| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 04 Iun 2010, 23:36 | |
| - aurora a scris:
- asta mi se pare ceva diferit de ceea ce ai lucrat tu pana acum!
e o compozitie in tus! Multumesc de vizita!O seara linistita! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 04 Iun 2010, 23:44 | |
| Şi totuşi compoziţia în tuş nu este prima. Ai mai avut şi altele. Să ai parte de o noapte liniştită care să-ţi dea inspiraţia necesară pentru noi compoziţii. | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: peisaj Vin 04 Iun 2010, 23:44 | |
| "] _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 04 Iun 2010, 23:47 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi totuşi compoziţia în tuş nu este prima. Ai mai avut şi altele.
Să ai parte de o noapte liniştită care să-ţi dea inspiraţia necesară pentru noi compoziţii. Multumesc asemenea!Chiar am nevoie,ptr ca pe 1 iulieam o expozitie de grafica si treb sa lucrez cat mai mult sa am de unde alege! O seara linistita! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 04 Iun 2010, 23:54 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- ...pe 1 iulie am o expozitie de grafica si treb sa lucrez cat mai mult sa am de unde alege!
Spor la treabă si multă, multă inspiratie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 00:06 | |
| La expoziţie să te bucuri de cât mai multe aprecieri Nynna. Alea sunt mai importante decât ale noastre pentru că vin de la oameni din domeniu. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 00:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- nynna_vizireanu a scris:
- ...pe 1 iulie am o expozitie de grafica si treb sa lucrez cat mai mult sa am de unde alege!
Spor la treabă si multă, multă inspiratie! Multumesc ptr gandurile bune si incurajari!O noapte linistita! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 00:51 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 01:01 | |
| - abbilbal a scris:
- La expoziţie să te bucuri de cât mai multe aprecieri Nynna. Alea sunt mai importante decât ale noastre pentru că vin de la oameni din domeniu.
Am mari emotii!Sper sa placa si sa primesc aprecieri favorabile !! La ultima expozitie de primvara criticul de arta Florica Cuceru mi-a apreciat ultimile lucrari si m-a incurajat... (nu vreau sa par lipsita de modestie) Uploaded with ImageShack.usVa multumesc si doresc tuturor celor care m-au vizitat cele mai calde ganduri de la malul marii! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 01:04 | |
- ...criticul de arta Florica Cuceru mi-a apreciat ultimile lucrari si m-a incurajat...
(nu vreau sa par lipsita de modestie) Modestia e pentru învinsi, Nynna dragă! Pe tine te dorim învingătoare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 01:44 | |
| Nynna, fotografia ce ai expus-o mi-a amintit de sora mea. Eşti un intermediar între ce a fost ea şi ce este Cornelia. Să ai parte de multă sănătate şi, mă repet, cât mai multe aprecieri favorabile. | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 18:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- ...criticul de arta Florica Cuceru mi-a apreciat ultimile lucrari si m-a incurajat...
(nu vreau sa par lipsita de modestie) Modestia e pentru învinsi, Nynna dragă! Pe tine te dorim învingătoare. "Pictura este un amalgam de elemente care comunică o idee, un sentiment, o stare de spirit - şi asta trebuie făcut cu pasiune. definiţie de Alvaro Castagnet "Dupa cum a subliniat de mai multe ori ,nu ma consider un artist talentat,dar o fac cu pasiune! Prin desen imi exprim gandurile ,emotile ,ideile ! "Opera fiecărui om, indiferent că-i literatură, muzică, pictură, arhitectură sau orice altceva, este întotdeauna un portret al lui însuşi, şi cu cât încearcă să se ascundă pe sine, cu atât mai clar îşi va dezvălui caracterul, în ciuda voinţei sale." Elena Olanescu: Despre artisti: Cel mai desavarsit artist poate fi descurajat de critica sau de indiferenta celei mai desavarsite nulitati. Pentru a înflori, o inima de artist are neaparat nevoie de caldura aprobarii si aprecierii si chiar de stralucirea admiratiei1 Va multumescptr tot! Un sfarsit de saptamna presarat cu bucurii alaturi de cei dragi! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 05 Iun 2010, 18:15 | |
| - abbilbal a scris:
- Nynna, fotografia ce ai expus-o mi-a amintit de sora mea. Eşti un intermediar între ce a fost ea şi ce este Cornelia.
Să ai parte de multă sănătate şi, mă repet, cât mai multe aprecieri favorabile. O seara linistita ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: peisaj marin Mier 09 Iun 2010, 00:14 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: lacul ,lucrare in tus Mier 09 Iun 2010, 00:15 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: batranul.exercitiu Mier 09 Iun 2010, 00:16 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: schita in tus Mier 09 Iun 2010, 00:17 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mier 09 Iun 2010, 00:19 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Eminescu Mier 09 Iun 2010, 00:19 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 12 Iun 2010, 22:01 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 12 Iun 2010, 22:02 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 12 Iun 2010, 22:02 | |
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 14 Iun 2010, 17:22 | |
Nina superbe:P) | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 14 Iun 2010, 17:31 | |
| - ostrovna a scris:
Nina superbe:P) multumesc! Va doresc tuturor o noua saptamana cat mai racoroasa si cu bucurii! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|