Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Videoclipul zilei Vin 29 Noi 2013, 08:21
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Sam 30 Noi 2013, 21:38
dolion a scris:
Sa ne binedispunem!
Misiune împlinită! ...chiar dacă e cu mare întârziere! Cam mare, nu?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 15 Dec 2013, 06:56
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 17 Dec 2013, 22:34
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Joi 19 Dec 2013, 00:42
Mă bucur că aseară am urmărit videoclipul postat de Andrei - foarte emotionant si frumos!
Acum acel clip nu mai este disponibil pe YouTube, din păcate.
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: Videoclipul zilei Joi 19 Dec 2013, 20:57
Emil Condor a scris:
Mă bucur că aseară am urmărit videoclipul postat de Andrei - foarte emotionant si frumos!
Acum acel clip nu mai este disponibil pe YouTube, din păcate.
Îmi cer mii de scuze, nu-mi amintesc bine cu ce anume era videoclipul...., amintiţi-mi, vă rog!
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
Emil Condor
Subiect: Re: Videoclipul zilei Vin 20 Dec 2013, 02:00
Moldova are talent... Era vorba despre un tată din Basarabia ce si-a crescut singur fetitele - mama lor le părăsise când erau foarte mici, tatăl fiind la lucru în străinătate. Monica era fata ce concurează la Vocea Mpldovei sau X Factor. O pustoaică talentată ce impresionează pe multi atât în limba română cât si în cea rusă.
alex andrei
Subiect: Re: Videoclipul zilei Vin 20 Dec 2013, 02:17
Numele ei este Monica Pirlici si a evoluat la Moldova are talent. este suficient sa se dea o cautare "Monica Pirlici" pe zoutube si se poate gasi intreaga ei evolutie.
acum un alt video de mare valoare. e adevarat ca e o publicitate la "toti putem sustine arta si cultura" un ban bine investit!
pentru a-l viziona si asculta va trebui sa mergeti la adresa data mai sus.
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 24 Dec 2013, 18:49
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 24 Dec 2013, 22:35
Cu ocazia Crăciunului doresc tuturor scriitorilor și cititorilor acestui Forum să aibă parte de un Crăciun liniștit pe care să-l petreacă în tihnă alături de cei dragi. LA MULȚI ANI !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 05 Ian 2014, 06:50
Sa nu atingeti ceva, daca nu stiti mai intai cum va reactiona!
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 19 Ian 2014, 12:51
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Lun 10 Feb 2014, 21:05
Emil Condor
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 11 Feb 2014, 01:59
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 12 Feb 2014, 08:22
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 16 Feb 2014, 12:01
Un filmuleţ în care o mamă a surprins reacţia fiicei sale de 15 luni la vederea ploii a devenit viral pe internet. Kayden a fost filmată în timp ce simţea, pentru prima dată, ploaia pe propria piele, afisând o bucurie tipică doar celor mici. Videoclipul înregistrat la sfârşitul anului trecut o arată pe Kayden care stă în apropierea casei, în ploaie, bucurându-se nespus de această senzaţie şi încercând să prindă picurii de apă în mâini.
Sursa: Spynews
Emil Condor
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 16 Feb 2014, 17:28
Ce binecuvântare! Iar copiii stiu mai bine ca adultii să se bucure de astfel de binecuvântări.
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 23 Feb 2014, 13:47
Am rămas fără cuvinte – Iubirea nu este niciodată mută!
Dragostea adevărată trece peste orice obstacol, pentru că iubirea adevărată vine din suflet, iar sufletul nu poate fi înfrânt niciodată. Acest film a fost realizat anul trecut pentru Festivalul “The 48 Hour Film Project 2013” şi este câştigatorul a 5 premii pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cea mai originală muzică şi cel mai bun film. Festivalul adună în fiecare an regizori din întreaga lume care îşi prezintă creaţiile. Trebuie specificat faptul că la acest festival participă doar filmele care au fost realizate în termenul limită de 48 ore. Am putea avea o mulţime de spus despre întreg filmul, realizat în doar 2 zile (de la scenariu, filmare şi editare) şi asta fără să beneficieze de bugete, dar mai bine vă invităm să-l urmăriţi integral, durează doar 4 minute pentru a înţelege măreţia mesajului! Dacă v-a plăcut, distribuiţi-l cu prietenii şi lăsaţi un comentariu !
Sursa: Youtube
Text: LiveBiz
Emil Condor
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 23 Feb 2014, 17:22
„Love is never silent!” Nice!
