LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie efremovivanantonovici Limba muzica_traditionala google 1 Fantasy taieri nicuvar reclame curiozitati CPSF politica problema romana humanitas istorie brasov padure mediu 23 1918 sibiu Popasul internet comment-143
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Videoclipul zilei - Pagina 9 I_vote_lcapVideoclipul zilei - Pagina 9 I_voting_barVideoclipul zilei - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Videoclipul zilei - Pagina 9 I_vote_lcapVideoclipul zilei - Pagina 9 I_voting_barVideoclipul zilei - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Videoclipul zilei

In jos 
+13
Diaporevomenos
zaraza26
dolion
yzzy
zuum
ostrovna
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
cactus
Franz Schneider
Domino
aurora
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Videoclipul zilei - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyVin 29 Noi 2013, 08:21

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptySam 30 Noi 2013, 21:38

dolion a scris:
Sa ne binedispunem!
Misiune împlinită! dance
...chiar dacă e cu mare întârziere! Laughing  Cam mare, nu?

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 15 Dec 2013, 06:56

alex andrei

Numarul mesajelor : 252
Varsta : 77
Localizare : colţisorul meu
Data de inscriere : 01/12/2011

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 17 Dec 2013, 22:34

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 19 Dec 2013, 00:42

Mă bucur că aseară am urmărit videoclipul postat de Andrei - foarte emotionant si frumos!  thumb_yello 

Acum acel clip nu mai este disponibil pe YouTube, din păcate.  :thumbs down:

alex andrei

alex andrei

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 19 Dec 2013, 20:57

Emil Condor a scris:
Mă bucur că aseară am urmărit videoclipul postat de Andrei - foarte emotionant si frumos!  thumb_yello 

Acum acel clip nu mai este disponibil pe YouTube, din păcate.  :thumbs down:

Îmi cer mii de scuze, nu-mi amintesc bine cu ce anume era videoclipul...., amintiţi-mi, vă rog!  Embarassed 

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyVin 20 Dec 2013, 02:00

Moldova are talent...
Era vorba despre un tată din Basarabia ce si-a crescut singur fetitele - mama lor le părăsise când erau foarte mici, tatăl fiind la lucru în străinătate.
Monica era fata ce concurează la Vocea Mpldovei sau X Factor.
O pustoaică talentată ce impresionează pe multi atât în limba română cât si în cea rusă.

alex andrei

alex andrei

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyVin 20 Dec 2013, 02:17

Numele ei este Monica Pirlici si a evoluat la Moldova are talent.
este suficient sa se dea o cautare "Monica Pirlici" pe zoutube si se poate gasi intreaga ei evolutie.

acum un alt video de mare valoare.
e adevarat ca e o publicitate la "toti putem sustine arta si cultura"
un ban bine investit!

http://123-videos.fr/il-miglior-pezzo-mai-passato/

pentru a-l viziona si asculta va trebui sa mergeti la adresa data mai sus.

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 24 Dec 2013, 18:49

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 24 Dec 2013, 22:35

Cu ocazia Crăciunului doresc tuturor scriitorilor și cititorilor acestui Forum să aibă parte de un Crăciun liniștit pe care să-l petreacă în tihnă alături de cei dragi. LA MULȚI ANI !

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 05 Ian 2014, 06:50

Sa nu atingeti ceva, daca nu stiti mai intai cum va reactiona!

http://vine.co/v/h9PBY0Z2DIz

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 19 Ian 2014, 12:51

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyLun 10 Feb 2014, 21:05

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMar 11 Feb 2014, 01:59

Laughing dance dans Laughing 

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMier 12 Feb 2014, 08:22

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 16 Feb 2014, 12:01

Un filmuleţ în care o mamă a surprins reacţia fiicei sale de 15 luni la vederea ploii a devenit viral pe internet.
Kayden a fost filmată în timp ce simţea, pentru prima dată, ploaia pe propria piele, afisând o bucurie tipică doar celor mici.
Videoclipul înregistrat la sfârşitul anului trecut o arată pe Kayden care stă în apropierea casei, în ploaie, bucurându-se nespus de această senzaţie şi încercând să prindă picurii de apă în mâini.

Sursa: Spynews

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 16 Feb 2014, 17:28

Ce binecuvântare!
Iar copiii stiu mai bine ca adultii să se bucure de astfel de binecuvântări.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 23 Feb 2014, 13:47

Am rămas fără cuvinte – Iubirea nu este niciodată mută!

Dragostea adevărată trece peste orice obstacol, pentru că iubirea adevărată vine din suflet, iar sufletul nu poate fi înfrânt niciodată.
Acest film a fost realizat anul trecut pentru Festivalul “The 48 Hour Film Project 2013” şi este câştigatorul a 5 premii pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cea mai originală muzică şi cel mai bun film.
Festivalul adună în fiecare an regizori din întreaga lume care îşi prezintă creaţiile. Trebuie specificat faptul că la acest festival participă doar filmele care au fost realizate în termenul limită de 48 ore.
Am putea avea o mulţime de spus despre întreg filmul, realizat în doar 2 zile (de la scenariu, filmare şi editare) şi asta fără să beneficieze de bugete, dar mai bine vă invităm să-l urmăriţi integral, durează doar 4 minute pentru a înţelege măreţia mesajului!
Dacă v-a plăcut, distribuiţi-l cu prietenii şi lăsaţi un comentariu !

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 23 Feb 2014, 17:22

love  „Love is never silent!”  love
 sunny  Nice!  sunny

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyDum 09 Mar 2014, 13:34

Acest film uimitor arată un oraş în Japonia, complet ocupat de cerbi şi căprioare.
Nara este casa unei populaţii de peste 1.000 de căprioare Sika , care pot călători libere prin oraş. Căprioarele sunt considerate animale sacre, deci ele sunt acum clasificate ca fiind o comoară naţională.
Acest film prezintă autobuze şi autoturisme care circulă pe drumul ocupat parţial de animale. În timp ce unii pietoni se opresc pentru a le face fotografii, alţii circula fără a le acorda atenţie.
Un localnic a precizat: “Nara este oraşul meu natal, nu este neobişnuit să vezi Sika peste tot în oraş, le văd de multe ori în grădina mea pe timp de noapte. Suntem destul de mândri şi ne simţim protejaţi de cerbii şi căprioarele noastre aici, în Nara...!”

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptySam 15 Mar 2014, 18:28

Yu Ho-Jin, coreeanul expert în prestidigitaţie şi câştigător al Campionatului Mondial de Magie din 2012, a uimit publicul francez cu un spectacol fermecător de prestidigitaţie cu cărţi. Numărul spectaculos pe care îl veţi vedea, a fost realizat în cadrul show-ului "Le Plus Grand Cabaret Du Monde", emisiune ce rulează la televiziunea France2.
Este aproape de necrezut ce poate face iar felul în care manevrează cărţile este năucitor, surprinzător şi graţios.
Nu-ţi poţi lua ochii de la el! Manipulează atât de abil cărţile de joc, încât reuşeşte să le facă să apară şi să dispară într-o varietate de moduri la care nu ai cum să te aştepţi.
Performanţele sale uluitoare au atras o atenţie uriaşă din partea televiziunilor internaţionale care de fiecare dată când au ocazia îl invită pe Jin pentru a face spectacol.
Într-un interviu acordat postulului de radio coreean SBS Radio, Yu Ho-Jin declara “Când eram mai mic, un prieten mi-a arătat un truc cu cărţi care mi-a plăcut foarte mult. Acest lucru m-a inspirat după care a devenit o dorinţă să învăţ mai multe despre magie, concentrându-mă în direcţia aceasta”.

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyJoi 20 Mar 2014, 20:45

O surpriză plină de dramatism într-o piaţă liniştită

Pentru a promova lansarea postului de televiziune în Belgia, cei de la Turner Network Television (TNT) au instalat într-o piaţă populată un buton roşu însoţit de mesajul "Apasă pentru a adăuga dramatism" şi au aşteptat să fie acţionat de cineva. Ce au păţit curioşii care au apăsat butonul puteţi vedea în acest clip.
Cei de la TNT Belgia au avut o idee de promovare ieşită din comun, instalând în piaţa centrală a unui oraş flamand o săgeată care încuraja curioşii să apese un misterios buton roşu.
În secunda în care cineva prinde curaj şi apasă butonul, se dezlănţuie haosul.
Din senin apare o ambulanţă iar paramedicii scapă un om de pe targă. Nu trece mult timp şi un biciclist neatent se loveşte de uşa ambulanţei. Apar băieţii răi într-o maşină neagră, urmaţi de poliţie şi are loc un schimb de focuri, etc.
Toate acestea se întâmplă cu o viteză ameţitoare, sub privirile înmărmurite ale celor prezenţi fără voia lor la toată acţiunea.
Este foarte evident pentru noi toţi că cei de la TNT se pricep să creeze dramă.

dolion

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyVin 21 Mar 2014, 07:41

Apariţie incredibilă la “Vocea Italiei”: Sora Cristina a întors toate cele 4 scaune şi a fost aplaudată minute în şir

Sora Cristina Scuccia, în vârstă de 25 ani din Comiso - Sicilia, a urcat pe scena de la "Vocea Italiei" unde a încântat şi a surprins pe toată lumea cu versiunea proprie a piesei Aliciei Keys - "No One". Vezi reacţia italienilor imediat după ce măicuţa a început să cânte!
Unul câte unul, antrenorii s-au întors pentru a cunoaşte persoana care a avut publicul la picioare încă de la primele acorduri ale piesei şi au fost şocaţi să descopere că în spatele acestei voci deosebite se ascundea o măicuţă.
Antrenoarea Raffaella Cara a întrebat-o : “Eşti o măicuţă adevărată” iar Sora Cristina i-a răspuns “Sunt o măicuţă foarte reală”.
“Dar cum de ai venit sunt aici ?”, a continuat Raffaella şi Sora Cristina i-a răspuns: “Am un dar pe care vreau să-l împărtăşesc cu voi toţi”.
Unul câte unul, antrenorii au încercat s-o convingă pe măicuţă să se alăture echipei lor.
Rapperul Italian J-Ax i-a propus să vină în echipa sa pentru că împreună ar face un duo de necrezut, precum “Diavolul cu Apa Sfinţită” .
Într-o conjunctură neaşteptată ea l-a ales totuşi pe J-Ax, motivând că acesta a fost primul care s-a întors s-o cunoască.

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyMier 10 Sept 2014, 20:00

Am primit ceva interesant prin e-mail. Cred că este de la "Chinezii au talent".

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 EmptyLun 15 Dec 2014, 16:35

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Videoclipul zilei   Videoclipul zilei - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Videoclipul zilei
Sus 
Pagina 9 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Personalitatea zilei
» Subiectul zilei
» Personajul zilei
» Semnificatii istorice ale zilei
» Pentru POPASUL Zilei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: