| modestele mele desene | |
|
+26delta Haifa Cristina rolia yzzy dolion Layla murfatlar ostrovna zaraza26 Miţă Mihai LEONTE ACCENT Anahoret Diaporevomenos bulache abba nicuvar Emil Condor Karima cactus aurora abbilbal mihaitza Administrator nynna_vizireanu 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 17 Iul 2009, 17:19 | |
| - nynna_vizireanu a scris:
- Emil Condor a scris:
- Fain e Dansul iubirii!
De fapt, toate sunt... Multumesc!A trecut mult timp de cand nu am mai desenat ,parca muza creatiei m-a parasit..dar sper sa imi revin cu lucrari mult mai reusite! Va doresc o seara magica de vara! nynna, mie mi-au placut scoicile poate te-ai luat cu alte preocupari, alte griji si doar ti se pare ca muza s-a indepartat de tine. Cand vei avea ceasuri linistite, placute, vei vedea ca va reveni si placerea de a desena. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nynna_vizireanu
Numarul mesajelor : 299 Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Vin 17 Iul 2009, 20:05 | |
| Multumesc de vizita si aparecieri!Un sfarsit de saptamana cat mai placut! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 18 Iul 2009, 01:48 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 18 Iul 2009, 03:24 | |
- A trecut mult timp de cand nu am mai desenat ,parca muza creatiei m-a parasit.
Lipsa periodică de inspiraţie este un fenomen normal, dar în totdeauna urmează şi o perioadă în care vei avea multă inspiraţie. La fel ca şi în natură. După vremea rea urmează vremea bună. Ne trebuie doar răbdare. "Cine pierde răbdarea lui, va pierde mai mult decât va câştiga". | |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 27 Iul 2009, 21:57 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 27 Iul 2009, 22:02 | |
| Felicitări pentru tot ce ai făcut Nynna. Dumnezeu să-ţi dea putere de muncă şi inspiraţie. | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 27 Iul 2009, 22:08 | |
| Un gand frumos pentru voi, cei ce iubiti si faceti arta! Sincere felicitari! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Lun 27 Iul 2009, 22:29 | |
| Multumesc ,voi reveni si cu cateva poze de la lansare si poate si cu un filmulet! O seara linistita tuturor! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: portret Mier 26 Aug 2009, 21:41 | |
| _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: personalitate multipla1 Mier 26 Aug 2009, 21:53 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: chemarea marii Mier 26 Aug 2009, 21:58 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: tristetea frunzelor vestejite Mier 26 Aug 2009, 22:05 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: timpul se scurge Mier 26 Aug 2009, 22:12 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: viata ca un teatru Mier 26 Aug 2009, 22:19 | |
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: joca de delfini Mier 26 Aug 2009, 22:30 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 01:21 | |
| Nynna, nu trebuie să mai spun cât îmi plac desenele tale... Stii deja că sunt unul din marii tăi suporteri. Foarte bucuros să te revăd la Popas! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 29 Aug 2009, 01:29, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 01:29 | |
Noa servus tu dragă, bună reîntâlnire ! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 13:27 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 13:35 | |
| Multumesc tuturor ptr ca ati poposit un timp pe lucrarile mele! aceste lucrari unele sunt prelucrari dupa anumite desene mai vechi ,ma pregatesc sa refac anumite desene ( sper sa fie mult mai bine realizate),ptr expozitia din toamna la care treb sa particip cu cel putin 15 lucrari alaturi de alte 2 colege!!Deci daca voi reveni cu alte desene care au aceeasi tema sunt doar refacute pe carton! Va doresc o zi plina de bucurii si cu mult soare in suflet! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 13:36 | |
| Unde şi în ce dată vei expune în toamnă? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 13:53 | |
| - Anahoret a scris:
- Unde şi în ce dată vei expune în toamnă?
Pana la acea expozitie mai particip vineri 28 august la Fetesti la expozitia de grup cu tema "marine",apoi la salonul de toamna pe 10 septembrie tot o expozitie de grup,la galeriile Amfora din Constanta! Iar pe 22 octombrie voi participa alaturi de doua pictorite si graficiene foarte talentate la Galeriile Amfora din Constanta! Aici sunt la expozita de grafica marina de la Cercul militar din Constanta! O mica prezentare a lucrarilor unui reporter de la ziarul local! _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 14:00 | |
| Galeriile Amfora sunt prin zona Teatrului Liric (dacă o mai exista)? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nynna_vizireanu
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 14:09 | |
| - Anahoret a scris:
- Galeriile Amfora sunt prin zona Teatrului Liric (dacă o mai exista)?
Galriile Amafora sa afla fata-n fata cu fostul cinematograf "Republica". Nu am vrut sa postez o omagine asa de mare ,am ales dimensiune mica ,se poate regla? _____________________ "cert ca am existat candva chiar daca am fost doar un fir de nisip la tarmul Timpului" Liliana Filisan
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: modestele mele desene Joi 27 Aug 2009, 14:54 | |
- Anahoret a scris:
- Galeriile Amfora sunt prin zona Teatrului Liric (dacă o mai exista)?
Galriile Amafora sa afla fata-n fata cu fostul cinematograf "Republica". Nu am vrut sa postez o omagine asa de mare ,am ales dimensiune mica ,se poate regla? Cred că ştiu pe unde sunt. Cu fotografiile... roagă-l pe Emil să-ţi şteargă postarea şi le mai pui încă o dată. Asta dacă nu are el altă soluţie. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: modestele mele desene Sam 29 Aug 2009, 01:27 | |
| Problema dimensiunilor e rezolvată. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: modestele mele desene | |
| |
|
| |
| modestele mele desene | |
|