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Dum 09 Mar 2014, 13:34
Acest film uimitor arată un oraş în Japonia, complet ocupat de cerbi şi căprioare. Nara este casa unei populaţii de peste 1.000 de căprioare Sika , care pot călători libere prin oraş. Căprioarele sunt considerate animale sacre, deci ele sunt acum clasificate ca fiind o comoară naţională. Acest film prezintă autobuze şi autoturisme care circulă pe drumul ocupat parţial de animale. În timp ce unii pietoni se opresc pentru a le face fotografii, alţii circula fără a le acorda atenţie. Un localnic a precizat: “Nara este oraşul meu natal, nu este neobişnuit să vezi Sika peste tot în oraş, le văd de multe ori în grădina mea pe timp de noapte. Suntem destul de mândri şi ne simţim protejaţi de cerbii şi căprioarele noastre aici, în Nara...!”
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Sam 15 Mar 2014, 18:28
Yu Ho-Jin, coreeanul expert în prestidigitaţie şi câştigător al Campionatului Mondial de Magie din 2012, a uimit publicul francez cu un spectacol fermecător de prestidigitaţie cu cărţi. Numărul spectaculos pe care îl veţi vedea, a fost realizat în cadrul show-ului "Le Plus Grand Cabaret Du Monde", emisiune ce rulează la televiziunea France2. Este aproape de necrezut ce poate face iar felul în care manevrează cărţile este năucitor, surprinzător şi graţios. Nu-ţi poţi lua ochii de la el! Manipulează atât de abil cărţile de joc, încât reuşeşte să le facă să apară şi să dispară într-o varietate de moduri la care nu ai cum să te aştepţi. Performanţele sale uluitoare au atras o atenţie uriaşă din partea televiziunilor internaţionale care de fiecare dată când au ocazia îl invită pe Jin pentru a face spectacol. Într-un interviu acordat postulului de radio coreean SBS Radio, Yu Ho-Jin declara “Când eram mai mic, un prieten mi-a arătat un truc cu cărţi care mi-a plăcut foarte mult. Acest lucru m-a inspirat după care a devenit o dorinţă să învăţ mai multe despre magie, concentrându-mă în direcţia aceasta”.
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Joi 20 Mar 2014, 20:45
O surpriză plină de dramatism într-o piaţă liniştită
Pentru a promova lansarea postului de televiziune în Belgia, cei de la Turner Network Television (TNT) au instalat într-o piaţă populată un buton roşu însoţit de mesajul "Apasă pentru a adăuga dramatism" şi au aşteptat să fie acţionat de cineva. Ce au păţit curioşii care au apăsat butonul puteţi vedea în acest clip. Cei de la TNT Belgia au avut o idee de promovare ieşită din comun, instalând în piaţa centrală a unui oraş flamand o săgeată care încuraja curioşii să apese un misterios buton roşu. În secunda în care cineva prinde curaj şi apasă butonul, se dezlănţuie haosul. Din senin apare o ambulanţă iar paramedicii scapă un om de pe targă. Nu trece mult timp şi un biciclist neatent se loveşte de uşa ambulanţei. Apar băieţii răi într-o maşină neagră, urmaţi de poliţie şi are loc un schimb de focuri, etc. Toate acestea se întâmplă cu o viteză ameţitoare, sub privirile înmărmurite ale celor prezenţi fără voia lor la toată acţiunea. Este foarte evident pentru noi toţi că cei de la TNT se pricep să creeze dramă.
dolion
Subiect: Re: Videoclipul zilei Vin 21 Mar 2014, 07:41
Apariţie incredibilă la “Vocea Italiei”: Sora Cristina a întors toate cele 4 scaune şi a fost aplaudată minute în şir
Sora Cristina Scuccia, în vârstă de 25 ani din Comiso - Sicilia, a urcat pe scena de la "Vocea Italiei" unde a încântat şi a surprins pe toată lumea cu versiunea proprie a piesei Aliciei Keys - "No One". Vezi reacţia italienilor imediat după ce măicuţa a început să cânte! Unul câte unul, antrenorii s-au întors pentru a cunoaşte persoana care a avut publicul la picioare încă de la primele acorduri ale piesei şi au fost şocaţi să descopere că în spatele acestei voci deosebite se ascundea o măicuţă. Antrenoarea Raffaella Cara a întrebat-o : “Eşti o măicuţă adevărată” iar Sora Cristina i-a răspuns “Sunt o măicuţă foarte reală”. “Dar cum de ai venit sunt aici ?”, a continuat Raffaella şi Sora Cristina i-a răspuns: “Am un dar pe care vreau să-l împărtăşesc cu voi toţi”. Unul câte unul, antrenorii au încercat s-o convingă pe măicuţă să se alăture echipei lor. Rapperul Italian J-Ax i-a propus să vină în echipa sa pentru că împreună ar face un duo de necrezut, precum “Diavolul cu Apa Sfinţită” . Într-o conjunctură neaşteptată ea l-a ales totuşi pe J-Ax, motivând că acesta a fost primul care s-a întors s-o cunoască.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 10 Sept 2014, 20:00
Am primit ceva interesant prin e-mail. Cred că este de la "Chinezii au talent".
_____________________ Free your mind!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Videoclipul zilei Lun 15 Dec 2014, 16:35