| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 02 Mar 2010, 05:30 | |
| Sărut mâna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Suav Joi 04 Mar 2010, 20:20 | |
| Femeie, Cuvânt cu-ncărcătură sfântă, Simbol al frumuseţii, Al gingăşiei şi al fertilităţii, Mă fascinezi şi mă subjugi, Şi mă cobori şi mă ridici. Femeie, Preafrumoasă-Floare, Ce zămisleşti eterna tinereţe, Aduni în creuzetul din petale Mister, Iubire şi Lumină, Şi-apoi, le dăruieşti, senină. Femeie, Enigmă etern nedescifrată, Ai cunoscut amara-dulce-nlănţuire Între durere-fericire, Şi totuşi, dragostea o dărui, Milenii de milenii... Femeie, Flacără vie, împurpurată, Torţă de mâna bărbatului purtată, Mă rog La Dumnezeu Să Luminezi mereu... (Flora Carbune La multi ani de * Martie!O primavara vesnica sa va fie viata cu mult soare si impliniri alaturi de cei dragi! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| |
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: apus de soare Joi 11 Mar 2010, 20:58 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Marea agitata Joi 11 Mar 2010, 21:00 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Vaza cu flori Joi 11 Mar 2010, 21:02 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 13 Mar 2010, 06:26 | |
| Îmi place mult vasul acela cu flori! Tare fain! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 13 Mar 2010, 14:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Îmi place mult vasul acela cu flori! Tare fain!
Multumesc!Un sfarsit de saptamna cat mai placut cu mult soare in suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 13 Mar 2010, 18:51 | |
| | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 01 Apr 2010, 22:01 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Pate fericit Joi 01 Apr 2010, 22:03 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 01 Apr 2010, 22:05 | |
| |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 01 Apr 2010, 22:45 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- Subiect: Dragostea pluteste in aer!
E clar că pluteşte şi pentru pacientu' lu' Ciomu... Sau nu el este în partea dreaptă a capodoperei? P.S. Nu de alta, dar personajul din stânga are ţâţe... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 06:56 | |
- Lumina si caldura sarbatorilor pascale sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare, daruire!
Sărut mâna! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 07:40 | |
| Multumim frumos, draga noastra Nynna ! Sarbatori senine si pline de iubire ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 15:23 | |
Si tie Nina Sarbatori fericite si senine!!!! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 21:08 | |
- Subiect: Dragostea pluteste in aer!
Te-ai inspirat puţin din Matisse? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 21:29 | |
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 21:42 | |
| Şi ţie la fel, împreună cu toţi care-ţi sunt dragi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 22:01 | |
| Mulţumesc Nina. Sunt superbe.
Să ai parte de Paşti liniştite, pe care să le petreci în tihnă şi pace alături de familie şi de cei dragi. | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 02 Apr 2010, 22:03 | |
| Sarbatori in pace si lumina _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 03 Apr 2010, 18:11 | |
| La fel și ție, Nynna! Să fii iubită! În continuare, nu înceta să ne încânți ochii și sufletele cu desenele tale minunate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 03 Apr 2010, 20:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- La fel și ție, Nynna!
Să fii iubită!
În continuare, nu înceta să ne încânți ochii și sufletele cu desenele tale minunate. Sfintele Pasti, este momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei, tu esti printre ei,de aceea iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze..si sa fii pazit de EL in orice moment din viata ta..! Domnul sa reverse pacea si dragostea in inima ta, INVIEREA DOMNULUI sa iti umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei , mintea de ganduri frumoase si inima de iubire !Pentru tine, suflet drag,cu credinta , iubire , iertare , si lumina in suflet !!!...Cu drag nynna _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Dum 04 Apr 2010, 12:23 | |
| Hristos a inviat! Nynna, toate cele bune sa se adune la tine in brate, si sa dai din ele la cei dragi! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
laurentziu.ro
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 06/04/2010
| Subiect: Re: modestele mele desene Mar 06 Apr 2010, 23:12 | |
| Hristos a inviat! MInunea Sarbatori Pascale sa-ti aduca renasterea bucuriei, sperantei, si puterii de a trece peste toate dificultatile presarate pe calea implinirii. Si in acelasi timp, si a inspiratiei magice pentru desenele tale ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|