| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 02:21 | |
| A venit apoi rândul unei zmiorcăieli c-o apucase dorul de "mami mea" de parcă mami ei nu era la 20 m înaintea noastră. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 02:27 | |
| Dar până la urmă am ajuns acasă la programul de somn, după ce şi aici am avut un incident cu ea că n-a vrut să se echipeze de culcare, ci pentru joacă. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 02:36 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar până la urmă am ajuns acasă la programul de somn, după ce şi aici am avut un incident cu ea că n-a vrut să se echipeze de culcare, ci pentru joacă.
Poza asta e de MILIOANE ! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 09:49 | |
| - Citat :
- Dar până la urmă am ajuns acasă la programul de somn, după ce şi aici am avut un incident cu ea că n-a vrut să se echipeze de culcare, ci pentru joacă.
Pan-aici v-a fost!... E "mare" si de acum vrea sa vada cat rezistati...cat de usor cedati...vrea sa obtina avantaje speculand slabiciunile. Nu va lasati!! Educatia presupune si un pic de duritate. | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 10:58 | |
| Pana la 3 ani e perioada lui NU VLEAU! :cool_9: _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 12:05 | |
| - abbilbal a scris:
- A venit apoi rândul unei zmiorcăieli c-o apucase dorul de "mami mea" de parcă mami ei nu era la 20 m înaintea noastră.
tare faina e poza asta! plansetul asta dupa "mami mea" e tipic rasfatz+oboseala --> santaj sentimental! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 12:09 | |
| - abba a scris:
- Pana la 3 ani e perioada lui NU VLEAU! :cool_9:
si dup-aia e a lui "FAC CE VREAU" ARE DREPTATE ZARAZA... deja PuiuMic stie sa va speculeze!!! Trebuie sa incepi sa dai jos militaria din pod! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 13:11 | |
| Ooo, tu mămicilor, dar voi chiar mă trageţi de limbă să vi le spun pe toate. Păi şi hainele de joacă le-a acceptat după trei palme pe bucile goale şi după alte două palme peste bucile ascunse în nădragi a preferat să adoarmă decât să mă mai cârâie cu mami mea, mami mea... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 22:48 | |
| - abbilbal a scris:
- Ooo, tu mămicilor, dar voi chiar mă trageţi de limbă să vi le spun pe toate. Păi şi hainele de joacă le-a acceptat după trei palme pe bucile goale şi după alte două palme peste bucile ascunse în nădragi a preferat să adoarmă decât să mă mai cârâie cu mami mea, mami mea...
moama, si ce fain suna palmele pe bucile goale ofofof, biata copila _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 10 Ian 2009, 23:49 | |
| Cred ca aveam 4-5 ani , cand am primit o pereche de palme in acelasi loc sensibil, de mi-a ramas urma degetelor vreo zi-doua. Numai ca eu am fugit la vecina si n-am mai vrut sa ma intorc acasa, de-a fost nevoie de tratative indelungi ale tatei cu vecina care devenise avocatul meu din oficiu. Pana la urma, a trebuit ca tata sa ma ia cu momeli si linguseli , ca sa ma intorc. Culmea e ca pe el il iubeam mai mult decat pe mama, la varsta aceea! Poate de asta am si suferit atat! Abia pe la 14 ani l-am coborat de pe soclu pe tata si am inteles-o pe mama. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 02:11 | |
| Ei şi Puiu Mic a avut reacţia ei. Când s-a trezit s-a uitat spre mine supărată şi temătoare doar cu coada ochiului. Eu am observat imediat că se trezeşte şi m-am uitat spre ea, frecându-mă la ochi, cică să o văd mai bine şi am întrebat-o "Cine s-a trezit ?" Atunci ea s-a bucurat că nu sunt supărat şi a zâmbit apoi ne-am jucat mult împreună. Acum "a furat" locul lu moşulică şi doarme. aşa cum îi este obiceiul, înconjurată de jucării. Este lumea ei virtuală! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 07:23 | |
| Copilul are personalitate si trebuie doar calauzita in alta directie. La varsta asta poti sa o duci cu vorba si sa faca ce vrei tu fara bataie! | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 09:10 | |
| Abbilule, vad ca ne-ai dat si noua bataita la fundulet! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 15:56 | |
| - zuum a scris:
- Copilul are personalitate si trebuie doar calauzita in alta directie. La varsta asta poti sa o duci cu vorba si sa faca ce vrei tu fara bataie!
S-o crezi tu ! Ţine seama că puiu mic are plămadă de ardeleancă mocană şi olteano-regăţeană, adică tata lu mamă-sa este get-beget din ţara moţilor, mama lu mamă-sa a avut gene de ţăran dar şi de ceferist, părinţii lu tată-so sunt din Teleorman, aproape de Dunăre pe unde se plimbau în voie haiducii Lu Liviu Vasilică, Dumnezeu să-l ierte, tată-so este bucureştean get-beget uns cu tot felul de alifii şi ea a luat tot ce a trebuit de la fiecare. Când spune NU ! atunci numa cu macaraua o mai poţi urni din locul ăla. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 16:03 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 19:39 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Copilul are personalitate si trebuie doar calauzita in alta directie. La varsta asta poti sa o duci cu vorba si sa faca ce vrei tu fara bataie!
