| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: meditatie Mar 16 Feb 2010, 22:01 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 17 Feb 2010, 00:54 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- primavara...
...aduce mai multă inspiratie. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: adieri de primavara Mar 23 Feb 2010, 21:21 | |
| Sa fiti iubiti!!!! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 23 Feb 2010, 21:44 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 23 Feb 2010, 21:54 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 23 Feb 2010, 23:02 | |
| Nina, şi mie mi-au plăcut desenele tale. Din motive "tehnice" în ultimul timp nu am prea scris şi de aceea au rămas multe subiecte necomentate de mine. Nici acum nu au dispărut acele motive "tehnice", dar parcă m-a mai lăsat durerea din mâna dreaptă, care la un moment dat m-a oprit să mai stau pe scaun. Şi mi-am amintit de un fost coleg care spune că atunci când lucrează este bine, dar când trebuie să se culce, îi vine să urle. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 23 Feb 2010, 23:22 | |
asta-mi place mult, nynna! nu stiu daca am dreptate, dar mi se pare o buna evolutie de la primele tale desene pe care le-am vazut pe forum, si cele pe care le-ai pus acum. Ca si contur, ca si culoare, o tehnica mult mai evoluata. cel putin asa mi se pare mie, mult mai bune mis e par, din ce in ce mai bune. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 23 Feb 2010, 23:23 | |
| - abbilbal a scris:
- Nina, şi mie mi-au plăcut desenele tale. Din motive "tehnice" în ultimul timp nu am prea scris şi de aceea au rămas multe subiecte necomentate de mine. Nici acum nu au dispărut acele motive "tehnice", dar parcă m-a mai lăsat durerea din mâna dreaptă, care la un moment dat m-a oprit să mai stau pe scaun. Şi mi-am amintit de un fost coleg care spune că atunci când lucrează este bine, dar când trebuie să se culce, îi vine să urle.
Abbi de ce te doare mana? De reumatism? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 24 Feb 2010, 11:15 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Nina, şi mie mi-au plăcut desenele tale. Din motive "tehnice" în ultimul timp nu am prea scris şi de aceea au rămas multe subiecte necomentate de mine. Nici acum nu au dispărut acele motive "tehnice", dar parcă m-a mai lăsat durerea din mâna dreaptă, care la un moment dat m-a oprit să mai stau pe scaun. Şi mi-am amintit de un fost coleg care spune că atunci când lucrează este bine, dar când trebuie să se culce, îi vine să urle.
Abbi de ce te doare mana? De reumatism? Unde te doare? Fratele meu nu poate desface capacele de la flacoane. Si-a facut analize si se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei. Exista tratament cu antiinflamatoare si daca nu da rezultate decompresia chirurgicala a nervilor. http://www.neurochirurgie4.ro/infcarpian.htmlIntr-adevar, durerea e mai neplacuta noaptea, asa zice in articol. Pe frate-miu nu l-am intrebat. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 25 Feb 2010, 03:35 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 25 Feb 2010, 16:55 | |
| - zaraza26 a scris:
- ....se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei....
Tot de la bătut la tastatură mi se trage şi mie, numai că la mine nu este de la marginea tastaturii. Eu nu presez mâinile pe tatatură. Dar sprijin antebtaţul pe tăblia mesei când citesc şi tăblia este din melaminat placat cu ceva PVC şi ţine tare rece. De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uziţi Darie!" | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 25 Feb 2010, 19:24 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- ....se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei....
Tot de la bătut la tastatură mi se trage şi mie, numai că la mine nu este de la marginea tastaturii. Eu nu presez mâinile pe tatatură. Dar sprijin antebtaţul pe tăblia mesei când citesc şi tăblia este din melaminat placat cu ceva PVC şi ţine tare rece. De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uziţi Darie!" Multa sanatate! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 25 Feb 2010, 22:37 | |
| Mulţam fain Nina. Până acum nu mă plâng. Că m-a durut braţul nu înseamnă că am fost bolnav. Doar am ştiut că mai trăiesc. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 26 Feb 2010, 00:57 | |
| eu de cand ma stiu nu am suportat sa pun bratul pe masa rece (de exemplu cu sticla sau cum zici cu melaminat)
ar trebui sa pui pe masa un gen de molton, ceva material moale _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 26 Feb 2010, 11:03 | |
| - abbilbal a scris:
- De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uiţi Darie!"
- aurora a scris:
ar trebui sa pui pe masa un gen de molton, ceva material moale De acum spune-i Ioanei sa aiba grija de mana ta! Ca e mare! Asa, ca sa simti ca traiesti... Pe mine ma doare dosul palmei drepte din cauza mouse-ului. La firma ailalta masa era de marimea potrivita pentru tastatura si mouse. Le aveam direct pe masa pe amandoua. Mobila era second-hand adusa din Germania. Aici mouse-ul il tin sub masa pe un dulapior, dar degeaba i-am pus o agenda dedesubt ca sa nu ma doara marginea palmei, ca a aparut alta problema. Tot eu is de vina, ca imi fac de lucru la calculator. Ar mai fi si varianta sa ma duc in povesti cand n-am ce face, dar nu e genul meu. Asa ca am pus mouse-ul pe masa, sa mai schimb... | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: peisaj Dum 28 Feb 2010, 22:56 | |
| Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor in suflet. _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Marea agitata Dum 28 Feb 2010, 22:58 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: peisaj Dum 28 Feb 2010, 23:01 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: peisaj in tus Dum 28 Feb 2010, 23:03 | |
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 28 Feb 2010, 23:24 | |
| Am căutat un mărţişor care să semene cu tine... delicată ca floarea de cireş. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 28 Feb 2010, 23:57 | |
| - Anahoret a scris:
- Am căutat un mărţişor care să semene cu tine... delicată ca floarea de cireş.
multumesc din suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 01 Mar 2010, 01:05 | |
| Să te bucuri de o primăvară frumoasă Nina. De la mine te aşteaptă mărţiţorul în Popasul abbilbal. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 01 Mar 2010, 06:47 | |
Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor in suflet. Multumim frumos, Nynna ! Iti urez si eu, cu drag, o primavara cu mult soare si caldura sufleteasca . | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 01 Mar 2010, 06:56 | |
| - Cristina a scris:
Ce mult îmi plac... clopoteii ăstia albi! Parfumul lor... Parfumul iubirii să vă însotească mereu în viată, fetelor! Multumim Nynna că nu ne-ai uitat si continui să ne încânti ochii si sufletul cu peisajele tale minunate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 01 Mar 2010, 10:19 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |