LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
modestele mele desene - Pagina 18 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala google curiozitati drumetie istorie Popasul sibiu 1 brasov reclame padure taieri mediu 23 politica efremovivanantonovici nicuvar romana Fantasy comment-143 1918 problema humanitas internet Limba CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
modestele mele desene - Pagina 18 I_vote_lcapmodestele mele desene - Pagina 18 I_voting_barmodestele mele desene - Pagina 18 I_vote_rcap 
Emil Condor
modestele mele desene - Pagina 18 I_vote_lcapmodestele mele desene - Pagina 18 I_voting_barmodestele mele desene - Pagina 18 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

modestele mele desene

In jos 
+26
delta
Haifa
Cristina
rolia
yzzy
dolion
Layla
murfatlar
ostrovna
zaraza26
Miţă
Mihai LEONTE
ACCENT
Anahoret
Diaporevomenos
bulache
abba
nicuvar
Emil Condor
Karima
cactus
aurora
abbilbal
mihaitza
Administrator
nynna_vizireanu
30 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

Numarul mesajelor : 299
Data de inscriere : 28/09/2008

modestele mele desene - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: meditatie   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 16 Feb 2010, 22:01

modestele mele desene - Pagina 18 S6303722

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMier 17 Feb 2010, 00:54

nynna_vizireanu a scris:
primavara...
...aduce mai multă inspiratie. bravo

nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: adieri de primavara   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 21:21

modestele mele desene - Pagina 18 S6303764
Sa fiti iubiti!!!!

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 21:44

asa cum ai observat, eu intervin tot mai rar dar de data asta...

modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Thcosulet

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 21:54

cactus a scris:
asa cum ai observat, eu intervin tot mai rar dar de data asta...

modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Verneigmodestele mele desene - Pagina 18 Respekt-1 modestele mele desene - Pagina 18 Thcosulet
Multumesc!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 23:02

Nina, şi mie mi-au plăcut desenele tale. Din motive "tehnice" în ultimul timp nu am prea scris şi de aceea au rămas multe subiecte necomentate de mine. Nici acum nu au dispărut acele motive "tehnice", dar parcă m-a mai lăsat durerea din mâna dreaptă, care la un moment dat m-a oprit să mai stau pe scaun. Şi mi-am amintit de un fost coleg care spune că atunci când lucrează este bine, dar când trebuie să se culce, îi vine să urle.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 23:22

nynna_vizireanu a scris:
modestele mele desene - Pagina 18 S6303713

asta-mi place mult, nynna!

nu stiu daca am dreptate, dar mi se pare o buna evolutie de la primele tale desene
pe care le-am vazut pe forum, si cele pe care le-ai pus acum.
Ca si contur, ca si culoare, o tehnica mult mai evoluata.
cel putin asa mi se pare mie, mult mai bune mis e par, din ce in ce mai bune.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMar 23 Feb 2010, 23:23

abbilbal a scris:
Nina, şi mie mi-au plăcut desenele tale. Din motive "tehnice" în ultimul timp nu am prea scris şi de aceea au rămas multe subiecte necomentate de mine. Nici acum nu au dispărut acele motive "tehnice", dar parcă m-a mai lăsat durerea din mâna dreaptă, care la un moment dat m-a oprit să mai stau pe scaun. Şi mi-am amintit de un fost coleg care spune că atunci când lucrează este bine, dar când trebuie să se culce, îi vine să urle.

Abbi de ce te doare mana? De reumatism?

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyMier 24 Feb 2010, 11:15

aurora a scris:
abbilbal a scris:

Abbi de ce te doare mana? De reumatism?

Unde te doare? Fratele meu nu poate desface capacele de la flacoane. Si-a facut analize si se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei. Exista tratament cu antiinflamatoare si daca nu da rezultate decompresia chirurgicala a nervilor.
http://www.neurochirurgie4.ro/infcarpian.html
Intr-adevar, durerea e mai neplacuta noaptea, asa zice in articol. Pe frate-miu nu l-am intrebat.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 25 Feb 2010, 03:35

nynna_vizireanu a scris:
modestele mele desene - Pagina 18 S6303764
Sa fiti iubiti!!!!
hug sunny hug2

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 25 Feb 2010, 16:55

zaraza26 a scris:
....se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei....

Tot de la bătut la tastatură mi se trage şi mie, numai că la mine nu este de la marginea tastaturii. Eu nu presez mâinile pe tatatură. Dar sprijin antebtaţul pe tăblia mesei când citesc şi tăblia este din melaminat placat cu ceva PVC şi ţine tare rece. De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uziţi Darie!"

nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 25 Feb 2010, 19:24

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
....se pare ca e de la batut la tastatura. S-au presat nervii de marginea ei....

Tot de la bătut la tastatură mi se trage şi mie, numai că la mine nu este de la marginea tastaturii. Eu nu presez mâinile pe tatatură. Dar sprijin antebtaţul pe tăblia mesei când citesc şi tăblia este din melaminat placat cu ceva PVC şi ţine tare rece. De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uziţi Darie!"

Multa sanatate!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyJoi 25 Feb 2010, 22:37

Mulţam fain Nina. Până acum nu mă plâng. Că m-a durut braţul nu înseamnă că am fost bolnav. Doar am ştiut că mai trăiesc.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyVin 26 Feb 2010, 00:57

eu de cand ma stiu nu am suportat sa pun bratul pe masa rece
(de exemplu cu sticla sau cum zici cu melaminat)

ar trebui sa pui pe masa un gen de molton, ceva material moale

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyVin 26 Feb 2010, 11:03

abbilbal a scris:
De regulă îmi protejez mâna cu bandaj, dar în ultimul timp am neglijat şi răceala mesei a fost dirijată la polidiscopatie, iar polidiscopatia a localizat-o în cotul mâinii şi omoplatul drept. Greul a trecut după ce am bandajat mâna, dar a mai rămas aşa ceva care să-mi mai aducă aminte: "Să nu uiţi Darie!"

aurora a scris:

ar trebui sa pui pe masa un gen de molton, ceva material moale

De acum spune-i Ioanei sa aiba grija de mana ta! hug Ca e mare! smile Asa, ca sa simti ca traiesti... Wink

Pe mine ma doare dosul palmei drepte din cauza mouse-ului. La firma ailalta masa era de marimea potrivita pentru tastatura si mouse. Le aveam direct pe masa pe amandoua. Mobila era second-hand adusa din Germania. Aici mouse-ul il tin sub masa pe un dulapior, dar degeaba i-am pus o agenda dedesubt ca sa nu ma doara marginea palmei, ca a aparut alta problema. Tot eu is de vina, ca imi fac de lucru la calculator. Ar mai fi si varianta sa ma duc in povesti cand n-am ce face, dar nu e genul meu. Asa ca am pus mouse-ul pe masa, sa mai schimb... smile
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: peisaj   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 22:56

modestele mele desene - Pagina 18 S6303776
Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor in suflet.

nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: Marea agitata   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 22:58

modestele mele desene - Pagina 18 S6303768

nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: peisaj   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 23:01

modestele mele desene - Pagina 18 S6303767

nynna_vizireanu

nynna_vizireanu

MesajSubiect: peisaj in tus   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 23:03

modestele mele desene - Pagina 18 S6303765

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 23:24

Am căutat un mărţişor care să semene cu tine... delicată ca floarea de cireş.

modestele mele desene - Pagina 18 Spring_by_ximensions

nynna_vizireanu

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyDum 28 Feb 2010, 23:57

Anahoret a scris:
Am căutat un mărţişor care să semene cu tine... delicată ca floarea de cireş.

modestele mele desene - Pagina 18 Spring_by_ximensions
multumesc din suflet!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyLun 01 Mar 2010, 01:05

Să te bucuri de o primăvară frumoasă Nina. De la mine te aşteaptă mărţiţorul în Popasul abbilbal.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyLun 01 Mar 2010, 06:47

nynna_vizireanu a scris:
modestele mele desene - Pagina 18 S6303776
Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor in suflet.
Multumim frumos, Nynna smile ! Iti urez si eu, cu drag, o primavara cu mult soare si caldura sufleteasca hug .modestele mele desene - Pagina 18 Primavara
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyLun 01 Mar 2010, 06:56

Cristina a scris:
modestele mele desene - Pagina 18 Primavara
Ce mult îmi plac... clopoteii ăstia albi! Parfumul lor... hug

Parfumul iubirii să vă însotească mereu în viată, fetelor!

Multumim Nynna că nu ne-ai uitat si continui să ne încânti ochii si sufletul cu peisajele tale minunate! mwah!

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 EmptyLun 01 Mar 2010, 10:19

Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
modestele mele desene - Pagina 18 Primavara
Ce mult îmi plac... clopoteii ăstia albi! Parfumul lor... hug

Parfumul iubirii să vă însotească mereu în viată, fetelor!

Multumim Nynna că nu ne-ai uitat si continui să ne încânti ochii si sufletul cu peisajele tale minunate! mwah!

Si pe tine om bun si fetelor tale le doresc o primavara frumoasa:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: modestele mele desene   modestele mele desene - Pagina 18 Empty

Sus In jos

modestele mele desene
Sus 
Pagina 18 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: NYNNA VIZIREANU-
Mergi direct la: