LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 nicuvar muzica_traditionala efremovivanantonovici 23 CPSF romana istorie brasov google padure Fantasy comment-143 1918 Limba sibiu internet politica mediu problema humanitas drumetie taieri reclame Popasul curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_vote_rcap 
Emil Condor
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)

In jos 
+12
Layla
yzzy
Anahoret
zuum
Franz Schneider
zaraza26
Karima
bulache
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyMar 03 Feb 2009, 10:03

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune.
Si eu mă vedeam uneori mai dracula decât Vlad! Laughing
Stiu că la modul meu exigent de a fi, dacă as fi fost sau as fi liderul natiunii noastre, pentru a ajunge la o tară ferice, întâi as provoca multă suferintă celor corupti. Adică as aplica legile în vigoare dar... la sânge!
Unii vor spune că aceea ar fi o întoarcere la dictatură si nu ar gresi foarte mult! Uneori e nevoie de o mână de fier pentru a restabili ordinea si a trăi decent după aceea.

Am aceeasi convingere, că totul e desertăciune si goană după vânt.
Facem ce facem si... praful se alege de tot ce facem!

Pe de o parte ma implic in ajutorarea celor slabi, tin la micile bucurii ale vietii, dar pe de alta parte stiind ca totul e desertaciune, nu duc dorul unor calatorii prin lume, nu contul in banca trebuie sa fie mare, ci cel mai important in viata e ca trebuie sa fii Om. Asta nu ti-o poate lua nimeni si te simti plin pe dinauntru.

Si eu as pretinde foarte mult de la cei din subordine, as fi exigenta, dar as si intelege pe cei napastuiti. Dar, Doamne fereste, sa incerce careva sa ma pacaleasca. S-a intamplat ca fiica si/sau prietenul ei sa faca ceva fara sa-mi spuna, dar am aflat intamplator, fara sa vreau. Dar daca mi-as pune mintea cand e vorba de subalterni!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 15:52

zaraza a scris:
Si eu as pretinde foarte mult de la cei din subordine, as fi exigenta, dar as si intelege pe cei napastuiti. Dar, Doamne fereste, sa incerce careva sa ma pacaleasca. S-a intamplat ca fiica si/sau prietenul ei sa faca ceva fara sa-mi spuna, dar am aflat intamplator, fara sa vreau. Dar daca mi-as pune mintea cand e vorba de subalterni!

Am onoarea să vă salut tovarăşa. Bine aţi venit în vizită de lucru.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 15:54

abbilbal a scris:
zaraza a scris:

thumb_yello

Liniste, va rog! Wink Sau aveti ceva probleme?... hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 15:56

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
Dar pe de altă parte: mai bine asa decât "unde-l pui, acolo să stea", nu?
Prin asta arată sănătate...
Asa am fost eu cu fratele meu... Si asta nu te ajuta sa-ti dezvolti inzestrarile naturale sau dobandite.
Eu am convingerea că posezi multe din cele pe care le numesti înzestrări naturale si dobândite. Ori ai reusit să mă păcălesti asa bine?! Very Happy

Intr-o vreme chiar ma gandeam serios ca as fi putut avea o pozitie influenta in societate. Dar convingerea mea intima e ca...totul e desertaciune. Oricum in societatea asta nu ma atrage... nu suport nedreptatea si minciuna ridicate la rang de principii.

Se spune ca daca vrei cu adevarat, poti. Eu n-am vrut cu adevarat! M-am lasat dusa de cursul vietii.

Aici vroiam sa adaug ca multe vrea omul...in fapt insa... Aveam note nu stralucite. Fara astea, ce poti sa faci...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 16:00

După o grevă de grădiniţă şi una de pozat, iată-ne din nou la preumblat.

N-avem puşcă nici chistul, d'avem o curauă lată şi comănac pe cinste, din trei "băşcălii" făcut..

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3684zc2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3685de3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3686ib3.th

PS. Data şi ora de pe fotografii sunt reale.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 12 Feb 2009, 16:46, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 16:04

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
zaraza a scris:

thumb_yello

Mda,... ştiţi... cu notele....

Nu le-am prea dat importanţă.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 16:48

Până n-a terminat fi-miu liceul, nu mi-a văzut diploma de bac! Laughing Laughing Laughing
Doar maică-sa i-o arăta pe a ei. A mea era, oficial, pierdută! Aş fi fost exemplu negativ: "Uite că şi aşa se poate!" :pirat:

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:03

Cu "bicicheta" prin parc

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3687uq9.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3688hg7.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:04

Şi pe drumul spre casă

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3689jm2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3690yd8.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3691nz9.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3692yu0.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3693pr9.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3694ny5.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3695df3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3696ag6.th

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3697pi0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3698pc7.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3699ms2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3700vs3.th

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 12 Feb 2009, 17:47, editata de 2 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:08

Anahoret a scris:
Până n-a terminat fi-miu liceul, nu mi-a văzut diploma de bac! Laughing Laughing Laughing
Doar maică-sa i-o arăta pe a ei. A mea era, oficial, pierdută! Aş fi fost exemplu negativ: "Uite că şi aşa se poate!" :pirat:

Aş putea spune că-mi pare rău că n-am întins coarda mai mult deoarece a mai fost loc destul, dar aşa a fost să fie. A fost limita admisă la întinsul corzii.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:33

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
zaraza a scris:

thumb_yello

Mda,... ştiţi... cu notele....

Nu le-am prea dat importanţă.

N-o sa te judec, ca altfel voi fi judecata... oh da!
Dar tot e nevoie sa te iert si pentru asta te rog sa adaugi un citat la leapsa! hug mwah1
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:45

zaraza26 a scris:

Dar tot e nevoie sa te iert si pentru asta te rog sa adaugi un citat la leapsa! hug mwah1

Tovarăşa..... îmi dai voie să gat publicarea chipurilor? şi după aia leapşa ?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 17:55

Azi a venit din nou "ningeaua" peste urbea noastră, dar este o ningea apoasă.

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3701yo0.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3702wu6.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3703mg4.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3704za0.th

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 18:54

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

Tovarăşa..... îmi dai voie să gat publicarea chipurilor? şi după aia leapşa ?

Desigur!
Intre timp si "tovarasa" a ascultat de alte ordine... Very Happy
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 23:49

abbilbal a scris:
După o grevă de grădiniţă şi una de pozat, iată-ne din nou la preumblat.

N-avem puşcă nici chistul, d'avem o curauă lată şi comănac pe cinste, din trei "băşcălii" făcut..

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3684zc2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3685de3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3686ib3.th

PS. Data şi ora de pe fotografii sunt reale.
Bunule, te-as trage de urechi pentru ora tarzie, reala, de pe poze!!!
Puiu plange in prima poza... e obosita, nu e program bun pentru copii sa nu doarma la ora asta!!!

Acuma merge la gradi? ofofofofof, cu vacanta si sarnatorile, s-au stricat bunele obiceiuri!

Las' ca vine primavara si va intrati in ritm normal, si cu plimbarea, si cu pozele... mai dati cu nasul de flori, de pasarele, de albinutze.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyJoi 12 Feb 2009, 23:52

Tare-s faine pozele "apoase" Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyVin 13 Feb 2009, 00:08

În prima poză Puiu Mic nu plânge, ci se strâmbă şi nu moşulică ţine pe Puiu Mic la aşa ore, ci Puiu Mic pentru a nu merge la grădiniţă se trezeşte pe la 11,30 după care facem o plimbare şi pe la 15,00 se culcă pentru a se trezi pe la 17 - 18 şi ... de unde alt somn până la 1 noaptea ? Acum este 23,55 şi parcă ar vrea să se culce că l-a luat pe "Muţunache" în braţe şi mi-a cerut lăpticu de culcare.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyVin 13 Feb 2009, 00:13

Mai bine pune-te si tu in pat langa ea pana adoarme! Trebuie s-o aduci la un program normal de somn pentru un copil de varsta ei. Si la gradinita!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyVin 13 Feb 2009, 01:38

aurora a scris:
Mai bine pune-te si tu in pat langa ea pana adoarme! Trebuie s-o aduci la un program normal de somn pentru un copil de varsta ei. Si la gradinita!

Vecino, las fata să doarmă cum îi place ei şi la grădiniţă de la toamnă, la o altă grădiniţă, cu alt program şi mai spaţioasă, cu curte şi huţa-huţa. Orele de somn şi le face şi nu este obosită. Programul de dormit o să il schimb la vară când vom fi la plimbare mai multă vreme.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyVin 13 Feb 2009, 21:42

Sub balconul meu

IARNA ÎN LIVADA DE POMI ORNAMENTALI

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3705ke8.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3706dd3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3707mi0.th

PS. Mica mea vedetă doar atât a vrut să-mi acorde azi. O poză sobră.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyVin 13 Feb 2009, 22:04

bunuţule, atâta de mare a fost azi zăpada la voi? unde vi-i săniuţa?

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptySam 14 Feb 2009, 02:35

Cum se face că aveti atâta zăpadă, fratilor!
Credeam că deja a venit primăvara acolo... scratch

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptySam 14 Feb 2009, 16:33

abbilbal a scris:
Sub balconul meu

IARNA ÎN LIVADA DE POMI ORNAMENTALI

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3705ke8.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3706dd3.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3707mi0.th

PS. Mica mea vedetă doar atât a vrut să-mi acorde azi. O poză sobră.

E mai "domnisoara" ca in celelalte poze...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyDum 15 Feb 2009, 01:53

A fost zăpadă şi a mai rămas puţină în livada cu pomi ornamentali de sub balconul meu, dar nu este bună pentru săniuş. Este apoasă şi se încarcă de tălpicile saniei. Plăcerea ei a fost aruncatul cu zăpadă după moşulică şi să fugă prin zăpadă să nu o lovească moşulică cu zăpada aruncată, dar şi trânta ce i-a dat-o moşulică în zăpadă să-i moară purecii.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 EmptyDum 15 Feb 2009, 02:11

Azi nu ne-am preumblat împreună dar ne-am hărnicit şi pentru 5 minute am reuşit să facem ordine în camera lu moşulică.

Iată rezultatul:

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3708do2.thPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Dscn3709po5.th

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) - Pagina 17 Empty

Sus In jos

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
Sus 
Pagina 17 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (II)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (III)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
» LA PREUMBLARE PRIN CETATE
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: