| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 29 Noi 2008, 22:45 | |
| Ce-i aia "boactăr de casă" ?
Parca a mai crescut PuiuMic de cand nu l-am vazut ... cum o lasi sa se cocoate pe gardu' cela... daca pica si-si juleste nasu? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 30 Noi 2008, 02:53 | |
| Boactăr = paznic, parcă am mai scis pe undeva
Orice lucru şi fapră are un început. Ai văzut vre-un copil să nu aibe nasul măcar odată julit. Eu nu-mi închipui că Puiu Mic are să scape fără julituri pe la nas, coate şi genunchi. Nu chiar mari, dar mititele tot or fi. După mărimea năsucului. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 21:58 | |
| Azi nu mă pot ţine de promisiunea făcută. Urbea mea nu a fost năpădită ieri de gunoaie. Au fost pe ici pe colo urme de resturi alimentare dar nu în zonele centrale, ci pe străzi lăturalnice, şi acolo nu aruncate peste tot, ci strânse grămadă pe lângă un stâlp, pentru a fi ridicate de către cei de la salubritate. Deci, se poate şi civilizat. Dar pe drumul de la grădiniţă spre casă s-a ivit şi prima surpriză: "Moşulică, unde-i tuneluuu? Şi neavând tunel, am întins taraba: | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 22:10 | |
| Am făcut un popas la nişte tantile pentru a le spune ceau | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 22:39 | |
| După ce am plecat de la moş Avram, am mai găsit un lanţ cu care să ne jucăm şi care musai a trebuit pozat. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 22:43 | |
| Frumos si soare a fost azi la voi... si la noi, dar eu am fost in birou de dimineata pana seara, nu stiu cum o fost aerul afara. PuiuMic are cizmulite noi argintii, moderne? Puteai s-o pui la treaba, atatea cutii goale cate erau pe acolo. Oare de ce ii plac asa de mult lanturile astea? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 23:18 | |
| Ajunşi acasă am vrut să facem "tleabă bună" şi am făcut "tleabă lea". Am vrut să pozăm florile primite cadou de Puiu Mic atunci când s-a născut, şi-l pozarăm pe moşu pleoştit Deci florile astea, sunt deodată cu Puiu Mic şi au fost înflorite tot timpul. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 02 Dec 2008, 23:29 | |
| Nu ştiu ce o atrage la lanţuri, dar unde vede un lanţ se joacă cu el. Cizmuliţele nu-i sunt noi. Le are de anul trecut, dar atunci fiindu-i cam mari, nu le-a prea purtat. La noi a fost chiar cald azi. Şi seara pe la 7 am plecat la plimbare cu bicicleta, că n-am mai fost demult cu bicicleta, şi nu a fost frig deloc. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 03 Dec 2008, 09:15 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu ştiu ce o atrage la lanţuri, dar unde vede un lanţ se joacă cu el.
Cizmuliţele nu-i sunt noi. Le are de anul trecut, dar atunci fiindu-i cam mari, nu le-a prea purtat. La noi a fost chiar cald azi. Şi seara pe la 7 am plecat la plimbare cu bicicleta, că n-am mai fost demult cu bicicleta, şi nu a fost frig deloc. Daca as fi in locul ei si eu m-as juca la lanturi. Din tot ce e pe strada, se misca si sunt accesibile. Oare se prefigureaza si preferintele pentru lantisoarele de mai tarziu? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 03 Dec 2008, 21:18 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Nu ştiu ce o atrage la lanţuri, dar unde vede un lanţ se joacă cu el.
Cizmuliţele nu-i sunt noi. Le are de anul trecut, dar atunci fiindu-i cam mari, nu le-a prea purtat. La noi a fost chiar cald azi. Şi seara pe la 7 am plecat la plimbare cu bicicleta, că n-am mai fost demult cu bicicleta, şi nu a fost frig deloc. Daca as fi in locul ei si eu m-as juca la lanturi. Din tot ce e pe strada, se misca si sunt accesibile. Oare se prefigureaza si preferintele pentru lantisoarele de mai tarziu? Preferinţe pe care deja le are. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 04 Dec 2008, 00:28 | |
| mie-mi plac de nu mai pot violetele de parma (asa le zice, nu?) mereu cumpar inflorite, de toate culorile... dar nu toate mai infloresc cred ca depinde de locul unde stau, daca le place _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 04 Dec 2008, 23:33 | |
| Ale Puiului Mic sunt în camera iniţial destinată a ei. Au multă lumină după-masa şi sunt în geam. Deci le place şi căldura caloriferului care este sub geam. Acum Puiu Mic preferă camera lu moşulică. Într-o seară era cu mamă-sa în camera lor (a lu măs-a şi tatăs-o). La un moment dat îi spune lu mamă-sa: "mă duc la moşulică". Mamă-sa: "Mai stai şi aici nu tot la moşi-to" Puiu Mic: "Mă duc la moşulică (şi a început să plângă). Moşulica meuuu, moşulica meu." | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 04 Dec 2008, 23:37 | |
| - abbilbal a scris:
- Ale Puiului Mic sunt în camera iniţial destinată a ei. Au multă lumină după-masa şi sunt în geam. Deci le place şi căldura caloriferului care este sub geam. Acum Puiu Mic preferă camera lu moşulică.
