| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 09:17 | |
| Nina, suntem de partea ta şi te ajutăm oricând ai nevoie pentru a trece peste hopuri. Ochii ei se odihnesc atunci când le privesc. Mie-mi plac chiar şi cele care tu spui că puteau fi mai bune. | |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 09:32 | |
| Doar un semn de trecere. Nina, desenele tale sunt formidabile, nu prea stiu ce sa spun altceva decat ca imi plac, de ce? nu stiu, asa cum nu stiu sa spun de ce imi place o anumita melodie, un anumit tablou, ori anumiti oameni. Transmiti ceva ce eu reusesc sa receptez. Succes si spor. | |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 11:47 | |
| - rolia a scris:
- Doar un semn de trecere. Nina, desenele tale sunt formidabile, nu prea stiu ce sa spun altceva decat ca imi plac, de ce? nu stiu, asa cum nu stiu sa spun de ce imi place o anumita melodie, un anumit tablou, ori anumiti oameni. Transmiti ceva ce eu reusesc sa receptez. Succes si spor.
Multumesc mult de apreciere! Voi mai reveni cu noi desene,tocmai joia viitoare voi avea o expozitie de grup cu tema"Toamna" la galerile Amfora din Constanta! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 12:51 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- rolia a scris:
- Doar un semn de trecere. Nina, desenele tale sunt formidabile, nu prea stiu ce sa spun altceva decat ca imi plac, de ce? nu stiu, asa cum nu stiu sa spun de ce imi place o anumita melodie, un anumit tablou, ori anumiti oameni. Transmiti ceva ce eu reusesc sa receptez. Succes si spor.
Multumesc mult de apreciere! Voi mai reveni cu noi desene,tocmai joia viitoare voi avea o expozitie de grup cu tema"Toamna" la galerile Amfora din Constanta! Mult succes Nina şi să te bucuri de aprecieri ! | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 14:14 | |
| - abbilbal a scris:
- nynna_vizireanu a scris:
- rolia a scris:
Multumesc mult de apreciere! Voi mai reveni cu noi desene,tocmai joia viitoare voi avea o expozitie de grup cu tema"Toamna" la galerile Amfora din Constanta! Mult succes Nina şi să te bucuri de aprecieri ! Multumesc! O duminica placuta cu soare in suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 15:20 | |
| Doamna Toamnă a sosit si la Popas cu fustele ei multicolore! Nynna, asteptăm ceva piese si de la expozitia sus amintită - toamna e mereu atractivă prin coloritul său deosebit. Mult succes la expozitia respectivă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 22:24 | |
| Nynna, iti doresc o toamna bogata si plina de incantarea ochiului! Culorile toamnei tale sunt foarte placute! Mult succes la expozitie! Si incanta-ne cu fotografii de acolo daca poti. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 13 Sept 2009, 22:50 | |
| Multumesc tuturor ptr incurajari!o sa vin cu poze! Va doresc o seara minunata! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: dansul frumzelor Mar 29 Sept 2009, 13:41 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: toamna Mar 29 Sept 2009, 13:45 | |
| refacut _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Expozitie de grup"Salonul de toamna" Mar 29 Sept 2009, 13:52 | |
| Coltisorul meu de toamna! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: imbratisarea toamnei Mar 29 Sept 2009, 14:00 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: lacrima marii Mar 29 Sept 2009, 14:03 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: mama si pruncul Mar 29 Sept 2009, 14:05 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 15:35 | |
| Ce bine ca ma delectez cu niste frumuseti. Nynna chiar iti multumesc |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 15:44 | |
| - Mihaela a scris:
- Ce bine ca ma delectez cu niste frumuseti. Nynna chiar iti multumesc
O zi minunata de toamna ! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 17:10 | |
Coltisorul meu de toamna!
Nina, la expoziţie colţiţorul a fost de toamnă, dar pe forum ai reuşit să aşterni primăvara peste toamnă. O seară bună şi o noapte liniştită îţi doresc. Dumnezeu să-ţi ofere surse nelimitate de inspiraţie, mâna să nu-ţi tremure, ochiul să nu se împăienjenească şi amândouă să nu obosească. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 18:49 | |
| | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 19:12 | |
Ultima editare efectuata de catre nynna_vizireanu in Mar 29 Sept 2009, 19:20, editata de 1 ori | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 19:15 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 20:13 | |
Coltisorul meu de toamna! Chiar şi bluza ţi-e de toamnă! A propos, am observat că, atunci când îţi amenajezi galeria, totul este în ton cu tema. Chiar şi accesoriile. Şi din nou îmi aduc aminte cât de frumos ai materializat marea la expoziţia "Grafică marină": pânza, scoicile şi (nota 10+) sticla cu mesajul ultimei speranţe. Ca să vezi că ce-mi place ţin minte! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 20:25 | |
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 21:30 | |
- Chiar imi place sa ma implic si pun suflet in ce ace fac si ofer!Imi place sa aduc atmosfera temei expozitionale cat mai aproape de real!Daca ar fii fost dupa mine la aceasta expozitie as fii adus frunze uscate ,crengi dezgolite de frunze,carafe cu vin , struguri,gutui mere etc,incat sa simtim magia ei!
Ce bine că mi-ai prins postarea! Modificasem mesajul şi desenul preferat se pierduse. Păi nu vă lasă să vă amenajaţi simezele cum vreţi voi? Nu ştiu care este bucătăria la organizare. La expoziţii n-am fost decât în calitate de vizitator. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 22:57 | |
| - Anahoret a scris:
- nynna_vizireanu a scris:
- Chiar imi place sa ma implic si pun suflet in ce ace fac si ofer!Imi place sa aduc atmosfera temei expozitionale cat mai aproape de real!Daca ar fii fost dupa mine la aceasta expozitie as fii adus frunze uscate ,crengi dezgolite de frunze,carafe cu vin , struguri,gutui mere etc,incat sa simtim magia ei!
Ce bine că mi-ai prins postarea! Modificasem mesajul şi desenul preferat se pierduse.
Păi nu vă lasă să vă amenajaţi simezele cum vreţi voi? Nu ştiu care este bucătăria la organizare. La expoziţii n-am fost decât în calitate de vizitator. La galeriile amfora,nu prea!Dar poate pe viitor sper sa ii pot convinge sa pun in practica unele idei de amenajare! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 29 Sept 2009, 23:54 | |
| Nynna, desenele tale imi plac foarte mult si te felicit pentru expozitia de la Constanta!
O singura observatie as face si sper sa nu te deranjeze, poate si tu ai observat si nu ai gasit alta solutie. Ma refer la modul de prindere a desenelor. Acele puncte negre de prindere fura din tablou. Nu ti se pare? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|