LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov drumetie 1918 muzica_traditionala google efremovivanantonovici Popasul reclame internet Fantasy 23 istorie nicuvar comment-143 politica 1 curiozitati padure mediu humanitas taieri sibiu Limba problema CPSF romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_vote_rcap 
Emil Condor
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)

In jos 
+12
Layla
yzzy
Anahoret
zuum
Franz Schneider
zaraza26
Karima
bulache
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 12 Ian 2009, 10:19

Citat :
Când spune NU ! atunci numa cu macaraua o mai poţi urni din locul ăla.

Inseamna ca va fi o persoana care stie ce vrea. Eu am fost atat de blanda si un var de-al meu spunea de mine si frate-meu ca suntem "dresati". Am stat unde ne puneau altii. Eu cel putin m-am "trezit" abia acum. Ca sa-mi dau seama ca... 'geaba! N-am deprinderile necesare ca sa ma bag in fatza.
Asa ca Puiutzu are nevoie de explicatii, ca sa inteleaga cat de repede de ce uneori nu face bine ce face. Ii prinde bine contactul cu realitatea, sa inteleaga ca toate au o limita. Si pentru asta e nevoie de rabdare, ca sa se prinda explicatiile de ea...sa-i spuneti de atatea ori...pana le asimileaza.
hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyJoi 15 Ian 2009, 21:39

Aşa este Zaraza dar, din păcate, răbdarea bătrânilor devine uneori nerăbdare şi prostia tinerilor lasă urme atât pe chipul puilor de om cât şi a "bătlânului: plostule tu nu auzi, eşti suld? De ce nu-mi răspuzi ?"

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 14:37

Preumblările mele au cam încetat în ultimul timp. Puiu Mic este ăn grevă. O grevă prelungită, care totuşi a încetat azi. Şi dacă nu am fost eu la preumblare, am avut mosafit pe lady Luna. Şi ea era supărată. De ce oare este toată lumea supărată în ultimul timp ?

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3640gl7.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 14:45

După un set de negocieri am ieşit puţin la preumblare şi am acceptat o poză lângă
Moş' Avram (data şi ora sunt corespund realităţii cotidiene)

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3641vi7.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 14:54

Azi am renunţat la grevă şi am avut "ningeaua" cu noi

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3642mv4.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3643gw0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3644pc2.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 14:58

Şi după această preumblare am adormit povestind cu moşulică şi căţelu mic.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3645gd6.th

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 16:07

abbilbal a scris:
Preumblările mele au cam încetat în ultimul timp. Puiu Mic este ăn grevă. O grevă prelungită, care totuşi a încetat azi. Şi dacă nu am fost eu la preumblare, am avut mosafit pe lady Luna. Şi ea era supărată. De ce oare este toată lumea supărată în ultimul timp ?

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3640gl7.th

Frigul prelungit a fost de vina!... Sad
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 19:49

abbilbal a scris:
Şi după această preumblare am adormit povestind cu moşulică şi căţelu mic.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3645gd6.th
Doamne, dulce este! hug
Să vă tăriască, Preacinstite, şi să fie fericită! aplauze

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyVin 16 Ian 2009, 23:26

Puiu or s=a inaltat, or a slabit, de cand nam mai vazut-o io!

de ce-i trista si grevista? I love you

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptySam 17 Ian 2009, 01:04

aurora a scris:
Puiu or s=a inaltat, or a slabit, de cand nam mai vazut-o io!

de ce-i trista si grevista? I love you

A mai crescut Aurora.
Nu ştiu care-i baiu pentru care nu mai vrea să mergă la grădiniţă, dar educatoarea spunea că nu este singura în situaţia asta acum, după vacanţă.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptySam 17 Ian 2009, 10:43

Păi este destul de simplu, Preacinstite! Ţie cum îţi venea să te duci la serviciu după concediu? Sau la şcoală după vacanţă? Iar Pui este chiar micuţă şi mult mai sensibilă. După vacanţa de Crăciun şi Revelion, unde a fost răsfăţată, să se întoarcă acum la program? :eusa_naughty: Protestează şi ea cum poate! Very Happy

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptySam 17 Ian 2009, 20:44

Şi protestele ei sunt cam aşa:

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptySam 17 Ian 2009, 21:11

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Bd3

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 18 Ian 2009, 05:35

Astăzi nu am fost la preumblare. Puiu Mic a fost cu mami şi tati, iar când a venit acasă a avut preocupări "domestice". A "furat" locul lu moşulică la calculator:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3646fy6.th

Şi a făcut poze lu moşulică cum privea cu un ochi şi vorbea de unul singur

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3647yg8.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3648rv7.th

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 18 Ian 2009, 14:04

si i-ai pus si ochelri de protectie Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyDum 18 Ian 2009, 14:08

aurora a scris:
si i-ai pus si ochelri de protectie Very Happy

Eu nu, ea s-a echipat ca un DJ profesionist.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 19 Ian 2009, 03:15

abbilbal a scris:
Astăzi nu am fost la preumblare. Puiu Mic a fost cu mami şi tati, iar când a venit acasă a avut preocupări "domestice". A "furat" locul lu moşulică la calculator:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3646fy6.th
De asta nu prea ai mai scris la Popas în ultima vreme!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 19 Ian 2009, 03:54

În ultima vreme am tehnoredactat Buletinul parohial şi am mai scris muzică.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 19 Ian 2009, 16:39, editata de 1 ori
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 19 Ian 2009, 05:58

Mamă ce domnişoară! Cool
În prim-plan este urechea de măgar pentru cafea? Very Happy

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 19 Ian 2009, 16:13

Anahoret a scris:
Mamă ce domnişoară! Cool
În prim-plan este urechea de măgar pentru cafea? Very Happy

Păi vezi că ştiii !

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyLun 19 Ian 2009, 16:38

Azi un soare zâmbitor a cochetat cu noi. Ziua a crescut şi miresmele de primăvară sunt tot mai puternice. Şi azi am fost la grrrădiniţă. Chiar dacă a mârâit la plecare, până la urmă a acceptat să meargă cu mami şi cu tati.
Acasă a venit cu moşulică şi ca de obicei, ne-am oprit la poze. Nu mai durează multă vreme şi nu vom mai avea acces "în tunel", dar am descoperit o nouă îndeletnicire: minişotronul şi dialogul imaginar cu mami la telefon, pentru a-i aminti lu mami "să nu stea mult şi să vină rrrepede, rrrepede acasă".

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3649ll5.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3650du9.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3651uk9.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMar 20 Ian 2009, 23:53

Şi azi ne-am preumblat la braţ cu primăvara.
Pentru început am escaladat gardul unei şcoli generale, după care ne-am oprit să facem poze în parc.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3652eq2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3653lv5.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3654im5.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3655qc3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3656wt0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3657cw4.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3658vo3.th

După care a urmat popasul la moş' Avram.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3659ix7.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 21 Ian 2009, 00:01

Acasă am dormit bine, dpă care seara am început să dezbrăcăm bradul.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3660dj0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3661ej4.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Dscn3662jc5.th

Dar la brad doar am început "tleba mami tleabă" că-i mult de lucru şi nu-l putem termina doar într-o zi. Ne trenuie cel puţin trei

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 21 Ian 2009, 00:01

Preacinstite, treabă-i asta? Vii aici când plec eu la culcare? Crying or Very sad

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 EmptyMier 21 Ian 2009, 00:04

Anahoret a scris:
Preacinstite, treabă-i asta? Vii aici când plec eu la culcare? Crying or Very sad

Păi bine frate călugăre, n-ai observat că eu de la o la 24 apar când, cum ?

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 15 Empty

Sus In jos

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
Sus 
Pagina 15 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (II)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (III)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
» LA PREUMBLARE PRIN CETATE
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: