Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 17 Dec 2014, 10:38
Am mai ascultat beatbox până acum, dar niciodată o chitară imitată atât de bine!
Minunaţi-vă:
_____________________ Free your mind!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 21 Dec 2014, 09:44
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 30 Dec 2014, 10:41
Dacă vreodată în călătoriile noastre vom ajunge pe culmile stâncoase ale munţilor Himalaya, vom descoperi un traseu „rutier” cu totul neobişnuit. Aşa cum vedem în aceste imagini, pe un drum îngust săpat în stâncă dură şi neclintită de veacuri circulă un microbuz care traversează o zonă extrem de periculoasă. Microbuzul străbate Parcul Naţional Kishtwar pentru a ajunge pe culmile munţilor Himalaya. Drumul dintre Kishtwar şi Basecamp of Kishtwar Kailash este atât de îngust încât o singură manevră greşită ar produce un adevărat dezastru. Cu o lungime de 6451 m, este catalogat ca fiind unul dintre cele mai înfricoşătoare şi spectaculoase drumuri din lume. Pe anumite porţiuni este necesar să coboare şoferul şi să ghideze copilotul, sau să urmărească dacă sunt bolovani căzuţi de-a lungul drumului. Nefiind amplasate balustrade, ascensiunea pe acest drum nu este un lucru la care să se încumete oricine. Adeseori microbuzul trece pe sub adevărate cupole săpate în stâncă şi care au rămas suspendate deasupra drumului. Ceea ce ar impresiona pe oricine sunt peisajele mirifice care includ pereţi de stâncă, prăpastii abrupte, dar şi cascade de o frumuseţe rară.
Sursa: Youtube Text: LiveBiz
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 30 Dec 2014, 16:12
Wow! Am ametit doar urmărind acest video! Personal, cred că as merge prin acele locuri dar numai pe picioarele mele, nicicum la volan!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 25 Ian 2015, 08:06