Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 14 Mar 2012, 19:38
Acesta e un material senzational, cutremurator, dar de actualitate, avand in vedere si pactul ACTA! Rezulta clar ca toate inventiile actuale, ale americanilor, sau occidentalilor, sunt facute nu spre binele oamenilor, asa cum se lauda, ci doar pentru a SPIONA si MANIPULA omenirea! E inspaimantator in ce "societate NEO-SECURISTA" traim, care de facto este o JUNGLA si chiar o... INCHISOARE numita, impropriu..."democratie"
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Decis lucru: ştiinţa nu se face aşa. Mier 14 Mar 2012, 23:51
ostrovna a scris:
Cred că ar fi fost mult mai credibil şi mai bine primit dacă s-ar fi oprit doar la afirmaţii ştiinţifice.
Alunecările acele în afirmaţii politico-religioase îl face mai puţin credibil şi mai vulnerabil. Mă explic: atacă Şcoala Ardeleană dar uită să spună că şi - Densuşianu care a scris Dacia preistorică este un corifeu al acestei şcoli; - Alexandru Ipsilanti n-are nimic de-a face cu Şcoala Ardeleană şi nici cu Vaticanul; - Mihai Eminescu în schimb îl are de învîţător pe corifeul Şcolii Ardelene, Aron Pumnu.
Toate acestea puse la un loc mă face să întreb: ce joc joacă? ale cui interese le prezintă? în cine şi de ce vrea să lovească?
Decis lucru: ştiinţa nu se face aşa.
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: Videoclipul zilei Joi 15 Mar 2012, 00:02
dolion a scris:
Acesta e un material senzational, cutremurator, dar de actualitate, avand in vedere si pactul ACTA! Rezulta clar ca toate inventiile actuale, ale americanilor, sau occidentalilor, sunt facute nu spre binele oamenilor, asa cum se lauda, ci doar pentru a SPIONA si MANIPULA omenirea! E inspaimantator in ce "societate NEO-SECURISTA" traim, care de facto este o JUNGLA si chiar o... INCHISOARE numita, impropriu..."democratie"
Nu mai ştiu exact cine spunea:"Cauza este îndepărtarea de Dumnezeu, restul este consecinţă."
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 21 Mar 2012, 12:36
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mar 17 Apr 2012, 22:58
Uudam canta: "Mama in vis"
la varsta de 8 ani parintii ii mor intr-un accident, acum la 12 ani Uudam prezinta in cuvinte simple istoria si speranta sa lumii intregi prin cantec.
iata si o prezentare libera a cantecului sau:
Mama în vis
În liniştea întinselor şesuri, o visez pe mama, care se roagă pentru mine şi e aşa departe... e sus în cer de unde-mi dă un preţios lapte pentru viaţa, sănătatea şi bunăstarea mea. Mămica mea, aşa departe.
sus, deasupra pajiştelor, sclipiri de stele, şi-n visul meu văd faţa-ngrijorată a mamei, care cerului se roagă să merg însoţit de Dumnezeu şi-n toate să am noroc. Mămica mea, aşa departe.
în visul meu văd casa de pelerin scăldată-n raza de aur al soarelui şi-n ea mămica mea cântând o negraită melodie; acolo, în păşunile veşnice se află casa mea. Şi-n ea, măcuţa mea, aşteaptă sa mă-ntorc; Şi-n ea, măcuţa mea, aşteaptă sa mă-ntorc.
Auditie placuta!
ostrovna
Subiect: Re: Videoclipul zilei Mier 18 Apr 2012, 22:37
INITIAL TANGOUL ERA DANSAT DOAR DE BARBATI La începutul secolului XX, tangoul se dansa între bărbati, nu era de bun-gust să danseze cu femeile. Abia 20 de ani mai târziu au apărut si ele. Iată-i pe fratii Macana dansând... Iată un tango lejer, elegant si cu umor, fără erotism. Uimitor! Super!
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
ostrovna
Subiect: Re: Videoclipul zilei Joi 18 Oct 2012, 17:45