| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 21:58 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 21:59 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:00 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:01 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:02 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:05 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:06 | |
| Toate desenele ce le-ai afisat azi sunt super! Felicitări, Nynna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:08 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:08 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:10 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: salonul de iarna Dum 26 Dec 2010, 22:14 | |
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:17 | |
| sincere felicitari! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:19 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:20 | |
| Multumesc ptr trecere!Sarbatori fericite tuturor! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:23 | |
| Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!! > Cu fiecare fulg de nea/Un strop de fericire,/Cu fiecare Sfant Craciun /Un car de implinire. > in aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...!Sarbatori fericite tuturor! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:25 | |
| Sărut mâna, domnită dragă! Toată dragostea cerului să se reverse în viata ta si a celor dragi tie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- Sărut mâna, domnită dragă!
Toată dragostea cerului să se reverse în viata ta si a celor dragi tie! Multumesc ptr caldele urari!Magia sarbatorilor sa va aduca bucurie si lumina in suflet!Va imbratisez cu drag pe toti! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:32 | |
| - CRUCIAT a scris:
- sincere felicitari!
multumesc! Acum, în prag de sărbătoare, bat la porţile inimilor voastre pentru a vă aduce în dar colinda mea. Primiţi-mă şi primiţi-o căci ea vine dintr-o inimă sinceră şi mereu caldă. Tot ce vă doresc e să priviţi cu atenţie în jurul vostru, la tot ce vă înconjoară, fiinţe şi lucruri, şi să vă bucuraţi din plin de ele atâta timp cât există. Lăsaţi neîmplinirile în urmă şi visele în viitor şi apreciaţi clipa prezentă. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul !!!! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:35 | |
| Mulţumesc Nyna atât pentru urări, cât şi pentru desene. Nu ştiu care-i baiu dar uneori nu am acces la subiectele tale. Nu doar aici, ci şi pe celelate forumuri. | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 26 Dec 2010, 22:56 | |
| - abbilbal a scris:
- Mulţumesc Nyna atât pentru urări, cât şi pentru desene. Nu ştiu care-i baiu dar uneori nu am acces la subiectele tale. Nu doar aici, ci şi pe celelate forumuri.
Chiar nu inteleg de ce!?Imi pare rau!! Să ningă-ncet deasupra ta cu picături de Fericire, Să fie visul tău un zbor de Împlinire, Povara vieţii să-ţi fie car cu Sănătate, Să-ţi fie sufletul scăldat în stropi de Bunătate, Să ai oricând în drumul tău un soare zâmbitor, Să ai alături chipuri dragi şi-un Înger Păzitor. Sărbători fericite alaturi de cei dragi si sa ne auzim numai de bine! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Laurentziu_Ro
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 08 Ian 2011, 13:49 | |
| La multi ani, cu bucurii si reusite in noul an ! Va trimit o prezentare video - Sper sa va bucure : https://www.youtube.com/watch?v=DaUmhRHUges( Eminescu- Atat de frageda -ilustrat cu desene de NynnaVizireanu , Muzica: formatia Mondial. ) - Laurentziu Ro | |
|
| |
Laurentziu_Ro
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 08 Ian 2011, 13:52 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 09 Ian 2011, 02:58 | |
| Faine prezentări, Laurentziu! Frumos gestul tău, atât pentru Nynna cât si pentru noi, cei de la Popas, că le-ai afisat aici să ne bucurăm ochii si sufletul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|