S-o crezi tu ! Ţine seama că puiu mic are plămadă de ardeleancă mocană şi olteano-regăţeană, adică tata lu mamă-sa este get-beget din ţara moţilor, mama lu mamă-sa a avut gene de ţăran dar şi de ceferist, părinţii lu tată-so sunt din Teleorman, aproape de Dunăre pe unde se plimbau în voie haiducii Lu Liviu Vasilică, Dumnezeu să-l ierte, tată-so este bucureştean get-beget uns cu tot felul de alifii şi ea a luat tot ce a trebuit de la fiecare. Când spune NU ! atunci numa cu macaraua o mai poţi urni din locul ăla. Nu cu bataie! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 19:48 | |
| are dreptate zumulache... PuiuMic este foarte isteata si personalitatea ei trebuie condusa catre lucruri pozitive!
Dar sa stii ca madareli si plangareli se intampla mai mult cand este excesiv de obosita! sau daca sunt prae multi adulti in jurul ei, fiecare cu alta parere! ea _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 23:05 | |
| - aurora a scris:
- are dreptate zumulache... PuiuMic este foarte isteata si personalitatea ei trebuie condusa catre lucruri pozitive!
Dar sa stii ca madareli si plangareli se intampla mai mult cand este excesiv de obosita! sau daca sunt prae multi adulti in jurul ei, fiecare cu alta parere! ea Mai mult ca sigur sunt cel putin 4 in jurul ei care vor sa o conduca si in acelasi timp o iubesc cu cadouri. Ea stie asta si...manipuleaza! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 11 Ian 2009, 23:29 | |
| - zuum a scris:
- aurora a scris:
- are dreptate zumulache... PuiuMic este foarte isteata si personalitatea ei trebuie condusa catre lucruri pozitive!
Dar sa stii ca madareli si plangareli se intampla mai mult cand este excesiv de obosita! sau daca sunt prae multi adulti in jurul ei, fiecare cu alta parere! ea Mai mult ca sigur sunt cel putin 4 in jurul ei care vor sa o conduca si in acelasi timp o iubesc cu cadouri. Ea stie asta si...manipuleaza! daca nu sunt atentyi, o sa-i conduca ea !!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:30 | |
| - aurora a scris:
- zuum a scris:
- aurora a scris:
Dar sa stii ca madareli si plangareli se intampla mai mult cand este excesiv de obosita! sau daca sunt prae multi adulti in jurul ei, fiecare cu alta parere! ea Mai mult ca sigur sunt cel putin 4 in jurul ei care vor sa o conduca si in acelasi timp o iubesc cu cadouri. Ea stie asta si...manipuleaza! daca nu sunt atentyi, o sa-i conduca ea !!! Nu sunt decât doi în jurul ei care vor să facă şi nu ştiu ce. Moşulică nu se bagă. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:35 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu sunt decât doi în jurul ei care vor să facă şi nu ştiu ce. Moşulică nu se bagă.
Nici cand mananca bataie? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:39 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- zuum a scris:
S-o crezi tu ! Ţine seama că puiu mic are plămadă de ardeleancă mocană şi olteano-regăţeană, adică tata lu mamă-sa este get-beget din ţara moţilor, mama lu mamă-sa a avut gene de ţăran dar şi de ceferist, părinţii lu tată-so sunt din Teleorman, aproape de Dunăre pe unde se plimbau în voie haiducii Lu Liviu Vasilică, Dumnezeu să-l ierte, tată-so este bucureştean get-beget uns cu tot felul de alifii şi ea a luat tot ce a trebuit de la fiecare. Când spune NU ! atunci numa cu macaraua o mai poţi urni din locul ăla. Nu cu bataie! Şi eu sunt de acelaşi principiu, dar uneori mă depăşesc toanele ei şi adevărul este că atunci când primeşte primele palme devine mai dâcoasă, dar dacă vede că nu este de glumă cedează. Asta nu înseamnă că toată ziua sunt cu acest tratament inuman. Este şi ea un omuleţ cât un ghemotoc, dar, asta este. Şi la urma urmei tot la moşulică vine să-i facă "dagă-dagă" şi s-o iubească, să se joace împreună, că doar moşulică este dispus să coboare la mintea ei şi câte şi mai câte. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:40 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Nu sunt decât doi în jurul ei care vor să facă şi nu ştiu ce. Moşulică nu se bagă.
Nici cand mananca bataie? Nici, şi nici ea nu se refugiază la moşulică. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:42 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- abbilbal a scris:
Nici cand mananca bataie? Nici, şi nici ea nu se refugiază la moşulică. este un copil fericit, si tu la fel! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 12 Ian 2009, 00:44 | |
| Da, dar uneori citesc o doză de tristeţe în ochişorii ei, cât priveşte fericirea lu moşulică... doar ea este. De abia aştept să vină vara să mergem pe câmp cu "bicicheta". | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|