Într-o seară era cu mamă-sa în camera lor (a lu măs-a şi tatăs-o). La un moment dat îi spune lu mamă-sa: "mă duc la moşulică". Mamă-sa: "Mai stai şi aici nu tot la moşi-to" Puiu Mic: "Mă duc la moşulică (şi a început să plângă). Moşulica meuuu, moşulica meu." mwah1 fericituleeeeeeeeeeeeeeeeeeee _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 04 Dec 2008, 23:49 | |
| lu' PuiuMic a inceput sa-i placa sa fie vedeta la pozat..vezi ca auma cere ea sa-i faci poze? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 04 Dec 2008, 23:59 | |
| Au urmat nelipsitele lanţuri După care pozele din parc. Mai vru să facă o poză lângă o placă ce ne arăta de unde putem cumpăra adidaşi, dar timpul adidaşilor a trecu. Ultima poză ar fi trebuit să fie cu spatele la mine, mergând în echilibru pe bordură (o nouă pasiune), dar chiar în momentul declanşării a coborât să se uite la mine. Aşa e. Când trebuie să stea cu spatele, se întoarce cu faţa şi când trebuie să stea cu faţa, îmi arată poponeaţa. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:01 | |
| - aurora a scris:
- lu' PuiuMic a inceput sa-i placa sa fie vedeta la pozat..vezi ca auma cere ea sa-i faci poze?
Da asta o face demult şi doamna educatoare a remarcat odată "ce-i place lu Ioana să fie pozată". Da' cred şi io. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:04 | |
| Dar a iesit super poza in care s-a intors!!! Abbi, voi nu aveti leagane in parc? poate de-aia o atrag atata lanturile. I-a crescut burdihanu, nu mai incape in hainuta _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:06 | |
| În final a venit şi poza la moş Avram. Am făcut-o contra-lumină. Deşi a fost înnorat, se cunoaşte că este contra-luimnă. Aici am vrut să remarc faptul că de la coroana depusă din partea domnului prezident, a dispărut eşarfa tricolor pe care scria "Preşedintele Traian Băsescu" | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:16 | |
| - aurora a scris:
- Dar a iesit super poza in care s-a intors!!!
Abbi, voi nu aveti leagane in parc? poate de-aia o atrag atata lanturile.
I-a crescut burdihanu, nu mai incape in hainuta Chiar în parc nu, dar terenul de joacă este imediat lângă parc. În "groapă", acolo unde are multe poze de se vede şi biserica romano-catolică. Dar nu ne-am dus pentru că obiectele erau ude. Păi, fata mea creşte şi a trebuit să-i dea hăinuţele de anul trecut că celelalte i le-a spălat şi nu se mai usucă aşa repede. Deci, mai apar şi probleme la îmbrăcat. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:17 | |
| - abbilbal a scris:
- În final a venit şi poza la moş Avram. Am făcut-o contra-lumină. Deşi a fost înnorat, se cunoaşte că este contra-luimnă. Aici am vrut să remarc faptul că de la coroana depusă din partea domnului prezident, a dispărut eşarfa tricolor pe care scria "Preşedintele Traian Băsescu"
A luat-o cineva si a pus-o la presat, s-o tina amintire peste vremi... floare de nu ma uita _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:19 | |
| Vecinooooo! Ai trect pe la muzică ? Am lăsat acolo o Margaretă de la Faust. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 05 Dec 2008, 00:20 | |
| e fain asa cand vezi pe haine cat a crescut... asa repede vor trece lunile, si ... gata cu pozele de fiecare zi. Vine prima zi de scoala...hehe, cate evenimente mai avem!
Nu faceti nimic serbare de Mos nicoale? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|