| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 00:03 | |
| A trecut Nynna pe aici: se simte! Vorba lui Abby: se simte primăvară la Popas chiar si cu teme de toamnă. O plăcere să-ti admir operele, Nynna dragă! Felicitări sincere! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 00:40 | |
| - aurora a scris:
- Nynna, desenele tale imi plac foarte mult si te felicit pentru expozitia de la Constanta!
O singura observatie as face si sper sa nu te deranjeze, poate si tu ai observat si nu ai gasit alta solutie. Ma refer la modul de prindere a desenelor. Acele puncte negre de prindere fura din tablou. Nu ti se pare? stiu,dar din anumite motive aam aplelat la acest mod! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 00:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- A trecut Nynna pe aici: se simte!
Vorba lui Abby: se simte primăvară la Popas chiar si cu teme de toamnă.
O plăcere să-ti admir operele, Nynna dragă! Felicitări sincere! Multumesc,nu sunt opere ci doar simple desene in care am incercat sa aduc parfum de toamna1 _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 00:45 | |
| L-ai adunat bine! De parfumul toamnei vorbesc, bineînteles. Oricum le-am numi, sunt operele mâinilor tale, păi nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 08:08 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
Am incercat sa exprim tandretea eterna a mamei fata de copil! Exact! Superbe desenele tale, ca de obicei! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 09:37 | |
| Ceea ce e important in arta, e sa vibrezi tu insuti si sa-i faci si pe altii sa vibreze. Felicitari, Nina! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 15:53 | |
| - yzzy a scris:
- nynna_vizireanu a scris:
Am incercat sa exprim tandretea eterna a mamei fata de copil! Exact! Superbe desenele tale, ca de obicei! Multumesc ptr ptr tot! sper pe viitor sa reusesc sa vin cu lucrari mult mai bune! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 15:55 | |
| - Cristina a scris:
- Ceea ce e important in arta, e sa vibrezi tu insuti si sa-i faci si pe altii sa vibreze.
Felicitari, Nina! Multumesc!Mi-as dorii sa pot face mult mai mult din punct dev edere tehnic si artistic1 _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 19:27 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- Cristina a scris:
- Ceea ce e important in arta, e sa vibrezi tu insuti si sa-i faci si pe altii sa vibreze.
Felicitari, Nina! Multumesc!Mi-as dorii sa pot face mult mai mult din punct dev edere tehnic si artistic1 Daca-ti doresti suficient de puternic, sunt convinsa ca vei reusi, draga noastra Nina . Se vede ca pui suflet in lucrarile tale, se vede ca ai talent, ca atare tehnica nu e o problema: o poti dobindi pe parcurs, cu rabdare si perseverenta. Curaj ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 30 Sept 2009, 19:32 | |
| - Cristina a scris:
- nynna_vizireanu a scris:
- Cristina a scris:
Felicitari, Nina! Multumesc!Mi-as dorii sa pot face mult mai mult din punct dev edere tehnic si artistic1 Daca-ti doresti suficient de puternic, sunt convinsa ca vei reusi, draga noastra Nina . Se vede ca pui suflet in lucrarile tale, se vede ca ai talent, ca atare tehnica nu e o problema: o poti dobindi pe parcurs, cu rabdare si perseverenta. Curaj ! Multumesc mult ptr cuvintele calde!stiu ca timpul,rabarea si munca continuua ma va ajuta sa realizez lucrari mult mai reusite! O seara linistita tuturor! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: tandrete Vin 09 Oct 2009, 18:25 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: octombrie Vin 09 Oct 2009, 18:28 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: anotimpuri Vin 09 Oct 2009, 18:38 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: caruselul frunzelor Vin 09 Oct 2009, 18:44 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: imbratisare(refacut) Vin 09 Oct 2009, 18:47 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: primavara in nocturna(refacut0 Vin 09 Oct 2009, 18:57 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: ragoste materna(refacut) Vin 09 Oct 2009, 19:04 | |
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 09 Oct 2009, 19:11 | |
| | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 09 Oct 2009, 19:20 | |
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 09 Oct 2009, 19:55 | |
| - abbilbal a scris:
- Nynna, în 13 să treci pe la divertisment, că atunci e ziua ta.
Cu mare drag ,daca timpul imi va permite! Va doresc o seara linistita ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 09 Oct 2009, 21:03 | |
| Ce incantare, Nynna si ce mult ma bucur ca ne impartasesti si noua putin din sufletul tau frumos |
|
| |
nynna_vizireanu
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 10 Oct 2009, 01:36 | |
| Am trecut si eu pe aici, mi-am clătit ochii cu desenele faine făcute de Nynna si... ce pot să spun? Nice! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|