__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BISERICA CRESTIN BAPTISTA | |
|
+6Emil Condor MIRCEA adiel tomi Karima abbilbal 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 04:19 | |
| - Cristina a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- Pai, nu o judecam noi ci Cuvântul Sfânt a Lui Dumnezeu. La el sa te adresezi cu reclamații nu la mine, eu numai am amintit ce spune EL. adica (Cuvântul Sfânt a Lui Dumnezeu)
Si sa știi ca e cam absolut. Ce spune aia e. Acolo nu tine vrajala cu, sa vezi ca asa si pe dincolo.
1 Ioan 5:12 Cine are pe Fiul, are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viaţa.
Acum poate vrei sa-mi spui ca in verset, nu scrie ca nu-i copil a Lui Dumnezeu. OK. Dar spune ca nu are viata . Deci e mort . Numai dacă tu crezi ca Dumnezeu are si copii morți sau e un Dumnezeu al morților. Atunci se schimba socoteala. hal de atitudine in spiritul dialogului tolerant, al legii iubirii promovata de insusi Isus si alti intelepti ai lumii. No comment si consider discutia incheiata, din punctul meu de vedere. ps: QED! Dupa cum in mod clar se vede, nu sunteti toleranta deloc, prin urmare "hal de atitudine in spiritul dialogului tolerant, al legii iubirii promovata de insusi Isus si alti intelepti ai lumii." | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 06:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Eu sunt ortodox pentru că vreau eu să fiu...
Eu sunt crestin pentru că vrea Dumnezeu să fiu. Ok!Dumnezeu vrea ca tu sa fii crestin, dar tu, tu ce vrei sa fii ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 15:52 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Eu sunt ortodox pentru că vreau eu să fiu...
Eu sunt crestin pentru că vrea Dumnezeu să fiu. Ok!Dumnezeu vrea ca tu sa fii crestin, dar tu, tu ce vrei sa fii ? Mahomedan, spre exemplu ! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 16:07 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Şi din respect nu se cuvine să-i spunem că nu are dreptate în ce crede. Crede în ce vrea, cum vrea şi cât vrea. Singur Dumnezeu este în măsură să aprecieze dacă cineva crede bine sau crede greşit. Eu sunt ortodox pentru că vreau eu să fiu, dar tot aşa de bine aş putea fi de altă religie cu o credinţă diferită de cea a ortodoxiei.
Sunt de acord cu tine! Daca toata lumea are dreptate si nu se poate discuta in contradictoriu ca e "lipsa de respect" ( adica o parere devine deodata o chestie foarte personala ) atunci nu vad de ce mai propunem subiecte?
Stii cum e abi, asa zic si homesexualii, ca si ei tot fiii lui Dumnezeu sunt, nu poti sa spui ca nu e asa ca se simt insultati ! Insa cum ramane cu opinia mea, a mea nu e la fel de valabila? O opinie altfel decat cea impusa nu are dreptul la 'respect' ? Eşti de acord dintr-un anumit punct de vedere, dar, de fapt, mă răstălmăceşti. Din punctul meu de vedere, al comunistului creştin, nu-ţi calc în picioare opinia. Şi eu cred în Dumnezeu, în Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu, în Duhul Sfânt ca Har al lui Dumnezeu, în Fecioara Maria, ca Maică a Fiului lui Dumnezeu, cred că Dumnezeu este Lumina şi Iisus Cuvântul, nu sunt de acord cu homosexualitatea, lesbianismul şi drogarea, dar asta nu înseamnă că voi striga la Karima că credinţa ei este nedreaptă şi doar a mea este cea dreaptă, nu voi batjocori pe homosexual, lesbiană sau pe cel care se droghează, iar la politică nu mai intru nu pentru că nu aş mai avea replici, ci din respect pentru cei care nu agrează politica. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 16:14 | |
| - abbilbal a scris:
- ....nu sunt de acord cu homosexualitatea, lesbianismul şi drogarea, dar asta nu înseamnă că voi striga la Karima că credinţa ei este nedreaptă şi doar a mea este cea dreaptă, nu voi batjocori pe homosexual, lesbiană sau pe cel care se droghează, iar la politică nu mai intru nu pentru că nu aş mai avea replici, ci din respect pentru cei care nu agrează politica.
De ce mergi la extreme? Nimeni n-a batjocorit-o pe Karima! Cred ca diferenta de opinie intre crestinism si islam este clara. Nu poti sa crezi ca Isus este Fiul lui Dumnezeu si in acelasi timp sa dai dreptate unui musulman care nu crede asa ceva. Cu cine esti, cu Isus sau cu Mahomed? Cred ca, macar intr-o discutie nevinovata, de principiu poti sa contrazici o persoana, oricare ar fi ea. Ce poti replica sau discuta in acest context...ca doar nu discutam despre sarmale ? Si ca sa fiu mai specific uite un subiect lansat de Karima care, sa-ti spun drept , nu mi s-a parut deloc ingaduitor ci dimpotriva aruncat frontal In numele lui Allah Cel Milostiv, Cel Indurator ! Crestinii cred ca Iisus este Dumnezeu, cu toate ca Biblia contine foarte multe dovezi ca aceasta credinta a lor este una falsa. Aici sunt cateva .......si le insira punct cu punct ca sa DOVEDEASCA ca aia de se dau crestini habar n-au pe ce pume sunt | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 17:51 | |
| Nu merg la extreme Zuum şi nu am afirmat că a fost batjocorită Karima. Am afirmat doar că i s-a aruncat franc verde în faţă că nu are dreptate în credinţa ei. Nu sunt de acord nici cu acuzaţiile Karimei aduse creştinilor. Diferenţa între creştinism şi oricare altă religie considerată păgână este foarte clară, după cum la fel de clară este diferenţa între creştinii de diferite confesiuni. Dacă sunt tolerant cu cineva care are o altă opinie decât a mea, indiferent din ce constă această diferenţă de opinie, nu înseamnă că îi dau şi dreptate. Discut la contradictoriu, dar nu spun interlocutorului că nu are dreptate şi nici nu-l combat cu citate din Biblie când ştiu că interlocutorul nu recunoaşte Biblia. Îmi exprim punctul meu de vedere şi mă limitez la atât. Şi dacă ştiu că interlocutorul meu este vehement la anumite subiecte, evit a discuta acele subiecte cu el şi mă opresc asupra discuţiilor banale de zi cu zi. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 18:09 | |
| - Ciprian a scris:
-
Dupa cum in mod clar se vede, nu sunteti toleranta deloc, prin urmare ... Fiecare vede ce vrea si cit poate (sa-nteleaga) ... A propovadui iubirea si toleranta fata de (religia unui) om, pentru ca apoi sa arunci cu pietre aiurea in exact acelasi om, este de-a dreptul...te las pe tine s-o numesti ce este . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zuum
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 18:26 | |
| - abbilbal a scris:
- Am afirmat doar că i s-a aruncat franc verde în faţă că nu are dreptate în credinţa ei. Nu sunt de acord nici cu acuzaţiile Karimei aduse creştinilor............... Discut la contradictoriu, dar nu spun interlocutorului că nu are dreptate şi nici nu-l combat cu citate din Biblie când ştiu că interlocutorul nu recunoaşte Biblia.
Pai nu stiu cum ai putea fi in contradictoriu....pe ocolite! - Citat :
- Îmi exprim punctul meu de vedere şi mă limitez la atât. Şi dacă ştiu că interlocutorul meu este vehement la anumite subiecte, evit a discuta acele subiecte cu el şi mă opresc asupra discuţiilor banale de zi cu zi
Pai in cazul asta fiecare si-a exprimat punctul lui de vedere. Doar ca...in contradictoriu! - Citat :
- A propovadui iubirea si toleranta fata de (religia unui) om, pentru ca apoi sa arunci cu pietre aiurea in exact acelasi om, este de-a dreptul
Io cred ca nimeni n-a "propovaduit" nimic, e doar o discutie ! Si nici cu pietre n-a dat nimeni! Hai sa nu exageram! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Mier 21 Oct 2009, 18:32 | |
| - zuum a scris:
- Si nici cu pietre n-a dat nimeni!
Hai sa nu exageram! Tu ai invatat la scoala -la orele de limba si literatura romana- despre o expresie folosita in sens figurat?! ps: Asta apropos de exagerare... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zuum
| | | | Cristina
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Joi 22 Oct 2009, 07:41 | |
| - zuum a scris:
- Cristina a scris:
- zuum a scris:
- Si nici cu pietre n-a dat nimeni!
Hai sa nu exageram! Tu ai invatat la scoala -la orele de limba si literatura romana- despre o expresie folosita in sens figurat?! ps: Asta apropos de exagerare...
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| | | | Cristina
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Vin 23 Oct 2009, 07:32 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Vin 23 Oct 2009, 13:24 | |
| Am glumit, nu votez pentru ca nu pot. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA Vin 23 Oct 2009, 16:57 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Am glumit, nu votez pentru ca nu pot.
ok . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BISERICA CRESTIN BAPTISTA | |
| |
| | | | BISERICA CRESTIN BAPTISTA | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |