LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Pentru POPASUL Zilei EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Pentru POPASUL Zilei EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Pentru POPASUL Zilei EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Pentru POPASUL Zilei EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Pentru POPASUL Zilei EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Pentru POPASUL Zilei EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Pentru POPASUL Zilei EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Pentru POPASUL Zilei EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala sibiu nicuvar 23 CPSF 1 humanitas efremovivanantonovici drumetie reclame brasov Limba padure 1918 romana internet taieri istorie curiozitati problema Popasul google comment-143 politica Fantasy mediu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Pentru POPASUL Zilei I_vote_lcapPentru POPASUL Zilei I_voting_barPentru POPASUL Zilei I_vote_rcap 
Emil Condor
Pentru POPASUL Zilei I_vote_lcapPentru POPASUL Zilei I_voting_barPentru POPASUL Zilei I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Pentru POPASUL Zilei

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Pentru POPASUL Zilei Empty
MesajSubiect: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 24 Dec 2014, 05:45

La acest topic, cine doreste, postează texte ce consideră că s-ar potrivi la POPASUL Zilei.
Am făcut acel buton, sus în stânga ce este de fapt, un script instalat în Panoul de administrare.
Prin urmare, în conditiile date, sunt cel ce o să le schimbe, dacă e posibil, chiar în fiecare zi.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 24 Dec 2014, 06:53

Fiecare are locul pe care si-l castiga... Fiecare om îşi ocupă locul de drept în lume, care se defineşte prin raporturile cu oamenii din jur şi nu printr-o condiţie socială moştenită. Un om limitat, va fi considerat ca atare, indiferent de cât de bogat este. Puterea este în mâinile celor care au ca şi argument forţa inteligenţei şi a raţiunii.

Marius Torok

dolion

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyJoi 15 Ian 2015, 07:53

Te urăsc cu puterea lui Eminescu de-a iubi.

Ionel Teodoreanu

dolion

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyVin 27 Feb 2015, 07:34

Fericirea supremă în viaţă este convingerea că suntem iubiţi – iubiţi pentru ceea ce suntem, sau mai bine zis, în ciuda a ceea ce suntem.

Victor Hugo

dolion

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyVin 27 Feb 2015, 07:37

Un neam trăieşte în veşnicie prin concepţia de viaţă sănătoasă şi curată, prin onoarea şi cultura lui. Prin urmare, nu pâine cu orice preţ, ci onoare cu orice preţ, onoare apreciată după scara valorilor dată nouă de Dumnezeu.

Justin Pârvu

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyLun 30 Mar 2015, 00:47

Există două căi de a-ţi trăi viaţa : una e ca şi cum nimic nu
ar fi miraculos.
Cealaltă e ca şi cum totul ar fi un miracol.
ALBERT EINSTEIN
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyVin 03 Apr 2015, 18:24

Acum, după ce am citit spusele lui Einstein, mi-am dat seama că nu am gândit profund la câte căi de a-ți trăi viața sunt pentru noi.
Eu știu bine o Cale și merg pe ea. Oricum, ambele căi menționate de Albert mi se par firești, normale, corecte... omenești. Greșesc?

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyVin 03 Apr 2015, 21:22

''Una e ca şi cum nimic nu ar fi miraculos.
Cealaltă e ca şi cum totul ar fi un miracol.''

Nimic si totul sunt antonime. Opuse ca inteles.
Nimic ≠ tot

Asadar: daca iti alegei prima cale, a doua cale nu mai e posibila. Si nici invers.

In opinia mea, insa, viata insasi e un miracol.
Se ajunge atunci la o contradictie:
Cum sa traiesti viata, adica ''un miracol'', ca si cand nimic n-ar fi miraculos?

Aceasta ar fi, intr-adevar, miracolos!
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei EmptyMier 29 Iul 2015, 13:50

Sufletu-mi te slăveşte încă, înzeită libertate şi cred că va veni ziua fericită, ziua izbândirii, când omenirea întreagă se va scula şi va sfâşia acest văl şi duşmanii tăi se vor împietri la vederea chipului tău de lumină; atunci nu va mai fi niciun om rob, nici naţia roabă, nici om stăpân pe altul, nici popor stăpân pe altul, ci, domnirea Dreptăţii şi Frăţiei. Aceste cuvinte ce odată am dat deviză naţiei mele vor domni lumea. Vai, nu voi avea nevoie de a vedea această zi, dar şi eu asemenea am muncit şi am pătimit pentru dreptate şi cel din urmă al meu cuvânt va fi încă un imn închinat ţie, ţara mea mult dragă.

citat clasic din Nicolae Bălcescu (1847)

MesajSubiect: Re: Pentru POPASUL Zilei   Pentru POPASUL Zilei Empty

Sus In jos

Pentru POPASUL Zilei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: ADMINISTRATIE-
Mergi direct la: