea? Labele jos!! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 22:10 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mosulică si răsfătata lui
N-ai reusit s-o convingi că mersul la grădinită e mai bun decât statul acasă? La 3 anisori abia impliniti nu ma mir ca isi pune serios problema cu mersul la gradinita! Adica e prea mica totusi... Dar pe de alta parte cred ca a prins din zbor chestia cu aglomeratia de acolo si o foloseste ca pretext! Si culmea ca s-ar putea sa aiba dreptate... Dar chiar are dreptate că este cam înghesuială, grădiniţa fiind amenajată într-un apartament de bloc. Dar, la anul se vor muta într-un sediu nou şi, dacă nu va fi altă soluţie, o vom înscrie din nou la grupa mică, dar mă gândesc să nu fie prea "bătrână" la patru ani fără patru luni. Emile, de convins m-a convins es pe mine să nu o mai duc la grădiniţă. Se trezeşte dimineaţa la 9,30 - 10 şi pe la 11 spune că i somn şi se culcă până pe la 2 pm. Aşa că, a găsit o soluţie mai bună decât zbieratul şi plânsul. Şi pentru că azi după ce s-a trezit nu am mai avut ce face, ne-am plimbat cu "bicicheta". PS.1 Pe oriunde am merge, musai să trecem pe la Moş Avram să facem poze. PS.2 Fără nicio intenţie belicoasă am echipat pe Puiu Mic în dinamovisto-stelistă, dar tată-so nu s-a lăsat şi mi-a arătat cum sunt dinamoviştii înfocaţi: | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 28 Ian 2009, 23:42 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mosulică si răsfătata lui
N-ai reusit s-o convingi că mersul la grădinită e mai bun decât statul acasă? La 3 anisori abia impliniti... Da, la cei 3 ani este cam "prea" comvingătoare, nu-i asa? Dar pe de altă parte: mai bine asa decât " unde-l pui, acolo să stea", nu? Prin asta arată sănătate... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 29 Ian 2009, 00:49 | |
| ce haioasa-i dinamovista si la voi a fost innorat, urat urat las-o Liviule, daca e asa inghesuiala la gradi, si ea e asa de mica inca... are vreme de gradinita! decat sa se mai si raceasca pe acolo, ca acuma e si vremea asta aiurita. Va fi foarte bine si suficient daca anul viitor, la patra ani fara... va merge la grupa mica! De fapta asta ar fi si varsta normala pentru grupa mica! Este mult mai importanta acum sa creasca armonios prin somn si hrana buna si la timp, si ceea ce ii dai tu ca educatie si invatatura este chiar mai mult decat la gradinita la acest moment. Poate mai la primavara, daca va simti dorinta de joaca intre copii. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 29 Ian 2009, 08:33 | |
| - Citat :
- Dar pe de altă parte: mai bine asa decât "unde-l pui, acolo să stea", nu?
Prin asta arată sănătate... Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite. Pentru ca nimeni nu te baga in seama in viata, daca nu esti constient ca meriti mai mult si mai ales ai curajul si esti convins ca tu trebuie sa iei ce ti se cuvine. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 02 Feb 2009, 06:37 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Prin asta arată sănătate... Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite. Eu am convingerea că posezi multe din cele pe care le numesti înzestrări naturale si dobândite. Ori ai reusit să mă păcălesti asa bine?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 02 Feb 2009, 10:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Prin asta arată sănătate... Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite. Eu am convingerea că posezi multe din cele pe care le numesti înzestrări naturale si dobândite. Ori ai reusit să mă păcălesti asa bine?! Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune. Oricum in societatea asta nu ma atrage... nu suport nedreptatea si minciuna ridicate la rang de principii. Se spune ca daca vrei cu adevarat, poti. Eu n-am vrut cu adevarat! M-am lasat dusa de cursul vietii. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 03 Feb 2009, 00:13 | |
| - zaraza26 a scris:
- Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune.
Si eu mă vedeam uneori mai dracula decât Vlad! Stiu că la modul meu exigent de a fi, dacă as fi fost sau as fi liderul natiunii noastre, pentru a ajunge la o tară ferice, întâi as provoca multă suferintă celor corupti. Adică as aplica legile în vigoare dar... la sânge! Unii vor spune că aceea ar fi o întoarcere la dictatură si nu ar gresi foarte mult! Uneori e nevoie de o mână de fier pentru a restabili ordinea si a trăi decent după aceea. Am aceeasi convingere, că totul e desertăciune si goană după vânt. Facem ce facem si... praful se alege de tot ce facem! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|